Header

Nu ska det tydligen börjas igen. varför ska du hålla på just när de är högtid? Eller farför ska du änns höra av dig alls?
det passar ju fan inte annars. Eller kom du på nått bara för att du fick syn på en av oss i centrum? Eller fick du tips? varför änns bry sig? det är ju lite sent påtänkt. Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det till dig. du är ju för guds skull över 40. Å de ska du ju kunna räkna ut sj. det finns inget som är ditt.  på papper kanske men fan inget annat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

dagen började med att sambon ringer å säger att jag bara har 30 min på mig å få på barna kläder å komma ner till vc. Jag flyger upp. Å under tiden som vi går ner så kommer mormor. som tur är så får jag hjälp med att ta på barna. sen när vi kommer ner så åker mamma hem till sig få barna kan få lite mat i sig. N fick ju välling på vägen ner till vc. Jag kommer in, får vänta lite. Men ser att jag bara var 2 min sen. när de blir mun tur så började vi med ett stick i fingret, efter de så får jag dricka denna sockerlösning.

Å jag säger bara det, fy fan. de var vidrigaste än vad jag kom ihåg. det tog en stund innan allt var nere. 😱🙈😯😭
Jag kunde bara klara av i en timme typ. sen åkte åkte de upp igen. 😔 fan säger jag ju bara. blev lite besviken på mig själv, att jag inte kunde fixa de. de var ju bara 1 tim kvar. 😔 men men vad gör man. Hehe

Likes

Comments

idag har jag å barna varit med å kollat på när älsklingen har spelat biwling match. det var ju ett tag sedan nu som vi var med. visst även om man inte förstår så mycket av de så tror jag att dem vann. Men å andra sidan så hinner man inte bara å ha koll på när han spelar när man har två små som ska springa runt. Å puss att tel ringer.

Men när dem var klara så åkte vi hem och åt lite. Efter maten tog jag barna ner till lekparken en liten stund. under tiden som sambon hjälper hans päron med att lägga lite kakel i deras kök.  Efter det fick dem sova lite middag. sen får vi se vad kl blir. Men jag hoppas ju att vi hinner sätta upp barna studsmatta innan det blir mörkt. 😊

Likes

Comments

fick ju bli lite åt spänningen och längtansfulla dagen. Hehe för först så kom mamma hem till oss. Å lämnade lite saker som hon hittade hemma. Å sen så skulle hon ju få prova lite hudprodukter. Efter som att hon länge har haft så himla torra händer. Å sen så kom två helt underbara kvinnor å pratade lite om dessa produkter. Efter det så kom äntligen mina andra två änglar hem från Skåne.😊❤ man kunde tydligt se hur glad lillan var när hon kom hem. Hehe men så fort hon fick se att de var folk hemma så blev hon jätteblyg för alla. även mig. Men de gick över sen. 😊 det var bara så himla skönt att få hem dem igen. Hehe 😊

de var en mycket bra dag. 😊

Likes

Comments

jösses vad de var konstigt å vakna till ett tomt hus. Och att man fick sova så pass länge. Men jag vill ju säga att det var gör skönt att få sova ut.

efter man hade ätit lite frukost så blev kl 10 typ. Å då hörde mamma av sig för att meddela att hon snart skulle komma hem med min äldsta dotter. jag blev lite paff eftersom att vi sa kl 11. Men men jag han komma halvägs med att platta mitt hår. sen var de bara att fixa Vanessa , sminka sig och  ta på sig lite finare kläder. inför kalaset som vi skulle till. dessvärre blev vi lite sena eftersom att V skulle ju så klart strula när vi skulle åka. 😔 men tillslut så kunde vi åka. Å vi kom fram 3 min innan. Hehe  vi blev bjudna på God mat. Det var inbakad köttfärs och God sallad till. till efterrätt var de nog kladdkaka med grädde, glass och nektariner  till. Det tyckte ju V om. 😊 av oss fick födelsebarnet ett presentkort från gina. samma från sambos bror. utan sambos päron fick hon ett skal till mobilen. mycket fint var de. 😊 när vi hade firat henne så åkte vi vidare till Vs gammel farmor. För att hämta lite saker som dem ville bli av med.😊 jag ficknallt med mig lite.😊
efter den dagen somnade V fort när vi kom hem. Hehe

