Header

när jag ska tina upp lite mat så ser jag en polisbil köra förbi huset. jag blir så paff så jag ringer min sambo å kollar om han har hört om de har hänt nått i hörnebo men inte då.

men han lugnade mig å sa att för ett par år sedan så brukade dem åka här rätt ofta. utan att de kanske skulle ha hänt något.

men jösses vad paff jag blev. För de är ju inte ofta att polisen är i lilla Tibro kan jag ju tycka.

Likes

Comments

idag åkte vi till stellas Lekland med barna. Så dem fick härja runt lite. det var första gången för lilla nelly. nu när hon är så pass stor å kan vara med å leka. Men i början så var hon lite försiktig av sig. men vanessa å tor hade kul med tias å fia. nelly vågade ju mer om hon hade någon med sig. sen åt vi lite mat. hehe under tiden nelly åt mat så var hon nära på att somna under tiden. 😊
alla barna var helt slut efter massa lek å mat. 😊 dem sov så gott i bilen hem.😊

men de var en toppen dag. de behövde barna. 😊 bara synd att man inte åker in lite oftare bara.

Likes

Comments

Nej nu får det väl fan vara bra eller. jag pratar ju för fan till dig för att jag tror att jag ska kunna lita på dig. men det går ju fan inte.😠 hur ska jag kunna säga nått till dig hädanefter?

när jag säger till dig klart å tydligt att du får INTE säga till någon annan. då ska man väl hålla detta. och nej inte bara tills man tröttnar själv.  utan tills man då får tillåtelse att säga något.  jag trodde att en vuxen människa skulle förstå det. men tydligen inte alla då.

detta är 3e gången som du gör såhär.
å då undrar man ju bara hur du tänker?
och om du har några känslor alls.
vad jag vet så brukar la vanligt folk stoppa sig själva och tänka tanken nej jag kanske inte ska göra detta. hon kanske någon gång vill säga själv.  men inte du inte.
men egentligen så borde jag ju ta detta med dig själv. men jag vet redan nu att de inte kommer å gå. För att du kommer inte och lyssna.

Likes

Comments

Idag fick min stora flicka prova och vara utan blöjan på förskolan. det blev två olyckor idag. vi får bra öva in mer att hon måste säga till när hon är nödig. men annars gick allt som vanligt. 😊

Likes

Comments

fy vilken natt det har varit. de började när vi skulle ta på barna kläderna för att åka hem för kvällen. då började lillan å klaga över nått å både jag å sambon hade lite svårt å förstå vad hon sade. hon gnällde hela vägen hem. å sen när vi kom hem så förstod jag vad hon sa. då var det att lillan hade jätteont i armarna. å jag kunde ju inte på rak arm lista ut vad det kunde bero på. men som tur va så berättade älsklingen de att han hade haft samma sak när han var liten. som i detta fallet var växtvärk. å då hade ju han ont i både armar å ben. jag kan ju inte minnas att jag har haft nått sådant, å sen så har ju inte min mor sakt nått om det heller. så det var ju lite främmande för mig. hehe

så då var det ju bra å ge lillan lite Alvedon.  å på de klarade hon sig med till kl 12 tiden. sen gav älsklingen henne lite mer. Innan de var dags för han å gå upp. men innan de så hade ju jag fått springa ca 8 gånger för att jag tyckte att barna ropade. men de knepiga var ju att när jag kom in så låg den ju å sov. så antingen så skrek den efter mig i sömnen, eller så drömde jag att dem skrek på mig. hehe men de kändes verkligt.

Likes

Comments

ja då var det dags för förskolan igen för barnen. det gick gör bra och gå dit men när jag skulle lämna nelly först så blev hon så ledsen när hon inte fick följa med mamma ut igen. 😔 fy vad jag tyckte synd om min lilla flicka. men jag vet att dem tar väl hand om barna på denna förskola. 😊 men på något vis så kan jag inte låta bli att bli känslomässig.
men med den stora tösa så gick de lite bättre visst hon blev blyg men hon grät inte när jag skulle gå. 😊
men nu snart är det tid för att hämta mina underbara barn.❤

Likes

Comments

Då har man varit på Liseberg i lördags, när dem har lite jul pynt. 😊 det var första gången som jag var där. Det var helt underbart fin å mysigt att se. Köpte även med mig lite björnkorv. Mycket god kan jag lova. 😊👍🏾

Likes

Comments

Jul pynt på jobbet är ju alltid fin. 😉

  • Me
  • 123 readers

Likes

Comments

Lite far å dotter mys under tiden vi tittar på smurfarna, innan barna ska sova. ❤️💋

Likes

Comments

Japp då är man snart i Skövde. Ska in på möte kl 10. Får se hur det går. 😜 Ne men det kommer nog att gå så bra så. 😊👍🏾

  • Me
  • 147 readers

Likes

Comments