​Ikväll är min fästman på träning inför kommande bandysäsong. Vad gör jag? Kan ni gissa?
Ni som gissade följande hade rätt: 
Jag lyssnar på låtar som skulle passa till bröllop. 1 fantastisk solist är bokad, förhoppningsvis kan det bli en till. 


Och sen kollar jag runt på klänningar, det är verkligen en hel djungel detta. Men jag är ganska säker på att jag kommer hitta rätt innan det är dags :)

Jag svävar runt på mina rosa moln. Jag är så fruktansvärd lycklig och äntligen (!!) börjar livskraften komma tillbaka., Börjar känna mig glad till livet. En enorm lycka!

Känslan jag bär på just nu är fantastisk.

Likes

Comments

Idag sitter jag och kollar på musik till bröllopet och likaså klänningar. Helt fantastisk känsla. Förstår knappt detta själv. Jag ser framemot den där dagen nästa sommar, då det verkligen blir vi. En dag helt i kärlekens tecken. En dag som inte kommer bestå av pengar, status eller något sånt, bara ren äkta kärlek. Det är det jag vill att min bröllopsdag skall kännas. Närhet, kärlek och trygghet. Dessutom utomhus, eftersom jag själv skulle få panik med en trevlig kväll med 4 väggar, därför blir det utomhus i lugn och öppen miljö. Jag ser framemot denna dag. Väldigt mycket.


Han ska bli min, på riktigt.

Likes

Comments

Vi har flyttat. Vår bostad kom fraktandes för ett tag sen. Vi har det jättemysigt. Men mina krafter är helt slut idag och höstvädret visar inte det finaste vädret idag så det passar ju ganska bra.

Bilder på hur vi har det nu kommer snart, men måste fota med systemkameran då eftersom jag har en äldre mobil så kameran är inte det bästa.

Igår började jag en uppfödarutbildning för hund, riktigt spännande. Men när jag kom hem fanns det verkligen ingen energi kvar alls.

Likes

Comments

Såhär var det. Jag hade egentligen tänkt att lägga ut ett youtubeklipp där jag pratar om detta, men då videon blev fruktansvärt kass så får det bli ett helt vanligt blogginlägg istället.

Jag vet att jag inte är ensam..

ändå skall det vara så fruktansvärt svårt att prata om i dagens samhälle? Jag har inte läst och kollat efter några exakta siffror, men dem flesta vet att den psykiska ohälsan växer. Jag och likaså några bekanta till mig är drabbade. Jag är så tacksam att dem finns och att jag kan ventilera med dem.

Social fobi, depression, ångest-och panikattacker..
Jag själv har varit väldigt dålig på att be om hjälp. När jag väl gjorde det blev jag ifrågasatt, och eftersom jag inte hade självmordstankar så skulle jag inte få någon hjälp. Men sömnlösa nätter och ångestattacker räckte inte för att få hjälp. Då la jag ner det. Kände inte att jag var värd hjälp. Det hela fortsatte, fram tills den dag jag kraschade på jobbet och allt rasade. Hade fått stöd från min kollega, hur h*n hade gjort så jag visste lite vart jag skulle vända mig. Då fick jag hjälp <3

Det snackas så mycket idag om bra jobb, bra förhållande, fina och exemplariska barn, stor villa, mycket pengar, osv. Jag tror ni förstår. Men varför ständigt denna stress?


Ja, var tacksam att du kan gå till jobbet.
Självklart jobbar man på en bra relation i ett förhållande.
Och utan tvekan vill man ha barn.
Jag vill ha tak över huvudet.
Jag vill gifta mig.


men måste allt styras av pengar?
Jobbet handlar ju självklart om pengar, men hellre en dålig lön och trivas på jobbet än mycket pengar och vantrivas.
Bostad behöver inte kosta flera miljoner.
Fina barn och en bra relation i förhållandet, det får man om man lägger kärlek på det.
Bröllop behöver inte kosta hur många tusen som helst. Se på oss. Vi skall gifta oss i sommar, men vi väljer att inte lägga mycket pengar på det. Det handlar om att vi vill visa världen att vi kommer fortsätta kämpa och vi vill leva tillsammans. Att vi sen väljer att ha nära och kära på plats är ju bara ett plus. Vi kommer viga oss i kärlekens tecken, inte bara för att det finns normer.

