Hejsan alla fina,


Förlåt att det har tagit så extremt lång tid sen jag skrev senast. Har inte mått så bra senaste tiden. Tänker inte gå in mer på det... Men iallafall, jag hade tänkt försöka lägga upp ungefär ett inlägg i veckan. Så ni får jättegärna skriva en bra dag att ladda upp på? :)


Ja, som ni läst i rubriken kommer jag idag skriva om (idén?) kring denna bloggen. Så som ni kanske förstått är detta en ”anonym blogg” Alltså berättar inte jag vem jag är. Det blir lättare för mig att skriva om hur jag mår och sånt om ingen vet vem jag är. Det är alltså av personliga skäl. Det blir också lättare att kunna säga sina egna åsikter utan att någon ska hata på en. Jag håller iallafall på just nu att fixa en bra profilbild. Som kommer spegla mig som person och bloggens innehåll. Och det är inte sådär jättelätt kan jag säga! Jag är iallafall en människa (no shit) som har mycket åsikter om saker. Brukar alltid tänka att jag är hatad av dem flesta, men älskad av dem bästa. För det är typ sant. Antingen så hatar man eller älskar mig och mina åsikter. Denna bloggen är till för mina åsikter haha! Eller asså jag kommer antagligen lägga ut annat skoj också, men huvudsakligen (iallafall just nu) är det åsikter, tankar och sånt som snurrar i mitt huvud som jag lägger mest fokus på.


Juste, jag tänkte också börja att liksom göra en kategori här på bloggen som heter ”Dagbok” Där det bara kommer vara sånna flummiga inlägg, där jag skriver hur jag mår, vad jag har gjort, alltså som en dagbok. Så ni får jättegärna ta en titt förbi där någon gång. Kommer kanske ha en kategori där jag lägger ut ”skönhets” relaterade inlägg också. Asså ni fattar. Jag kommer mixa lite mitt innehåll. Men vi får se vad det blir utav detta! ;)


Som alltid får ni ha det så bra tills nästa gång! Lovar att det inte ska ta en månad tills dess, haha.


Kraaam// MissDottie <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag hade jag tänkt ta upp ett ämne som jag har tänkt väldigt mycket på senaste tiden. Jag vill bara notera att jag är absolut inte jätte insatt i detta, önskar dock jag var, jag kan bara berätta mina egna erfarenheter.

Många tror att feminsm betyder att "kvinnor är mer värda än män" vissa tror till och med att feminism betyder att man "hatar män." Rätta mig om jag har fel, men feminism innebär att alla kön är lika värda? Jag har flera gånger vart med om att folk sagt till mig att jag inte kan göra vad jag vill, eftersom jag är kvinna. I hela mitt liv har människor runt omkring mig gång på gång bevisat att "kvinnor" inte är lika mycket värda. Vet inte riktigt hur jag ska förklara detta, men hoppas verkligen ni ska förstå. Jag blir utsatt av detta dagligen, i skolan, på stan, på bussen.

Jag har aldrig varit rädd för att gå emot strömmen, förens när jag kom till högstadiet. På högstadiet handlar det (för dom flesta) om att få bekräftelse. Man vill vara omtyckt och man känner sig osäker. "Kommer hen gilla mig om jag gör såhär?" "Kan jag verkligen ha den här tröjan?" Osv... Jag sminkar mig, Jag tänker på hur mitt hår är, vad jag har för kläder, allt. För att jag vill vara omtyckt. Jag måste vara på ett visst sätt för att folk ska tycka om mig.

Jag hade kunnat fortsätta skriva om detta hela dagen, för det finns så otroligt mycket att berätta om det. Lön, demokrati, jobb, kropp, otrogenhet och massa, massa, mer.. Jag kommer säkert ta upp detta ämnet flera gånger, men det får räcka för idag. Tack för ni läst! <3


(Förlåt för ett flummigt inlägg.. Kommer ganska många sånna här inlägg eftersom jag bara skriver det jag tänker. Jag bara måste få ut det någonstans.) Puss & Kraam // MissDottie

Likes

Comments