Ser ni hur vackert??

Just nu sitter jag bara framför brasan o myser, men jag kan ej sluta tänka på allt vackert som finns i denna värld när jag ser de här bilderna!

Helt underbart! // Misskajjsi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi tog tåget in....

Efter kanske en halvtimmes resa stiger vi ur det italienska tåget och blir bemötta av gatusäljande folk. Därefter går vi över en bro och ser hädanefter en fascinerande gatulykta...men sedan märker vi hur hela staden är full med dessa vackra lyktor!

Jag tycker att det är helt otroligt att de verkligen låter gatorna få så vackra detaljer. I dystra Sverige har vi rostiga järnstolpar som inte är i närheten så vackra som Italiens!

Sedan strosar vi på gatorna och äter god glass....

Tänk att folk bor i sådana vackra hus!

& så är det ett måste att tjecka in Italiens trender.

Sedan började vi sakta men säkert vandra mot det lutande tornet.....

Häftigt klinker..!

Ser ni trådarna som hänger i luften....? kan det vara el i dem?

Nu är vi framme!!!!
Voila!

Visst är tornet helt underbart???! Synd att det skulle kosta skjortan av en för att kunna gå upp i det gamla tornet:(

Hoppas ni gillade detta inlägget! Jag kan verkligen tipsa er om denna soliga stad, med mycket vacker arkitektur och god glass.

// Misskajjsi

Likes

Comments

Gamla borgen & hungriga ankor

Visst kan det vara mysigt att vara ute en sådan höstdag, men efter en stund då man knappt känner sina fötter vill man bara in framför brasan eller hoppa i ett varmt bad.

Vill även förmedla att alla bilder som kommer upp på denna blogg är egentagna. Trevlig dag!

Likes

Comments

Innan våren tar sin början kan man försöka suga ut det sista av mörka vintern.... På bästa sätt enligt mig så tycker jag att man kan tända extra mycket ljus, ha många kuddar i sängen och göra allt så mysigt som det bara går.. Här är ett tex då jag har lagt in en fårpäls i fönsterkarmen, men även tände jag ljus och min antika fotogenlampa... SÅÅÅ MYSIGT!

// Misskajjsi

Likes

Comments

Vackra kyrkor och gatukonster.....

Hejsan på er! Som ni möjligtvis såg i beskrivningen så gillar jag bl.a inredning och Italien. De flesta bilderna är ifrån Italien, men varför?? Jo, för att detta härliga land har mycket vacker arkitektur, underbara trädgårdar och helt magnifik glass!....vilket jag gillar väldigt mycket!

Håller ni inte med mig? Om ni ej gör det redan så kan jag garantera er om att denna blogg kommer övertyga er om hur vackert land det är. Men självklart kommer inte denna blogg att handla hela tiden om soliga Italien, utan även om lite allt möjligt. Några tex på det är inredning, godsaker, min katt Katya och vad min vardag för det mesta dels består av! Hoppas ni vill fortsätta läsa på denna blogg då jag även haft några andra bloggar men det visade sig att jag var mest intresserad av något sådant som jag har tänkt att skriva nu om.

Likes

Comments