Header

Hej hej hallå och hejsvejs!
Vet inte riktigt hur jag ska börja med detta inlägget, var ca 1 månad sedan som jag faktiskt skrev någonting.
Sist jag skrev så var det dagen innan vi skulle flytta, hade ett par stressiga dagar och noll ork till att skriva, sen hade vi inget internet fixat heller så ja. Men nu är jag tillbaka! :D Vi har bott här i Laholm nu ett tag och vi kunde inte vara gladare. Det är en mysig stad och ett helt annat tempo här än i Göteborg, vi saknar det inte!
Min mage växer på och allt är bara bra, är nu i vecka 33 så det går så sjukt fort. :D Vi var häromdagen i Ullared där vi köpte lite saker till bebis, sånt små pill som kan vara bra att ha. Men det blir nog nät shopping framöver då jag tycker att det inte finns så mycket variation ute i butikerna. :) Tänkte lägga upp bilder på lägenheten imorgon och även en liten selfie nu när jag inte är blondin längre! Men för tillfället ska jag sluta skriva och vila framför tvn en stund :)

Ha det bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Hej!
Nu var det ett tag sedan som jag satt här och skrev, har varit helt inne i flytten och det är ju lite rörigt. Så det är först nu som jag kan sätta mig och skriva. Det har varit en intensiv vecka och jag vet inte vart jag ska börja, det är både positiva och negativa saker som har hänt och nu känner jag för att skriva om det.
För det första, bebisen är snart i vecka 30 och allt går bra. Jag känner av sparkar hela tiden och ibland gör det riktigt ont! Men det är som sagt värt det för vi vet ju att vår älskling är där inne! Det som är jobbigt för mig just nu är den mentala biten, att jag ska förstå att vi faktiskt ska ha en bebis. Ja det är ju självklart men det är endå ett stort steg i mitt liv och givetvis min sambos. Och mitt i det så har vi flytten, det har packats och slängts saker åt alla håll och kanter. Sen har jag grova problem med folk i min omgivning och det tänker jag fan inte ta just nu. Jag är fruktansvärt less på att människor som borde stå mig nära antingen total ignorerar mig eller beter sig jävligt illa. Så denna veckan har bestått av glädje och tårar, idag blev jag ledsen igen för att en person betedde sig skit illa mot mig nu i den situationen som vi har. VI HAR FÖRFAN ANNAT ATT TÄNKA PÅ?!
Vi ska som sagt flytta imorgon och har med andra ord inte tid eller ork att ta skit eller hänsyn till någon annan. Det är bara pinsamt att man ska behöva påpeka det och likt förbannat förstår inte människan. Så nej nu är det bra.
Idag är vi faktiskt färdiga med allt, bara att vänta in morgondagen som jag ser fram emot! 
Så nu avslutar jag för idag och skriver sen igen när jag har tid. :)

hejsvejs!Likes

Comments


Hej!
Har inte skrivit någonting nu under helgen för min sambo kom hem i fredags och då vill jag såklart umgås med honom.
Vi har bara haft det mysigt, tittat på film och grejat. Så mycket att göra här nu när vi snart ska flytta så det står lådor lite överallt! Men det mesta är nerpackat och klart som tur är, bara lite små bös kvar :) När han kommer tillbaka om 3 dagar så ska vi ta resten sen är det bara att vänta ut tiden antar jag.

La märke till en liten komisk sak idag, det är så att jag har en gravid app där man kan se vilken vecka man är m.m. Och för att man ska veta exakt vilken vecka man är i så måste man skriva i när man fick sista mensen, vilket jag inte visste helt säkert just då när jag skaffade den. Så enligt appen ska jag gå in i vecka 28 imorgon men så är det inte, utan det är faktiskt vecka 29...Så jag har haft fel hela tiden vilket är lite små roligt. Tiden går sjukt fort och det är blandade känslor inför det oundvikliga. Jag är först och främst jättetaggad på att få se hur den lille ser ut, att få gosa och busa. Men jag är samtidigt livrädd för själva förlossningen, är såklart medveten om att det kommer vara intensivt men att sitta och förbereda sig mentalt på att man ska krysta ut en liten människa känns så surrealistiskt. Jag kan inte beskriva något som jag aldrig har upplevt så jag lägger den tanken och känslorna på ''hyllan'' för tillfället.

Just nu sitter jag i soffan omgiven av katter och lådor, är lite små trött och lillen brötar på för fullt. Kommer inte att göra något speciellt ikväll utan det blir att dega i soffan framför tv:n. Så för tillfället säger jag adjö tills nästa gång!

Ha de!

Likes

Comments

Vardag


Hej igen!
Nu har dagen gått och jag kände att jag kunde sätta mig och skriva en skvätt.
Vill bara tillägga att en god vän till mig hjälpte mig att fixa min blogg så ville bara tacka dig Sophie!
Just nu ​sitter jag och tittar på Irene Huss med katterna, min sambo är iväg och jobbar så vi kommer att ses på fredag igen :) ​​
Har inte gjort så extremt mycket idag förutom att små städa här hemma, slängt lite skit och bara ätit. Det är inte klokt hur mycket jag äter nu, har aldrig varit matglad så det märks att man delar kropp med en till. En till grej som är lite jobbig är sömnen. Jag har svårt att sova nu när skrutten sparkar och har sig om nätterna. Men barnmorskan säger att det är normalt så oroar mig inte, bara frustrerande haha.
Flytten närmar sig, det är bara 15 dagar kvar och vi är så satans nyfikna och taggade! Under tiden som sambon har varit på jobb så har jag packat ner ''små sakerna'' som ingen egentligen orkar ta, så det är faktiskt inte så värst mycket kvar som behöver packas ner. Vi har fått väldigt mycket bebis saker som vi bara vill fixa men det får ju bli när vi har fått ordning i den nya lägenheten såklart!
Man blir ju så sugen på att fixa och dona när man har sett andras barnrum osv, men jag får snällt vänta. Sen tycker vi att det har varit ganska avkopplande att inte ''hetsa upp'' oss så mycket som folk kan göra, vi har bara tagit det lugnt och samlat på oss grejer, stressen tar vi sen ;)
Nu får jag sluta här, ska slappa i soffan med något gott.

Hejsvejs!

Likes

Comments

Vardag

Evelina heter jag och jag är nykomling på denna bloggsajten, så kommer testa mig fram så ha tålamod med mig! Jag är 24 år och bor i Göteborgs området i nuläget men ska inom kort flytta till Halmstad med min sambo och våra katter. Vi väntar även en liten skrutt nu i november så det är väldigt högt tempo just nu då det är vårt första barn och vi är oerhört taggade inför det!
Ja, det var det lilla som jag hade att presentera i nuläget, ni kommer sakta men säkert lista ut hur jag är som person då jag kommer att skriva mycket om vardagen och allt där emellan!
Men för stunden så tackar jag för mig och återgår till kaffet :)

Ha det bäst!

Likes

Comments