View tracker

Har sån ångest över detta med julklappar..
Har inte köpt en endaste, har inga idéer över huvudtaget. Ska köpa julklappar till syskonen, min partner och hans son och har ingen aning om vad. Begränsad ekonomin gör ju inte saken bättre heller. M ( min partner ) öskar sig egentligen ingenting, men när jag frågade fick jag svaret Kex Choklad. Det låter ju enkelt men så tråkigt att ge bort när man vill ge något fint och värdefullt.

Min syskon är väl inte så svårt det heller men man vill ju så gärna ge dem nått som gör dem extra glada, det är ju ända jul.
Att sitta här i sista minut och försöka tänka klart bland alla andra människor som springer överallt, skapar verkligen ångest.

Någon som sitter i samma sits? Någon som har tips på julklappar överlag? Är så tanke spridd så blir galen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Finns det något som jag tycker mycket, så är det kvalités tid med en fin vän. Idag bjöd jag på min hemma gjorda choklad med grädde och kanel, standard! Testade även något som jag länge vart nyfiken på: Macarons!

Har sett dessa söta små bakelse eller vad man ska kalla dem, lite överallt och idag var det dags att för första gången smaka på dem.
Har ni INTE testade dessa små så är det ett tips. Fanns två av varje smak:
Vanilj, Pistasch, Citron, Hallon, Choklad och Hasselnöt.

Det godaste jag ätit på länge!

Likes

Comments

View tracker

Det finns många som borde uppskattas med allt i från kärlek, blommor och hyllningar. Men det finns många som glömmer hur mycket dem förgyller andras vardag. Jag skulle vilja ge dagens ros till en enastående kvinna - en människa som är en stor del av mitt liv och som funnits för mig i snart 22 år.
Hon har fått ta långa samtala från mig när jag gråter av ångest, när jag bara vill prata med någon, även när jag är glad och vill dela med med mig om min vardag och olika händelser.

Hon är en stor del av att jag tagit mig såhär lång i livet, att jag kan skattat tills jag gråter och att jag kan le utan någon anledning. Detta är min mormor och hon borde få dagens ros för allt hon säger och gör även hjälpen hon ger på distans. Min kärlek till henne är obeskrivlig och jag ville så gärna dela med mig av hennes engagemang, för alla har vi människor i våra liv som vi är rädda om och som vi borde uppskatta och ge kärlek till. Så detta var dagens ros!

Likes

Comments

Efter att ha haft en si sådär dag, så gottar jag ner mig i soffan med varmchoklad - toppade med grädde och kanel. Måste erkänna att jag druckit detta några dagar i rad, får någon slags jul känslan. Granen lyser vackert, ljusen är tända i lägenheten, varmchoklad i handen och filt - så mysigt!
Hoppas ni får en fin kväll!

Likes

Comments

För er som vill se mer bilder och läsa om mina tankar, mer en här - så finns jag nu på instagram under namnet : missgothbergs

Allt ifrån inredning till inspo och vardags liv, är du nyfiken? Kika in vetja.

Kram på er!

Likes

Comments

Andra advent och jag har äntligen fått upp min efterlängtade gran. Detta är första gången sen jag flyttat hemifrån som jag äger en gran, dock i plast. Är super nöjd måste jag säga, mkt dålig kvalité på bilden dock.

Har även haft besök av min familj och min lillasysters kompis, lite glögg mingel och lussebullar. Är mycket nöjd över denna dag på många sätt måste jag säga.

Min andra halva har också varit här med sin otroligt söta son, då jag fick saker som jag inte direkt vart beredd på. Så fint! Så synd bara att det tar ett tag tills vi ses igen.. Men synd och klaga på denna dag.

Hoppas ni haft en lika fin och härlig advent som jag och får en fortsatt trevlig söndag kväll.

Likes

Comments

• Lysekil •
Som jag saknar denna utsikt, havet, stranden och lukten. Havs känslan och miljön. Det är snart sex år sen jag lämnade denna ort och det är väldigt skönt på ett sätt, då mitt liv inte var så lätt på många sätt. Nu bor jag i Hjo - skillnaden är stor. Här finns inget hav, ingen strand
( på samma sätt ) osv. Men likheten mellan Lysekil & Hjo är väl att båda ställena är full av turister på sommaren och att båda "hålorna" är hyfsat små. Skulle nog aldrig flytta tillbaka av många själ, men givetvis som turist.

