De var länge sen jag på något sätt rört på mig... idag tog en riktigt lång promenad. De var lite kallt, men de var jävligt skönt ska jag säga er!!! De var på tiden att man rörde lite på sig...  min kära mamma gav mig ett par ordentliga vintriga promenadskor, så nu fick provköra dom också. Sköna som bara den!!  :)  :)  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har upptäckt WISH!!!! Billigt, snyggt, annorlunda! Yay!! :) Väntar ivrigt på alla paket. Det är givetvis en hel del som inte funkar.. idag fick jag den här:


Igår fick jag ett par jättesnygga byxor, men tyvärr för små för mig. Har rätt så breda höfter så dom funkade inte.. kanske om man går ner i vikt lite grann... dock anser jag inte mig behöva de. Att träna upp konditionen behövs däremot =)

https://www.wish.com/c/58d0f24e7e54a2485bc72529

Länken till byxorna ovanför.

Likes

Comments

för flera veckor så tog jag bort en godartad tumör... allt gick bra och nu håller ärret på läka... men.. jag vet inte... nått känns fel.. jag vet inte om det är bara jag och är nojig..

Likes

Comments

Brorsans grav... fullt med ljus och blommor. Jag har en egen lykta med en ängel på.. jag försöker fara dit o så ofta jag kan. Och hur sjukt de än låter så pratar jag där... med han. Jag är inte den enda i denna planet som gör så. De känns bra.   Men de är svårt att acceptera... man gråter varje gång...

Likes

Comments

Leos lekland med ungarna och en nära vän! de var mycket välbehövlig och man fick skratta ordentligt för en gång skull 🙂🙂🙂

Likes

Comments

livet är bra märkligt ibland... från total depression till glädje. de är verkligen som en berg o dalbana ibland....
nu har man iallafall ett jobb 😄😄😄😄😄

Likes

Comments

Första snön har kommit!
barnen är överlyckliga så nu är det bara vänta att de kommer mer.

Likes

Comments

Om det är någonting jag hatar så är det människor som ljuger för att dom själva ska tjäna mer pengar.!!

Jag har börjat en process... att ta hand om min hy. Jag har en väldigt speciell hud, känslig och torr. Och allt passar inte mig. Jag visst en som höll på med hudprodukter... trodde jag... betalade en jävla massa för hudprodukter som sen visar sig inte ens passa min hud. DESSUTOM hade dom lagt så att de kommer varje månad och jag ska betala samma hutlösa pris varje månad. De visste jag INTE. Ovh tänker INTE betala en jävla massa pengar för hudprodukter som bara bränner!!

I helvete!

Jag kan fixa de här med hjälp av människor som faktiskt VET va fan dom sysslar med!!


Likes

Comments

Jag har gått runt i en "livet suger" - "finns ingen rättvisa" - "varför allt nu" - Bubbla. Jag orkar inte med det nå mer. Sååå... min plan? Börja med en av mina hobbys som varit på paus.. jag försökte börja där ett tag, men de gick inte. Så, nu ska jag köra, på riktigt den här gången. Jag har en historia i huvudet som jag tänkt på länge, och nu jävlar ska den ner på papper. Eller typ papper, laptopen =)

Andra prioriteringar är givetvis lägenhet och fast jobb. Sen får man ta saker i sin egen takt. Men jag tänker fan inte deppa längre.

NO MORE!!!!!!Likes

Comments

Börjar bli en aning för mycket tumörer i familjen.. nu har jag tagit bort en och hoppas verkligen att de inte blir nå fler...
orkar inte med de också...

de är då såååååå tråkigt att ligga här...

Likes

Comments