Det å leve med konstant smerter er tøft .. jeg har som sagt Gode dager som jeg greier å fungere 50% men så har jeg di andre dagene som jeg har nå ,som jeg levere med store smerter .. Må holde meg nærheten av do .Det å leve med en tarmsykdom er tøft vet aldri hvordan dagen blir . Må hele tiden passe på hva jeg spiser hva jeg får i meg . Nå har jeg vært syk å da blir Immunforsvaret mitt veldig dårlig å jeg reagere som sagt mere i magen .. krampene er så ille att jeg nesten svimer av . Smertene er så intense føles ut som rier .bare på en annen måte .Man kan jo ikke se på meg att jeg har en skult sykdom .
Denne uka her har vært ille . Vært ute av døra en gang . Ikke gøy å leve sånn ,ikke mye jeg får gjort MED det . Må ta en dag av gangen.

Det som er tøft er jo ungene som må oppleve å ha en mor som er mye syk. Jeg prøver å ikke ligge på sofaen når dem kommer hjem fra skole å bhg .
Men jeg tar jo igjen når jeg har gode dager. Prøver å ikke få dårlig samvittighet noe som ikke er så lett . Trening hjelper mye men er tøft å trene med en sykdom som hemmer deg..

Det finnes mange forskjellige tarmsykdommer å tar flere år i finne ut av .Mange prøver må til ,har vært på utredning i over 2 år .
Nå er det kvelden å ungene skal ha kveldsmat håper dere får en flott kveld
Klem fra meg 🖤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

For 2 år siden skulle jeg følge en drøm som jeg hadde drømt om i mange år .
Nemlig å stille i fitness .Jeg startet å trene for mange mange år siden så jeg var veldig kjent med trening.. Ingen uerfaren innen dette feltet .Diet var dog Ukjent med DET var noe jeg aldri hadde prøvd før . Følte meg virkelig på uskjent vann .
Ble veldig overrasket over hvor mye mat man skulle spise.
Man kom inn i en rutine å lage all maten på moran , sånn att man ikke ble fristet til å spise noe annet en det som var på lista .

Ukene gikk å formen ble bedre musklene kom ,jeg økte i muskel masse . Men så snudde alt på hode, kroppen likte ikke att jeg gikk fort ned i fettprosent, mensen ble borte kroppen gikk i stå ,svimmel ble jeg .. immunforsvaret mitt ble dårlig ,om dette kom av dietten vet jeg ikke for jeg hadde dessverre en dårlig coach som ikke stilte opp .
Fikk mange skader osv så jeg bestemte meg for å slutte med dietten å følge kroppen i stede . Er ikke hode å kropp på LAG så må man bare lytte . Søvn har så mye å si når man trenere så mye som man gjør før ett fitness NM og EM .
Minste mann var jo bare 2 år mye syk å med lite søvn så vil ikke kroppen holde ut i lengden .

Nå begynner skadene jeg har i skuldre å bli mye bedre ,tanken på å følge drømmen blir sterkere . Har så lyst å gi det en siste sjansen !!
Men skal jeg orke å gå igjennom 4 -5 mnd uten å kose seg for det er nettopp det som kan være hardt ,null kos ingen mulighet for å ta en is sjokolade eller en bedre middag . Man må følge dietten fra A til Å . Trene 6 dager i uke. 2 ganger om dagen .
Så til alle der ute det er en tøff reise både mentalt og Fysisk . Ser lett ut men er en tøff og hard reise.
Så jeg er i tenke bokse om jeg skal ta fatt på denne reisen igjen.
Ha en flott mandag alle sammen 🖤

Klem Jeanette

Likes

Comments

Veldig spennende overskrift .. men det er jo det jeg ville starte denne første innlegget om nemlig MEG. og mitt verdagsliv

Jeg er Mamma til 3 barn 11,7 og 4 år som mange ganger kan være tøft. utfordringer til å strekke til . være bra nok mamma for alle sammen , stille opp når dem trenger det, passe på å gi alle lik oppmerksomhet noe som ikke er lett .. jeg har vel aldri lagt under en kam att det å være mamma er tøft. vet att mange tør ikke si att det å være en mor er en tøff jobb. .... NOE jeg virkelig synes det er til tider. ikke missforstå meg . jeg elsker virkelig mine 3 barn men med sykdom å barn med ekstra utfordring kan ta på . Når man hele tiden må ligge flere hakk foran hele tiden ..passe på


Hvorfor jeg vil blogge er å nå ut til alle sette ord på de følelser som mange kanskje ikke tør å si, eller snakke om bruke bloggen for snakke om ting som kan være vanskelig . Eller når man opplever noe som er fint ,når man har hatt en opplevelse så man bare vil dele med resten av verden ..

Jeg elsker interiør . er svak for fashion . klær sko - ja alt som har med shopping ..Noe jeg tror de Fleste av oss gjør HEHE


Vel nå må jeg runde av Eldste mann skal på fotball kamp .mellomste skal i bursdag og minste skal i dusjen så her må man bare få ungene av gårde . vel ikke han på 4 han skal dusje hehe....

vi blogges


klem jeanetteLikes

Comments

Hei alle sammen . Denne uka har jeg virkelig vært slått ut av sykdom aldri vært så dårlig form .. Halsbetennelse hoster nesten så jeg svimer av . Jeg får ikke ofte feber , men med barn så er det ikke lett å kaste inn håndkle men det har jeg gjort denne uka .Må si denne uka har vært sinnsykt tøff

Da er det ekstra godt å få hjemmelaget mat som smaker så godt som vårruller hjemmelaget vårruller . Har jo ikke spist mest denne uka så måtte bare få i meg litt hjemmelaget mat.

Oppskriften

600 gram kyllingkjøttdeig
3-4 gulerøtter
1 stor løk
Halv kinakål
Sweet chilli saus

Bruner kjøttdeigen først
Raspe gulerøttene
Skjær opp løken i så store biter du selv foretrekker.
Skjær så opp Kinakålen
Når du har brunet kjøttdeigen tilsetter du alt sammen i en kjele helller så oppi Sweet Chilli saus la det små koke i ca 10 minutter

Putt ett egg oppi en kopp for å bruke til å feste ris lompene smøre inne i kanten på lompene for å feste vårrullene før dem skal oppi frityrkokeren

Bon appetitt !

Nå skal kvelden bruke til å ligge rett ut på sofaen å se på skal vi danse .

Vi blogges

Klem Jeanette

Likes

Comments

Noe det beste med å være mamma må være å høre flotte varme ord som kommer fra en barnemunn .. Når man er så HELDIG å ha 3 barn så kommer det ofte ord som bare varme helt inni hjerte rota.

Nå er jeg veldig streng mor å vil veldig gjerne att ungene skal greie å rydde å sette ting på plass etter seg . Rydde ting ut av sekker . Sette sko på plass i gangen
Ikke foran døra sånn att man snubler over dem når man kommer inn døra .. Tror vel di fleste mødre er det, men jeg forventer mye av mine barn .

Men når dem plutselig sier uten forvarsel at Mamma du er så pen . Du er så snill .Beste Mamman i verden. Da vet du att du gjør en god jobb uansett om man kan bli sinte på hverandre eller er streng Eller at man kanskje forventer mye av sine barn ...

Så til alle flotte fine Mammaene der ute dere gjør en flott jobb med barna deres uansett om dere er strenge eller mindre stenge . Barna våres elsker det vi gjør for dem ❤️

Likes

Comments

Instagram@jeanette_mork