Tjabba, tjena, hallå!
Thibo är lika trött som han ser ut att vara på bilderna. Just nu i skrivande stund ligger han faktiskt bredvid mig och sover. Vi har varit en runda på stan idag med Malin och även hälsat på Emma på hennes jobb idag. Många intryck för den lille. Väntar på att Sebastian ska komma hem från jobbet nu så vi kan köra hem till mina föräldrar och säga hej.

Utav någon anledning har vi inte något internet just nu så får internet dela ifrån telefonen om jag ska skriva ett inlägg eller ens se en film. Gissa vem som inte kommer ha någon surf kvar i slutet av månaden.. Man är ju verkligen beroende utav internet. Synd att man inte märker det förens man tvingas vara utan det. Ska passa på att städa upp lite nu medan monstret sover. Det är helt omöjligt att göra någonting när han är pigg och vaken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kan ni förstå hur underbar min sambo är? Det är faktiskt inte helt utan anledning som jag får blommor denna gången utan vi har faktiskt varit tillsammans i sex månader idag. Det firar vi med storstädning av hela lägenheten då vi ska ha visning imorgon. Till gourmet middag blir det köttfärsås och spagetti. Kan det bli mer romantiskt? mm, ja kanske men lovar att vi är lika glada ändå.

Hoppas verkligen det går bra på visningen imorgon för isåfall flyttar vi till en större lägenhet inom några månader. Ni fattar inte hur exalterad och nervös jag är just nu. Van trivs inte här direkt men älskar tanken på att få inreda allt på nytt och sen är det ju såklart alltid kul med lite extra utrymme.

Likes

Comments

Drog igång med lite kärleksmums bak såhär på kvällskvisten. Följde Arlas recept och det var toppen. Nu ska jag och Sebastian tittat på en film innan vi går och lägger oss. Kram

Likes

Comments

Godmorgon!
Alla mina dagar börjar just nu likadant. Thibo väcker mig, vi går ut, han får mat, vi går ut igen... sen till det bästa. Morgon mys och bus. Thibo är bara 10 veckor så han är mer eller mindre en mat och sov klocka men har faktiskt börjat vara uppe längre, äta mer och allmänt orkar mer nu. Tiden går så sjukt fort med valpar..

Jag är ju ''mamma ledig'' imed att någon måste vara hemma och ta hand om Thibo nu den första tiden så min vardag cirkulerar just nu väldigt mycket runt bajspåsar och tuggleksaker. Har inga planer för dagen mer än att vi ska träna på att gå i lite koppel och rensa ur frysen. Roligare än så blir det nog faktiskt inte.

Likes

Comments

Hejsan!
Kul att du har klickat dig hit. Johanna heter jag, 20 år gammal och är bosatt i Skånes Kristianstad tillsammans med min sambo Sebastian och vår hund Thibo. Jag hade faktiskt tänkt hoppa över den långdragna presentationen och helt enkelt låta er lära känna mig efterhand som att inläggen kommer upp.

Likes

Comments