View tracker

LIAAAAAM VANN IDOL!!!! 

Vinnaren av årets idol blev Liam! Idolerna har gjort en otrolig resa i höst och det har varit jämt hela vägen. Till slut var det Rebecka, Charlie och Liam som stod i final. I slutet var det Rebecka och Liam som tävlade om att vinna hela Idol. Det var sjuktbra stämning i arenan och hela Globen var en enda stor fest. När Per till slut ropade ut Liam som vinnare lyfte taket av allt jubel. Alla tre idolerna var så oerhört duktiga. Framtiden är ljus och lovande för de alla tre. Nu är denna resa slut men det är bara början på en ny resa. 

STORT GRATTIS LIAM!!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår var finalen av idol. Det har varit sjukt roligt att vara med på denna otroliga resa som nu har kommit till sitt slut. Att ha fått vara med och styla Nikki och Quincy och lära känna idolerna har varit helt fantastiskt. Efter finalen var det förfest i Pers loge innan efterfesten drog igång. Sedan drog festen vidare till spybar där vi fortsatte fira natten lång.

Likes

Comments

View tracker

I helgen firade vi min favorit pingla! Vi hade en asgrym tjejkväll i lördags med skumpa, tjejsnack och massa skratt innan vi drog ut och dansade in på småtimmarna. Väldigt lyckad och välbehövlig kväll med massa girlpower!

Likes

Comments

Myser på Liseberg med bästavännen! Dricker varm choklad och känner julkänslorna sprudla. Jag älskar att julen börjar närma sig. Har redan sååå mycket julkänslor. Nu vill jag bara ha lite mer snö till julafton så blir det perfekt!

Likes

Comments

Nu är det klart vem som blir den nya programledaren för Let's Dance!! Äntligen är det officiellt att det är Tilde De Paula som kommer stå bredvid David Hellenius nästa säsong. De kunde inte ha valt en bättre partner. Vilken drömduo! Ser fram emot att se dem två tillsammans i tv-rutan nästa vår. Här får ni lite bilder från pressplåtningen som vi stylade i veckan.

Tilde ser verkligen helt fantastisk ut i denna sagoklänning från Ida Sjöstedt, riktig prinsessa!

David rockar en smoking från Tiger of Sweden.

Likes

Comments

Sammet är en stor hit i höst. Finns i alla möjliga former och modeller. Jag älskar denna fantastiska kostym i en urfin mörkblå färg, djup som natthimlen. Springer gärna runt på stan i denna skönhet mellan olika jobb och möten.

Kostymen är från Nelly.com // svarta klackar från zara // väska från River Island // solglasögon från Prada // halsband från zara

Likes

Comments

I veckan hade vi plåtning med Jessica Almenäs. Hon har precis bytt kanal till 5an och idag är det officiellt att hennes första program blir Superstars. Därför hade vi pressplåtning inför det. Trots snökaoset tog vi oss till slut till studion och kunde plåta. Det flöt på under dagen och plåtningen gick jättebra! Riktigt rolig och lyckad plåtning! Alltid kul att jobba med så underbara människor!

Styling: Sara Biderman
Fotograf: Magnus Ragnvid
Hår&makeup: Mia Hogfeldt

Likes

Comments

Sara har designat en smyckeskollektion tillsammans med Cujewelry som släpps i slutet av november. Idag filmades hon där man får följa med i hennes vardag och se hur hon jobbar. Ska bli spännande att se resultatet! 

Sara delar kontor med designern Ida Lanto. Därför hade vi turen att kunna inreda och smycka med några av hennes otroligt vackra kreationer. 

Likes

Comments

Grön päls, Ivyrevel / Stövlar, Nelly.com / skinnjacka, Zara / väska, Marc by Marc Jacobs / solglasögon, Prada

Likes

Comments