vardag

Hej alla!
Nu sitter jag i soffan och spelar lite, har varmt te brevid mig som jag sitter och surplar på lite då och då. Jag känner mig extremt sjuk varför kan jag inte bara bli frisk igen? Jag tog nyss 1 ipren för huvudvätken, kanske skulle ha tagit 2 istället. Idag har jag inga planer än så länge men vi får se vad det blir om det äns blir något. Tänkte bara uppdatera en snabbis eftersom jag känner att jag vart lite innaktiv och det finns det inga ursäkter över men nu ska jag spela
Vi hörs :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Youtube, vardag, Mat

Godmorgon alla! Jag ligger nu i sängen efter att mqmma ringt och väckt mig för att berätta att det är strul med pendeln så himla jobbigt! Idag börjar jag 10 och efterskolan ska jag träffa Alan och sen vad vi ska göra det vet jag ej. Igår var det strömavbrott igen och då fick man gå hem om strömmen inte kom tillbaka en viss tid. Så vår lärare var beredd på att släppa oss så han tog närvaro och en bit in i listan då kom strömmen på så han sa att vi mst stanna -.- när vi fick sluta var det knas med röda linjen så vi kunde inte ta tunnelbanan därifrån så vi behövde åka till årstqberg och sedan ta pendeln därifrån. När pendeln var i tc gick alan på där egentligen skulle han komma till min skola men det var ju stopp där i röda. Vi åkte till jakan och åt subway sen åkte vi bara till mig och softade lite oså. Aja måste upp mu iaf men glöm inte att jag har börjat på yputube och checka in min kanal som är länkat i förra inlägget :)

Likes

Comments

Youtube, Videos

. Förlåt för alla dåliga klippningar och kvalite men jag var tvungrn att klippa bort vissa konstiga saker jag börja prata om från ingenstans. Prenumerera gärna på min youtube kanal kommer lägga upp bättre videos snart visste bara inte vad min första video skulle handla om eller vad jag skulle säga. Använd gärna hörlurar för att ens ha en chans att höra var jag säger :)

Puss 😘
https://www.youtube.com/channel/UCca0wm2rF6UW1DooSYN-BCg


(Varning för dåligt ljud rekommenderar hörlurar, dålig kvalité, dåligt ljus hahahhaha allt e dåligt)

Likes

Comments

vardag, onödigt, Storytime, Videos

Hej allihopa, idag tänkte jag göra en get to know me tag men innan det så vill jag börja säga att på onsdag kommer jag att ladda upp mitt första youtube klipp så ni kan ju börja prenumerera nu är ni jättegulliga att stötta mig och allt sånt och att ni får ju en notis att jag lagt upp videon såklart vilket gör det mycket lättare att hitta mig. Just nu tänker jag bara skita i allt hat jag kommer att få för att vi alla vet ju att när man valt att gå offentligt till en social medie man vet VEM SOM HELST kan hitta så är det ju ganska lätt att få hat för folk har inget liv och då hatar dom på andra istället för att göra något vättigt. Men i alla fall tänkte jag börja med det jag verkligen ska göra idag min youtube kanal kommer att stå längst ner i inlägget.

1: Vad heter du? Caithleen men kallas för Kate av mina vänner

2: vad är min favorit färg? Ingen aning svåt val rosa vitt eller svart tror jag

3: vem var min första bästavän? Min första bästa vän hette Jenny om det inte var en Tjej som hette Jasmin jag har ingen aning om vem av de som var den första men kommer bara ihåg Jenny.

4: hur lång är jag? Senast jag mätte mig var jag 163 eller 162 så jag tror att jag är samma

5: katter eller hundar? Hundar all in, gillar inte katter

6: roligaste minnet från skolan? När jag och cissi ALLTID skolkade och när vi gick runt i korridorerna och försökte undvika läraren som man hade på den lektionen man skolkade på.

7: hur många länder har jag besökt? Jag har bara rest till Kenya på semester så bara Kenya om man inte ska räkna med alla mellan landningar.

8: vilket ämne hatade jag i skolan? NO 100%

9: vad är mitt favorit djur? Leoparder är skit kattiga

10: vilket datum föddes jag? 28 juni 2000

11: te eller kaffe? Beror på vilket te och vilket kaffe om det är Chai eller Moccah är det ett omöjligt val

12: är jag singel eller i ett förhållande? Jag tror vi alla vet att jag är i ett förhållande med världens bästa kille

13: vem är du tillsammans med? Alan såklart

14: hur många har du vart tillsammans med? Ingen aning beror på om man räknar halv seriöst riktigt seriöst eller bara lall har bara vart i ett riktigt seriöst förhållande en gång och det är med han jag är med nu

15: det pinsammaste du gjort som barn 6+? En gång kissade jag på mig utanför min väns hus jag var väl kanske typ 9 år och vi var ute och hoppade hopprep med min syster också sen kissade jag på mig där ute mitt på gatan jag var 9!!

16: hur många syskon har du? Jag har bara 1 syster och det är Elyse

17: vilken mobiltelefon har jag? Min riktiga telefon är en Iphone 6 men vi alla vet ju att den inte har gått attt rädda så just nu har jag min pappas gamla Iphone 5 som fungerar exakt likadant förutom att man kan låsa upp den med tummen lite sämre kamera kvalite och lite mindre.

Men det där var allt jag skulle svara på tog lite frågor från internet bara (as usual) här är länken till min youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCca0wm2rF6UW1DooSYN-BCg  


och ni får ha det bäst tills nästa gång

Puss :)

Likes

Comments

Mat, vardag

Hej guys! Just nu ligger jag i sängen super förkyld, ska inte till skolan imorgon vilket är jätteskönt. I fredags sov min bae här då vi lagade en jättegod kyckling med ris och massa grönsaker till. Igår fick jag aldrig mina flätor fixade som de skulle för att det blev inställt så ska ta kontakt med en salong istället. Till middagen åt jag, mamma och min syster på en pizzeria då jag valde kebabtallrik. Tänkte bara uppdatera lite eftersom jag vart inaktiv denhär veckan. Eftersom mina flätor inte kommer att bli fixade på ett tag och det var ju efter flätorna jag skulle börja med videos så kommer det tyvärr dröja längre tills dess är super irriterad över set här.

Likes

Comments