Cervera bjuder på en rabattkod som ger 50 kr rabatt. Ange koden 100681 i kassan. Med uthämtning i butik slipper man frakt. Jag tog en yoghurtmugg från Sagaform till totalpriset 9 kr. Jag har tänkt köpa en sådan mugg ett tag men tyckt att de har varit lite för dyra.

Man kan välja årets glögg från Blossa också, den blir helt gratis. ☺

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag precis slagit till på ett erbjudande på Let´s Deal : 3 förpackningar med 6 delicatobollar i varje. Priset är nedsatt till 49 kr (man måste åka till Segeltorp eller Barkaby för att kunna utnyttja dealen men jag har ju en massa presentkort på en outlet i Barkaby). Jag hade 50 kr tillgodo på mitt Let´s Dealkonto så det blev totalt 18 delicatobollar för 0 kr. Vem vill komma på kalas? ;)

Likes

Comments

YouGov är en av undersökningspanelerna som jag är med i. Då och då gör jag undersökningar online och får poäng för det som sedan kan bytas in mot saker. Jag suktar efter en lakritskalender från Johan Bülow som jag egentligen skulle kunna köpa med poängen men jag vet att jag skulle snylta från luckorna i förväg och då är det bättre att låta bli (eller köpa en burk istället).

Om du vill bli medlem i YouGov så får du gärna använda min värvningslänk här.

Likes

Comments

Investerarbrevet bjuder på gratis filmvisning i Stockholm, Göteborg och Malmö den 5-7 november, Läs mer och boka här.

Det är även föredrag om affärsidéer som kan förändra världen.

Likes

Comments

Swarovski öppnar just nu i Mall of Scandinavia och de 150 första får en goodiebag!

Bubbel och fina kakor.

Åh, jag älskar lyx!

Massor av folk!

Och 20 % på allt.

Likes

Comments

Här kommer lite mer sparinspiration. :)

Det här citatet i artikeln gillar jag:

Pingis Hadenius är inte överdrivet förtjust i fonder. Det är bättre att utveckla sin egen förmåga och förstå vilken typ av aktier som är bäst att placera i för personen ifråga, enligt henne.

– Jag vill se att tjejer vågar gå in i chokladbutiken, alltså på aktiemarknaden, och köpa precis de bitar som de själva vill ha och som passar just dem bäst i stället för att få en ask praliner där ingen smakar gott.

Nu blev jag sugen både på choklad och att köpa aktier :).

Likes

Comments

SheSupp är ett coolt kvinnligt nätverk för de som är intresserade av entreprenörskap. Spana in deras sida på Facebook. och se om det är något för dig.

Nu har de ett nytt event där det också bjuds på snacks och goodiebags.

Länk.


Likes

Comments

MTR har en kampanj där man får 2 månader gratis Viaplay på köpet om man köper en t/r-resa senast den 15 januari.

Likes

Comments

Det kvinnliga investerarnätverket Feminvest har ett nytt event i Stockholm den 8 november. Det är gratis att gå med och gå på eventen. 

Läs mer om Feminvest här.

Likes

Comments