Hej mina kära kära läsare!

Precis som när jag kom till Cypern har jag massa att berätta om nu när jag har anlänt till Kap Verde, som är kanske 1000 ggr mer spännande än Cypern.

Jag sitter just nu inne i mitt rum, där jag har 2 sängar och 2 nattduksbord på varsin sida av väggen, och en liiten liten garderob. Jag har fyllt garderoben med de kläder som fick plats, och resten av alla kläder och prylar ligger i en noggrant sorterad hög på den sängen jag inte sover i.

Lägenheten ligger faktiskt i ett lägenhetshotell som var väldigt mycket finare än jag kunde förvänta mig av Kap Verdisk standard, så det är jag väldigt nöjd med!

Ön Sal, som jag bor på, är väl precis vad jag förväntade mig. Jag bor i staden Santa Maria, som är turistdelen. Här är det massa hotellet, såklart, men här bor man också nära lokalbefolkningen, vilket jag inte direkt är van vid sedan Cyperns turistfyllda Ayia Napa. Hotellen är jag däremot positivt överraskad över, de är mycket lyxigare än jag förväntade mig, så jag HOPPAS att gästerna inte gnäller så mycket. Men med tanke på mycket flugor, brist på vatten och wi-fi, och extremt starka vindar under vinterhalvåret kan jag nog tänka mig att de gnäller lite. Men vad är väl en guidesäsong utan gnälliga gäster!

Idag har vi observerat ö-rundturen, den utflykten vi guider kommer att hålla i 1-2 gånger i veckan, och den va såå häftig. Jag är lika nervös som jag är taggad på när gästerna kommer (onsdag) och vi ska få börja hålla i den. Just nu sitter jag och läser det 19-sidiga testamentet (beskrivning av utflykten från tidigare guider) för turen och försöker ta in så mycket information som möjligt. Det är ju intressant information så det ska förhoppningvis inte vara allt för svårt att lära sig (ta i trä!!!!).

När jag kom hit, i förrgår, så kändes det faktiskt otroligt jobbigt, och jag kunde bara inte förstå hur jag ska kunna spendera 6 månader på denna lilla lilla ö, där det knappt är wi-fi, och du kan gå från den ena sidan av Santa Maria till den andra på 20 minuter. Men nu när jag fått lära mig lite mer om ön så börjar jag tycka om den, och desto mer jag vänjer mig vid tanken att jag ska bo här, desto mindre hemlängtan får jag. Nu ser jag framför mig att jag kommer lära känna, och få en förkärlek, till Kap Verde på ett helt annat sätt än jag någonsin fick till Cypern.

Ett stort äventyr väntar, och förhoppningsvis fler blogginlägg också!!!

/En taggad Vingguide


(Bilderna är på min lägenhet, som jag delar med en holländsk Thomas Cook guide, som är från Gana och har bott här i ett halvår, sjukt cool tjej)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja hörni, nu börjar nedräkningen till min semester. Om en (EN!!!!) vecka är jag i Sverige. Två hela veckor där jag är helt ledig, känns overkligt. Det bästa med Sverige är att det inte är 30 grader varmt med 100% luftfuktighet, och att jag har hundar där. Nä jag skojar, finns väldigt mycket kul att komma hem till.
Här borta rasar tiden fram i en väldig fart. Hade precis min evaluering (min telefon vill inte acceptera det som ett ord så vet inte om det är det. Men det är i alla fall en bedömning för hur man presterat under säsongen, man bedöms på allt möjligt och kan få 1-5 i "betyg" på varje del). Nu på söndag ska min ansökan till nästa säsong vara inne. Jag vet dock precis vad jag ska söka och har en känsla av att jag kommer att få mitt förstahandsval.
Annars är det inte så mycket nytt här, förutom att jag äntligen börjat känna mig hemma i guidekläderna (efter 4 månader). Har ingen hemlängtan och ingen stress över småsaker längre. Är taggad på resten av säsongen, och är taggad på nästa destination, ett helt nytt land med helt nya människor. Synd bara att jag med mitt lokalsinne precis lärt mig hitta här, men här om dagen sa min SM att hon var stolt över mig som kommit så långt med mitt lokalsinne (som va min största svaghet i början). Det va det finaste någon någonsin sagt till mig.

