I onsdags drog jag och Rebecca och fixade naglarna lite spontant, får passa på och fixa naglarna när jag inte längre jobbar inom vården. Blev så nöjd med mina.

Dagens lunch blev en snabb sallad innan Rebecca kom och plockade upp mig för att vi skulle åka och boka in tatueringstid så inom de närmaste veckorna kommer vi tatuera oss. Man vet aldrig vad som händer när man umgås med Rebecca.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

3 år och 4 somrar på en arbetsplats som var mitt allra första jobb som jag hade fixat direkt efter studenten. Men i fredags stämplade jag ut för sista gången och lämnade ifrån mig min id-bricka och nyckelkort. Jag har verkligen haft tur att hamna i en sån härlig grupp med kollegor så det kändes extra tungt att krama hejdå till både kollegor och vårdtagare. Kommer sakna dem så mycket.

Men nu är förberedelserna inför insparken med fadderlaget i full gång och vi i laget börja känna oss så gått som klara. Så nu taggar vi extremt mycket och bara längtar tills allt drar igång den 21 augusti.

Och i måndags satt jag även med i mitt allra första styrelsemöte där jag agerar sekreterare åt studerandeföreningen LOK på HLK. Allt är så nytt och jag känner mig mer förvirrad än någonsin men jag tror att det kommer att bli bra tillslut när man väl har kommit in i det. Det är trots allt första gången jag sitter med i någon styrelse och dessutom som sekreterare. Men jag är så taggad på det här läsåret, känns som att det kommer till att bli ett lärorikt år med mycket nya utmaningar.Likes

Comments

Hejsan!

Efter att ha spenderat de senaste veckorna hemma i Ljungby för att jobba, var det skönt att få en natt i Jönköping med Jacob. Nu är det bara 3 veckor kvar på jobbet sedan flyttar Jacob och jag upp igen. Som vi längtar!!
Jacob som får sparkas in som nolla och jag som ska vara fadder åt de nollorna som sparkas in. SÅ TAGGAD!!


Har även haft 4 dagars ledigt från jobbet och kom hem för en stund sedan från Jacob, efter att ha vart hemma hos honom nu när jag äntligen vart lite ledig. Så otroligt mysigt att få lite kvalitetstid tillsammans. För nu kommer vi inte hinna träffas förrän vi flyttar upp vilket blir om 3 veckor, men det är tur att tiden går så fort som den gör.

Likes

Comments

Hejsan!

Jag och Jacob hade planerat ett tag att vi skulle hitta på något, bara umgås och ha det allmänt mysigt. Jacob har pratat länge om han vill äta på en restaurang här i Jönköping som heter El Gordo, en spanskinfluerad restaurang med tapas. Det var riktigt god mat och mysigt ställe.

Efter all god mat så blev det bio då vi såg Passenger, vilket var en sjukt bra film faktiskt. Jag hade inte jättehöga förväntningar eftersom jag inte gillar sience fiktion men den här filmen tyckte både jag och Jacob om samt att den var snyggt gjord. En riktigt mysig och fin kväll med andra ord! ❤️👌

Likes

Comments

...bjuder på massor utav plugg.

Hej på er!
En helg börja lida mot sitt slut.
Vi vaknade väldigt tidigt idag för att kunna ta vara på söndagen och ta vara på en massa rolig pluggtid tillsammans.
Jag och Jacob sitter just för tillfället och pluggar på JTH.
Han har två tentor nästa vecka och jag pluggar för att allmänt ligga i fas till veckans alla föreläsningar. 🤓

Sedan kommer vi antagligen ta ett riktigt ordentligt städryck i hela lägenheten... det behövs verkligen.

Likes

Comments

I natt när jag inte kunde sova fick jag en idé att skriva små söta lappar med söta små peppande budskap på till Jacob, värna vardagsglädjen.
Lapparna har jag gömt lite överallt i både lägenheten samt bland Jacobs saker.
När han då hittar en lapp så blir han förvånad. Fick precis ett sms av honom att han hade blivit jätte glad för lappen. Det krävs så lite för att göra någon så glad.

Här är fyra stycken av de lapparna jag skrev. Får se när han hittar resten, än så länge har han bara hittat en lapp som jag har satt på hans matematikblock. ❤

Nu har Becca precis kommit och snart dyker Hilda upp för lite pluggmys! 📝

Likes

Comments

Long time no see,

Idag startades den tredje kursen och jag känner mig lika förvirrad som vid de andra 2 kurstarterna vi haft, men det lägger väl sig snart förhoppningsvis, när jag har fått allt strukturerat i min kalender samt huvud. Snart har jag iaf gått en termin och jag har bott i Jönköping i 4 månader, tiden har ju verkligen flugit förbi vilket betyder att snart är det bara 3 år kvar på utbildningen haha.

