Mat, vardag

Är det bara jag som är så himla trött på vintern nu? Vill bara ha sommaren igen eller åtminstone våren. Längtar såå mycket till sommaren. Nu på vintern kan man knappt göra någonting man kan inte vara ute för att det är för kallt, man kan ej heller åka till grönalund eller något liknande, man kan inte gå på festivaler heller eller ha utekrök vid stranden eller grillfest eller någonting. Man kan bara sitta hemma och tråka om man ej går till cafe eller något har tröttnat så rejält på det hära. I mina egna tankar låtsas jag själv att det är sommar eftersom att jag vill det så mycket. Jag drömmer mig bort lite för mycket ibland och tänkter på sol och stranden och att slippa ha på sig 100 lager kläder så himla jobbigt. Det här inlägget var ju helt onödigt men det slutar ändå nu. usch har tröttnat på vintern så mycket.

Likes

Comments

vardag

Ligger i sängen just nu och kollar på youtube bara. Inget speciellt händer ikväll. Igår bloggade jag ingenting men var inte hemma heller och hade ej så mycket tid då jag umgicks med vänner och skulle kännas väldigt osocialt också. Idag har jag inte heller gjort något speciellt bara vart hemma och vart med min syster. Har bara städat och slappat hemma det är allt. Har kollat lite nagel grejer jag beställt nu när jag ska börja göra hemma behövde fylla på med lite saker så har beställt hem gelé och nya färger lite så bara.

Likes

Comments

vardag

Har nu letat efter jobb hur länge som helst och inte hittat något som verken intresserar mig eller man får hyfsad lön. Hade tänkt att söka till Espresso house men jag vet inte om de har någon åldersgräns eller hur mycket man tjänar. Har ju vart lite överallt på de senaste halvåret och det känns jobbigt att veta att man inte riktigt "duger" eller vad an ska kalla det p.g.a ålder och erfarenheter. Känner att jag aldrig skulle sagt upp mig på mitt gamla jobb även fast lönen var dålig så är det fortfarande bättre än ingenting. Tänkte söka in till donken också men det är ett av mina absolut sista alternativ eftersom att det är mycket stress och andra saker. vet inte vad jag ska göra! :(


Likes

Comments

skönhet, vardag, hälsa/träning

Förlåt hörni att jag inte bloggade någonting igår och att jag inte har bloggat så mycket idag heller. Mådde inte så jättebra igår kväll så jag kände väl bara fuck it. Som vanligt försov jag mig imorse. Tänkte inte gå till skolan alls för att jag var ju ganska nere så jag tänkte bara stanna hemma och sova hela dan tills min kompis ringde och väckte mig eftersom att ingen av tjejerna var i skolan idag så hon var ju helt själv, så då tänkte jag väl åka dit för att man lägger sina vänner före mig själv (åtminstone jag gör så) så jag åkte till skolan helt död. Idag har jag nästan inte ätit någonting men är så jävla hungrig en det finns ingen mat här hemma och har redan ätit mackor och de mättar ju för ungefär 1 halvtimme. Vill bara ha lite mat fast ändå så är jag inte sugen på mat men jag är så hungrig. Jag vet att det inte är bra för mig när jag inte äter eftersom att jag ar redan problem med min vikt och det gör det ännu värre när jag inte äter eftersom det blir ju nästan som om man "svälter" sig själv fast det inte är meningen. Jag har haft problem med min vikt hela mitt liv men de 2 senaste åren har vart värst. Mina kompisar säger "jag önskar att jag var som dig" jag går bara ner i vikt oavsett hur mycket jag äter och de som känner mig vet att jag kan inte äta så mycket häller jag blir mätt av inte så mycket mat och det är inte kul att vara såhär. Det är inte heller alltid så kul att höra "o va smal du e!" eller liknande kommentarer. Hatar att folk alltid ska hålla på och påpeka ens kropp oavsett om man e smal eller lite större eller vad man än är s är det inte alltid okej eftersom att personen som säger det inte vet om man har komplex eller problem med någonting. Är det någon som vet vad jag kan göra för att sluta bara gå ner i vikt?

Likes

Comments

vardag, mode, skönhet

Hej hörni mina älskade

Jag har ett Problem. Ett problem när det gäller mina naglar. Jag skulle alltså boka en ny tid idag men hon jag hade tänkt mig göra hos hade helt fullt så jag vet inte vad jag ska göra. Jag tänker inte betala över 500 för enligt mig är det överdrivet. Där jag brukade göra mina naglar tar de nytt set för ungefär 750kr och jag tänker inte betala nästan 1000kr när vi alla vet att jag bara lever på mitt studiebidrag och jag måste ha råd med massa annat dessutom finns det billigare där de gör exakt lika bra så aldrig att jag tänker betala mer än halva mitt CSN på naglar när jag behöver ha så mycket annat också. Men jag undrar om någon som läser det här troligtvis skulle veta ett ställe där de gör naglar nytt set under 500kr eller om ni vet någon på Insagram för alla jag vet där bor antingen för långt bort eller så har dom inte lediga tider. Eller om du känner någon så skriv gärna till mig antingen här eller i insta DM och där heter jag kateogembo. Börjar bli lite desperat nu. Har inte haft naglar på en hel månad snart pga att min nagel gick av så jag behövde ju vänta på att det skulle bli bättre med den också. <3

Likes

Comments

View tracker