Likes

Comments

HEEEEEJ

Förlåt alla mina trogna läsare. Nu är det skämskudden på. Jag har till och med haft tid att skriva här men kände inte att det kallade? Men nu är jag ledig för andra dagen på raken, då får man ta sig i kragen.

Med mig är det väldigt bra/dåligt, om ni förstår. Det går SÅ mycket i vågor. Ena dagen vill jag aldrig åka hem, andra dagen gråter jag och ringer mamma pga hemlängtan och stress (låter inte som mig jag vet). Tog upp det här för första gången igår med mina kollegor och min SM som också var med, har inte vågat säga att jag ibland känner att jag vill åka hem och aldrig komma tillbaka (ganska förståeligt), men de höjde inte ens ett ögonbryn. De var bara ungefär "ja såklart du känner så, så är det första säsongen som guide". Så mycket släppte av att prata om det.

Nu tog jag det dåliga först, aja. Annars är det väldigt bra. Jag kämpar på och utvecklas fortfarande i det här jobbet. För att enkelt beskriva det så känns det som första dagen på jobbet, varje dag. För att du hela tiden står inför nya uppgifter som du inte vet hur du ska hantera. Vissa saker går såklart på rutin, så ibland får man känna att man har koll på läget.

Under senaste veckan har jag varit otrooooligt nervös över något så dumt som ett välkomstmöte, för att jag skulle hålla det själv för första gången. Så kvällen innan välkomstmötet var jag på flygplatsen när Eva var med. Eva är våran guide i Larnaca som är runt 50-60 och som varit här i 100 år. Så när vi hade fikapaus mellan flygen så frågade jag ut henne om Cyperns historia och fick den bästa historialektionen och alla bitarna föll på plats. Så när jag kommer till välkomstmötet, med allt detta färskt i huvudet, råkar jag liksom prata om historian i en kvart istället för att nämna det lite snabbt som vi brukar göra. Men det var SÅ kul att hålla själv, och det jag kände var att jag gör detta mycket bättre själv än när jag håller med Vincent, som bara säger allt fel. Så när jag gick därifrån så släppte all den nervositet jag haft under veckan, och då också hemlängtan.

En riktigt kul grej är faktiskt att jag blivit ganska bra på danska. Bland de bättre i gruppen, och det är INTE mina egna ord. För det första förstår jag ju äntligen vad de säger, men jag kan faktiskt säga ganska mycket på danska också. Har tänkt bli flytande, med dialekten och allt.. Får se hur det blir med det.

Så idag är jag ledig igen, ska åka till Protaras och hänga med Family Garden guiderna.

Har typ inte så mycket mer att skriva om, men känns bra att va tillbaka! KLEM


Likes

Comments

Hallå. Ligger i en solstol och bloggar. En mening man inte trodde man skulle säga!!
Idag är jag ledig. Oj, livet. Känner mig ledig på ett annat sätt här än jag gör hemma. För jag är verkligen inte ledig när jag jobbar, så nu när jag väl är det så är jag så otroligt ledig. All stress ba tah, iväg!
Vi var faktiskt ute igår. Det är inte så mycket folk här än så hängde mest med damerna. Men jag hade kul, det hade jag. Frida sov hos mig, men kände imorse att nej vi ska inte ligga i sängen hela dagen så jag tvingade upp henne. Hon gick och la sig igen men jag har tvättat och städat lite i lägenheten och sedan har vi legat vid poolen i timmar.
Snart ska vi hem och duscha och beställa hämtmat från Hokkaido, vårt favoritsushiställe. Sedan ska jag gå och lägga mig tidigt, ska vara tidigt på flygplatsen imorgon. Älskar flygplatsen numera så det ska bli kul!
Haj!

Likes

Comments

HAAAJ

Vet att jag är dålig på att skriva här men jag skriver faktiskt varje gång jag har en liten lucka där jag bara är på lägenheten och inte gör någonting.

Som nu till exempel! Vi har observerat utflykt till Troodosbergen idag. Det var så roligt, fick hänga med alla gästerna och de är ju så roliga ändå, medelåldern var typ 70. Men Troodosbergen var superfint i alla fall! Vi fick lukta på lite kryddor, äta grekisk mat, smaka på lite vin, kolla på lite utsikter.

