Efter att jag haft en fruktansvärt turbulent dag, med mycket stress samt migrän - kom jag hem och lös upp som en sol! Innanför dörren låg lite bara räkningar, utan ett stort kort på mig?!
Min första tanke var: shit en stalker?
Men sen när jag vände det och läste, var det så himla mycket fina ord, om hur stark jag är som människa. Detta kort var skickat av min moster, och jag lovar-det gjorde verkligen min dag.

Tänk vad nått sånt litet kan göra!

---------------------------------------

Ikväll blir det mängder av mys, bänkad framför tv:n med allt ifrån Bonde söker fru till den nya svenska serien Syrrorna. Hoppas ni får en bra kväll. Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej finisar!
Denna morgonen började inte alls som beräknat, vaknade upp med kraftig huvudverk.
Jag som verken äger alvedon eller också kan sjukskriva mig. Det står möte på schemat hela dagen, och jag hoppas denna verk släpper - så jag får någonting gjort.

Självklart startar jag dagen med en kopp kaffe, som alltid- ihop om att få igång dagen någorlunda.

Hoppas nu får en bra dag!
Kram

Likes

Comments

Återigen går dagen till sitt slut. Här hinner man inte mycket. Fick igenom ett arbetspass och fått i mig lite i mage, nu är det dags att packa ihop allt annat inför morgondagen. Det kommer blir en låg dag, då jag har möte och två timmars resa tur och retur. Men vad gör man inte för att jobba sig fram i livet.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Borderline//Adhd// Autism//Bipolär

Jag är inte den ni tror jag är
-
Jag har också känslor, bara det att jag bär på tusentals mer en "du". När jag är glad, blir jag väldigt uppåt. Folk kan tro att jag tag droger eller att jag är full - allting snurrar och det känns som att jag svävar över mina egna fötter. När jag är ledsen, gråter jag inte bara, jag skriker och hyperventilerar-som övergår till ångest.
Det kan va allt ifrån att jag tappar nått eller snubblar över alla kläder som ligger över allt eller nån onödigt kommentar.

Ibland kan jag vakna upp och känna en tyngd i mitt bröst, börja gråta och vägra gå upp ur sängen. Hela dagen kan bli förstörd bara jag inte får i min kaffe eller att tag i mina rutiner. Att leva med ångest är nått som verkligen förstör min vardag och det kan även handla om hur "du" och samhället behandlar mig.

Jag känner ibland att jag inte räcker till. Att jag är konstig - ovärdig och helt bakom samhällets ramar. Jag kan lära mig hantera mig själv och leva mitt liv. Men det handla inte bara om mig. Alla fördomar om oss med psykiskt ohälsa gör mig så rädd. Var och varannan dag så uppstår det komplikationer som gör att hela min värld rasar samman.

Paranoid! Är något som också uppstått under dem senaste två åren. Det handlar mycket om min relationer till andra människor. Att jag inte kan läsa av vad "du" menar. Om du är sarkastiskt eller seriös, om du är irriterar eller nått annat.

Om jag får ett sms som jag inte kan läsa av blir jag antingen helt upp i det blå och bygger upp en hel värld. Men det kan även få min värd att rasa helt och hållet- pga att jag bär på tusen olika känslor och inte vet vad "du" menar, istället för att fråga. Om jag skulle fråga vad "du" menar skulle jag skämmas för jag har redan rasat eller trott nått annat.

Jag lever med fyra olika diagnoser och jag har alltid skämts över den jag är. Men egentligen är det inte vi med diagnoser som ska skämmas - det är samhällets okunskap. Vi har inte valt att känna som vi gör. Vi har inte valt att bli missförstående och vi kämpar dagligen med att komma någonstans.

Jag är inte lätt att leva med. Jag är svår att förstår - men jag har lätt att förklara mina känslor. Det är så viktigt att få ut sig det man känner för att sedan fortsätta framåt. Det är många som sagt till mig under ett par år, att jag är konstig och farlig. Nej! Jag är inte farlig, jag mår psykiskt dåligt och vet inte hur jag ska få ut mina känslor - så jag kastar ut dem istället. Jag skulle aldrig skada någon människa, finns inte på kartan. Men jag har skadat mig själv i så många år tillbaka att jag nu har lärt mig prata ut, om vem jag egentligen är.
Har en väldigt lätt till skratt vilket är en av mina bra egenskaper. Omtänksam och kärleksfull.
Jag är inget monster! Jag är jag och det är detta som gör mig speciell - inte konstig!Jag är evigt tacksam om detta budskap framgår och att många medmänniskor får en tankeställare.

