Varje söndag finns ett pass där man får träna gratis på Tullinge Crossfit. Läs mer här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag åkte till Hallwylska där Ikea bjöd på afternoon tea och visade sin nya soffkollektion. Man fick te eller kaffe samt ett våningsfat med

- Minicupcake
- Tre tunnbrödssnittar med fetaost, gravad lax och rostbiff
- En miniscones med jordgubbsmarmelad, apelsinmarmelad och creme cheese.

Det var verkligen supergott! Framför allt snittarna! De har dessa i varuhusen för 39 kr. Prisvärt!!

Det var såklart extra härligt att sitta i den här fina miljön.

På Ikeaeventet häromdagen delade de ut vouchers där man får 2 för 1 på afternoon tea. Det ska jag absolut använda.

Likes

Comments

Jag kommer lotta fram vinnaren i bokutlottningen av "Så här blir du miljonär i hängmattan".

Lönen betalas ut och jag ska sätta av en del till nya aktier som vanligt. Jag köper för en bestämd minimisumma varje månad.

Jag ska boka lägenhetsvärdering med ett par mäklare (det som skulle varit nu i veckan blev inställt) och ska få en inredningstidning och 5000 eurobonuspoäng för det.

En ny matkasse ska hämtas från City Gross (har kostat 152 kr)

Jag ska till Bishops Arms och äta för min värdekupong på 150 kr. Man får värdekuponger gratis då och då om man är medlem i deras medlemsklubb.

Jag väntar på rätt tröja från Sportlala, de skickade ju fel för länge sedan. Ännu har inte rätt tröja kommit. De verkar arbeta i slow motion.

Jag väntar på ett presentkort på Mall of Scandinavia på 100 kr från M3 Panel.

Presentkorten på 100 kr på Huuray från Tolunapanelen dröjer antagligen ett antal veckor till.

Ett par av gratistidningarna från Tidningskungen kanske kommer?

Jag väntar på Mon Amieassietter och en Klippanfilt som premie från Kombilotteriet...

...och Mon Amieskålar från Datumlotteriet..

..och ett spaset från tidningen Hus & Hem

..och glassogrammet från Cashbackshopping

Jag har en del presentkort att använda om jag vill:

2150 kr på Mall of Scandinavia

1400 kr på Åhléns

500 kr på Royal Design

200 kr på Gröna Lund

100 kr på EM Home

50 kr på IKEA

50 kr på SF bio

Ett gäng biobiljetter

Frukostvoucher för två på Clarion

Och så har jag SMS-kuponger på Bravo Smoothie, Cheezdippers och Fazer gröt och 25 kr på Picadeli sallad.

Vi får se om de hör av sig från bilfirman om min voucher på tårta från Renault/City Gross.

Innehåller värvningslänkar

Likes

Comments

Jag såg att jag har fått in ny cashback till mitt konto på Cashbackshopping. :) Hurra! När summan är över 100 kr så kan man begära ett uttag, vilket jag gör nu. Det brukar komma till bankkontot efter 1-2 dagar. (De har verkligen blivit mycket snabbare!) Cashbackshopping är en av Cashbacksajterna som jag använder.

Just nu så får du ett GLASSOGRAM (värdekupong på 25 kr på en gratis glass på Pressbyrån) om du handlar eller använder ett erbjudande via Cashbackshopping (det går ut vid midnatt). Som ny medlem får du dessutom 25 kr i välkomstbonus via länken här.

Innehåller en värvningslänk

Likes

Comments

Jag lottar ut boken "Så här blir du miljonär i hängmattan" vilket jag skrev om här. Glöm inte att anmäla dig till utlottningen senast kl 23.59 ikväll om du vill delta! Boken är väldigt lättläst och överskådlig, så den är enkel att ta till sig! Den är tunn också, det gillar jag. Jag brukar fastna halvvägs i tjocka böcker.

Likes

Comments

Tenas hemsida kan du beställa varuprov helt gratis.

Observera: På grund av att det kostnadsfria varuprovspaketet är så populärt, kan vi endast erbjuda ett varuprov per person var sjätte månad.

Varuprovspaketen levereras bara till adresser i Sverige. Om du bor utanför Sverige, besök www.tena.com för att beställa ditt varuprovspaket.

Likes

Comments

Idag är sista chansen att provköra en Renault Megane och få en tårta av City Gross. Jag har skrivit om det tidigare. Jag var och provkörde en Renault Megane för 2 veckor sedan här i Stockholm. Jag hade redan tänkt ut att jag skulle ställa till med tårtkalas efter det och vad jag skulle bjuda på mer,

Hos bilfirman hittade de dock ingen voucher. Försäljaren tog mina uppgifter och sa att han skulle återkomma. Det gjorde han inte. Istället hörde jag av mig nu i slutet av veckan. Han svarade:

Hej Johanna!


Jag har äntligen fått tag på Ansvarig på Renault och det verkar som att de vouchers som gått till bilia kommit bort, alla skulle ha skickats till Haga men därifrån har jag inte fått något.

Jag har emellertid fått lovat att vi skall få ett antal som bör komma med post till oss imorgon fredag (posten har fram till 16 00 på sig att leverera hit).

Kampanjen tar slut på söndag och jag är faktiskt ledig imorgon, men om du vill chansa han du titta förbi sent imorgon fredag alt lördag och höra med min kollega om dom kommit.

Har du några andra frågor är du välkommen att höra av dig!

Jaha,

Idag ringde jag bilfirman men några tårtvouchers hade inte kommit in. Tjejen där var trevlig och sa:

- Vi kommer höra av oss till dig nästa vecka. Det kommer ordna sig på något vis.

En liten strimma av hopp kring tårtan finns alltså men antagligen blir det ingen. Synd. Jag hade sett fram emot den. Dessutom tappar jag förtroendet för inblandade företag. Om man utlovar saker i en stor kampanj (det fanns stora skyltar även inne på bilfirman) så ska man hålla det. Jag kan inte ha varit den enda som har varit där och provkört heller. Tänk så många som har gått miste om en tårta!

Likes

Comments

KF Stockholm ordnar Restfest i Rålambshovsparken och bjuder på en gratis pizzabit ikväll. Passa på om du ska gå på Sommarbion!

Likes

Comments

@Frugratis tipsar om att VetZoo ger bort gratis startplatser till Hundlöpet. den 17/9 Alla som deltar får en goodiebag. Om du anger koden VETZFB100Y17 så bjuder VetZoo på startplatsen. Det är ett begränsat antal platser. Koden VETZRA55 ger en rabatterad startplats.

Läs mer här.

Likes

Comments

Coop bjuder på fri frakt till nya kunder som beställer hem mat på nätet. Ange koden NYKUND17.

Likes

Comments