söndagens händelse kommer imorgon. 😜

Likes

Comments

då var helgen över. och jag har fått tillbaka mina två efterlängtade älsklingar, som har varit ner i Skåne under helgen. och min stora flicka var hos mormor och morfar från fredag till lördag. jösses vad tomt de kändes.  jag kan inte komma på när jag var sj så senast. jag han ju ta disk, tvätt, små plocka lite här och där. Men de gick ju hur fort som helst. efter de så kunde jag ju ta mig en lång skön dusch, lägga på en skön mask. fixa mina bryn, fötter m.m.

men. när det var klart så kunde jag ju inte få bort en tanke som jag hade i huvudet hela tiden. - jaha vad nu då. så de fick bli Tv:n.

visst jag blev ju även erbjuden att följa med ut å dansa lite. Men de fick bli en annan dag. dels för att jag inte kunde hitta någon som kunde köra hem mig sen. Å gå från centrum till hörnebo, visst de skulle jag kunna göra. Men jösses vilken tid de skulle ta, hehe å speciellt när man har en bulle i ugnen. Hehe
ne det får bli en annan dag. 😊

på lördagen kom min stora flicka hem. Men de skriver jag mer om lite senare. 😜

Likes

Comments

när jag ska tina upp lite mat så ser jag en polisbil köra förbi huset. jag blir så paff så jag ringer min sambo å kollar om han har hört om de har hänt nått i hörnebo men inte då.

men han lugnade mig å sa att för ett par år sedan så brukade dem åka här rätt ofta. utan att de kanske skulle ha hänt något.

men jösses vad paff jag blev. För de är ju inte ofta att polisen är i lilla Tibro kan jag ju tycka.

Likes

Comments

idag åkte vi till stellas Lekland med barna. Så dem fick härja runt lite. det var första gången för lilla nelly. nu när hon är så pass stor å kan vara med å leka. Men i början så var hon lite försiktig av sig. men vanessa å tor hade kul med tias å fia. nelly vågade ju mer om hon hade någon med sig. sen åt vi lite mat. hehe under tiden nelly åt mat så var hon nära på att somna under tiden. 😊
alla barna var helt slut efter massa lek å mat. 😊 dem sov så gott i bilen hem.😊

men de var en toppen dag. de behövde barna. 😊 bara synd att man inte åker in lite oftare bara.

Likes

Comments

Nej nu får det väl fan vara bra eller. jag pratar ju för fan till dig för att jag tror att jag ska kunna lita på dig. men det går ju fan inte.😠 hur ska jag kunna säga nått till dig hädanefter?

när jag säger till dig klart å tydligt att du får INTE säga till någon annan. då ska man väl hålla detta. och nej inte bara tills man tröttnar själv.  utan tills man då får tillåtelse att säga något.  jag trodde att en vuxen människa skulle förstå det. men tydligen inte alla då.

detta är 3e gången som du gör såhär.
å då undrar man ju bara hur du tänker?
och om du har några känslor alls.
vad jag vet så brukar la vanligt folk stoppa sig själva och tänka tanken nej jag kanske inte ska göra detta. hon kanske någon gång vill säga själv.  men inte du inte.
men egentligen så borde jag ju ta detta med dig själv. men jag vet redan nu att de inte kommer å gå. För att du kommer inte och lyssna.

Likes

Comments

Idag fick min stora flicka prova och vara utan blöjan på förskolan. det blev två olyckor idag. vi får bra öva in mer att hon måste säga till när hon är nödig. men annars gick allt som vanligt. 😊

Likes

Comments