Header

​Precis hemkommen ifrån sjukan och fått reda på att jag fått halsfluss men att sen mötas utav S som står med detta utanför dörren gjorde ju genast dagen lite bättre. 😊

Så sjukt hur man kan sakna en människa så fort den bara lämnat rummet i stort sätt haha..
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​/ Glömt visa er mitt senaste tillskott i min underklädes låda som redan börjar bli full igen haha 
Men jag kunde inte motstå denna skönheten . 😊

Likes

Comments

​Jag hinner verkligen inte med någonting varken träna eller bloggandet, Jag jobbar kommer hem somnar och är sjuk i stort sätt hela tiden så mitt liv just nu ser ut haha. Inte mer spännande en så. 
Men förra helgen eftersom jag legat sjuk igen och inte haft någon ork till att blogga fick det bli ett väldigt långt efter inlägg " . 

/ Förra Lördagen var jag i Jönköping med mina 2 brudar vi pratade lite gamla minnen eftersom vi inte sätts på flera år, Käkade shoppade och hade det trevligt..😊


Likes

Comments

​I Torsdags förra veckan så var det lite rea i affärerna så då passade jag på att springa runt lite och kika innan jag skulle iväg för att göra håret.
Så jag kom ju såklart hem med lite nytt det blev bland annat denna fina vita jacka och ett par skinn jeans ifrån Vero moda som jag tyvärr inte fotade, Men de lär säkert komma på bild i någon outfit bild framöver . 😊

Likes

Comments

​Min helg har inte varit något annat en mysig och bra. 
I Fredags var jag och S på bio och såg " Jag älskar dig- En skilsmässokomedi och den var så grymt rolig och bra så den kan jag verkligen rekommendera haha. 

Sen Lördagen var vi i Vimmerby och kikade lite eftersom S kommer därifrån tanken var att vi skulle besöka hans morfar tyvärr blev det sen inte så men det var roligt och mysigt ändå, På vägen hem stannade vi till och fikade i Skirö min favorit plats. 

Söndagen idag har bestått utav bara slapp dag med först lite middag ute hos S föräldrar sen ut till min familj för lite familje mys.😊Likes

Comments

Eftersom jag inte bloggat på länge så får jag nu istället lägga upp vad jag gjorde förra helgen haha.
I Lördags var vi på det som skulle varit sista spelningen på Björnholmen men nu blev det visst en extra insatt kväll senare i Oktober. Hur eller hur det var svin kul mina gamla vänner var där och festen var perfekt typ. Förutom kanske lite drama men vad vore livet utan lite drama haha. 😉 / Bilderna från det kommer i nästa inlägg ) 

Söndagen var jag och S bara sjukt trötta så vi var hemma hos honom och bara kikade på film eftersom vi typ bara sovit en timme så var vi väldigt trötta så det fick bli Kina mat också ! 😊

Likes

Comments

​God morgon ! 😊
Här ligger jag i soffan och har blivit sjuk igen tyvärr, Dunder förkyld har i stort sätt ingen röst kvar . 
I Fredags skulle jag gått på bio och sätt Bridget Jones baby men jag fick feber efter jobbet så jag fick ställa in, Sen igår hade jag och S Taco kväll och film mys eftersom vi är sjuka båda 2 haha.😊 Men det var en super mysig dag ändå trots att vi var sjuka.

Idag blir en slapp dag framför tvn & film hela dagen så jag kan bli frisk snart.😊Likes

Comments

~ Ni vet den där känslan när man säger livet är orättvist jag tror vi alla upplevt den på ett eller annat sätt, Även på väldigt många olika sätt.
Jag har upplevt starka människor i mitt liv vilket är min familj som liksom jag själv gått igenom så mycket men aldrig visat sig svaga.
Denna personen här är en utav mina närmsta, Hon är en utav de få och nästan den enda som riktigt kan förstå mig. Varför jo för vi är familj, Vi har upplevt saker som jag inte ens önskar min värsta fiende ska behöva uppleva. Vi vet hur livet är när man är på botten och varje trappsteg räknas som ett jätte kliv i rätt väg. Ibland råkar man trilla tillbaka ett trappsteg och ibland kommer man så man äntligen ser ljuset längst upp.
Det är inte många människor som förstår hur tufft livet kan vara, Det är många som faktiskt haft turen att aldrig behövt uppleva hur de är att förlora någon det dem kanske förlorat har högst varit ett djur, Jag vet att djur blir som familje medlemmar har själv förlorat en också så säger inte att det är enkelt.
Men om man jämför ett djur med att förlora sin pappa sin bror eller sin syster ja då tycker jag att ett djur är lite lättare. Ens egna kött och blod som plötsligt försvinner hur ska man själv orka stå kvar? Le som om ingenting hänt, Förlora folk i sin omgivning för när du mår dåligt orkar de falska inte med dej, Det är då du märker hur ensamt det kan vara.
Hur orkar man kliva upp varje dag utan att fälla en tår och tänka på de man saknat? Jag ska berätta det går inte, För det går nämligen inte en enda dag utan att de finns i ens tankar och i ens hjärta och vi plockar fram alla minnen. Det kan vara en liten grej i vardagen som gör att det brister totalt, En liten sak som får oss att minnas .
Vissa har det orättvist och saker drabba vissa gång på gång på gång ungefär så har livet den senaste tiden varit. Eller egentligen hela livet för mesta delen så har man varit på sjukhus själv eller fått ligga hemma och varit orolig för att mamma och pappa ligger inlagda.
Hur som helst M du är så oerhört stark så mycket starkare än du tror att förlora ett syskon är hemskt, Någon man delat allt med som plötsligt dras ifrån en.
Men vi vet att dem har det bra både min bror, min pappa och J är på en plats tillsammans och vi har 3 starka skyddsänglar och jag har så många fler fina människor i himlen.

Så ja livet är orättvist det är många smällar och prövningar man kommer bli utsatta för, Har vi kraften och någon vid vår sida då klarar man det även om man många gånger kanske ger upp så har man för det mesta någon där som vägrar släppa taget om en som hjälper en att hålla i en innan man faller !💞
M jag älskar dig och kommer alltid finnas här för dig för jag fick äran att just vara din faster !! 💞

Likes

Comments