Här hos mig är redan halva semestern avklarad för detta år, semestern går verkligen så otroligt fort! Har dock hunnit göra lite på semestern ändå! Har varit och hälsat på släkten i Skåne och då körde vi runt lite överallt för att visa fästmannen vackra Skåne (Kivik, Ystad, Lund, Simrishamn, Brösarp, Sjöbo, Hörby mm) och även en dag i Köpenhamn.d Utöver detta har jag spenderat en helg i Stockholm då en av mina vänner fyllt år och nu har jag tagit det lugnt ett par dagar. Verkligen välbehövt!

Bjuder på ett urval av bilder här nedan.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag och min kära varit förlovade i en månad! Vi pratade ett bra tag om att förlova oss och vid midsommar slog vi äntligen slag i saken. Vi firade midsommar ifrån varandra och som vanligt pratade vi via face time den mesta av tiden ändå (hehe), jag hos min familj och han med sina vänner. Hos mamma råkade vi få fram mina föråldras vigsel och förlovningsringar och tro det eller ej - mammas passade perfekt!

Nämnde detta för dåvarande fästmannen i face time och då bestämde vi oss: dags att förlova oss!
- inte mycket mer romantiskt än så tyvärrr... men ett ömsesidigt jämställt beslut precis som jag vill.

På måndagen därefter gick vi in på guldfynd och letade efter en ring till fästmannen som matchade min, ganska omgående hittade vi rätt och var så nöjda! Efter det fick vi vänta på de långa dagarna till att fästmannens ring skulle komma... på fredagen kom den och då gick vi ut och firade med en härlig lunch på stan.


Likes

Comments

Hamburgare av sötpotatis och svarta bönor med avokado och tomatröra, karamelliserad rödlök, sallad och tomat. Serveras med spenat, gurka, tomat och champinjoner.

Gjorde även bröder själv och blev mycket nöjd!

Likes

Comments

Som vanligt har jag haft en fullspäckad helg, skulle verkligen behöva en helg för att vila upp mig psykiskt och fysiskt. Psykiskt då jag känner mig mer nedstämd på våren - mycket ha satt sina spår! Pappa som dog 10 april 2007 och våren fram tills dess var en kamp mot cancern, våren 2015 då jag var svårt deprimerad och förra våren då jobbet var stressigt för att mina båda kollegor var sjukskrivna. Våren är ljus och härlig men under vårsolen finns de svarta molnen. Tyvärr!

Efter en mysig Söndagsfrukost med sambon och syrran tog jag och syrran en sväng med Olga runt naturreservatet. Mycket trevligt och återhämtande!

Igår tog en av mina närmsta vänner juristexamen och jag kunde inte vara mer stolt! 4,5 år har hon kämpar på och nu har det gett resultat i en examen. Minnen kastade mig tillbaka till min examen juni 2015, visserligen "bara" efter en treårig kandidatexamen och yrkeslegitimation men ändå!

På kvällen lagade jag och min syster egen sushi. För att vara vår första gång att göra egen sushi blev jag nöjd! Helt vegansk såklart!

Nu ska jag göra min redo för årsmöte för Sagan om isfolket-föreningen som jag är ordförande för.

Likes

Comments

När det händer hemska saker runt om i världen och nu även i Sverige är det skönt att vara i sin egen lilla bubbla.

En bubbla på rosa moln där inget hemskt kan hända

Likes

Comments

Försöker verkligen utnyttja mina tidiga dagar så gott jag kan! Gör ett diverse ärenden som inte går att utföra andra dagar. Idag vid lunch hade jag en körlektion och efter det färgade jag klart min senaste bild. Att få färglägga i dagsljus är verkligen sjukt underskattat!

Känner mig nöjd med denna bild! Den ä från Hemliga trädgården av Johanna Basford.

Nu ska jag plugga kökortsteori!

Likes

Comments


Helgen har spenderats i Trollhättan i kärlekens tecken. Svägerskan gifte sig igår med sin engelsman och det var otroligt fint!

Bröllop är verkligen romantiska (daah) och att vara på bröllop med personen som en älskar är magiskt.

Nu försöker jag bota dagen efter illamåendet med sol, men det ger bara motsatt effekt, haha!Sambon och jag, brudtärnor/brudnäbbarna och nyblivna Mr and Mrs.

Fin utsikt över Trollhättan från hotellet och jag super in solen.

Likes

Comments

Svägerskan gifter sig imorgon så är hos svärmor redan nu. Passar på att mysa med hennes katter nu när hi inte har Olga med oss 🐈

Likes

Comments