Sen alla tusen miljarder mål som man ska ha. Och allt som skall planeras.
Jag orkar knappt tänka mer än absolut max 2 dagar framåt.
Mål? Självklart att vakna upp utan ångest.
Ni ska bara veta vad jag längtar efter att vakna upp och känna mig sådär extremt glad och positiv till allt. Men jag är inte där. Jag är lycklig för det jag har, men att utstråla positiv energi ni vet? Nä, knappast.

Jag var på ICA Maxi idag, jag var inte ensam om man säger så. Jisses vad folk! Jag var helt slut efteråt.


​Jag vet inte om inlägget ger någonting, just nu kändes allt väldigt rörigt. Men det kanske är positivt för någon iaf. Vi är inte ensamma, kom ihåg det. och våga be om hjälp <3

Likes

Comments

Jag vet inte vem som är lyckligast, jag eller dem, men min kompis och hennes fästman skall äntligen bli hundägare igen. Så otroligt glad för deras skull. Hon var här igår med en telefon som jag fick så jag är nåbar igen och då passade jag på att ge henne en present, eller egentligen flera presenter. :)

​Jag har nu börjat testa att lägga upp klipp osv på Youtube, så vi får väl se om jag blir nöjd. För isf kommer det länk här på bloggen. 

Likes

Comments

Jdet är så jag undrar om bloggen kan bli mer lidande än vad den är. men mobilen är paj och reservtelefonen går inte och ladda längre. förhoppningsvis kan jag fota lite imorgon med systemkameran iaf, men det blir inga snabba inlägg när tiden finns, nu måste jag sitta vid datorn för o blogga.


Likes

Comments

Så var det dags. Ett nytt läkarbesök är avklarat, medicindoserna ändrade, tabletter så jag skall kunna sova bättre för annars hjälper inte dem andra. All energi går annars till att hålla mig vaken. Samt remiss till en ny kurator. Jag har inget ont att säga om den jag varit hos men efter att ha hört att man är både klok, smart och har bra tankar utan att få dem rätta verktygen så känns det lite hopplöst. På något sätt behöver jag hitta verktygen för att kunna hantera mig själv i min vardag. Det går lättare men det är en fruktansvärd lång väg kvar.

Resan känns evighetslång. Men jag vågar ännu tro att det en dag kommer bli bra. Men till en början måste jag kunna sova så kroppen och huvudet någongång får ro. Är det något jag haft svårt för under hela livet så är det att slappna av. Jag tränar på det jämt. Nu den bittra sanningen om fortsatt sjukskrivning men ändå otroligt mycket hopp eftersom vi gjorde en plan på läkarbesöket idag. och så var det den där huvudvärken pga sömnlösa nätter..

Tack hjärtat för att du finns <3

Likes

Comments

Godmorgon.. eller något i den stilen.
Natten var kaos. Jag hatar verkligen dessa nätter när man drömmer så konstiga saker så man vaknar till av att tårarna rinner. Då är jag extra tacksam att kunna krypa närmare fästmannen. Oftast hjälper det mig till att kunna slappna av lite och inte vara så orolig, men det är sällan jag sover bra resterande tid av natten. Så när jag vaknade efter att han åkt till jobbet så tog jag med hundarna ut på deras hundpromenad, gjorde eld, fixade diskmaskinen. Tog in 2 flyttlådor, tanken är att börja packa i dem. Men har inte riktigt samlat kraft till det än. Mestadels är det i köket jag hade tänkt börja, men det är så mycket fix med att få ordning allt så det står bra och ingenting går sönder. Alltid lite fix inför flytt men denna gång känns det som vi gör helt rätt. Vi kommer äga vår bostad och vi behöver inte vara rädda att hundarna gör skada. Så då kommer vi båda kunna slappna av.

Nu när jag satt och tittade hittade jag bilder från J´s föregående bandysäsong, nu närmar det sig en ny säsong och jag ser framemot att fortsätta heja på honom. Bilden till höger är när hundarna var med och tittade.

Likes

Comments

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen; studenten, varpa-SM i Eksta, varpa-SM i Boden men inte för kastningens skull utan för umgängets skull <3

Tre saker jag uppskattar; kramar, pussar, min fästman

Tre saker som jag vill ha; en ny dator, en ny mobil, ett lyckligt liv

Tre saker jag älskar att göra; träna hund, krama på min fästman, ut och promenera i skogen.

Tre ord som beskriver mig; envis, framåttänkande, osäker

Tre saker jag vill bli bättre på; att inte ta åt mig av vad andra säger, visa uppskattning och blogga

Tre saker jag inte kan vara utan; fästmannen, hundarna och kaninerna.

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga; gifta mig, skaffa barn och hitta mitt drömboende

Likes

Comments