Header

​Bilderna från festen i Lördags !😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Eftersom jag inte bloggat på länge så får jag nu istället lägga upp vad jag gjorde förra helgen haha.
I Lördags var vi på det som skulle varit sista spelningen på Björnholmen men nu blev det visst en extra insatt kväll senare i Oktober. Hur eller hur det var svin kul mina gamla vänner var där och festen var perfekt typ. Förutom kanske lite drama men vad vore livet utan lite drama haha. 😉 / Bilderna från det kommer i nästa inlägg ) 

Söndagen var jag och S bara sjukt trötta så vi var hemma hos honom och bara kikade på film eftersom vi typ bara sovit en timme så var vi väldigt trötta så det fick bli Kina mat också ! 😊

Likes

Comments

​God morgon ! 😊
Här ligger jag i soffan och har blivit sjuk igen tyvärr, Dunder förkyld har i stort sätt ingen röst kvar . 
I Fredags skulle jag gått på bio och sätt Bridget Jones baby men jag fick feber efter jobbet så jag fick ställa in, Sen igår hade jag och S Taco kväll och film mys eftersom vi är sjuka båda 2 haha.😊 Men det var en super mysig dag ändå trots att vi var sjuka.

Idag blir en slapp dag framför tvn & film hela dagen så jag kan bli frisk snart.😊Likes

Comments

~ Ni vet den där känslan när man säger livet är orättvist jag tror vi alla upplevt den på ett eller annat sätt, Även på väldigt många olika sätt.
Jag har upplevt starka människor i mitt liv vilket är min familj som liksom jag själv gått igenom så mycket men aldrig visat sig svaga.
Denna personen här är en utav mina närmsta, Hon är en utav de få och nästan den enda som riktigt kan förstå mig. Varför jo för vi är familj, Vi har upplevt saker som jag inte ens önskar min värsta fiende ska behöva uppleva. Vi vet hur livet är när man är på botten och varje trappsteg räknas som ett jätte kliv i rätt väg. Ibland råkar man trilla tillbaka ett trappsteg och ibland kommer man så man äntligen ser ljuset längst upp.
Det är inte många människor som förstår hur tufft livet kan vara, Det är många som faktiskt haft turen att aldrig behövt uppleva hur de är att förlora någon det dem kanske förlorat har högst varit ett djur, Jag vet att djur blir som familje medlemmar har själv förlorat en också så säger inte att det är enkelt.
Men om man jämför ett djur med att förlora sin pappa sin bror eller sin syster ja då tycker jag att ett djur är lite lättare. Ens egna kött och blod som plötsligt försvinner hur ska man själv orka stå kvar? Le som om ingenting hänt, Förlora folk i sin omgivning för när du mår dåligt orkar de falska inte med dej, Det är då du märker hur ensamt det kan vara.
Hur orkar man kliva upp varje dag utan att fälla en tår och tänka på de man saknat? Jag ska berätta det går inte, För det går nämligen inte en enda dag utan att de finns i ens tankar och i ens hjärta och vi plockar fram alla minnen. Det kan vara en liten grej i vardagen som gör att det brister totalt, En liten sak som får oss att minnas .
Vissa har det orättvist och saker drabba vissa gång på gång på gång ungefär så har livet den senaste tiden varit. Eller egentligen hela livet för mesta delen så har man varit på sjukhus själv eller fått ligga hemma och varit orolig för att mamma och pappa ligger inlagda.
Hur som helst M du är så oerhört stark så mycket starkare än du tror att förlora ett syskon är hemskt, Någon man delat allt med som plötsligt dras ifrån en.
Men vi vet att dem har det bra både min bror, min pappa och J är på en plats tillsammans och vi har 3 starka skyddsänglar och jag har så många fler fina människor i himlen.

