View tracker

Usch jag bara rasar upp i vikt😭 Väger nu 67kg och kan inte sluta äta alla dessa godsaker för jag mår påriktigt dåligt av att avstå från dom just nu... liksom vad ska jag då få för positivt. Om jag ska gå runt och ha ont hela dagarna så kan jag iallafall få äta gott o mycket med för den delen. Frågan är om jag kommer kunna gå ner i vikt igen?!?!?!?!?!😱😱😱

Idag var vi hos barnmorskan, allt såg bra ut med Lill-sessan men dessvärre inte för mig som har åkt på urinvägsinfektion igen och hade äggvitor (proteiner) i urinet. Så nu blir det att medicineras och försöka att njuta av den här månaden... Jag har ju alltid älskat julen och december överlag pga julafton, min födelsedag och nyår men nu känns det faktiskt bara mer piss för varje dag som närmar sig någon av dom dagarna. Det är ju dagar man vill tillbringa med släkt, familj och vänner, jag vet att det kommer vara lättare för mig om bebis har kommit ut innan så jag har något extra att glädjas över och känna att det är värt och att jag får ut något från att avstå från att åka till Gbg nu.

Puss och godnatt nu ska vi i detta hushållet sova eller ja Lara sussar redan så gott😂👍🏻😍❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är märkligt. Det som gör folk mest äcklade, mest förbannade kan också vilja kvävas. Sopas under mattan. Förminskas. Som att andra ska ta på sig skulden och skammen för EN persons vidrigheter.
Och tystnadskulturen är så utbredd.
Barnen uppmuntras att glömma.
Sånt man inte pratar om mer efter att det anses ”utrett” och personer man fortsätter "acceptera" eller umgås med efter att ett barn tagit sig mod till att berätta en sån sak. Det mina kära vänner är att acceptera pedofili och hjälper inte någon till att stoppa den här sjuka synen på barn vissa människor har.

Många kan också tänka att "barn bara hittar på" eller "har livlig fantasi" men hur fan tänker ni som tänker så? Varför skulle ett barn hitta på något sånt? Nu kommer det vara folk som tänker/säger/skriver "uppmärksamhet" och det får mig att vilja kontrollera hjärnceller på vissa då många barn skäms och ingen vill väll att andra ska veta/tro att något perverst äckel har kladdat på en.
Så många barn vågar inte berätta för någon-p.g.a. rädslan att inte bli trodd eller skammen av att det är ens egna fel vågade-förrän i vuxen ålder.

För även barn skuldbeläggs när de utsätts för övergrepp. Att de skulle ha någon slags skuld i vad som hänt och att barnet i fråga kunde gjort någon skillnad för att förhindra situationen... precis som om man tycker att barnet inte ska vara så "sexig" i sina små flätor och lilla klänning. Eller att det som hänt ”trots allt inte var så farligt”.

Barnperspektivet måste äga. Barnperspektivet måste stå över allt. Vartenda barn som råkar ut för sjuka vuxna med sjuka böjelser ska lyssnas på så mycket och länge de vill.

Kan även tillägga att jag tycker att våldtäcksmän pedofiler och annat onödigt skräp här på jorden skulle göra den mycket bättre genom att bara "avgå" med ett bättre ord för dö. Kastreras e ju också en idé och hänga ut alla äckel eftersom myndigheter inte "kan göra så mycket"

Puss och kram 😘

Likes

Comments

View tracker

Nu när vi ska flytta och har vart på visning av en ny lägenhet och jag har sett hur det ser ut så har jag redan fått idéer kring hur vi ska ha det där... och den här gången så ska jag göra det så som jag vill ha det. Simon är mer för mörkt och mycket färger medans jag är mer att allt ska vara vitt och kanske att man bryter av med lite grått eller en annan färg men jag gillar inte blandat eller svart när det kommer till inredning.