Har observerat Famagusta och Salamis utflykten också. Fick kolla på Varosha, aka spökstaden, som var värsta semesterorten för 40 år sedan men som 1974 (samma år som Waterloo vann brukar gästerna säga) blev ockuperat av Turkiet så alla flydde därifrån. Sedan har den blivit inhängnad och ingen har satt foten där på 40 år. Man fick inte ta bilder men det var lite kusligt att se faktiskt!

Annars är det mycket jobb. Dagarna är typ 12-13 timmar långa så man får inte börja räkna ut vad man får i timmen för detta, det blir inge kul. Men på någon sätt går 12 timmar här så otroligt mycket fortare än 8 timmar gör på något av mina andra jobb. Och trots dålig lön lever jag mer slösaktigt här än jag någonsin gjort? Jag känner att jag inte vill slösa bort min tid här på att vara sparsam. Jag har ju boende och allt betalt så det är bara mat och nöje jag ska använda min lilla lön till.

Sedan har vi börjat med serviceområden nu, så alla får några hotell som man ska hålla lite extra koll på, se till att gästerna är glada, att personalen/faciliteter/mat/el/toalett/wifi osv fungerar som det ska. Jag cyklade runt till mina igår och träffade lite gäster. Alla var glada och nöjda.

Sedan har vi haft uppstartssamtal. Fick sån fin feedback, gick därifrån stolt som en tupp. Känns bra när man lägger ner så mycket tid och energi på att göra sitt bästa att det faktiskt märks också.

Ikväll är det partnermiddag igen. Det verkar aldrig ta slut. Men vi har snart betat av alla på listan. Vi har faktiskt väldigt bra partners så det blir nog inga problem att få dit våra gäster. (Desto mer gäster desto bättre priser för oss!!). Och imorgon är jag och nästan alla andra LEDIGA. Så vi ska ut på byn ikväll är det tänkt va. Och imorgon ska vi lägga oss vid poolen eller på stranden hela dagen. Sedan måste jag städa den här snuskiga lägenheten, kommer förmodligen inte få hjälp från min mycket irriterande rumskamrat men någon måste ju göra det...

Nu ska jag göra en kopp kaffe och bara ta det lugnt. Så skönt. På återseende mina kära!!

Likes

Comments

Hej!

Har precis kommit hem från Storintro och ska om typ en kvart stå utanför byggnaden för vi ska åka till Protaras där vi har våran läkare, och kolla på sjukhuset vi samarbetar med, Lito Clinic. Efter det bjuder de på middag på en restaurang som ska ha den bästa halloumin i världen. Den blir spännande att smaka! (update: är hemma nu och det var ju färsk halloumi, en stor halloumiklump liksom, asgott men tycker vanlig halloumi är godare)

Idag har vi alltså varit på Storintro hela dagen. Nu har teamet som jobbar i Protaras också kommit, så de var också med. Storintron gick ut på att gå igenom alla regler, våra values, hur vi pratar med gäster, vi hade en First Aid genomgång som pågick i 5 timmar, fick göra CPR träning på en docka ni vet, och till sist hade vi lite workshop. Det var faktiskt en bra genomgång av allt och lärde mig supermycket!

Senast jag skrev var jag lite illa till mods efter mina två första arbetsdagar. Men det har blivit mycket bättre. Låter dumt att säga såhär för sista inlägget var för typ två dagar sedan men har ju lärt mig en del sedan dess. ”Learn by doing” är lite vad vi gör här och det är skitläskigt ibland men sedan har man gjort det där skitläskiga och man klarar det ju.

Det jobbigaste i veckan var mitt första välkomstmöte. Alltså när vi står på Sunwing och ska berätta om Cypern och vår service och allt där emellan. Var inte så påläst innan eftersom jag inte haft tid att plugga så var redan nervös för det. Sedan dyker det upp typ 50 pers, 90% danskar, och vi hittar ingen fungerande mikrofon. Så var så otroligt nervös när det var dags, men det gick helt ok. Som tur är är man två på välkomstmöte så jag lät Tenna säga det mesta, stackarn. På lördag ska jag ha Cocktailmöte, samma sak som välkomstmöte fast på vårt Sunprime hotell, och bara för gästerna på Sunprime, och det ska gå bättre har jag tänkt. Mycket mysigare att hålla för gamlingar än för småbarnsfamiljer. Sedan hjälper det att gästerna får dricka champagne istället för juice, JU!!

