Jag har alltid trott på de övernaturliga. Att det finns någonting efter att människan gått bort. JAg vet att det finns många som inte tror på detta. Men för mig har de alltid varit en trygghet att veta, att ens nära och kära finns där, ser efter oss. Detta tror jag även om min storebror. De enda problemet... jag är ingen medium, så jag kan inte kommunicera med honom eller andra andar på de sättet. Så va gör man... man går till medium givetvis.

Jag hittade en medium i Luleå. Privat.. ingen känd. Men han fick kontakt med min bror. Även om så många känner sig skeptiska om detta och tror inte på det, så var det väldigt verkligt. Det var min bror. Han förlåter mig... han är stolt över mig... och jag är stolt över honom. Jag är så stolt att kalla honom för min bror.

Min underbara bror... du kommer alltid finnas där för oss.

TACK!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

skulle laga mat i onsdags.. ja.. tror inte att min kära stekpanna ville bli använd just då. såg en smula spooky ut 😄😄

Likes

Comments

För min del är de gudomligt skönt att år 2017 är ÖVER ÖVER ÖVER ÖVER ÖVER!!!!! De var, för att säga på rak svenska, ett rent och skärt helvete förra året. Så, min tanke är att år 2018 ska vara bättre. Och den kommer den vara, de FÅR INTE vara ett likadant som förra året... de är omöjligt!! För då blir denna kvinna vansinnig!

Va gäller min nyårsafton så spenderades den i jobbets tecken. Så jag var på kvällen till mina vårdtagare. De är skönt att ha ett jobb som man faktiskt trivs med. DE är en UNDERBAR känsla. Dock kommer jag fortsätta plugga till hösten för jag vill bli Röntgensköterska. De är åtminstone tanken. Så jag måste sakta men säkert börja plugga in alla:

"scapula

* Processus coracoideus

* Patella

mm...

(Latinska namn för skelettdelar)
Likes

Comments

julafton närmar Sig med stormande steg. bara 2 dagar kvar så är de  här... hur kab tiden gå så fruktansvärt snabbt?? De känns som att se inte var så länge sen som man själv satt med chokladkalender och inväntade julen med stor iver, för man ville se vilka häftiga grejer man skulle få och se sina bröder. Nu är man 31 och julkänslan är borta. Barnen gör denna tid jul... utan dom hade de bara vart en vanlig helg med lite mer mat.

vi bakade pepparkakor igår 🙂🙂
omtyckt syssla kan jag säga!

Likes

Comments

alltså snapchat... bra grej att spendera dötid på ! sså kul!!!

Likes

Comments

Jag är en sånn där typisk person som inte gillar gå på gym då man är fullständigt otränad osv. Men pga min rygg o brist på kondition så tog jag tag i de..
så, sagt o gjort.. jag har varit på gym och gjorde hela mitt pass 2 ggr!
skitsak för vissa, stort för mig! 🙂🙂🙂🙂🙂

Likes

Comments

idag har varit en dag med alla möjliga känslor... irriterad, trött, less, glad, ledsen o fullständig "whatever" känsla.
såå... va är jag nu? flum humör!!

ja dessa dagar.. herregud...

Likes

Comments

idag är man minst sagt trött.. har inte blivit mycket sömn av diverse anledningar.. som ett plus i kanten har båda barnen varit på "NEJ MAMMA" humör. De ska testas så in i bomben mycket.. meeeen dom har vart snälla också. Just denna sekund sitter båda bredvid mig och myser. De är sånna här stunder som gör att man glömmer dom jobbiga stunderna.

För övrigt... en ok dag, men måste handla lite. Samt kolla möbler. om 2 månader bor man i egen lägenhet. Blir konstigt då man aldrig bott själ. Blir inte nu heller till viss del för barnen kommer också vara där. Men annars.

jaa.. livet är minst sagt oförutsägbart. Man vet aldrig vad som händer..

förresten.. Cassandra gjorde pepparkakshus igår 🙂🙂🙂🙂🙂

Likes

Comments

de har varit en hyfsat lugn helg.. hälsade på mamma och brorsans fru/änka i fredags. älskar att fara dit. Var även till gymmet... de går sakta framåt för mig... ryggvärken gör att man går dit. om man bara kunde sluta tänka att folk glor o dömer en...

idag var man till Candy world med ungarna. tog bilder men det blev suddiga 🙂🙂🙂

Likes

Comments

De är en sånn där jobbig kväll... man tänker på mycket olika saker som hänt och som händer just nu.
De jag tänker mest på just nu är min bror jani... jag saknar honom. så jääääävla mycket! Dom flesta dagarna går bra och man gråter inte... men andra dagar går de inte alls......

Likes

Comments

bara 1 timme kvar tills man slutar och tar helg! på 2 timmar är jag på busstation.
på 4 timmar är jag med min kompis!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

svårt att få ordentlig bild, men nuuu är de snöstorm. blåser, snöar och illröd i ansiktet!! så om man haft brist på snö tidigare år, så kommer det nu, rejält!!!
så jobb idag vilket innebär att vara ute mycket. *brrrrrr*

Likes

Comments

Imorgon drar jag iväg till min kompis ninni och ska ha en riktigt kul och avslappnande helg!!! can't wait!! 🙂🙂

Likes

Comments

PISS DAG!

Sonen vägrar lyssna...

Ryggvärk...

Fryser...

JAG SAKNAR MIN BROR!!!! =(


Likes

Comments

ärret läker på... mindre bullig numera, men den värkte lite idag...

Likes

Comments

De var länge sen jag på något sätt rört på mig... idag tog en riktigt lång promenad. De var lite kallt, men de var jävligt skönt ska jag säga er!!! De var på tiden att man rörde lite på sig...  min kära mamma gav mig ett par ordentliga vintriga promenadskor, så nu fick provköra dom också. Sköna som bara den!!  :)  :)  

Likes

Comments

Jag har upptäckt WISH!!!! Billigt, snyggt, annorlunda! Yay!! :) Väntar ivrigt på alla paket. Det är givetvis en hel del som inte funkar.. idag fick jag den här:


Igår fick jag ett par jättesnygga byxor, men tyvärr för små för mig. Har rätt så breda höfter så dom funkade inte.. kanske om man går ner i vikt lite grann... dock anser jag inte mig behöva de. Att träna upp konditionen behövs däremot =)

https://www.wish.com/c/58d0f24e7e54a2485bc72529

Länken till byxorna ovanför.

Likes

Comments

för flera veckor så tog jag bort en godartad tumör... allt gick bra och nu håller ärret på läka... men.. jag vet inte... nått känns fel.. jag vet inte om det är bara jag och är nojig..

Likes

Comments

Brorsans grav... fullt med ljus och blommor. Jag har en egen lykta med en ängel på.. jag försöker fara dit o så ofta jag kan. Och hur sjukt de än låter så pratar jag där... med han. Jag är inte den enda i denna planet som gör så. De känns bra.   Men de är svårt att acceptera... man gråter varje gång...

Likes

Comments

Leos lekland med ungarna och en nära vän! de var mycket välbehövlig och man fick skratta ordentligt för en gång skull 🙂🙂🙂

Likes

Comments