Nu åker jag till simmet. Kommer nog inte vara jätte många där P.g.a tävling i Helsingborg för några!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Innan jag börjar prata om något annat så var det jätte längesen jag bloggade. Det beror på att jag liksom inte har orkat. Men nu ska jag försöka få upp minst ett inlägg om dagen!

Nu till cupen. Nu kanske nu tror att jag har börjat i fotboll eller något, men då har ni fel. Jag kollar nämligen på när min lillebror spelar hand första cup någonsin! Ni kanske ni tänker: varför kollar du inte på cupen då, du sitter ju här och bloggar! Men då säger jag att jag har väldigt trök, och nej min lillebror spelar inte just nu!

Under tiden kan jag säga att jag har faktist skaffat youtube! Där jag lägger ut blandannat sminkvideos, fast det kommer nog komma upp några vloggar...
Länk till youtube: https://m.youtube.com/channel/UCc83T_AYhXb_RyIGFyJtm9g

Nu ska jag kolla klart på cupen då får ni hare bäst så länge <3

P.S Gå in på min kanal och prenumerera med er <3

Likes

Comments

Godmorgon bloggen! Jag vaknade för ungefär två timmar sedan. Precis som titeln talar så kommer denna dagen bli grym!

Lite senare idag ska jag på ett kalas i nolhagahallen, och där ska jag och alla som var bjudna vara i en och en halv timma!


Likes

Comments

Har ni smakat på Nutella&Go någon gång? Det har iallafall jag! Det är som två små " hål " i burken. En är fylld med nutella och i den andra ligger det massa bröd stavar typ,

Jag köpte dem på Ullared för typ tio kronor styck. Jag tycker det är ett bra pris för en sån, enligt mig å tycker jag att nutella är dyrt. Men denna var billig.

Om jag ska betygsätta denna från ett till tio så ger jag den en sjua. Jag tycker inte det var en hitt när man skulle blanda bröd stavarna med nutella.Likes

Comments

Tröjan: Ullared 69 :-

Byxorna: Ullared ​99:-

Likes

Comments

Äntligen kommer en ny header! Det var på tiden. Så vad tycker ni om den?

Likes

Comments

Så vad tycker ni om denna låten? Kanske inte riktigt i min smak men en typisk Meghan Trainor låt, haha! Men visst, jag skulle kunna lyssna på den här. Godnatt <3


Likes

Comments

Heeej!

Idag och igår var jag på ullared. Sorry för ingen info men jag orkade verkligen inte. Jag köpte lite smink där, skulle ni vela ha en First impression på det? Jag köpte blandannat en BB-cream från Garnier och det kanske skulle vara något?

För det andra så kanske ni skulle vela ha bilder på kläderna jag köpte? Det skulle vara väldigt kul att ha en liten " modeshow " på kläderna jag köpte, haha!

I onsdags checkade min familj in oss på Ullared hotellet också. Rummen var riktigt fräscha faktist! Det var en våningssäng och en dubbelsäng där vi var för jag åkte med hela familjen. Skulle lätt kunna bo där igen!

Men ni kan väll gilla inlägget om ni vill ha typ First impression på produkterna, så skulle jag bli jätte glad. Kramiz <3


Likes

Comments

Nu är det äntligen spoooortloooov! Och jag ska åka till Ullared under lovet så det kommer bli nice! Vad ska ni göra under lovet? Kommentera!

Jag vet att jag inte bloggar så mycket på sistone men nu under lovet kommer det bli mer, jag lovar! Kramiz

Likes

Comments