Vad lite ljus och blommor kan göra stor skillnad!
Jag som länge känt sån ångest över att jag inte trivts med inredningen här hemma men nu är det äntligen på god väg att bli som jag vill!😍
Det jag vill ha nu är lite mattor, tavlor, hyllor och sen är vi redo för att lägga all energi på Elinas rum.

Sen lite längre fram kanske det blir en annan soffa men just nu är inte det högsta prioriteringen då vår soffa är mycket väl duglig och det gäller köksbordet!
Men just nu kan man fixa så mycket utan att köpa nytt bord/soffa!
Stolarna till bordet ska få vita dynor och bordet ska få en fin vit löpare👌🏻☺️
Soffan ska kanske få lite mer kuddar för att få det att se lite extra mys pys ut!

Nu kommer lite bilder från dekorationen på våra bord som vi fixat med idag😉😍

HÄR NERE SER NI EN FÖRE OCH EFTER BILD PÅ VARDAGSRUMSBORDET!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu ligger jag här i vår säng brevid världens vackraste lilla varelse och bara njuter. Njuter för att jag för en gång skull känner mig så jävla tacksam. Tacksam över att jag har världens finaste ja ska man säga pojkvän/sambo, sambo det blir det ju med eftersom vi bor ihop. Och tillsammans har vi ett hem, en hund och en dotter.

Som många sagt och diskuterat med mig innan Elina kom så kan det bli svårt att hitta varandra speciellt 1a året efter man fått barn. Jag går ofta runt o e grinig pga för lite sömn, familjebesvär 50mil härifrån och sen bara S säger minsta lilla triggande så är det precis som om jag klunkar citronsaft! Men nu stunder som denna inser jag hur sjukt mycket jag älskar dom och hur tacksam jag är för vårt liv tillsammans. Det finns ingen jag hellre vill ska nypa mig, krama mig...herregud bara ett liv utan dessa 2 skulle knäcka mig totalt!

Iallafall idag har vi firat Simon, Elina började dagen 06:30 genom att "sjunga" för far sin och nu ligger hon som sagt helt utslagen efter massa besök hela dagen😂 och jag ja jag ligger här, njuter av att hinna blogga, längtar efter min älskling som är ute på äventyr och låter inte dom få tallrikarna i diskhon störa min bra dag.
Nu ska jag faktiskt sova och bara fortsätta känna kärlek😂 HERREGUD VA KLYSCHIG JAG VA NU

Likes

Comments

Nu är jag och min älskade kärleks knodd påväg hem från Gbg igen efter 5 härliga dagar med massa lek, bus och kärlek!
Nu ska det bli skönt att få krypa ner i sängen brevid min stora kärlek och det ska bli grymt kul att se hur Elina reagerar på pappsen nu efter 5 dagar... tror hon kommer bli överlycklig 😍 som hon strålar kärlek bara hon ser sin pappa.

Nu är det bara 2 timmar kvar på vår resa och Elina har vart vaken sen vår shoppingrunda i Gbg 😭
Tror dock hon ger med sig efter denna måltiden... och där slocknade hon😂 snart snart snart är vi hemma igen❤❤❤

Likes

Comments

Efter Elina kom har jag fått sån dödsångest och funderar ofta på vad som skulle hända om jag
dog. Vad skulle hända med mitt barn? Min hund?... till och med min barnvagn. Jag vet ju att S hade fixat det men på något sätt kan jag inte låta bli att grubbla på det!
Antar att det inte är konstigt att vara rädd för att mista livet när man fått en sån här liten person som man älskar över allt annat och vill vara med livet ut, känns ju som om ingen tid vi någonsin kommer få med varandra kommer vara tillräcklig.

Nu är vi iallafall i Göteborg och myser med släkt och vänner o bara har det allmänt skönt! Elina njuter på och skrattar på när pojkarna leker med henne... mitt lilla gryn!
Vet inte hur länge vi ska stanna här men iallafall till nästa vecka om jag inte får kraftig hemlängtan.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan och snuffsa lite på min bebis😍😍❤❤ hoppas alla får en trevlig helg så hörs vi nästa gång jag får tummen ur!

Likes

Comments

Fy i bubblan vad jag kan bli kär i materiella ting! Längtar till sommaren då man kan ha snygga kläder och raka bort vinterpälsen!😂 tänkte att jag lite snabbt och lätt skulle dela med mig av dom 3 plagg jag suktar efter och "villhöver" nu 😩😍😍

Likes

Comments