hej detblev ett sent inlägg idag eftersom jag hade lotta björe träning. Det gick jätte bra och hon var jätte fin och mjuk idag. Videor från idag kommer imorron för orkar inte föraöver videorna idag från mammas mobil. Men annars har jag haft en bra dag i skolan och sånt fär vi gick kortdag idag så vi slutade 13.20 woppa!! Men annars har jag inte så mycket mer att säga mer en att fråga er en sak. Har ni haft en bra dag??

Puss & kram ses imorron ❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej och sorry fär dålig uppdatering men har haft lite dåligt med idér på vad jag ska skriva om och jag skulle vilja ha hjälp med det genom att ni skriver förslag i kommentarerna på vad jag ska skriva om. Det kan vara allt från hästar och stallet till skönhets tips och såna saker men det är bara fantasin som sätter grgränser som man säger. Men det är bara att skriva vad ni vill veta om mig och hästarna. Men iallafall imorgon kommer lotta björe hit igen och jag ska hoppa för henne 15.30 så det kommer uppdatering lite senare på kvällen om jag hinner.

Men det skulle betyda jätte mycket om ni gav mig förslag på vavad jag ska skriva om i kommentarerna puss & kram så hörs vi imorron❤❤

Likes

Comments

sorry för dålig kvalitet på videon men men. här är en video från terrängen!!❤❤

Likes

Comments

Igår så hoppade valencia trräng. Det var jätte kul och det tyckte valic med hon var lite över taggad. Men det var bara kul och den här träningen var inför en pay and cross nästa söndag. Och bara för att starta trräng säsongen så ska vi starta en p70 på 15 hinder så då taggar vi om tills då och hoppas att vi går nolla. Här är två gamla bilder på oss från trrängen! !

Likes

Comments

Hej! Jag hade tänkt att skaffa en blogg. Här kommer jag prata och lägga upp bilder och videos som handlar om mig mina hästar och annat sköj! Jag ska försöka lägga upp 1-4 inlägg om dagen. Jag har ganska mycket med skolan,hästarna och träningar så det kan bli lite svårt i veckorna men jag ska försöka så gott jag kan. Ville bara säga att jag hade skaffat en blogg och det skulle vara jätte kul om ni läste den❤❤

Likes

Comments