Header


Likes

Comments

Äntligen har Revlons smink kommit till Sverige! Jag har letat i säkert 1,5-2 år efter ett sätt att kunna köpa deras smink till rimliga priser och det har verkligen inte varit lätt (med tanke på frakt och andra faktorer). Det är speciellt deras colorburst balm jag jagat. Nu finns dessa godbitarna på Eleven.se och jag är så glad! Detta är ett mer budget märke som jag har förstått det ska vara riktigt bra. Ser ofta att det används på youtube. Här gjorde jag ett kollage med några av mina favoriter. Fanns väldigt många nagellack men tog dom jag tyckte skulle va fina nu i höst :) Om ni inte märkte de i mitt senaste inlägg så kan ni trycka på den varan ni är intresserad av så kommer ni direkt till den på hemsidan. 

Likes

Comments

En mysig höstoutfit! Kommer själv satsa mycket på kortare kjolar och stickade tröjor så länge vädret tillåter. Vet att den mörkt röda läppen inte är en jättestor trend denna hösten men jag älskar den ändå så för mig stannar den.

Likes

Comments

Den 25/8 skrev jag mitt slutprov på Nordic Academy och den 26/8 ringde min lärare och talade om att det hade gått jättebra och att jag hade klarat det. Kändes så sjukt härligt! Så nu är jag helt färdig utbildad. Jag har därför gjort en ny prislista nu. Denna är dock bara tillfällig. Priserna kommer höjas ytterligare lite till. När vet jag ännu inte.


(Primer kommer alltid kosta 249:-)

Vill man ha en fransförlängning till detta priset så boka så snart som möjligt. Du måste inte göra förlängningen nu men så länge du bokar innan jag byter pris så kommer du få den för detta priset. Så passa på att boka redan nu om du vill ha fina nyårsfransar eller vad det nu kan vara :) 

Har du redan mitt nr så kan du boka där. Annars så maila mig på mati91@live.com eller så kan du nå mig via min instagram MissHultqvist. Tar helst inte emot några bokningar via bloggen. 

Jag befinner mig strax utanför Göteborg och gör fransar här hemma än så länge. 

Likes

Comments

I dag släpps den nya paletten från ABH. Här är lite bättre bilder som jag lovade. 

Här är två bilder från Mayas instagram där hon använt paletten. För att komma till hennes instagram kan du klicka på en av bilderna

Likes

Comments

Efter veckors väntan fick jag paletten i torsdags. Jag har hunnit leka lite med den men får bli mer i veckan då jag har behövt plugga en del i helgen. Men jag vet redan att jag älskar den! Pigmentet på skuggorna är galet bra. Nästan lite "för" bra ibland haha. Skuggorna är extremt lätta att sudda och konsistensen är nästan lite krämig. Love it :)

Likes

Comments

Som ni säkert känner till så kom Anastasia beverly hills ut med en palett för nån dryg månad sen ungefär där dom samarbetade med den vackra makeup artisten Amrezy. (Översta paletten i mitt förra inlägg)

I slutet av augusti kommer YTTERLIGARE en palett från ABH men denna gången har dom samarbetat med Maya Mia som är väldigt stor i "youtube-världen"
Efter som att dom släppte nyheten nu i veckan så va de inte jättelätt att hitta några bilder på paletten. Hittade en bra på framsidan men insidan hittade jag tyvärr bara en med dålig kvalitet på.

Tycker ändå att det ser ut att vara riktigt fina färger och längtar så tills den kommer ut! Visar en bättre när de finns bättre bilder att få tag på :) Tycker definitivt att ni ska söka på Maya Mia på youtube och titta på hennes videos också 👍

Likes

Comments

Amrezy palette från Anastasia Beverly Hills är min absoluta number 1 must have just nu. Heeelt underbart fina färger. Sett många använda denna och pigmentet verkar helt sjukt! 


Självklart vill jag också ha urban decays naked palette 3 också. Älskar 1an och tvåan. Använder dom jämt!


Denna paletten behöver nog ingen förklaring.. Nu ser ju 😍 och ni som känner mig tror jag vet att det är ett måste för mig! Även denna godingen kommer från urban decay. Haft mina ögon på den i flera månader.


Chocolate bar från too faced.
Jättefin palett med många bra färger till lite mer vardagsbruk. Det häftigaste med denna är att den luktar CHOKLAD! Vilket smink luktar choklad i vanliga fall liksom? Men nej de är inte därför jag vill ha den :) haha

Likes

Comments