En outfit från den fantastiska brunchen vi åt på Bergendahl.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var det pressdag för Let´s dance i spegelsalen på Grand hotel. Alla deltagare presenterades med sina dansare inför pressen. Proffsdansarna öppnade med att visa ett fantastiskt shownummer. De är så otroligt duktiga! Alla par gick ut var för sig på balkongen och nedför röda mattan där all press stod uppradade. Sedan blev de intervjuade av programledarna, David och Tilde på scenen. Dagen började tidigt med frukost på Grand och sedan flög tiden iväg. Det var en jätterolig dag med gänget! Vi är ett väldigt roligt gäng i år! Det är så fantastiskt fint på Grand hotel också! Personalen hade fixat så fint för oss. Jag tackar för en lyckad inspelningsdag!

Likes

Comments

I tisdags firade jag och Gustav vår första alla hjärtans dag tillsammans. Vi lagade middag, åt jordgubbar doppade i choklad och drack champagne. Såå romantisk kväll!

Likes

Comments

​Våra vänner från nya Zeeland är på besök i helgen. Det är så trevligt att ha dom här och umgås! Idag åkte vi ner till hägernäs strand och åt söndags brunch med hela familjen. Jättenysigt! 

Likes

Comments

En outfit från Monaco när jag och Gustav promenerade längs stranden i solnedgången.

// Pälsväst från Mango // blus från Mango // stövlar från Nelly.com // Skinnkjol från Ivyrevel // väska från Bikbok //

Likes

Comments

Idag var min extra syster, Marissa, med på jobbet. Hon ska vara med och hjälpa till på let's dance under våren och idag var hennes första dag som praktikant. Det gick fantastiskt! Heja praktikant Marissa!

Likes

Comments

Ligger fortfarande hemma sjuk och drömmer tillbaka till Monaco. Första dagen när vi kom till Monaco promenerade jag och Gustav upp till gamla stan och tittade på solnedgången. Jag älskar solnedgångarna på rivieran! Det är ett speciellt ljus på himlen. Helt magiskt! Det var så romantiskt att stå uppe på kullen och kyssas i solnedgången med hela Monaco som utsikt! Längtar tillbaka till denna underbara resa!

Likes

Comments