Header

sitter just nu på praktiken och återigen har vi ingenting att göra så vi bara sitter här. Det är kallt och vi har bara t-shirts på överkroppen och det finns inga element alls. Inga gäster har kommit in heller eftersom att vi öppnar 11 vilket är om 20 minuter. Vi får väl se om vi har något att göra tills dess. Är jättehungrig fast jag åt frukost för ungefär 2 timmar sen längtar så mycket till lunch.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

vardag

Kom nyss hem från praktiken och satte mig direkt i soffan med en kopp te. Idag har det vart så kallt både ute och inne. Vi skulle slutat 4 men vi fick gå tidigare eftersom att vi inte hade nåt att göra mer, vilket jag tyckte va riktigt skönt just idag eftersom att jag har fått en extrem huvudvärk. Får väl ta en alvedon om det inte blir bättre om en timme eller så. Men just nu orkar jag ej resa mig upp och inte för att jag har ont i huvudet utan bara av ren lathet. Sitter o myser i soffan o som sagt dricker te och satte nyss på en film så känns jobbigt att gå upp nu bara för lite huvudvärk.

Likes

Comments

Mat, filmer/musik, vardag

Hej på er!
har inte bloggat på ungefär en vecka nu för att har haft så mycket saker att göra och har helt enkelt inte haft tid för ett kort litet inlägg. Det är lördag morgon och jag vaknade för någon timme sen. Hela veckan har jag vart på praktik på O'learys jag har en vecka kvar. Jag praktiserar med Alma vilket är skönt för man har någon att prata med också och så. God gratis mat i en vecka till då det är ju det bästa egentligen. Igår skulle vi ta ribsen för ribs är ju typ det godaste som finns (av mat) men till buffén igår var det kött bea och råstekt potatis så vi åt det istället eftersom att det inte finns varje dag som ribsen gör. Vi bestämde oss för att ta det på måndag istället. Men än så länge har vi bara ätit av en burgare och caesarsalladen. Jag tänkte ta och blogga lite igår men fixade mina naglar så jag han ej eftersom att jag va så trött när jag var klar så satte på "how to get away with murder" som är en jättebra serie. Idag har jag inga planer kanske ska gå ut ikväll vi får se hur det blir och om jag ens orkar.

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Ligger nu och lyssnar på sanningens mammor som är en sjukt bra podcast . Har precis börjat kolla på den. Vaknade för ungefär 1 halv timme sen. Ska gå upp och äta snart för är jättehungrig men vi hörs senare💕

Likes

Comments

vardag, kvällsprat, filmer/musik

Har nyss kommit hem från mormor och morfar då vi kollade på Melodifestivalen men nu ligger jag i min säng och ska kolla på The Huntsman winter's war har hört att den ska vara riktigt bra faktiskt men vi får väl se efter ikväll om jag ens orkar att kolla på hela filmen. Imorgon ska jag fixa mina och mammas naglar man blir ju bara bättre och bättre för varje gång och idag fixade jag Elyses också. De blev helt ok men kunde vart snyggare men med tanke på att jag var stressad blev de ju bara värre. Mår ganska bra idag och det har vart än hyfsat bra vecka. Nästa vecka är det dags för praktik och jag längtar jättemycket. Ska vara så skönt att inte behöva åka till skolan varje dag och sitta i ett tråkigt klassrum när vi inte lär oss nåt! Nåväl ska det vara skönt att söka nytt till något som man tycker är extra kul och något som man vill göra. Juste sen är det inte bara praktik 1 vecka utan 2 så det kommer att vara skönt, är super taggad👌🏽💘

Likes

Comments