Hverdag

Hei! Kom over denne boka på den lokale matbutikken i dag. Jeg måtte så klart bare ha den da jeg er avhengig av å skrive lister over alt mulig, alt fra handlelister, ting jeg må huske på, bursdager, bucketlister osv. Nå slipper jeg (forhåpentligvis) å ha lapper og lister liggende over alt. Da kommer denne boka til å være god å ha 😊


Mette 💋

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Favoritter

Vet ikke hvordan det egentlig begynte for jeg var aldri et film-menneske før, og eneste serien jeg fulgte med på var Hotel Cæsar og selv da var det bare sporadisk. Ikke husker jeg åssen serie jeg begynte å se først, da utenom Hotel Cæsar. Men må ha vært Medium eller kanskje det var The Walking Dead?
Uansett, med årenes løp ble jeg mer og mer glad i film, gikk mye i fantasi/eventyrfilmer typ Harry Potter, Ringenes Herre ( hvorfor heter filmen det forresten? Det e jo bare snakk om EN ring), Narnia og så videre... Kort sagt veldig glad i filmer som ikke har så mye rot i virkeligheten, men gjerne litt blandet.
Liker så godt å bare sette på en god film eller en av mine favorittserier og bare forsvinne fra denne verden en stund.
Her er tre av mine favoritter 🙂


Supernatural

Dette e min soleklare favorittserie! Inneholder alt man kan tenke seg: drama, action, overnaturlige vesener og krefter og så klart kjærlighet. Ikke feil at det også er en kjekk skuespiller med.... ❤️
Handler om to brødre Dean og Sam Winchester, som jakter på alt fra demoner, spøkelser, kjemper mot kongen av Helvete og Lucifer og en rekke skapninger som de møter på veien. De bor mer eller mindre i bilen som Dean fikk av faren sin, en svart Impala. Det begynner først med at faren forsvinner så Dean og en noe motvillig Sam begynner å lete etter han. På veien møter de stadig nye utfordringer og uvernaturlige skapninger de må kjempe mot for å redde menneskeheten. Vanskelig å forklare men jeg ble hekta fra første episode :)

Game of Thrones

Game of Thrones kom jeg tilfeldig over en kveld for mange år siden og den virket veldig bra så ble bare sittende å se på. Men ble egentlig bare med den episoden å gikk en lang periode før jeg kom over den igjen å da ble det litt med fast vane å se på. Liker jo godt fantasy, krig og intriger, men litt vanskelig å forklare hvorfor jern liker denne serien. Har desverre gått glipp av altfor mange sesonger så må nok sette meg ned en helg å den fra starten av. Heldigvis har jeg sesong 1-5 på dvd og blu-ray så kan se akkurat når jeg vil 😊


The Walking Dead

The Walking Dead; levende døde, vandrere, zombier.. Serien med Rick Grimes som en slags leder der en gruppe med overlevende etter en epedemi har overlevd, men må kjempe mot stadig nye vandrere. Mange dør når de blir angrepet av en vandrer som "lever" av rå kjøtt for blir man bitt så ja da blir man smittet av en slags sykdom. Hva denne sykdommen er har jeg egentlig aldri forstått. Selv om hver episode handler om tilsynelatende det samme så blir man dratt inn i kampen om overlevelse, bekjempelse mot disse zombiene som jeg kaller dem. Og det er det som interesserer meg, hvem klarer å holde ut lengst? Kommer alle til slutt til å bli zombier og hva skjer da? Anbefales vhis du takler slikt da :)


Puh! Dette innlegget tok litt tid å skrive så skal avslutte her. Men har flere serier på lager så kommer et innlegg nr 2 om dette etterhvert. Helga har gått altfor fort, allerede ny uke i mårra og det betyr jobb. Vært sliten hele dagen til tross for at jeg sov lenge i dag.. Håper det ikke blir like tungt i uka som kommer, slitt med laber energinivå, men tar snart kveld så håper jeg sovner fort i natt.

Snakkes 💋


Likes

Comments

Personlig

Hei! Long time, no see...

Har null inspirasjon for tiden. Altså det er mye jeg kunne skrevet om, men hodet føles helt tomt og fantasien deretter. Men savner og blogge så for å begynne et sted så legger jeg ut lista mi på spotify :) Er ikke helt flink til dette med å dele linker og slikt men håper det går.

Likes

Comments

Hverdag

Hei Bloggen!
På onsdag har jeg bursdag og blir 28 år! Har allerede fått gaver av mamma og pappa. Vet ikke hva det er, men jeg får tilsynelatende bestandig det jeg ønsker meg, eller ikke alltid da, men som regel har jeg alltid brukt å få det jeg har ønsket meg enten i bursdagsgave eller julegave. Så jeg er kanskje litt bortskjemt, en bortskjemt drittunge. Haha.

Men over til gavene; Jeg fikk ny data hos mamma, eller ny og ny... Det var en data ho har hatt selv, men den er så og si aldri brukt, kun til å legge inn bilder på omtrent. Og siden mamma stortsett bruker nettbrett så fikk jeg pc-en hennes. Ble kjempeglad for trengte virkelig en ny pc, den gamle Lenovoen jeg har fra før, er treg og har kun EN fungerende usb-port så ja..
Den nye pc-en er en Packard Bell med et helt annet operativsystem enn jeg er vant med så har knotet litt med å forstå hvor man finner ulike ting da, men blir nok vant!


