Outfit från en skärgårdsutflykt till Finnhamn.

Klänning från Missguided // Väska från River Island // Skor från Daisy // solglasögon från Rayban //

Likes

Comments

En outfit från den fantastiska brunchen vi åt på Bergendahl.

Likes

Comments

Igår var det pressdag för Let´s dance i spegelsalen på Grand hotel. Alla deltagare presenterades med sina dansare inför pressen. Proffsdansarna öppnade med att visa ett fantastiskt shownummer. De är så otroligt duktiga! Alla par gick ut var för sig på balkongen och nedför röda mattan där all press stod uppradade. Sedan blev de intervjuade av programledarna, David och Tilde på scenen. Dagen började tidigt med frukost på Grand och sedan flög tiden iväg. Det var en jätterolig dag med gänget! Vi är ett väldigt roligt gäng i år! Det är så fantastiskt fint på Grand hotel också! Personalen hade fixat så fint för oss. Jag tackar för en lyckad inspelningsdag!

Likes

Comments

I tisdags firade jag och Gustav vår första alla hjärtans dag tillsammans. Vi lagade middag, åt jordgubbar doppade i choklad och drack champagne. Såå romantisk kväll!

Likes

Comments

​Våra vänner från nya Zeeland är på besök i helgen. Det är så trevligt att ha dom här och umgås! Idag åkte vi ner till hägernäs strand och åt söndags brunch med hela familjen. Jättenysigt! 

Likes

Comments

En outfit från Monaco när jag och Gustav promenerade längs stranden i solnedgången.

// Pälsväst från Mango // blus från Mango // stövlar från Nelly.com // Skinnkjol från Ivyrevel // väska från Bikbok //

Likes

Comments