Som många märkt så har det skett en förändring i mitt och Elinas liv på senaste. Jag o Elinas pappa är inte längre tillsammans och vi bor för tillfället i Göteborg då vi inte bestämt oss för var som är bäst för både Elina och mig att bo.
Uppskattar alla i min närhet som visar förståelse och stöd för oss under denna jobbiga period.

Har fått lite frågor från folk angående hur Elina har blivit påverkad av detta och helt ärligt så går det ingen nöd på henne... vi har våran familj dom älskar oss och Elina har alltid folk runt om kring henne som pysslar om henne och leker med henne om det är lite jobbigt för mig!
Vi har ju kört vårat egna lilla race och det gör vi nu med.
Hon är bara lite fundersam till var pappa är och kan gå runt och ropa efter S ibland (speciellt när hon inte får som hon vill av mig)😂 Men jag hoppas att när allt har lagt sig så ska jag väll försöka ta med Elina upp över en helg så hon får träffa sin pappa eftersom hon längtar så!😍

Men iallafall till något roligt. Elina går! Asså hon går på sina små fötter och det är så fruktansvärt gulligt😂...lite drygt också vill jag medge men det gör inget för hon är såååå söt! Och nu har hon även fått nya skor som passade jättebra till overallen hon fått av en kompis!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det skrämmer mig att så många har blivit sexuellt trakasserade samtidigt som det känns "bra"(fel ord val) att veta att man inte står ensam utan att vi tjejer är starka tillsammans.
Jag blir rädd när jag möter en man på kvällen när jag är ute, jag håller extra hårt i telefonen för att kunna ringa efter hjälp fort för jag vågar inte slappna av och lita på att denna person inte skulle vilja mig illa. Jag har några frågor till er äckliga män som någon gång satt en hand på en kvinna som inte sagt ja eller sagt något förnedrande, skäms ni inte? Vad får er att ta för er av någon annans kropp utan denna persons tillåtelse? 12 åriga flickor blir penetrerade på bussen påväg hem från skolan, den 19 åriga tjejen vågar inte gå på nästa festival för förra gången var någons händer över hela henne. VARFÖR? Jag blir så jävla arg. Vad i helvete tänker ni med? Och till er män som bara tittar på när era vänner gör något sånt här, ni är lika små ni! #tillsammansärvistarka #metoo

Likes

Comments

Det här med positiva tankar och positiv energi går faktiskt väldigt bra och jag känner mig så glad än sålänge. Det har vart en jobbig period eller ja det ÄR en jobbig period så det är bra att se till det positiva, satsa på kärleken och blicka framåt och inte bakåt denna gången!😍 Nu kör vi!

Denna dagen fick bestå av storstädning av framförallt köket, lång promenad till Simons mormor och morfar där hon fick äta god mellis i farmors knä och nu Lassange med majs medans mamman ska käka pasta och pastasås MUMS!😍

Likes

Comments

En jobbig och känslomässig dag idag men jag tror att den har gjort mig starkare och framför allt så har jag fått vakna till lite. Nu fick jag ta mig i kragen och bestämde mig för att sminka mig för att känna mig lite fräschare.
Men nu tar vi nya tag i denna familjen och satsar på positivitet och kärleken.
Just nu sitter jag och min lilla kärlek och äter middag😍

Likes

Comments

Asså hur snabbt går inte tiden? Nu är Elina redan 9 månader och GÅR?? Snart. Idag sprang hon iväg med gå vagnen och hon står så stadigt själv när hon vågar😭😍
MEN som ni vet har det vart väldigt dålig uppdatering här i bloggen och jag tänker inte skriva att det ska ändras för jag kommer antagligen inte vara "tillbaka" riktigt förens jag styrt upp lite i livet och känner mig lite starkare!

För omständigheternas skull så tar jag ett riktigt varmt och skönt bad och bara lyssnar på Elina som busar med dom andra där utanför... så skönt. Snart är det väll läggdags för min tjej och för mig för den delen.😴
Känner mig helt slut i kroppen då jag vart vaken sen 06:30 VÄÄÄLDIGT tidigt för att vara Elina så jag hoppas på en lätt nattning.

Men nu ska jag upp och natta Linis😎 Men innan det en sista fråga.. ska jag och Elina börja med youtube (ge det ett försök iallafall och se om det är lättare att filma än att skriva... och så får ni en riktig inblick i vår familj) IN OCH RÖSTA PÅ MIN INSTAGRAM STORY!!!

Likes

Comments