Hej! Gud vad längesen det var jag var inne här och uppdaterade er! Men har verkligen inte haft någon motivation till att skriva då det inte händer något i mott liv mer än att ta hand om mina djur, jobba och städa just nu.

Å det är ungefär det jag gjort sen jag uppdqterade er sist.

Denna veckan är jag ledig och har ej jobb förens på Tisdag igen och mitt hjärta har också semester nu, så vi fick en veckas ledighet tillsammans. Men vi har inga större planer..

vad har jag gjort sen jag uppdaterade er sist? Inget speciellt direkt men i Måndags så tog jag och pojkvännen en roadtrip till Göteborg för att fira våran två års dag med mat. :) Inget speciellt men passade oss. :)

Sen det största som hänt är att i Söndags var jag och hjärtat i Lyrestad och hämtade hem Luna. En dvärgvädur på två år. Så jag har alltså skaffat en kanin till, hehe. Så nu har jag två kaniner, Hedwig och Luna. planen är ju att de ska sättas ihop men det är lite arbete, först ska jag och Luna bli komoisar och hon är väldigt försiktig utav sig, så det är lite arbete men min lilla prinssesa.

Sen har jag inte gjort något alls.

Idag står städning på schemat, ovanligt? haha.

Bild på min nya lilla älskling Luna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och trampa mot jobbet. Börjar 08.30 till 16.30 idag. :) Efter jobbet ska jag hem å städa Hedwigs bur och sen efter det åker jag eventuellt till två kompisar som bor i Kvänum. För jag börjar klockan 07.00 imorgon å då kan det vara ganska skönt å sova där. :)

färgade förövrigt mitt hår ihelgen. rött blev det och jag trivs såå himmla bra! :)

Likes

Comments

Godmorgon!
Äntligen Fredag, idag blir det jibb 09.00 tills sista barnet går hem, jag har alltså stängningen idag. :) Sen efter det ska jag in till Lidköping för att spendera helgen med en av mina närmsta vänner som jag inte umgåts med på sjukt länge! :) Så ska vara hos henne hela helgen med mina hundar. Mys! Sen ska även hon få färga mitt hår. :)

Men flrst blir det jobb!

Likes

Comments

Hejsan Hoppsan!
Tänkte ku visa upp mina senaste köp. Köpte lite saker från ÖoB i Måndags och beställde även hårfärg från shock, som kommit idag. :)

Det jag köpte från ÖoB var:
Shampoo & Balsam från Loréal paris. Aldrig använt dessa förut men tänkte prova -  25 kr st.
Rakhyvlar från BIC soleil Lady, bästa rakhyvlarna ever - 35 kr
Torrshampoo från Batiste med doften Cherry 45 :-

Sen det jag beställt från shock var:
Blekningsmedel i volume 40 "super strength bleach kit" - 149 Kr.
Hårfärg i från Directions i färgen CORAL RED - 69 kr.

Likes

Comments

Idag är det jobb 09.00-17.30 som står på schemat sen när jag kommer hem ska jag städa i mitt rum som ser ut som en svin stia! Så det ska göras idag.

Så det är vad som står på schemat idag. Ska även planera lite kommande blogginlägg åt er. :)

Likes

Comments

Godmorgon! Måndag igen och ännu en hel helg har gått utan att ni fått minst ett enda inlägg. Hittar aldrig orken till att blogga på helger? Konstigt?

Idag är det iallafall jobb 09.00-17.00 som gäller. :) Sen efter det så ska jag in till Lidköping och handla hem lite nödvändigheter. :) Sen ska jag sova, har min huvudvärks dag på måndagar. Har jämt huvudvärk på måndagar så jag hoppas kunna överleva det idag.. :)  Men ska nog gå bra. :)

xoxo

Likes

Comments