Jag har också fått agera mer med gäster nu också och det är så kul.

Tyvärr är alla bilder jag har från måltider, så det är det ni får. Ni som läser. Står 0 läsare i min statistik så jag vet inte vem jag skriver till riktigt...

Likes

Comments

Hej gänget!!!

Jag vart inte så bra på att uppdatera den här bloggen, men det ska inte bli som i Kenya där jag bara helt slutade uppdatera!

Mycket har hänt sedan sist, tror jag. Jag har inte haft någon tid över att blogga så någonting måste jag gjort. Det största är väl att jag har börjat jobba på riktigt! Två hela arbetsdagar har jag haft. Det har känts på massa olika sätt men om jag ska vara ärlig har det varit mest nervositet och stress. På fredag skulle jag vara på flygplatsen och ha transfer. Började på morgonen på kontoret och fixade välkomstmaterial med Madde och Ann-Charlotte. Det var en hel jäkla del som skulle fixas så det blev ingen tid över till att öva på vad jag skulle säga på bussen som jag trodde. Sen har det gått en timme och busschaufförerna är på kontoret för att hämta upp oss och det är dags att åka till Sunwing och ta emot varsin buss. Här trodde man att man skulle mötas av ett gäng solbrända, semesterglada pensionärer men nej nej, 20 otåliga barnfamiljer var det. Och dem skulle liksom in i bussen, så där stod jag och strök vildsint på min checklista för att se till att alla kom med på bussen. När jag kommer in sitter det en man på sätet bredvid mig (det ska det inte göra) för bussen är för full, jag har fått med mig en familj för mycket. Men jag satte mig bredvid honom och höll i min transfer, som gick väldigt mycket snabbare än jag trodde. Så när jag var klar var det 30 min kvar till flygplatsen och mannen bredvid mig ville INTE småprata. Så jag satt mest och låtsades vara upptagen med viktiga papper och flygplanslistor och gjorde små figurer och krumelurer eftersom han satt PRECIS BREDVID MIG. Tiden kunde inte gå snabbare.

När alla hade checkat in kunde jag andas ut lite men då var det ju direkt ner och ta emot nästa flyg som skulle ut till hotellen. Och denna gång var det många semesterglada pensionärer på min buss tack och lov. Jag stammade fram det lilla jag hade förberett försökte förklara cyperns historia och kultur som jag hade haft en kvart på mig att läsa på om, och tog mig igenom allt utan att dö! När jag var klar började jag småprata lite med pare bredvid mig som var i Cypern för 42a gången (då var det skämskudden på med min skakiga storia genomgång) och lugnade ner mig 10 steg. Pratade med en ensam gammal kvinna bakom mig också. Så när vi kom fram till kontoret efter att ha lämnat alla på hotellet kändes det ändå helt ok. Sedan satt jag och lagade pärmar, som skulle ut till hotellen, i 5 timmar och var tvungen att cykla hem i mörkret från kontoret. Det här är en otrolig utmaning for mit okalsinne kan jag meddela.

Jag hann bara beställa mat, äta, sedan dunsade jag ner i sängen för att sedan gå upp igen klockan 7 med cykelservice på morgonen. Som tur var hade jag bara ett hotell jag skulle till men tror ni inte allt som kunde gå fel gick fel! Jag kom till kontoret mycket senare än jag trodde, och insåg att jag saknade ett biljettblock (som man har när man säljer utflykter) och det var så otroligt viktigt tydligen och jag kan absolut inte åka utan, men det fanns inga biljettblock. Och ingen kunde hjälpa mig för alla var upptagna med sitt och Silje var inte på kontoret än. Får till slut låna ett biljettblock av Emmi som hon behövde tillbaka om 40 minuter igen. Cyklade iväg alldeles för sent och cyklar såklart vilse. Kommer fram till Olympic Lagoon Hotell en kvart sent och genomblöt. Det är TUR att det är lågsäsong nu och ingen ville köpa utflykter. Bättre att det händer nu än när de tär högsäsong i alla fall!

Så det har varit en lite jobbig start och jag känner bara att jag vill komma in i rutinerna och framför allt hitta till hotellen. Ska typ cykla runt på min lediga dag till alla hotell för detta går ju inte.