Så ja livet är orättvist det är många smällar och prövningar man kommer bli utsatta för, Har vi kraften och någon vid vår sida då klarar man det även om man många gånger kanske ger upp så har man för det mesta någon där som vägrar släppa taget om en som hjälper en att hålla i en innan man faller !💞
M jag älskar dig och kommer alltid finnas här för dig för jag fick äran att just vara din faster !! 💞

Likes

Comments

​God morgon fick bli ett tidsinställt inlägg vilket ni säkert förstår pga tiden haha.😊

Igår var en toppen dag vaknade med ett leende på läpparna redan på morgonen för jag visste om att dagen skulle bli så bra. 
Igår var nämligen jag och S i Jönköping vi gick runt lite i affärer sen gick vi och åt på Jensens innan vi sen skulle på bio för att se Absolutely fabulous och jag tyckte den var grymt rolig och bra så den tycker jag ni ska se det kan jag tipsa om ! 😃


/ Nu idag ska vi på Björn Rosenström och det kommer också bli kul dock inte lika mysigt kanske men roligt ! 

Likes

Comments

​Vilken rörig dag känns som jag bara suttit i bilen i stort sätt hela dagen. 
Var tvungen att åka till jobbet med lite papper sen hem för att köpa grejer inför helgen, Sen skulle jag ner och ta bort mina gele naglar, Hinna tanka bilen för imorgon ska vi till Jönköping.
När jag sen kommer hem ville mamma ner till stan och då ville jag ju såklart också med eftersom jag hade tittat ut denna fina nya skönheten bhn ifrån hm så jag sprang direkt dit och köpte den, Hur söt är den inte, Så förälskad.😍
Gick ner till min frisör också lite snabbt för att ändra tid till håret och då fanns mitt Shampoo och Balsam på kampanj nu och då var jag ju såklart tvungen att passa på. 
Sen måste jag ju berätta att jag var för att kika efter en ny parfym och hittade 2 st så jag kunde inte riktigt bestämma mig haha typiskt mig, Så måste ner dit lite snabbt imorgon innan vi åker till Jönköping för att köpa en utav parfymerna. Vilken det blir får ni se i ett inlägg senare imorgon eller Måndag.😊

Likes

Comments

Godmorgon bloggen folket det blev ett tidsinställt inlägg idag.😊

Idag ska jag äntligen få bort mina gele naglar som vuxit ut så fruktansvärt mycket så jag har svårt att skriva detta inlägget.😊 Mina egna naglar har blivit så fruktansvärt långa men vad gör det, Jag älskar långa naglar.
Sen vet jag inte riktigt vad jag mer ska göra hade behövt träna men eftersom jag precis varit sjuk i halsfluss så vågar jag inte riktigt börja träna en.😊

// Bilderna får la stå för sig själva, texten säger väl allt.  Jag vill inget hellre en att hitta kärleken och att få kärlek för jag har ju sååå mycket kärlek att ge till rätt person.

Likes

Comments

​Min absoluta favorit färg är riktigt baby rosa, Därför blev jag helt överlycklig idag när jag hittade dessa saker. 
En skål & en ny sticka tröja till min samling. 😊

// Lite rapportering av hur mitt liv ser ut just nu går det äntligen uppåt igen och man börjar se ljus i tunneln . 
Idag ringde chefen mig från dagiset och sa jag fick heltids tjänsten för personen som är sjukskriven fram till Oktober. Vilken lycka. 
Men när allt går såhär bra brukar ju alltid något dåligt inträffa men nu tycker jag att jag fått tillräckligt med smällar för flera år framöver så det räcker nu..😊
Ibland kan jag inte ens fatta själv hur stark jag är, Jag jobbade hela sommaren min pappa dog jag sa till mig själv att jag fixar detta, Tyngden kom nu efteråt istället. 
Men som texten lyder " Du vet aldrig hur stark du är förrän det är de enda valet du har..

Likes

Comments

Ny dag med nya möjligheter ! 😊
Glömde ju visa er bilderna jag tog med min system kamera sen Öland, Besviken på mig själv att jag inte fotade mer men tur det kommer fler tillfällen eftersom vi åker till samma plats varje år. 
Så får jag helt enkelt nästa år ha med mig system kameran lite mer.😊

Likes

Comments