Igår var det dags för årets idrottsgala. Vi stylade några stycken på galan och fick vara med bakom kulisserna och jobba. Vi stylade bland annat otroligt vackra Kristin Kaspersen som var programledare, snygga Marie Sernholt och härliga Charlotte Pirelli. Det blev en riktig fest med Sveriges sportelit. Som hästtjej är jag sjukt glad att Peder vann jerringpriset!!!! Väldigt lyckad gala!

Likes

Comments

Några bilder från vår fantastiska nyårsmiddag på Orange verte restaurant på Monte-Carlo Bay hotel & resort. Vi satt i timmar och åt en helt otrolig sjurättersmiddag. Vi drack champagne, skrattade och njöt av den god maten. Den ena rätten godare än den andra. Kan starkt rekommendera denna restaurang!

Likes

Comments

Nyårsafton spenderade jag i Monte-Carlo, Monaco, med mitt livs kärlek. Det var helt fantastiskt!! Vi drack champagne på vår balkong på hotellet och tittade ut på utsikten över Monaco innan vi åkte till Monte-Carlo Bay Hotel för sjurätters middag på Michelin restaurangen. Strax innan tolvslaget gick vi ut på terassen och skådade den otroliga fyrverkerishowen ute på havet framför hotellet. Att stå på terassen på ett lyxhotell i Monaco och räkna in det nya året med mannen i mitt liv var helt magiskt! Jag har aldrig varit så lycklig som jag var då, när jag stod där med honom och fick den bästa nyårskyssen i mitt liv. Vi tände nyårscigarren, drack ännu mer champagne och sedan fortsatte vi nyårsfirandet och festade hela natten lång! Jag har haft det absolut bästa nyåret i mitt liv! Svårslaget! Jag avslutade 2016 på bästa sätt och jag kunde inte tänka mig en bättre början på 2017.

Gott Nytt År!

Likes

Comments

Att ha fått fira jul med min älskling har gjort den här julen till den bästa någonsin. Sån lycka! Har haft en helt fantastisk jul! Är så tacksam för allt i livet just nu! Hoppas ni har haft en lika bra jul som jag har! Puss på er!

Likes

Comments

Likes

Comments

På julaftonskvällen åt vi en julmiddag hos kusinerna. Otroligt god mat och härligt sällskap! Perfekt avslut på julafton!

Likes

Comments

GOD JUL

Några snapshots från julafton. Jag har haft en helt fantastisk jul med alla mina nära och kära! Men julfirandet är inte slut än. Hoppas fortfarande på snö! Saknade en vit jul!

Likes

Comments

I söndags var det dags för det årliga julbordet i Vaxholm. Varje år åker vi hela familjen till Vaxholms hotell och njuter av deras fantastisk julbord. Det var en otroligt fin vinterdag och det är alltid lika mysigt att sitta och titta ut på den vackra utsikten över Vaxholm. När vi kom hem la vi oss i soffan och låg helt utslagna av den värsta matkoman hela kvällen. Men det var det värt!

Likes

Comments