Jag har iallafall tänkt att eftersom det är så ljust och fint i lägenheten så ska jag ha marmor detaljer i köket (kanske vardagsrummet med) och i sovrummet har jag tänkt att vi ska ha typ guld detaljer om jag får som jag vill.
Jag vill tipsa er om lite fina grejer i bland annat marmor som även jag själv vill köpa så småningom.
(Allt är på varuhus1.se)

Likes

Comments

Åhh nu växer längtan, vill bara ha min älskling hos mig. Kärleken jag känner för vår bebis bara växer och det blir allt svårare och svårare att "hålla ut" i väntan på att förlossningen ska starta. Dessa underbara drömmar om att hon har kommit ut och ligger i min famn jag drömmer när jag sover får mig att inte vilja vakna, det känns så verkligt att jag blir så otroligt ledsen när jag vaknar... men snart så är hon ute! Men allt känns så tråkigt nu, det finns inget att pilla med förens vi flyttat och ingen energi till någonting😕

Nu är iaf allt som ska med till BB åt bebis ner packat och napparna e kokade! (koka i 5 min), jag tänkte jag skulle lägga upp lite bilder och skriva lite vad jag packat ner till er som behöver lite inspiration eller bara är allmänt nyfikna.

-2-pack mam nappar

-filt

-amningsnapp

-gosedjur med speldosa

-babyolja

-blöjor stl 1

-amningskupor 6st..... 3 par

-teddyoverall att åka hem i

-tunn hjälm mössa

-tjockare hjälm mössa att ha över

-2 par byxor/leggings

-1par strumpbyxor

-1par strumpor

-2bodys

-onepice

-pyjamas

-dregglis

Nu är det bara mina grejer och kanske ett par kalsonger till S o vad han mer vill ha med kvar.

Likes

Comments

Det finns så olika åsikter kring just detta med att ta hål i öronen/ skära om sina små pojkar. Det är ett hett ämne och folk tar lätt åt sig men jaja nu för tiden tar ju folk åt sig om man så råkar säga att man inte gillar färgen vit eller svart för då mina kära vänner e man tydligen "rasistisk".
Det har vart populärt länge och något man gjort genom alla tider att ta hål i örat på eller skära om sina små barn allt ifrån att dom är bara någon månad gamla... varför? Vi lever på 2000-talet, För att dom ska va fina?Är vi verkligen så utseende fixerade redan med små barn... inte konstigt att många flickor mår dåligt över sitt utseende och får ätstörningar osv, För att det är tradition? Varför utsätta sitt barn för smärtan, infektion och sjukdomar?

Kom inte med kommentarer som "hon/han kommer inte ihåg smärtan senare i livet" eller "det är mer hygieniskt att ta bort förhuden på pojkarna". (Man kan faktiskt lära sina barn att hålla sin hygien och ta vara på den åt dom när dom är små😂)

Känns lite sjukt att skära i någons kön utan denna personens samtycke, sen om det skulle vara mer hälsosamt utan förhud skulle vi födas utan den😊

Om vi bortser att man låter ens bebis få ont i onödan så är det ju som sagt ett öppet sår som har en viss infektionsrisk... och sen skulle det väll inte vara så trevligt för den lilla att fastna i filt eller annat och slita sönder sin öronsnibb😑

Så kultur eller inte frågan återstår varför låta ert barn ha ont i onödan och bestämma något dom inte kan bestämma själva?

Jag kan tänka mig och vet att folk nu som känner mig och vet att jag är religiös tänker att "dop är ju samma sak" men faktum är att man kan gå ur svenska kyrkan t.e.x. genom att bara fylla i en blankett och inte välja att konfirmeras(inte fullborda dopet) och barnen genomlider inte smärta av att få några droppar vig vatten ☺️

Tack och hej 👌🏻😘😘❤️

(Hoppas ingen tar illa vid sig och ni får gärna kommentera och svara på varför ni tror vet att man gör det)

Likes

Comments