Men vi har gjort så mycket kul också, berättar om det som varit jobbigt nu men det är så himla kul att vara här. Vi gör saker hela tiden. Och som guide har man ändå mycket förmåner. Det främsta är ju att vi får 50% på massa restauranger och barer. Men här om kvällen blev vi inbjudna till någon typ av grekisk showafton, det hela var ganska märkligt men kul också! Vi fick äta buffé, kolla på deras uppträdande, och sedan gå på vinprovning i deras vinkällare. Vi har också varit på en av våra utflykter, och jag har aldrig lyssnat så koncentrerat på en guide förut, det här måste jag ju kunna. Ställde typ 100 frågor efter for att få ihop hela greksidan-turksidan-röran. Och idag har vi varit och kollat på staden Limassol. Vi skulle egentligen på utflykt men den blev inställd pga för få anmälda, men det ar ganska skönt för alla hade varit ute kvällen innan och vi mådde lite sisådär.

Ikväll ska vi på ABBA-kväll på Sunwing. De har typ 3 shower i veckan där och de är sååå duktiga! Vi var där igår också på någon thriller-show som var så kul.

Efter showen gick vi till klostret och tände ljus eftersom det var påskafton. Det är tydligen något man inte får missa (fick jag höra från pensionären på bussen) och det var verkligen så fint och häftigt. Hela staden samlas och lyssnar på bön och tänder varandras ljus. Man blir ju nästan religiös.

Lägger in lite bilder från veckan också! HAJ!

Likes

Comments

Hejhej!

Tänkte försöka få in ett inlägg här trots att det inte finns wi-fi i lägenheten, så får försöka lägga upp det när jag är på nån av restaurangerna. Just nu ligger jag i sängen och ska skriva klart det här sedan ska jag SOVA, är helt slut! Det blir nog ett ganska långt inlägg nu för jag har så mycket att berätta, men äsch läs om ni är nyfikna annars är det kul för mig att ha senare i livet!

Jag kom i alla fall fram i fredags (idag är det söndag), (vaa förresten?? Känns som jag har varit här i 100 år..!), och det var faktiskt ganska jobbigt när jag kom fram. Silje (som är min närmaste chef) skjutsade mig till lägenheterna, följde med mig in, sa typ "här är ett sim-kort, jag ringer dig när vi ska äta middag, troligtvis klockan åtta" och så går hon. Nu är klockan 16. Får reda på att jag ska bo med en dansk kille och kort därefter ser jag att det inte finns lås på toan... Men jag packar upp, vilket tar en ynka timme. Sedan tar jag en dusch, i kallvatten i'll have you know, eftersom jag inte fick på något varmvatten. När jag kommer ut ur duschen märker jag att det bara finns handhanddukar, dvs pyttesmå handdukar man har för att torka händerna. Det blir en sån i alla fall. Har inget wi-fi på rummet heller så när jag är duschad och påklädd sätter jag mig i sängen och väntar, rakt upp och ner. Jag är inte så bra på att vara ensam så dessa timmar börjar jag tvivla på exakt varje anledning jag åkte hit från början, vad gör jag här??? I en lägenhet med smutsigt golv, fula lakan, små handdukar, kallvatten och inget wi-fi, som jag DESSUTOM delar med en kille?

Några timmar senare knackar det på dörren och där står Frida som var med på guideskolan, och herregud det var räddningen. Hon hade redan haft sin introvecka och börjat jobba så jag ställde varenda fråga jag kunde komma på och fick internetdela med hennes mobil. Sedan blev klockan 8 och jag gick ner på gatan och träffade alla guiderna! Inte en sekund för sent! Vi gick ut och åt på en av våra partnerrestauranger (dvs de restauranger vi sammarbetar med), där det serverades fruktansvärt god sushi som vi får äta för halva priset. Mm slutet gott allting gott. Alla var supertrevliga och jag kände mig ganska löjlig som suttit i lägenheten och lipat över lite kallvatten.

Jaha dag 2 då. Den började med frukost för alla guider i Siljes lägenhet, tur det för jag hade absolut ingenting i kylen. Vi är 10 service reps i teamet och 4 som sitter i staben (som typ har hand om allt annat som vi inte gör, men de har också varit guider), så vi är ett härligt gäng på 14 pers!

