Skjønnhet

Hei, og godt nyttår!
Da jeg sto opp i dag så testet jeg disse maskene fra ToGoSpa. Øyemasken var veldig bra og ga en kjølende effekt etterpå. Testet også leppe-maske fra samme merke men ble skuffet over dem da de bare gikk i oppløsning og ikke ville feste seg på leppene mine. Nå kan det hende jeg var maks uheldig med denne pakken, men de ville altså ikke sitte ordentlig og to av maskene gikk bare fra hverandre. Var tre i pakken og da var det skuffende å måtte hive dem. En annen ting er at pakningen var vanskelig å få opp. Men de funker sikkert bra vhis man først får de på ordentlig.
På bildet har jeg på øyemaskene. Konsistensen er litt gummiaktig og glatt. Og veldig behagelig på. Disse blir jeg å teste flere ganger.

Er kjøpt på Vita, men trur man skal få tak på de på nett også :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

Hei! Om litt over seks timer går vi inn i 2018. Skal innrømme at det blir fint med et nytt år som ligger helt ny å ubrukt foran deg. Som alle andre år har jeg nyttårsforsett, men som typisk nok aldri blir oppfylt... Kunne da sagt at «nei i år dropper jeg hele greia å tar alt som det kommer», men noen forsett har jeg likevel.

1. Slappe av

2. Slutte med coca cola (vet dette er noe jeg har sagt ofte, mest til meg selv, men denne jula mistet jeg faktisk smaken på det siden jeg har vært syk og hatt vondt i halsen og da smaker det ikke spesielt godt. Dette er det egentlig lenge siden jeg fant ut, men som man vet med avhengighet så må man bare ha, selv om det ikke smaker godt.

3. Reise. Skal til Spania i sommer og noe jeg gleder meg helt ekstremt til. Har aldri vært i syden så det blir en ny opplevelse. Endelig min tur liksom!

Skal også til Irland, eller det er ikke helt avgjort enda. Har vært i tenkeboksen rundt dette tilbudet som jeg har fått siden jeg er lærekandidat i «kontor og administrasjonsfaget» mens jeg jobber i praksis på biblioteket her jeg bor.

4. Bli mer fornuftig i økonomien min... Spørs hvordan dette går da jeg er veldig flink å bruke penger, men jeg er bare nødt til å bli bedre på å spare....


Denne julen har dessverre for min del vært preget av sykdom, hatt influensa å forkjølelse som ikke slapp taket før etter julaften. Var ikke spesielt gøy, men dessverre ikke noe man kan gjøre med... Var likevel en fin jul og jeg fikk mye fint i julegave også mye jeg hadde ønsket meg så det er jeg takknemlig for ❤️

Nå står et nytt år for døren og jeg vil bare ønske alle et riktig godt nyttår, feire med måte 😉

Noen bilder som ble tatt i jula.... 😊

Likes

Comments

Hverdag

Åååå denne sangen ga meg skikkelig julestemning! Er ikke dette en del av coca-cola traileren sin låt? Ligner hvertfall veldig. Den siste tiden har jeg hørt myyyye på julemusikk, synes det er så koselig ❤️ Liker veldig denne tiden vi er inne i nå, med juleforberedelser som julegaveshopping - som jeg er ferdig med!, julekakebaking, peøvesmaking av julemat, pynting... I år har jeg endelig fått meg lys ute langs verandaen, alltid ønsket meg det for synes det ser så fint ut når jeg ser andre hus er pyntet med lys over alt nå i mørketida. Eneste som får meg gjennom mørketida må være jula og være med de jeg er glad i ❤️ 

Nå er den obligatoriske tacoen fortært og sitter benket foran tv-en og skal snart se «Senkveld». 

Håper alle har en fin start på helgen...


Mette 💋Likes

Comments

Shopping

Hei! Har blitt litt shopping i det siste og siste tilskudd ble et sett med liplinere, leppeskrubb og en concealer fra Makeup Mekka. Skal ikke påstå at jeg er ekspert på sminking og er begrenset til kun maskara og kanskje litt leppestift en sjelden gang.

Likes

Comments

Foto

Kamera: IPhone 6S

Noen bilder som jeg tok på tur til jobb. Bildene har jeg redigert litt i appen PicMonkey.


Mette 💋

Likes

Comments

Hverdag

God søndag :) Jeg tenkte og skrive et innlegg om gjenbruk. Er veldig opptatt av miljøet og liker gamle ting andre har hatt, gamle klær, jo eldre klærne er jo mer interessant synes jeg det er. Må så klart være rent og i god stand, men så lenge det kan fikses og brukes på nytt så funker det for meg. I går fikk jeg et sengetøysett hos bestevenninna mi og i dag gikk jeg igjennom noen klær hos mamma og det ble med meg hjem noen plagg :) Var litt spent når jeg skulle prøve bukser men det passet akkurat! Å gå på loppis i andres klær er noen gang mer givende enn å gå i butikker og kjøpe nytt. Elsker at klær har en historie. Var innom Fretex før helgen og der hang det masse gamle 40-70 tallskjoler. Trur jeg må ta en tur tilbake og prøve noen av de hvis de fortsatt er der.
Men nå sporer jeg litt av her hehe :) Her kommer bilder av «skattene».... 

Fleecejakke Basecamp

Trenchcoat Cubus

Svart bukse H&M Grønn bukse i midten ukjent Grønn bukse 2 H&M

Rosa/beige og svart bluse Vero Moda

Kortermet bluse vintage

Kåpe Larella (står det iallfall inni)

Gleder meg til anledninger å bruke disse plaggene, en av buksene skal jeg bruke i morgen tenkte jeg.