Kram på er.

Likes

Comments

Nu intar jag min plats i soffan efter en underbar dag. Brukar oftast inte äta gotta på vardagar men idag hade jag sånt behov med nått sött, så varför inte lite naturdiets choklad och lite popcorn. Ibland får man allt unna sig.

I morgon är det återigen tisdags, vilket betyder jobbdag. Är på nått sätt väldigt glad, nya möjligheter och en ny dag!

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag och ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram på er!

Likes

Comments

Hej finisar!
Idag blev det sovmorgon igen, eftersom att dagens planer blev inställda. Men vad gör det, när man kan fika med en fin vän?!

Långpromenad i det kalla höst vädret med en fin vän och en fantastiskt fin hund. Dagen kunde ju inte börjat bättre.

Självklart fick det blev lite fotografering i hemmet också, inte så bra skärpa men det får duga säg.

Hoppas ni får en bra dag.
Kram på er!

Likes

Comments

Efter att ha gjort, inget idag kom jag iallafall ut. En härligt promenad - med fotografering.

Är något piggare nu, en förut så nu blir det hemma gjort bröd och mys framför tv.
I morgon ska jag träffa en av mina finaste vänner, och ja vem vet vad som står på agendan.

Hoppas ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Hej finisar!
Idag är en sådan dag, som jag helst av allt vill tillbringa i sängen. Blev en lång sovmorgon, men känner mig fortfarande trött..
För att jag någonting ska komma igång med dagen så är det kaffe som gäller. Haha!

Jag något av en kaffe snobb, vilket gör mig till den perfekta vännen att fika med. Haha!

Har fått i ordning ganska så mycket i lägenheten igår, vilket verkligen underlättade denna sega söndag.

Dock är det verkligen underbart väder, sooool! Som jag trivs!
Riktiga - Höst feelings--------------------------------

Dessa skor, är verkligen en favorit här hemma.
Köpt på H&M!
Det bästa med dessa, är att jag slipper skoskav, så jag alltid har sår på mina fötter..

Jag är inte så inne på detta med klackar, men dessa har en lagom bred klack, vilket gör det lättar att hålla balansen. Oh boy!

Hoppas ni får en fin dag, jag ska försöka ta mig ut på en lite höst promenad och njuta av det mysiga vädret.

Kram på er!

Likes

Comments

Dessa underbart goda gröna ärt burgare är nu min favorit här hemma. Jag har allt mellan fisk, kyckling och kött till, men favoriten är nog fisk.

Burgarna tillagas i ugn och är både nyttiga och goda. Kan väl också meddela att jag inte är vegan, men har fastnat på nått nytt.

Jag älskar att laga mat, då jag får fram min kreativa sida - att få jobba med händerna!
Gör det mesta från grunden men ibland kan man också hitta goda saker som görs av sig själv.
Matlagning har alltid vart en av mina största intressen, även bakning osv. Men att hitta på egna recept och framför allt få det en maträtt perfekt är ju oslagbart.

Tycker verkligen ni ska testa dessa burgare nu också, finns såklart i matbutiken.

Likes

Comments

Jag kan minnas mycket tillbaka i livet.
Jag kan minnas första gången jag stod framför kameran, på riktigt. Jag var fyra år gammal och hade precis fått min första morgonrock. Jag minns mitt stora leende och känslan att vara så glad och uppspelt över alla blixtrar runt om mig och alla uppmärksamhet. Satte på mig tofflor och gick catwalk över vardagsrummet.

Sen har det fortsatt - men för tre år sen fick min fina vän för sig att styla mig och ta liter mer seriös kort.
Här ser ni två av dem som togs och jag måste medge att jag är förvånansvärt nöjd.

Älskar allt som har med kamera och bilder & göra, de är då mitt rätta jag kommer fram på riktgt.

Likes

Comments