Lånt av Google

Det å leve med angst . Vet ikke hvor jeg skal. Begynne . Det å ha angst er tøft.. Jeg har vel aldri vært den som har åpnet meg om det å ha angst . Mange ser jo ikke på meg att jeg har det. Nå finnes det mange grader og typer . Dags formen har mye å si hvordan dagen min blir , mange ganger har jeg ikke lyst å gå ut eller snakke med noen . Bare sove å ligge i senga . Det er di dagene som er verst . Hjerte går fortere man er mere redd an andre dager , en liten ting kan utløse Angsten . Jeg er veldig flink til å ha maske , det vil si å ikke vise andre att jeg sliter.har en tøff dag ,jeg har vanskelig med viser ikke hvem jeg er . Når  jeg først slipper andre inn , så stiller jeg opp det jeg greier .. men tilbake til det å leve med Angst . Bare ordet høres så brutalt ut . Jeg liker ikke å si det ,. Det var jo tabu før å ha det, men nå tør flere å snakke om det . Det er ikke lengere tabu , heller styrke å ha det å vise andre att man har det tøft.

Men det å leve med angst er hardt Og tøft Man føler seg svakere en andre på mange måter, men jeg vil si vi er sterkere . Det er mine ord, man har dager man må jobbe ekstra mye , ikke gi seg men kjempe og derfor jeg mener vi er sterkere .

Dette innlegget har jeg brukt lang tid på å tørre å legge ut . Vært litt frem å tilbake om jeg skal gjøre det . Redd for hva andre Skal si. Men jeg er sterk nok .


Ha en flott dag 🖤

Klem Jeanette

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Helt fantstisk tur drømmer meg bare tilbake .
Bare å gå innom Chanel var helt fantastisk Såå mye fint ,sukk bare lommebok hadde sagt ja . Men man har lov å drømme . Uten drømmer hva er vel det.

Ikke minst ta turen innom alle di flotte kirkene der .

Barcelona er noe for en vær smak om du skal på kjæreste tur . Familie tur eller shoppping . Les deg frem til hva du vil oppleve . Har lagt ved noe av di beste attraksjoner .

De beste 18 attraksjoner og severdigheter i Barcelona


#1 La Rambla i Barcelona en severdighet

#2 Opplev flotte markeder i Barcelona

#3 Picasso og gamlebyen i Barcelona

#4 Uteliv i Barcelona

#5 La Sagrada Familia

#6 Barcelona ZOO

#7 Miro Museumet

#8 Nasjonalmuseet for katalansk kunst

#9 Barcelona Akvarium

#10 Güellparken – Parc Güell

#11 Katedralen i Barcelona

#12 Torre Agbar i Barcelona

#13columbus Monument.

#14 Casa Milà . La Pedrera

#15 Santa Marias Kirke

#16 Placa de Catalunya

#17 Erotisk museum

#18Camp Nou


Ha en flott mandag 🖤

Vi blogges Klem Jeanette

Likes

Comments

Det var en helt fantastisk tur . Har vel aldri gått så mye på så få dager . Så mye flott å få med seg der nede , dessverre greide vi ikke å få med alt , da må man ha mere en 3 hele dager .
Må bare si att det frister å reise tilbake å anbefaler andre som vil nedover å ha flere en 3 dager . Er så mye å se ikke minst å få med seg av shopping og kunst serveldigheter .

Men pass på veska er nok av lommetyver . Vi opplevde dessverre att noen vi dro sammen med fikkstjålet lommeboka si Det er en opplevelse man ikke vil oppleve .

