Har en period i mitt liv nu när jag håller på att testa alla möjliga smaker på kvarg. Så olika kvarg smaker till frukost varje dag. Denna gången blev det hallon och det är helt klart min nya favorit. Speciellt tillsammans med denna muslin som har hallon i sig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Till 1 person:
2 msk acai pulver
1 st Banan
1,5 dl frysta hallon eller blåbär, kanske både och?
1,5 dl mandel/soja mjölk

Mixa de frysta bären till en röra och tillsätt acai pulvret . Jag föredrar att använda mig utav stavmixer då det är lättast att behålla ''smetens'' fasta konsistens då. Blanda i honung om extra sötma önskas, även väldigt gott med jordnötssmör i acai blandningen om du är ett fan utav det.

Dekorera med frukt, nötter, müsli, kokos eller vad du nu kan tänkas vilja ha. Man får verkligen chansen att vara kreativ här och kan faktiskt skapa riktiga konstverk & sist men inte minst så är det jätte gott och roligt att göra.

Likes

Comments

Sparkade igång dagen med lite kvarg med muslim och banan, ägg macka och råsaft till det satt fint. För er som inte testat rekommenderar jag verkligen råsaft. Den oranga är min favorit och skulle näsan kalla den för nybörjar saften då den smakar lite som vanligt multivitaminjuice fast är sjukt mycket nyttigare. Innehåller morot, apelsin, äpple och ingefära. Det behöver verkligen inte vara äckligt för att vara nyttigt.

Likes

Comments

Mat, träning, kost, hälsa, utveckling & vardag kan väll omfatta denna bloggen ganska bra.

Sadlade om och gjorde mer eller mindre en träningsblogg och ur ett själviskt perspektiv kan jag nästan säga att det är för min egen skull. Vill kunna blicka tillbaka och se min utveckling inom Hälsa och fitness med ett inslag utav vardag så var förberedd på måååånga matbilder och mycket motivation och träningsbilder, nu kör vi!

Likes

Comments