Det gör så ont i mitt hjärta att höra henne gråta så som hon gjort idag och igår. Att hon måste ha så ont i sin lilla mage och jag kan inte göra ett jävla skit. Man känner sig så fruktansvärt maktlös och jag önskar att jag bara hade all tid i världen (vilket jag har) till att bara sitta ner och ha henne intill mig hela tiden och kunna ta det lugnt men det är så jävla svårt när man känner sån jävla stress över att det ser ut som ett rent helvetes skap hemma. Och när bebis sover ja då vill man ju gärna kissa eller slappa framför en film.
Men ja det e svårt nu innan man anpassat sig till det nya föräldralivet. Just nu ligger min lilla groda ny rapad på mage på mitt bröst och bara njuter😍.

Sen e det ju det här med att vara utan vänner och inte träffa någon. Det är lite svårt att skaffa vänner när man inte känner någon o inte går i skolan eller jobbar...det är ju inte direkt så att gå ut och plocka på träd. Så ja om det är någon som bor i närheten och vill träffa en mänsklig kossa o litet barn så får ni väldigt gärna höra av er på något vis😂


Nu hoppas jag att damen som är förflyttad till sitt neste vill sova men hon verkar njuta av att bara hålla mamma och pappa i handen.

Likes

Comments

20:onde Februari börjar jag och Linisen med babymassage. Ska bli så kul att träffa lite andra mammor och pappor, sen ska massagen inte bara ge ro och utveckla samspelet utan även hjälpa mot magont.
Så jag hoppas att det hjälper henne mot magknipen sen är det lite synd att det är ungefär 1 månad kvar.

Elina har haft en jobbig dag idag och bara vart allmänt mammig och velat hänga i puppen hela morgonen och när jag ammat henne har hon velat ligga kvar och vart extra snuttig än vanligt o framförallt i morse kunde man verkligen se hur hon tyckte det var lite små jobbigt...mitt hjärta❤ Så nu ligger hon här brevid i sin babysitter efter en promenad som hela familjen följde med på till min förvåning😱.

Men nu ska jag fortsätta kolla på andra avenyn och deppa lite över att vi glömde köpa frukt nu när jag har sån kass aptit och ingen ork till att laga mat. Sen en god fruktsallad skulle inte sitta helt fel heller😂.

Likes

Comments

Trodde aptiten skulle vara lika stor som när jag var gravid men icke.
Jag har verkligen noll matlust och vet inte vad jag ska göra, det kan gå en hel dag där jag kanske äter 3 knäckebröd med lite smör.
Jag trodde jag skulle bli lättad om jag fick dålig matlust efter graviditeten men hur dum kunde jag vara, nu känns det och jag tänker bara att hon suger ur all min energi när hon ammas och jag är trött hela tiden även fast mitt barn är så snällt och sover hela dagarna och vi helt ärligt (utan att skämta ) kan räkna på 2 händer dom gånger hon gråtit på 2 veckor.
Nu ligger hon här brevid och kämpar emot att somna in i det sista och jag vill inget hellre än att hon ska somna och att jag med ska få sova lite...men snart så.

Sen det här med gymnasie till hösten, vet inte om jag nämnt det i tidigare inlägg men jag ska då börja i gymnasiet igen och ska ansöka nu när som helst... Och det är också piss att tänka på att jag kommer behöva lämna min bebis även fast hon kommer vara med Simon så är hon ju bara 8mån då, mammas pupp unge. Så det gör lite ont i hjärtat men nu ska jag inte beklaga mig mer utan passa på och sova lite. Puss och kram❤💁🏼

Likes

Comments

Lilla plutt ungen ligger här brevid mig i sitt fina Babynest och kämpar emot John blund. Inte lätt att ha ont i magen och det krossar mitt hjärta att se henne ha det så jobbigt speciellt när hon är så trött men inte kan sova. Inte lätt att vara liten. Men snart tror jag hon somnar och kan få lite ro i kroppen några timmar efter att vi bytt blöja, puppat och rensat näsan på snor så att hon kan andas lite lättare.
Denna mamman är lagom trött nu iallafall och vill inget hellre än att sova men ja om bebis somnar o vaknar var annan minut så får man nog räkna med annat än sömn och ladda upp med socker och en bra serie istället.

....Nu kom Lara och ville ha lite kärlek här emellan också så jag får väll ägna lite tid åt henne...

Likes

Comments

Vet inte riktigt om det är d dropparna vår tjej reagerar på men något är det iallafall eftersom hon ligger och smilar rätt ofta och knorrar rätt högt samtidigt. Vi får köra på dom ett tag till o testa o se efter sen om det inte blir bättre får vi väll skaffa oss vattenbaserade (tror det finns). Men det gör verkligen ont i hjärtat att se henne bli så arg och ledsen ändå så gråter hon inte, mammas starka tjej.
Somnade sent gjorde hon igår och vaknade tidigt så jag är inte sådär jättepigg. Ingen promenad kan vi ta heller då dom är för dåliga på att sanda här utanför och i backen ner framförallt... vi får helt enkelt ha en innedag och Larisen får vänta på att husse kommer hem om inte dom får för sig att komma o salta under dagen.

Fick avbryta lite i bloggandet då denna lilla damen brevid mig hade så ont o låg o sparka och knorrade men nu mirakulöst nog kanske hon sover en stund då det hjälpte att få sova brevid mamma och inte i nestet.

Likes

Comments

View tracker