Men undersøke steder man vil spise på forhånd er Så mye dårlig restauranter ikke minst service . Skriv gjerne opp hvor man bør dra å spise ,sånn att man ikke bruker opp tiden på dårlige spise steder . Det lært vi oss 🖤

Ha en flott kveld


Klem jeanette

Likes

Comments

Det er det spørsmålet jeg stiller meg selv ganske mange ganger . Hva skjer med verden vi lever i . Er ikke en dag jeg ikke leser om drap ,mobbing voldtekt . Eller krigshandlinger . Jeg lar ikke sånt stoppe meg å leve eller oppleve ting . Jeg reiser til Barcelona på torsdag , noe jeg ser fremt til . Mange har allerede spurt meg "Du tør det " JA så klart jeg kan ikke slutte å leve eller oppleve ting . Nå skjer det konflikter i Spania . Men det kan like gjerne være i Norge det skjer ting .
Nå har det vært mye grusomme handlinger i det siste . Som Las Vegas , Paris .London og New York
Men jeg vil ikke stoppe å leve eller la være å dra til steder for å tenke att det kan skje igjen . Det å gå å være redd å tenke på att noe vil hende , da vil man bare bli over nervøs . Da vinner jo dem ( terroristene ) Det skal dem IKKE få lov til ..

Mobbing blir det bare mere og Mete av . Men på en syk måte . Ser voksene mennesker (nettrolle) sitter å skriver nedlatende stygge å ufine kommentarer til enten bloggere ,innlegg som enten VG eller andre aviser deler på Facebook . Jeg blir rett og slett skremt av mange av disse menneskene som helt sikkert har barn . Hva slags forbilde er dem for sine barn . Det virker som dem synes det er Ok å mobbe . For det er det dem gjør . MOBBER !!!! Lærer ungene sine att det er helt Ok å mobbe .
Jeg ble selv mobbet på skolen men da var det ord og handlinger som kom fra mobberne. Men nå gjemmer dem seg bak PC sin . Det er jo nesten verre . Hvorfor kan man ikke unne andre noe godt , hvorfor må vi være så sjalu på andre sine fremgang . Eller sitte å kritisere andre hvor hvordan den personen gjør sånn og sånn ..
Bli voksen !! Vær ett forbilde i stede for å trykke folk ned i grusen !!

Dagens utblåsing ..

Ha en flott kveld ta vare på hverandre 🖤 gi av deg selv .

Likes

Comments

MANDAG. Den dagen i uka som sier ny uke er i gang . Noen liker ikke mandag men jeg liker mandag . Ny start nye muligheter .
Helgen var flin jobbet en del. Var 25 års feiring på jobb .Bjørklund jubeleums helg . Vi hadde kake og masse flott premie til kundene .

På kvelden møtte jeg en venninne på
Tjuvholmen vi dro til Olivia der ble det pizza å vin til maten Ble jo mere en ett glass , men rolig og stille ble turen .Var veldig deilig å komme ut å kose seg å bare være meg . Man trenger litt tid uten barn å bare være seg selv å nyte tiden i lag med gode venner .
Jeg er ikke mye ute å fester men deilig å slå ut håret å pynte seg litt ekstra .ikke mye som skal til før man føler seg flott. Jeg elsker å pynte meg.

Nå teller jeg ned dagene til jeg reiser til Barcelona , er 3 dager så er jeg i varmen det skal bli EN opplevelse 🖤

Ha en flott kveld 🖤

Klem Jeanette

Likes

Comments

Ja dere leser riktig endelig fikk jeg kommet meg til negl Dame . Har måtte avlyse mange ganger .
Jeg sliter virkelig med mine negler .. Di fliser seg å sprekker i midten å det er veldig vondt . Henger meg opp i klær og det . Veldig ubehagelig . Derfor var time. Hos negldama veldig etterlengtet .
Jeg hadde bestilt time Hos Kate Tyler hun er super dyktig . Hun har master i negler hun har holdt på i 15 år. Hun kan virkelig jobben sin,
Hun skal flytte fra strøket i Oslo til Stømmen .

Ble dem ikke fine .Jeg bare elsker dem . Akkurat sånne jeg ville ha .. Må jo være fin til jente tuten jeg skal på om 7 dager . Da et det Barcelona som står for tur ...