Känner inte att Hjo är min framtid heller. Då det inte finns nått att göra eller utvecklas för att komma någon vart. Har dock ingen dröm stad att flytta till, men vet iaf att jag inge tänker bo här i framtiden.

Likes

Comments

När ens liv gick från hela okej - till en stor mening! Det var precis det som hände mig, när denna killen tog mitt hjärta med storm!
Det har gått en vecka sedan vi valde att ge detta ett försök, men en vecka har känts som en evighet. Att kunna prata om saker som ingen annan vet, att bygga upp något vi aldrig haft & leva i nuet och njuta - det är precis där vi är.
Han & Jag!

Att det skiljer sig ett par mil ifrån varann, är visserligen en nackdel för båda - men även en start på något vackert. Att sakna ihjäl sig efter en människa har vi alla gjort, på olika sätt. Men min saknad efter M är obeskrivlig. Jag kan stå ut, länge - men egentligen vill jag så gärna bara få vara med honom. Fem minuter är allt jag behöver för att kunna visa och säga hur mycket saker han gjort och sagt för att få mig må såhär bra.

Självklar har jag kär förut, men detta är nått helt annat. Nått fint och magiskt - precis som i sagor. Jag har nog aldrig känt mig såhär levande och betydelse full av någon annan kille jag träffat. Känns obeskrivlig och lite skrämmande att en endaste människa kan få en känna miljon tals känslor samtidigt.
Jag är hel, trygg och säker, han är mitt H !

Likes

Comments

När man har realistiskt mål och gör allt för att uppnå dem! Där är jag precis nu. Dröm jobbet som personlig assistent, utbildning och stabilitet i livet. Jag gick på gymnasiet för några år sen, hotell & resturang - dock ändats två månader. Jag hamna i en kraftig svacka där livet vart väldigt mörkt och dystert. Då jag valde att hoppa av. Men nu har jag funnit nya drömma och mål och ska sträva efter fler. Då mitt liv nu är så mycket ljusare och glädjefyllt.

Har denna veckan resonerat med både mig själv, min mamma och även min partner om detta är rätt tillfälle att förverka mina drömma?!

Efter som jag inte gått ut skola och där med inte har betyg till undersköterska utbildningen, har jag valt att plugga upp mina ämnen. Är oerhört taggad men även nervös. Är lite rädd för att plocka på mig för mycket som jag inte ska klara av. Men att försöka är aldrig fel.

Så under veckan som kommer blir det att kontakta komvux om ett möte - då vi ska prata om ännu mer mål och uppläggning, om jag väljer att gå in i detta så mycket som jag egentligen vill.

Hoppas på en ytterligare till dörr som öppnas för mig.

Likes

Comments

Vem vill inte ha ett sagolikt bröllop?
Massor av nära och kära, kyrka, vackra brudtärnor och en sagokyss inför en hel församling?! Inte jag, eller inte vad jag direkt hade tänkt. Jag har varit på ett endaste bröllop i mina snart 22 år, mina föräldrars. Ett av dem mest finaste minnena jag har,. Massor av släkt och vänner, en vacker tårta och bröllops lekar.

Visst vill jag gärna gifta mig lite längre fram och ha ett underbart ögonblick med min partner som jag ska leva med resten av mitt liv. Men eftersom att jag lever med ångest och har svårt med stora folkmassor, så har jag tänkt gifta mig borglit. Självklart är man ju två om saken, men bröllops middag och festligheter kan man skapa ändå.

Kanske ska tillägga att jag inte har planer på bröllop en!

Mängder av tankar som snurrar runt i mitt huvud även fast jag inte jag någon som helst planer på detta, men det är ändå nått som man kan drömma & fantisera om.
Jag är oerhört lycklig och glad som har det som jag har det, verkligen. Men en dag så står man där och har inte en aning om vad man vill mer en att man "ska" gifta sig.

Drömmen, tanken och längtan!

Likes

Comments