Borde jag klä på mig eller blogga först? Blogga såklart haha... Måste ju hinna innan illbattingen vaknar för det finns ju iinget svårare än att försöka få ner sina tankar i skrift när man har en bebis som mer än gärna ska hjälpa till.

Påtal om bebis så vaknade min precis. Elina har börjat med något nytt den senaste tiden, varje morgon/natt vaknar hon och gallskriker när hon vaknar alltså det är alldeles för ofta för att vara drömmar då det är precis varje gång hon vaknar oavsett vilken tid på dygnet och det börjar bli lite jobbigt (för henne framförallt) att behöva gråta varje gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hopp! Från en lycklig mamma som haft världens bekvämaste läggning idag tack vare amningskudden, EN GÅVA FRÅN OVAN!(eller från mormor😂)
Så skönt att kunna ha henne liggandes där utan att anstränga sig för 5 öre och bara kunna invänta att hon somnar.
Elina var hos sin farmor natten till idag och hade sovit mellan 22 och 07:30 och ätit sista målet med mat 20:00... visst kan man bli lite stolt😍 idag fick hon dock amma lite på dagen o nu på kvällen pga att jag har sån fruktansvärd mjölkstockning😭

Hon somnade 21 idag utan tutte med ett litet uppvak för att Simon råkade väcka henne med datorn vid 21:30 ungefär och då låg vi i sängen o gosa med tutte och avslappningsmusik i 20 min ungefär. Och nu är hon tillbaka i sin säng.

Nu blev mitt inlägg långtråkigt fyyyyfaan varför är jag så tråkig😭 orkar inte med mig själv😂

Likes

Comments

Alltid så härligt att gå till BVC och få beröm för Elina och höra hur duktig hon är. Men idag var lite speciellt då jag blev väldigt rörd av en kommentar hon sa. "Ni är ju väldigt unga. Trivs ni som föräldrar?" Ja svarar både jag och Simon och hon svarar "det syns". Jag vet inte varför men på något sätt växte mitt självförtroende som mamma lite extra och jag blev så glad... jag vill ju att det ska synas och bara lysa av mig hur stolt jag är över min älskade Linis❤

Elina följde sin längdkurva nu vid 8 månaders kontrollen men hade gått ner i vikt😔 MEN det sa hon bara var för att hon rör så mycket på sig!

Likes

Comments

Känns som att jag aldrig uppdaterar längre men här kommer en liten.
Det har varit såååå mycket på senaste tiden så vi har tagit lite semester och åkt till Göteborg men nu är det dags för hemfärd igen efter en vecka här nere.
Så underbart att ha vart iväg men nu ska det bli riktigt skönt att komma hem igen!😍💪🏼
Så nu blir det att ladda upp med gott i bilen och gasa iväg 🙄

FÖRESTEN idag blir Linis 8månader!😍🎀💃🏼💃🏼

Likes

Comments

FÖRESTEN! MAMMOR där ute... är det någon mer som kommer på sig med att "fuska med amningen" ibland. Elina kan ibland äta gröt och sen burkmat men sen vara så tuttsugen att nästa måltid blir bröstet istället för välling eller annat mellanmål och ibland kan det hända att hon snuttar till det 3 gånger efter lunch och hoppar över kvällsgröten till och med men hon brukar iallafall få en flaska välling isåfall💪🏼😍

Likes

Comments