Ha en flott kveld.

Klem jeanette 🖤

Likes

Comments

Har vært litt fraværende her på bloggen . Dagene har ikke nok timer .
Flere som kjenner seg igjen . Dagene og timene bare flyr avgårde.
Endelig har jeg fått vært hos Tina igjen til andre runde med microblading .Hun driver Beautyalle på Bygdøallé er super flink å kan virkelig jobben sin .. Dette er ikke sponsing men bare reklame. Da jeg er så fornøyd med resultatet .

Denne gangen ønsket jeg å gå for tykkere øyenbryn da jeg synes det er mye finere en di tynne jeg hadde . Det var mye finere til mitt Ansikt ,nå er det veldig mørkt å synlig . 40 prosent av fargen vil gå bort løpet av 2 uker ,så man ser jo ikke endelig resulterer enda . Men vet dette blir super bra .

Ha en flott fredags kveld .

Blogges snart 🖤

Likes

Comments

Noe jeg virkelig elsker så er det nytt og rent sengetøy 🖤
Finnes ikke bedre en å legge seg nydusjet i ren seng . Bare lukten av såpe .. mmmm det er det beste jeg vet .jeg har ett forbruk av skyllemiddel . Bruker litt for mye , Ja jeg vet jeg ikke trenger men elsker lukten av rent tøy 🖤
Vært litt stille fra meg . Formen er ikke på topp ,men stigende det er den ,håper att fra neste uke så er jeg 100% tvi tvi , lov å håpe

Ble det ikke lekkert bare elsker dette sengetøyet i sateng . Deilig å ligge er det også .Tok seg så ut til romme med dempet sort på veggen og velur Gavel .
Jeg elsker interiør . Har så mange ting jeg har lyst til å gjøre MED huset vi bor i .
Nå må jeg finne senga .Sove godt

Vi blogges snart 🖤
Klem Jeanette

Likes

Comments

Jeg fyller snart rundt tall å vurderer å heller bruke penge på å kjøpe noe jeg ønsker meg enn å ha en stort selskap å bruke masse penger på feste lokale,mat og musikk . Går en del penger på det . Hadde ett lag for 10 år siden å det ble en del tusen , så nå tror jeg heller jeg vil bruke penger på å unne meg noe jeg har lyst på Jeg elsker vesker,klær sko
Er også inne på å reise til USA i januar en lang helg 🖤
En ting jeg har nok av så er det drømmer . Jeg drømmer om så mye, men som jeg sier til ungene Drømmer er bra å ha 🖤

Bildene er hentet fra nette🖤

Men har jo noen uker på å bestemme meg men kommer nok til å gå for en gave til meg selv . Har så mye på ønske lista. Dette var noen få smake biter på hva jeg ønsker meg 🖤
Ha en flott kveld

Vi blogges Klem Jeanette 🖤

Likes

Comments

En mnd skal jeg på jente tur . Retter sagt bursdags tur . Som jeg har fått av min herlige snille venninne . Selv om jeg ikke har bursdag før i januar så er jeg så heldig å få den i oktober . Vi skal til Barcelona Gud som jeg gleder meg ,aldri vært der så det skal bli så gøy .Skal få med meg alt som man må ha med seg når man er på Stor by ferie 🖤

Må skrive en liste om hva man må ha med seg der nede . Turer, spise stede ,utesteder ikke minst Shopping Er det siste som er min svakhet hihi.
Har jeg noen lesere eller venner som har vært der kom gjerne med råd . Til hvor man kan gå ut eller spise .

Er jo så mye flott å se på .Har sittet å tittet på bilder av Barcelona å gleder meg ikke mindre av å se alle di flotte Stedene ,opplevelse du får der nede .Både i form av mat kultur tursti attraksjoner og shopping .

Ha en flott natt vi blogges

Klem jeanette 🖤

Likes

Comments

Instagram@jeanette_mork