Hamburgare av sötpotatis och svarta bönor med avokado och tomatröra, karamelliserad rödlök, sallad och tomat. Serveras med spenat, gurka, tomat och champinjoner.

Gjorde även bröder själv och blev mycket nöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som vanligt har jag haft en fullspäckad helg, skulle verkligen behöva en helg för att vila upp mig psykiskt och fysiskt. Psykiskt då jag känner mig mer nedstämd på våren - mycket ha satt sina spår! Pappa som dog 10 april 2007 och våren fram tills dess var en kamp mot cancern, våren 2015 då jag var svårt deprimerad och förra våren då jobbet var stressigt för att mina båda kollegor var sjukskrivna. Våren är ljus och härlig men under vårsolen finns de svarta molnen. Tyvärr!

Efter en mysig Söndagsfrukost med sambon och syrran tog jag och syrran en sväng med Olga runt naturreservatet. Mycket trevligt och återhämtande!

Igår tog en av mina närmsta vänner juristexamen och jag kunde inte vara mer stolt! 4,5 år har hon kämpar på och nu har det gett resultat i en examen. Minnen kastade mig tillbaka till min examen juni 2015, visserligen "bara" efter en treårig kandidatexamen och yrkeslegitimation men ändå!

På kvällen lagade jag och min syster egen sushi. För att vara vår första gång att göra egen sushi blev jag nöjd! Helt vegansk såklart!

Nu ska jag göra min redo för årsmöte för Sagan om isfolket-föreningen som jag är ordförande för.

Likes

Comments

När det händer hemska saker runt om i världen och nu även i Sverige är det skönt att vara i sin egen lilla bubbla.

En bubbla på rosa moln där inget hemskt kan hända

Likes

Comments

Försöker verkligen utnyttja mina tidiga dagar så gott jag kan! Gör ett diverse ärenden som inte går att utföra andra dagar. Idag vid lunch hade jag en körlektion och efter det färgade jag klart min senaste bild. Att få färglägga i dagsljus är verkligen sjukt underskattat!

Känner mig nöjd med denna bild! Den ä från Hemliga trädgården av Johanna Basford.

Nu ska jag plugga kökortsteori!

Likes

Comments


Helgen har spenderats i Trollhättan i kärlekens tecken. Svägerskan gifte sig igår med sin engelsman och det var otroligt fint!

Bröllop är verkligen romantiska (daah) och att vara på bröllop med personen som en älskar är magiskt.

Nu försöker jag bota dagen efter illamåendet med sol, men det ger bara motsatt effekt, haha!Sambon och jag, brudtärnor/brudnäbbarna och nyblivna Mr and Mrs.

Fin utsikt över Trollhättan från hotellet och jag super in solen.

Likes

Comments

Svägerskan gifter sig imorgon så är hos svärmor redan nu. Passar på att mysa med hennes katter nu när hi inte har Olga med oss 🐈

Likes

Comments

Min älskade J! Som jag älskar dig, tänk att vi bara varit i varandras liv i lite mer än ett år men ändå betyder vi så mycket för varandra. Älskade sambo.

Att se hur du tar dig an lilla Olga är otroligt! Hon älskar sin husse mer än du kan ana, och att vara i husses knä är det bästa.

En mattes hjärta smälter av att se detta liksom. 💗

Likes

Comments

Att färglägga har verkligen blivit som någon form av terapi för mig. Det är rogivande och samtidigt som det får min hjärna att koppla av så inspireras jag mer och mer och lär mig att se färgkombinationer på nya vis.

Trodde aldrig att jag skulle sitta hemma med färgpennor och andra material för +1000:- om någon frågade mig för ett år sedan, haha.

Ikväll sitter jag hemma och målar i min pyjamas, precis vad som behövs efter en stressig dag på jobbet. Ikväll känner jag inte för att tänka på helheten så målar blommorna i denna bild "enskilt" till skillnad från ex trädgården från gårdagens inlägg där jag hela tiden tänkte på helheten

Nu ska jag koka upp lite rogivande te innan jag fortsätter färgläggningen.

God kväll!

Likes

Comments