Hos pappa fikk jeg en skriver :) Det har jeg ønsket meg leeeeeenge så ble kjempeglad da jeg fikk det. Mangler bare utskrift-ark da. Og så har jeg lært meg åssen man setter i blekkpatroner :)


Veldig glad for gavene så takk ❤️

I dag slapper jeg bare av. Det regner en del ute så da blir det innedag for det meste. Må pakke i kveld for i morgen reiser jeg på ferie! Hvert år kjører jeg og faren min med bil ned til østlandet, årets høydepunkt :)

Men nå får jeg avslutte for har strevd litt med å få skrevet dette innlegget, skriver på iPhone og det var ikke bare bare. Først fikk jeg ikke med bildene så måtte prøve på nytt. Satser på at det går!Likes

Comments

Hverdag

Var en nydelig dag i går så ble med noen folk for å grille og feire sankthans. Det var kjempekoselig, mye god mat og sol. Ble noe kjølig da klokka nærmet seg åtte så da valgte jeg å dra hjem.
Noen tente opp til et "kjempebål", ble kanskje ikke så veldig stort men varmet godt vhis man sto nærme nok!
Var også litt underholdning som hestesko-kast, som æ var elendig i... Sånne ting har aldri vært min styrke men artig var det :)
Til slutt var det loddtrekning men vant ikke noe der heller. Jaja en gang snur vel lykken for meg også ;)

Var et lite stykke opp til grillbua, men var så heldig å fikk sitte bakpå en pickup, det var rått. Så nå har jeg prøvd det også :)
Da jeg kom hjem slappet jeg bare av resten av kvelden for ble litt svimmel og fikk hodepine, er heldigvis litt bedre i dag, og i kveld skal jeg til mamma å spise god mat som forskudd på bursdagen min som e på onsdag! Blir 28 år - hjelp enda et skritt nærmere 30 :o

Likes

Comments

Hverdag

God kveld!
Var så nydelig vær i går så fikk lyst til å ta en rusletur i nærområdet her jeg bor da klokken nærmet seg ni på kvelden. Det var en kjempefin tur og temperaturen var nydelig.
Det er så vakkert når kveldssola står lavt på himmelen her. Da trives jeg i Nord-Norge :)

Valgte å gå en ny rute denne gangen, og det angrer jeg ikke på! Det går en tur-skogsvei (eller heter det traktorvei?) fra vanlig "hovedvei" som er den ruten jeg vanligvis bruker når jeg går på en av mine svært sjeldne turer. Utrolig fint å gå der, fikk litt jungelfølelse av en eller annen grunn, mye trær som sto tett og høyt gress. Tok noen bilder på vandringen min i "jungelen" som jeg ville vise her på bloggen :) Usikker på hvor lang den ruten (turstien) var, men tipper rundt 1 km. Turen tok til sammen en time før jeg var hjemme igjen. Var veldig godt å hive seg i dusjen da ❤️

Aah skal definitivt gå der flere ganger, dette var den aller første noen sinne og kan ikke skjønne at jeg aldri har gjort det før! Men det er en første gang for alt og bra med variasjon.

Likes

Comments

Hverdag

HAHAHAHA! Sett noe mer lol enn dette? Dette fant jeg da jeg var inne på Europris i dag og selvfølgelig måtte den barnslige delen av meg ha dette, som da er oppblåsbar drikkeholder. Kan være morsomt å ha på en eventuell fest en sen sommerkveld...
Fulgte med da denne flamingoen som er på bildene, og en palme. Den palmen var noe vrien og lot seg ikke blåse opp. Men knakk sammen da flamingoen tok form xD

Men nå skal jeg prøve å være mer saklig.
Var en tur i byen i dag, blant annet for å høre på litt musikk på torvet, hyggelig stemning med masse folk og nydelig vær. Temperaturen var behagelig, men noe kjøligere enn det var i går, da var det godt over 20 til utpå kvelden. Fikk ikke sove noe særlig i natt for var too hot på soverommet, hjelper heller ikke på at det er lyst hele døgnet her i Nord-Norge heller.

Aaah er så deilig med helg, særlig når været er så bra, bare å nyte mens man kan for regnet kommer visst neste uke :(

Tar bare en rolig kveld tenker jeg, kanskje lage noen innlegg, samle litt inspirasjon. Gleder meg til å begynne å blogge skikkelig!

Snakkes 💋

Likes

Comments

Hverdag

Hei!

Dette er mitt aller første innlegg på min splitter nye blogg, hørte om denne plattformen via make-up bloggeren Jonasstarodden, som da også har en blogg her på nouw.
Tenkte jeg ville prøve dette så tror det kan bli bra! Har hatt blogg før, men har ike vært helt fornøyd med oppsett og slike ting og tok egentlig en lang pause, men nå er det blanke ark og nye muligheter så dette må bare bli bra :)
Skal ikke lage så langt innlegg nå, men kan si at jeg er veldig interessert i foto og tar en del bilder, vært en litt slapp periode der jeg ikke har fått tatt så mye bilder som jeg skulle ønske, men håper bloggen kan inspirere meg på den fronten :)

Vært fantastisk fint vær i dag, deilig med forsmak på sommeren, men typisk nok blir det ikke langvarig, men men man må ta det man får og utnytte det til det fulle når været først er på vår side her i Nord-Norge.

Må straks legge meg, men ville bare skrive et innlegg på den nye bloggen min :)


Vi blogges 🖤

Likes

Comments