Nu e jag så trött på denna hålan som kallas Turbo. Vill bara flytta nu nu nu😩😭.
Längtar efter att kunna ha möjligheten att hitta på saker/ta sig någonstans och kunna få ett liv. Nu ligger vi ju bara och väntar på bättre tider, typ ammar, sover och kollar på gossip girl.

Påtal om gossip girl så ska jag återgå till det nu❤😍😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Helt sjukt vad tiden går fort! Elina växer ju så det knakar och inte bara till storleken utan hon babblar på, rör sig mer och ja just nu ligger hon faktiskt här brevid och leker med sin Bibbi och vänder/vrider/ålar iväg🙄... slutade med att denna pappan som ska upp strax innan 05 imorgon bitti fick lägga sig på en madrass i vardagsrummet för att Elina "pratar" så högt.
Jag fick som tur var 40 min sömn runt 17 tiden idag så jag är iallafall inte dödstrött utan klarar mig nog ett litet tag till, eller inte😩😭😰

Det är så kul för man börjar kunna se Elinas personlighet nu och hon blir bara busigare och gladare för varje dag som går😍


Dålig avrundning nu men vi ska försöka fixa till en dejt med John blund😍👍🏻

Likes

Comments

Ni vet ingenting om mig och hur jag är som mamma för hade ni vetat det så skulle ni aldrig uttrycka er på det viset eller så är det så att ni faktiskt är avundsjuka.
Avundsjuka på att jag faktiskt upplever den största kärleken av dom alla varje dag, jag vaknar varje dag brevid dom 2 jag älskar mest av allt (3 för den delen Lara är ju för jävla go hon med) och ni vaknar ensama och bittra och försöker få er att må bättre genom att tänka "jag har tur som inte behöver byta några blöjor eller har ett förstört underliv" så jag vill bara göra små saker klara med detta inlägg... jag är inte förstörd någonstans och faktum är att oavsett ålder så lämnar man bort sina barn någon gång för att vara något annat än förälder och jag tänker fortsätta låta Elina vara hos sin farmor ibland för hon trivs där, jag får sova ut och hon skiner som en sol när hon kommer hem igen.

Puss och kram❤😘

Likes

Comments

Godmorgon på er☺️
Nu har värmen kikat fram och Elina verkade trivas att ligga i vagnen lite mer nu när hon kan slippa massa jackor och annat o bara få ligga i klänning o strumpbyxor. Det är ju så svår det här med att klä våra små men jag brukad klä på Elina lite mer en vad jag själv har på mig och gärna lager på lager så det är lätt att ta av/på.
Så jag tänkte vi ska städa lite här hemma sen ska vi väll invänta mormor/gammelmormor som är på ingång om sisådär 2timmar. Nu vill jag bara njuta av min lugna stund, ligga o snutta bebis och bara va en stund för det förtjänar vi faktiskt 😍👍🏻

Likes

Comments

Vi lever i en sån knasig jävla värld och ibland kan jag känna att vad är det för värld jag satt min dotter i.
Jag kan ju bara se från mitt perspektiv och hur jag känt och jag har varit så jäkla missnöjd, skämts och gråtit över hur jag kan se ut såhär när dom där modellerna i Levis reklamerna kan se så "perfekta ut". Och ja sanningen är att jag nog skulle göra nästan vad som helst för att ha den där perfekta magen, rumpan och brösten men det är då vi måste tänka på vad är egentligen perfekt?

Är inte vi alla unika och alldeles perfekta så som vi är? Det är iallafall det vi vill att Elina ska växa upp och ha i ryggsäcken att hon alltid är tillräcklig... tillräckligt duktig, fin och helt perfekt så som hon är.
Jag vill aldrig att hon ska se dom tjejerna och sen senare på kvällen ställa sig i spegeln, må dåligt och tänka på hur hon ska kunna göra för att se ut så.

Varför finns det ett kroppsideal? Vi alla borde väll vara vårt egna ideal?
Så jag vill att ni som läser detta faktiskt tänker efter nu... vafan gör det att magen inte är sådär platt, rumpan/brösten stor/stora... då tänker säkert många nu "det är svårt att träffa nån ifall man inte har en kropp som personen anser som "Nice" " Men vill du verkligen vara med en person som är så utseende fixerad? För in the end of the day så är det ju faktiskt vad som finns innanför pannbenet och bakom bröstkorgen som spelar roll och inte vad hen den snygga i parallell klassen tycker.

Likes

Comments