View tracker

tankar, vardag, Youtube

Hej alla! Har nyss vaknat och tÀnkte kanske spwla in en vlogg idag men mitt kaneraminne Àr inte direkt tomt just nu och kommer ha svÄrt att överföra till min dator som just nu Àr sönder men fÄr vÀl försöka lösa det pÄ nÄgot sÀtt. Idag Àr det 4 December!! Och det Àr bara att titta ut genom fönstret och se hur mycket snö som Àr ute pÄ gatorna. Inte för att det Àr sÄÄ mycket men snö som snö. Ska försöka komma igÄng lite mera med youtube gjorde en video för typ nÄgon mÄnad sen dÀr jag sa att jag ska lÀgga upp varje vecka men det har jag inte gjort Àns haha. FÄr försöka komma igÄng med det men just nu har jag tÀnk att jag ska Ätminstone lÀgga upp nÄgon challange eller tags varje advent vet inte Àns nÀr första eller sista Àr sÄ vi fÄr se hur det gÄr men ska iaf fixa mitt kamera minne sÄ jag kan börja filma lite.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

mode, skönhet

Man lÀr sig fortfarande men det Àr svÄrt nÀr man inte har rÀtt material. Tyckte sjÀlv att dom blev helt okej för att vara nybörjare.

Likes

Comments

View tracker

mode, tankar, tips, skönhet

ÄLSKAR Rebecca Stellas klĂ€nningar dom Ă€r bara to die for. Ska bestĂ€lla 2 stycken men vet inte vilken fĂ€rg jag ska ha pĂ„ en av dom som heter "the dress" KlĂ€nningen Ă€r ursnygg Ă€r inte sĂ„ dyr heller men vet inte om jag ska ha fĂ€rgen "mink" som liknar en kall rosa fĂ€rg vĂ€ldigt ljus av sig eller om jag ska vĂ€lja fĂ€rgen grĂ„ kommentera eller skriv till mig vad ni tycker för har beslutsĂ„ngest eftersom att bĂ„da fĂ€rgerna Ă€r jĂ€ttefina. Den andra klĂ€nningen jag kommeer att bestĂ€lla Ă€r " Have it my way tie front midi dress" som Ă€r knuten mellan brösten bĂ„da Ă€r skitsnygga och hon har 100 andra klĂ€nningar/set som ocksĂ„ Ă€r det inte sĂ„ dyra heller. Har sjĂ€lv flera favoriter dĂ€rifrĂ„n. HĂ€r har ni bilder pĂ„ mina top 5 KlĂ€der dĂ€rifrĂ„n. (LĂ€nkar finns under bilderna)

Likes

Comments

vardag

Den hÀr veckan har det varit vÀrldens snöstorm. IgÄr var alla bussar instÀllda vilket var skitjobbigt. Jag vÀntade pÄ bussen i stationen i 1 hel timme igÄr tills jag ringde pappa sÄ att han hÀmtade mig, Hade ingen aning om att allt var instÀllt. Idag Äkte jag en hel timme till skolan i onödan visste att jag skulle stannat hemma idag Ängrar sÄ mycket att jag Àns Äkte dit eftersom att vi bara skulle fylla i ett formulÀr och sen Äka pÄ en mÀssa som inte Àns var nödvÀndig. Jag kom hem runt 11. Fixar mina naglar nu vi fÄr se om jag fixar klart dom idag eller imorgon eftersom att jag ska trÀffa min kille snart hinner jag nog inte bli klar. I förrigÄr tappade jag mitt bankkort sÄ efterbkiven jag Àr som mÀrkte det nÀr jag gick av tÄget bara som tur spÀrrade jag det nÀr jag kommit hem ochska fÄ ett nytt inom 5 arbetsdagar. Ska kolla pÄ film nu och fortsÀtta pÄ naglarna :)

Likes

Comments

mode, tips

Är det bara jag so. Älskar overknees? Dom Ă€r sĂ„ himla snygga. Nu Ă€r det kanske lite fel Ă„rstid med tanke pĂ„ att det börjar bli vinter men nu i början och under hösten/vĂ„ren Ă€r dom helt perfekta. Det kan ju kĂ€nnas lite trĂ„kigt att ha dom nu nĂ€r nĂ€stan ALLA man kĂ€nner har dom men vill man ha nĂ„t sĂ„ skiter man ju i. Jag köpte mina förra veckan för 600kr Ă€lskar dom😍😍

(Inte vÀrldens bÀsta bilder men dom fÄr duga)

Likes

Comments