Header

vardag

Godmorgon mina fina!
Förlåt att jag inte bloggar på typ en vecka men har inte mått så bra men nu är jag påväg mot det bättre och börjar få tillbaka min inspiration igen. Plus att den senaste veckan har jag bara haft prov efter prov då jag haft jättemycket plugga på. Men nu är det snart över och det är bara typ 2 veckor kvar till sommarlov och hur mycket vi än inte orkar gå dit mer så måste vi stå ut sista veckorna det är ju inte alls lång tid kvar nu! Så vi kämpar tillsammans bara jag vet att ni klarar detta. Nu är det även på väg mot lite bättre väder i Stockholm också äntligen så jag längtar efter det här, igår var det 22 grader också så nu känns det att sommaren är på väg ändå men skulle inte förvåna mig om det helt plötsligt började snöa från ingenstans som det gjorde för typ en vecka sen. Idag ska det bli 24 grader och jag ligger fortfarande och tänker på vad jag ska ha på mig. Idag är det fredag och börjar 11:40 så har lång tid på mig att fixa i ordning mig som jag vanligt vis behöver eftersom att jag är så lat. Men nu ska jag avsluta så skriver jag senare! 💗

Likes

Comments

skönhet, vardag

Godmorgon älsklingar, Idag är det en ny dag och ungefär en vecka sedan jag sist bloggade. Behövde en kort paus och bara försökte fokusera mig på hur jag ska göra med skolan. Antingen byter jag till stylist och får gå om ett år plus att skolan jag sökte till ligger 40 minuter ifrån eller så går ja kvar på handel fast byter till en skola närmare mig där det bara tar max en kvart att komma dit från mitt hus.Det är ett skit svårt beslut och vet inte vad jag ska göra vi får se hur det blir helt enkelt. Det är trots allt bara 3 veckor kvar snart till sommarlov och de kommer bli jätteskönt. Igår var jag i skolan och efter det så fixade jag Almas naglar och sen när de va klara fixade jag Christinas naglar.

Ska höja priset 31 maj till 200 kr eftersom att jag har blivit mycket bättre sen någon månad tillbaka. Så just nu tjejer ni som vill fixa naglar för billigt pris för tar 100kr till 31 så passa p¨å nu!

mitt nagelkonto på instagram: naglarbykate

Likes

Comments

Mat, skönhet, vardag

Godmorgon på er!
Hur mår ni idag? Jag mår i alla fall as bra, är lite trött bara vaknade ju nyss men publicerar det här inlägget om någon timme. Igår var jag hemma och hade tråkigt så jag och Christina bestämde oss för att gå ut på picknick i tanto men istället åkte vi till Kungsträdgården. Vi köpte jordgubbar, chips, läsk och kakor. Det var jättebra väder igår och de va varmt också, nu känns det som att sommaren är på väg på riktigt men stod ju tyvärr på väder appen att det ska snöa nästa onsdag så vi får väl se. Hur som helst så åkte jag och Christina in till Kungsträdgården men sen kom det massor av fåglar som började bajsa där så vi blev rädda att don skulle bajsa på oss men då packade vi snabbt våra saker och drog till tanto ändå. Det var en jättemysig dag och mycket skönare än att bara sitta hemma hela dagen. Idag ska jag till skolan, börjar klockan 10 så jag måste åka hemifrån 9. Det här inlägget publiceras lite senare än det eftersom att jag inte skulle ha tid att skriva det i skolan och måste fixa lite saker innan jag publicerar. Men tills dess så ska jag ju bara fixa mig i lugn och ro till skolan dessutom så är klockan halv 8 så jag har ju lite mer än en timme på mig att bli klar. Skönt att slippa stressa i alla fall men nu ska jag avsluta hoppas att ni får en jättebra dag så hörs vi imorn eller lite senare idag 🌸💗


Ni kan ju kika in Christinas blogg här @Christinasdagbok

Glömde berätta för er att jag tog piercing i söndags😍

Likes

Comments

Mat, vardag

Hej kramisar!
Sitter i klassrummet just nu och som vanligt hände ingenting. Imorse vaknade jag jättetidigt för att komma i tid till skolan som jag är väldigt dålig med. När jag satt på tåget redan i Sundbyberg så ringde Alma och sa att första lektionen var inställd. Det var onödigt att åka hela vägen hem igen så åkte till stan och mötte Alma och så fikade vi på espresso house och gick runt i stan lite vi gick till donken också för att äta lunch sen då jag bara tog en cheeseburgare och ett paket chilicheese med vatten till. Vi gick till vattnet och åt där. Idag är det fint väder ute också och det blev supervarmt ute när det inte blåste och skuggan inte låg på. Nu är vi i skolan på sista lektionen och efter det ska jag bara träffa en vän och sen hem och plugga inför nationella provet.

Likes

Comments