Och idag verkar hon hur pigg och obrydd som helst men det är inte heller konstigt eftersom hon knappt hade symptom och snoret var genomskinligt... så hon hade ju ingen infektion i kroppen för då tror jag dessutom hon hade haft större symptom!

Men iaf idag ska vi bara städa lite och gosa ner oss framför en serie jag vill se sen får vi väll se vad som händer när pappan kommer hem😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mitt älskade lilla hjärta hade så svårt att sova inatt för att hon var lite rosslig... det är ju inte lätt att andas som förkyld när man har nappen i och då blir det ju inte så mycket sömn😴 Men vi tror det går bättre inatt, förhoppningsvis. Men som hon hostar och är röd/lila runt ögonen och äta vanlig mat ville hon inte idag så det fick bli bröstet för våran skatt! Men annars sitter hon här o kollar på babblarna hoppar med till musiken😂😍

Vi tyckte det var kul att stoppa ner Elina i leksakskorgen och hon tyckte det var roligare att äta på den👍🏻

Nu inväntar vi pappan som är påväg hem med godsaker!🤣😍😍

Likes

Comments

Vackra lilla barn jag önskar ord kunde förklara hur mycket lycka du fört in i våra liv. Vad vore vi utan dig? Mitt älskade lilla barn tänk att dom sa att jag skulle förstöra våra liv, att vi aldrig skulle kunna ge dig det ett barn förtjänar. När jag tänker tillbaka på graviditeten så blir jag ledsen när jag tänker på hur mycket elaka saker jag fick höra och hur det påverkade mig mentalt.
Jag kände mig aldrig fin som gravid, jag skämdes bara och försökte dölja det även fast det syntes utanför jackan och nu skäms jag igen för att jag inte stog upp för oss. Jag skäms för att jag inte sa någonting.
Men nu är du här och har vart ett tag och vi älskar dig så otroligt mycket och kommer att göra det föralltid❤❤❤

Likes

Comments

Jag har precis lagt mig ner bredvid det finaste jag har efter några timmar av konstant skrik och då menar jag verkligen konstant... När jag försökte amma henne, byta blöja, gå med henne i famnen, köra henne i vagnen ingenting funkade och fram emot tolvslaget kändes det bara som att jag skulle tappa det.

Jag visste inte hur jag skulle bete mig eller vad hon ville att jag skulle göra, jag kände mig bara så sjukt otillräcklig och för en stund kände att jag bara ville skita i livet och gå härifrån (iaf 30min!).

Men jag vet inte vad det var som hände i mig just där o då när jag la Elina på min mage i soffan med huvudet på mina bröst och hon grät så hysteriskt o panikslaget men hon lyfte på huvudet, tog händerna och sträckte dom efter mitt ansikte och bara kollade mig i ögonen samtidigt som det hjärtskärande skriket gick rakt in i hjärtat på henne och jag kom på att det är ju faktiskt henne det är synd om.
Min bebis, min bebis som är ledsen och jag kan inte göra något annat än att hålla om henne och ja tillslut har hon ju nu somnat men det har vart en intensiv kväll med mycket känslor och nu känner jag bara massa lycka och kärlek när jag tänker lite extra på att hon faktiskt kanske älskar och behöver mig lika mycket som jag älskar /behöver henne... eller nej för det är omöjligt att älska någon så mycket😂!

Men just dom där 10 minuterna där jag kände "jag orkar inte vad gör jag för fel, varför blir hon inte nöjd" får jag dåligt samvete för nu. 😞

Så ja nu ska jag kolla på min bebis och bara njuta av att kärleken är störst !❤❤

Likes

Comments

Förra inlägget var underbara liv nu är det underbara dag har dock bara en liten grej jag saknar och det är fan solen och värmen🙁
Jag vaknade vid 06:30 och kunde inte somna om! Elina vaknade vid 08:00 eller ja jag kunde inte låta bli att pussa på henne så hon "råka" vakna.... skäms på mig. Så vi fick prata lite i FaceTime med mamma/mormor innan Elina ville äta och somna om till 12:30!!
Och nu idag har vi bara myst och gottat oss heeela dagen framför tv:N och med hundarna😍 Nu sover hon igen och har gjort i 1,5 timme... underbara unge du skämmer bort din mamma!

Igår var vi på leklandet lite bilder kommer nedanför😘

Likes

Comments