​Kul! Jag får prova majs från Green Giant via Smartson. Jag hade glömt bort att jag hade ansökt om det. :D Det kanske blir mexikanskt någon dag!

Det har varit full rulle hela dagen och lite tid till bloggande. Jag har hållit ögonen på börsen såklart och noterat att utdelningen i Investor höjdes till 12 kr per aktie som väntat. Det ger en utdelning på ungefär 3 % per aktie. Investor är ett av mina största innehav. Jag drömde om en extrautdelning förstås men antagligen är bolaget bättre på att förvalta pengarna än mig så det är bättre att de behåller en del kassa i bolaget och fortsätter att göra bra investeringar istället.

Jag sålde en mindre post i Troax efter att ha analyserat bolaget en del i helgen. Det kändes högt värderat och min uppgång har varit 17 % på 9 månader och det nöjer jag mig fint med. Jag köper något annat istället :D.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kan du som är småbarnsförälder anmäla intresse till att vara med i en fokusgrupp om barnmat i Stockholm. Jag vet inte vad just denna undersökning ger men ofta får man 500-600 kr för en fokusgrupp som brukar ta 1-2 timmar.

Likes

Comments

I Priceless (som jag har tipsat om flera gånger tidigare) så finns det ett erbjudande där man kan beställa en gratis bukett blommor från Flowery värd 295 kr. Man startar ett abonnemang men det är ingen uppsägningstid.

Det är gratis att bli medlem på Priceless men man måste ha ett Mastercard. Ibland är det svårt att se alla erbjudanden som de har i Sverige, då brukar jag söka på SWEDEN eller liknande i sökrutan, då kommer det upp fler. Bland annat kan man gå 2 för 1 på Fotografiska via dem.

Jag fick min blomleverans från Flowery för ett par dagar sedan (kolla förra inlägget) och blommorna verkar vara av fin kvalitet och buketten var större än jag hade trott..

Likes

Comments

Häromdagen fick jag en blomleverans hem helt gratis! Den kostar egentligen 275 kr. Snart ska jag berätta hur 😀.

Likes

Comments

De kommande veckorna är superspännande eftersom nästan alla bolag kommer med sina årsrapporter där man också får reda på utdelningen för 2017 :). Jag håller tummarna för att de bolag som jag har delar ut lite extra :D

Här kan du läsa om hur analytiker har förutspått utdelningen för de största bolagen på börsen.

Likes

Comments

Nu har jag lagat den sista rätten från Årstidernas vegankasse som jag fick förra veckan: hummus, grönkål och en rösti på jordärtskocka, sötpotatis och potatis. Grönkål är så vackert tycker jag!

Det smakar gott och känns ganska mäktigt. Jag fick ha tålamod vid stekningen av röstin, den föll lätt isär.

Det är faktiskt första gången som jag har lagat alla rätter från en matkasse. Oftast brukar jag skippa någon rätt och använda ingredienserna i något annat.

Hummus går bra att frysa in så det tänkte jag göra, perfekt att ha i småburkar som man kan ta fram till frukosten.

Likes

Comments

Ikväll lagade jag en ny rätt från vegankassen som kom i måndags: rödbetsrisotto med rödkåls- och persiljesallad med hasselnötter.

Det blev sannerligen färgglatt på tallriken! ☺ Rätten var god och kändes väldigt nyttig. Jag borde göra risotto oftare. Den räckte till två portioner (fast det är en 1-personskasse).

Likes

Comments

Ikväll bjöd jag med en av mina finaste vänner på Chinateatern och såg musikalen "The Book of Mormon". Det blev många glada skratt! ☺

Jag hade fått fribiljetter från aktieägarprogrammet som jag är med i. Jag har aktier i Moment Group som äger flera teatrar i Sverige och om man har ett visst antal så kan man vara med i utlottningen av biljetter då och då. En rolig form av avkastning!

Likes

Comments

Jag har glömt att berätta att jag var på bio i onsdags och såg filmen "Three billboards outside Ebbing". Filmen var stark och hade fantastiska skådespelarinsatser! Rekommenderas.

En vän hade fribiljetter och bjöd 💜. Det har blivit mycket bio de senaste veckorna!

Likes

Comments

Idag hämtade jag ut två påslakan som jag fick som premie i Kombilotteriet när jag köpte en lott för 69 kr. (Det påminner mig om att jag ska rätta lotten i veckodragningen som var idag - tänk om jag är miljonär?! 😉)

Påslakanen såg finare ut på bilden när jag beställde än i verkligheten tycker jag. De är helt ok men inte så lyxiga som de såg ut att vara. Prisvärda iallafall.

Likes

Comments