Tok litt tid å skrive dette innlegget da jeg ikke fikk tatt bilder av alt samtidig. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Ble en lang dag, vært hos mamma å spist middag, byttet gardiner i stua, fått fikset litt på en kjole og sett på tv, haha det e som regel der man finner meg - foran tv-en. Ikke vært så spennende denne helga. Hadde tenkt meg på kino i går, men droppet det da jeg heller ville spare de pengene. Sukk... Vet ikke hvor mye jeg har fått slappet av, føler meg så lite opplagt og kjenner meg like sliten og trøtt hver eneste dag. Sover mellom 7 og 10 timer hver natt, likevel er jeg stuptrøtt om morgenen...... Kommet fram til at det må være denne årstiden vi er i, snart mørkt hele dagen. Sånn er set å bo i Nord-Norge hvor vi har mørketida halve året. Nå når jeg skriver denne setningen er klokka rundt 18.30 og det er bekmørkt ute. Lite å gjøre med, bare å komme seg gjennom det, snart jul og vips så er våren her igjen :) Men nå må jeg avslutte. Hadde ikke planlagt å skrive så mye. Blogges!

Mette 💋

Likes

Comments

Hverdag

Hei! Var i Harstad i går, ble en veldig lang dag, på farten fra 09.30 til rundt 17.. Hadde litt diverse ærender i byen, men klokka raste av sted og plutselig måtte vi hjem. Pappa kjørte og jeg fikk handlet masse mat - mer enn planlagt, men slik er det jo alltid ikke sant?

Hadde en time på psykiatrisenteret som er hovedgrunnen til at jeg dro.. Drar dit ca en gang per uke. Synes det er godt å få litt avveksling fra øya selv om jeg blir utrolig sliten når jeg kommer hjem igjen.

Senter for psykisk helse som ligger ved siden av sykehuset i Harstad.

Etter den timen jeg hadde der, gikk jeg rundt på alle butikker i sentrum (bortsett fra senterene) og leitet etter en kjole til bryllup og jeg fant til slutt en helt perfekt kjole som passet akkurat :) Her er en liten sniktitt på den. Skal vise den bedre senere.

Overse rotet i bakgrunnen hehe. Slik ser litt av kjolen ut, helt amazing 😍

På slutten av dagen var satt av til å handle mat og selv om jeg egentlig var veldig sulten, så endte jeg opp med en knallgod sjokoladekake og coca cola.

Kjøpte også friske roser til helgen. Synes det er så koselig med roser og blomster og var lenge siden sist. Så det måtte jeg bare kjøpe.

Har hatt elendig bloggmotivasjon i det siste, men ikke hatt så mye bilder å vise fram heller, men får bare prøve å bli litt bedre på det område og bare ta masse bilder 😊

Mette 💋

Likes

Comments

Hverdag

Var på posten i dag og hentet en pakke jeg hadde gledet meg VILT mye til å hente, for kanskje en uke siden bestilte jeg meg et kostyme på H&M, synes det var DØDSfett! Skull-kostyme med maske, passet den også heldigvis, men maska var litt for stor, men det gjør ikke så mye. Halloween og kostymer, det å kle seg ut, se skrekkfilmer... Love it 💀

Her har det gått i helgevask og nå snurrer The Voice på tv-skjermen. Ønsker alle en en fin fredag og god helg!

Mette 💋

Likes

Comments

Hverdag

Høsten kan være veldig fin. Særlig når man har dager sånn som i går, da var det rene sommerdagen med fin temperatur og solskinn.

I går var jeg i byen, skulle ikke noe spesielt bortsett fra en time på sykehuset. Tok disse bildene da, med iPhone.. Må bli flinkere til å ta med speilrefleksen på tur, men er så lett å bare ta opp mobilen å knipse noen snapshot i farta enn å begynne å styre med innstillinger og diverse på speilrefleksen...

Var knapt hjemme etter byturen for dro en tur til Salangen med bestevenninna mi og kjæresten hennes for å spise middag, det var veldig koselig :) En fin dag, sliten men på en bra måte. Kjøpte foresten verdens diggeste milkshake og fikk glasset med på kjøpet :) Var en blanding av sjokoladeis, krem, sjokoladepulver, glasset ble først pyntet med sjokoladesaus så det så ut som det hadde rent utfor å nedover glasset før isen ble ?blendet? og fikk krem på toppen... mmm får vann i munnen bare av å tenke på det Hehe. Må nok kjøpe den flere ganger før det blir skikkelig høst.

Mette 💋

Likes

Comments

Personlig

Smerten du føler inni deg når du oppdager at personen du en gang elsket og hadde et forhold til, har fått ny kjæreste, den er fryktelig vond. At på til når du får vite det gjennom følger-lista på Spotify av alle plasser... Du prøver gang på gang å overbevise deg selv om at du er over han, men egentlig skriker du innvendig og alt du klarer er å tenke på han og stiller det evige spørsmålet om hvorfor ble det slutt, finnes det en sjanse for å prøve på nytt, disse tankene har en tendens til å dukke opp enten når man ligger i senga om natta og prøver å sove, når du hører en låt som minner deg om dere to, ser en kjærlighetsfilm... Alt du vil å glemme han og ikke bli minnet på det dere en gang hadde men som ikke finnes mer..

Bare et random bilde, men hadde ingen bilder som passet til innlegget så må bare bli slik. Men nå vil jeg ikke tenke mer på dette, skal se en film sammen med venninna mi og bare kose meg resten av denne søndagen før ny jobb-uke 👍🏻


Likes

Comments