Men det känns som en evighet speciellt idag när man går igenom allt som ska göras bara den här kursen, och på kort tid dessutom.
Men en dag i taget! 👌
PUT YOUR HAIR IN A BUN 

DRINK SOME COFFE 

AND HANDEL IT.

Bilder lånade från WEHEARTIT.COMI helgen hade jag även mamma på besök medan Jacob var i Oslo med sina polare för att se Håkan Hällström.
Jag hade inte träffat mamma sen jag och Jacob flyttade ihop, då var det bara att mamma och pappa hann säga hej sedan var de tvungna att åka vidare.
Nu fick jag dock en riktigt mys helg med mamma, som jag har saknat henne!
Men nu dröjer det inte länge förres jag träffar övriga familjen och släkten för lite julfirande och ännu mera mys!


Hoppas alla har haft en bra dag trots att det har varit måndag och de oftast är lite sega! ❤

Likes

Comments

Hejsan!

Jag och Jacob vaknade för en stund sedan, det blev en ordentlig sovmorgon för oss vilket behövdes också. Jag är tyvärr inget fan av att sova länge, då jag inte tycker om att sova bort dagarna. Jag sover helst till typ max 8 på morgonen, men jag behövde sova ut så det fick bli sovmorgon idag.

Dagens planer:

• Plugga
• Boka tvättid till imorgon
• Hämta ut Jacobs gymkort + träna

• Åka upp till A6 och göra lite ärenden

• och ytterligare mer plugg

Igår hade vi självstudier vilket betyder att jag satt hemma och pluggade ungefär hela dagen! Fick rätt mycket. 👌

Jag avslutade gårdagen med ett sent gympass, åkte in runt 22, när alla andra var festfixade på bussen så satt jag i träningskläder och taggade gym! 💪

Likes

Comments

Igår flyttade vi äntligen in i vår lägenhet. Det var jättesmidigt att flytta tack vare mina fina vänner som hjälpte till samt Jacob och hans pappa, sedan dök mina föräldrar upp som kunde hjälpa till en del, så det gick väldigt fort. Här kommer några bilder från vårat lilla flyttkaos. Det kommer bli skönt när allt är i ordning, nu har vi liksom 2 rum som är rena kaoset. Men vi är riktigt nöjda med lägenheten så här kommer både jag, Jacob och marsvinen att trivas. Det känns så sjukt mysigt att göra detta tillsammans med Jacob, kunna skapa våra egna rutiner i vardagen och framförallt så är jag sjukt lycklig att både vara Jacobs flickvän samt sambo numera. ❤

Likes

Comments

Det finns så otroligt många fina människor, de som står mig nära så som familj och vänner men sedan finns de fina människor som man bara stöter på. 😍

Idag när jag skulle gå på tåget och stämpla mitt kort, då kommer det en äldre dam, hon förklarade att hon inte hade åkt tåg på flera, flera år. Hon nämnde något om de gamla loktågen som fanns förr, vilket är väldigt längesedan. Hon behövde i alla fall hjälp med att fixa biljett vilket jag gärna hjälpte henne med, så jag frågade om hon hade sådant kort som man stämpla in med men det hade hon inte utan bara sitt kontokort. Så jag förklarade att när kontrollanten kommer så fixar de en biljett på plats sen.

Sedan frågar hon vart man skulle sätta sig, vilka platser som vart bäst.
Det slutade med att den äldre damen satte sig jämte mig och vi samtalade allt mellan himmel och jord från Värnamo till Jönköping. Det visade sig att vi hade ganska mycket gemensamt och mycket att prata om. Sedan när kontrollanten kom så löste vi så att hon kunde betala sin biljett.

Den äldre damen var jätte rörd att jag hade vart så snäll och hjälpt henne och att hon hade någon att samtala med. Det värmde mitt hjärta att få göra någon annans dag genom en sån liten gest. Att få en äldre dam känna sig trygg när hon var osäker och nervös i den nya miljön som hon utsattes för och som hon inte var verken van eller bekväm i.
Att få påverka någons dag till det positiva gör hela min dag också.

Det var bara så självklart för mig att hjälpa henne och jag fick så mycket glädje tillbaka.❤


Likes

Comments