hej idag har det varit en ganska lugn dag. Leo vaknade vid 6 som vanligt så de var bara att gå upp å göra frukost. Sen vid 9 var de dax att lämna Leo på dagis så passade på å städa å fixa lite grejer medans han var där :) sen vid halv 6 blev de en tur till stallet men istället för att rida min prins så fick jag prova på en annan häst idag och de gick rätt så okej tycker jag men kommer nog ta mig ett tag att vänja mig vid att rida den nya hästen hehe. Men annars har denna dagen varit helt underbar. och imorgon blir de förhoppningsvis att åka till stan och stor handla lite medans Leo är på dagis 😀 den åker han till sin farbror och faster och ska sova över där i helgen så jag får lite ledigt 😊
hoppas ni haft en bra dag!
puss Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll. Idag har de varit en rätt lugn dag med massa film mys med min underbara son, sen på kvällen fick han va med sin pappa en stund så jag kunde passa på att åka upp till stallet och rida lite å mysa med världens underbaraste Nirak ❤ vilket jag verkligen behövde efter de som hände igår med min älskade lilla bebis 😢 så nu ligger jag i sängen och tar de lugnt medans Leo ligger och sover och imorgon blir de dagis igen å då ska jag lämna honom en stund så vi får väl se hur det går..
men jag hoppas ni haft en bra dag/ kväll ❤
puss Johanna

Likes

Comments

det blev tyvärr ingen bra kväll 😢
för ca en timme sedan knackade det på min dörr och där stod några främlingar som sa att dom hade sett en katt ligga vid vägkanten så jag gick dit å kollade vilket jag ångrar att jag gjorde för där låg han... Min fina fina ängel 😢💔 du hann inte bli mer än 4år tyvärr mitt hjärta men vägen tog ditt liv... jag önskar så att de inte va du som låg där för du var verkligen min lilla bebis även om du valt att flytta hemifrån ❤ kommer aldrig någonsin glömma dig för du var verkligen en speciell katt å jag har fått dela många stunder av dig som nu kommer vara minnen för livet ❤❤😢😢 jag saknar dig å de gör så jävla ont i mitt hjärta att veta att imorgon när jag vaknar kommer jag inte se dig springa här på baksidan mer 😢😢😢
R.I.P Nemo ❤❤❤❤

Likes

Comments

idag har varit en väldigt fart fylld dag men ändå helt underbar. Leo har varit på dagis å fått leka med barnen så han var ju lagom trött när vi kom hem hehe och när han hade somnat så passade jag på att städa lite så nu har jag bara tvätten kvar att göra.
sen har vi varit i stan och handlat lite och även haft en del kaffe besök här hemma ❤ så nu blir de att bara ta de lugnt och längta tills imorgon för då ska jag åka till stallet och puss på världens finaste prins ❤
hoppas ni haft en toppen dag 😊
puss Johanna

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara 😊 idag vakande Leo vid halv 6 så de va bara att se glad ut å gå upp, så nu har vi hunnit med alla morgon sysslor.
just nu sitter jag och väntar på att en kompis ska komma och dricka morgon kaffe och sitta å tjöta lite innan det är dags att be ge sig till dagis med lill skrutten.
och när jag kommer hem från dagis så är de dags för stor städning 😊
hoppas ni får en toppen dag  ❤

Likes

Comments

ligger i sängen och kom att tänka på hur lätt de är bli beroende av saker igentligen. de kan till exempel vara cigg,snus å Cola men även mobiler har blivit ett beroende nu förtiden är inte de lite skrämmande eller är de bara jag som tycker de ?.. tänk sen när min son kommer växa upp då lär de knappast finnas mindre saker att bli beroende av för titta bara på dagens barn liksom de är inget ute å leka som gäller där utan de är tv spel,datorer å mobiltelefoner som gäller... undra vart världen är på väg igentligen 😓 jag själv är beroende av både snus å Cola och självklart mobilen med men har bestämt mig för att först försöka sluta me colan sen snuset men mobilen kommer nog bli kvar 😉

Likes

Comments

Hejsan, välkommen till min nya blogg här tänkte jag skriva lite om min vardag,min son och mitt liv och jag hoppas ni kommer tycka om den :)

jag är en glad tjej på 24 år och har en son på 1 år, på min fritid älskar jag att vara i stallet och rida och att umgås med mina älskade vänner :)

hoppas ni kommer tycka om bloggen :)

p.s det är min underbara son på bilden ❤

puss Johanna

Likes

Comments