Under förmiddagen var vi på kontoret, som faktiskt var jättefräscht, och fick åka till Sunwing och se ett välkomstmöte. Sedan åkte vi ut till Protaras, som är en stad i närheten av Aiya Napa med ett annat serviceteam som vi kommer sammarbeta med mycket. Slutligen åkte vi och handla det viktigaste till lägenheten. Bland annat en handduk. På kvällen åt vi på en annan partnerrestaurang. Såhär i början kommer vi äta ute typ varje måltid för att vi ska ha smakat maten och fått känsla för alla restauranger som vi säljer in till våra gäster. Jag klagar inte!!

Efter middagen gick vi ut på Aiya Napas bargata som redan har vaknat till liv. Vi hade nämligen sovmorgon dagen efter. Hade otroligt rolig kväll!

Idag har vi gått igenom massa på kontoret och sedan varit ute på skattjakt - inte så kul som det låter. Vi skulle (till fots!!!) gå till nästan alla hotell och restauranger som vi samarbetar med och ta anteckningar. Det finns 20 hotell och 15 restauranger utspridda över staden så detta lilla projekt tog 3 timmar. DOCK är det faktiskt jättebra att få komma ut och se vart allt ligger, speciellt med mitt lokalsinne, för de här ställena ska vi hitta till och dessutom förklara för våra gäster vart de ligger. Jag har fått en lite bättre bild av vart allt ligger men det kommer nog ta ett tag innan jag hittar själv. Att jag ska köra bil i vänstertrafik om en vecka behöver vi inte tänka på nu.

Och ikväll hade vi partnermiddag, vilket i princip är att en restaurang ska visa upp sin mat och service, så de kommer ut med massa tallrikar i olika omgångar med alla rätter på menyn som vi får smaka på. Och så rekommenderar vi restaurangen till våra gäster. Maten var SÅ god!! Detta var den första restaurangen vi ätit på med traditionell cypriotisk mat, mycket spännande. Det var mycket kött, fläsk och kyckling som var marinerade och tillagade på olika sätt. Jag var helt proppmätt efter att ha smakat på varenda köttbit!

Imorgon ska vi få följa med på transfer från flygplatsen, det ska bli väldigt kul o se!

Nu är jag klar!! Hoppas ni orkar läsa!!!

Lite bilder från vår lägenhet

Från skattjakten.

Likes

Comments

Kan nån snälla bara stanna den en sekund jag får panik.

Jag är så dålig på att få saker gjort och har världens kallaste fötter för jag vill INTE lämna Stockholm just nu. Aj aj det gör ont när jag tänker på det. Varför ska jag vara i Cypern?? När Sverige? Finns? Hoppas jag kommer ändra mig sekunden jag kommer till Larnaca och att jag glömmer att överhuvudtaget tänka på Sthlm för det kommer vara så fruktansvärt roligt.

Hörni jag har inte börjat packa och jag åker om 2 dagar.

Här är fyra bilder från min perfekta helg. Jag har bokstavligen talat bara tagit fyra bilder så ni får se alla bilder från helgen.

Likes

Comments

Oj vad spännande!

Hej! Hjärtligt välkomna ska ni vara till MissisMelins official blog. Remember the name, kommer bli stor en dag.

Skämt-o-sido! Klockan slår snart 1.00 och jag kände inte för att sova men har skrollat igenom alla mina feeds och sett alla serier i världen. Och det jag gör när jag är själv är att jag spelar in konstiga filmer och pratar med mig själv, sedan får jag ett starkt behov av att skicka det till folk, men jag vill ju inte störa dom. Då känner sig alla tvungna att skicka "haha!" tillbaka och det är det sista jag vill. Det här har varit ett dilemma för länge. Så då tänkte jag aja jag skapar en blogg för jag måste få utlopp. Och så får folk läsa som de behagar. Men jag tvingar ingen!

Det är ju kul också att jag ska ut på ett litet äventyr om en vecka. Cypern som reseledare Ving var namnet jajamensan! 

Annars skulle alla inlägg vara precis lika meningslösa som det här. Jag skulle få en läsare och det skulle vara mamma för hon är alldeles för intresserad av mitt liv.

Närå det här ska bli spännande, häng med på mitt äventyr!!


Ni förstår inte hur länge jag letat efter bilder till det här inlägget men det enda jag kan tänka mig som passar är bilder på mig själv och jag HAR INTE DET, så jobbigt. Lovar att det blir mer bilder sen!

Likes

Comments