Och här ligger jag halvfet, halvnaken i sängen och ammar liten bebis o suktar efter pizza och en godispåse och vet ni vad det är helt UNDERBART (inte den delen med att sukta efter något man inte har hemma utan det innan😂).
Men sen sprängs den perfekta lilla bubblan och jag kommer på mig själv med hur mycket onyttigheter jag äter och hur missnöjd jag är med min kropp så fort jag går förbi spegeln...tur vi inte har en helkropps spegel. Jag blir så fruktansvärt äcklad av mig själv när jag ser det där "hullet" på magen man kan ta tag i och bristningarna som upptäckt var ännu fler än jag trodde.
Att må dåligt även fast jag står själv i duschen för jag vill också se ut som dom där "fitness morsorna" på instagram men ja jag kan inte motstå allt gott eller ja jag vill inte.
Jag vet inte var jag ska fortsätta nu för ja det låter lite dumt att jag klagar fast jag inte vill sluta med "problemet"
Ville bara skriva av mig lite och alla kommentarer om "vad jag skulle vara för mamma till Elina när jag e så utseende fixerad" undanbedes.

Likes

Comments

Fy fan ! Vilken jävla besvikelse! Packade upp symaskinen och ( antagligen) pedalen var sönder. Och där hade jag suttit o väntat o längtat, klippt ut tyg för att göra en mössa till min prinsessa... men icke!! Så ja nu pendlar jag mellan att hiva ut den genom fönstret (utan att öppna det för den delen) eller att försöka få tag i en jävla pedal😭😭
Så ja nu blev jag helt plötsligt rastlös igen😓

Från det ena jobbiga till det andra. Elina har en jobbig period nu med mycket gråt, dreggel och tugg på napp/våra fingrar så vi misstänker att tänderna kommer lite tidigt på denna damen. Det är påfrestande och inte för att hon gråter eller så utan mer för att se henne ha en jobbig period och för att inget annat än att komma till mig/ se mig hjälper och ja helst av allt bröstet. Det spelar ingen roll om hon precis ätit och gråter för att hon vill bytas på så slutar hon inte gråta efter det utan oftast måste tröstas med bröstet.
Sen vet jag ju att Elina är en väldigt snäll bebis och inte alls jobbig så men det är väll det att hon vart för snäll mot oss och nu när hon blivit mer bestämd om vad hon vill med oss så blir det väll en omställning.
Iallafall nu hänger hon i bröstet och fått ren blöja och pyjamas efter att ha kissat upp till nacken och över hela skötbordet😂😂 imorgon blir jag och lilltjejen ensamma från 7-19 ungefär. Så sjukt tråkigt men ja nu ska jag lägga mig brevid Simon och lukta kiss ifred (skämtosido)

Btw kolla in den vackra bilden på S o e

Likes

Comments

Hej och hå! Nu är det 2a gången den här damen ammas och byts på. Skrikattack deluxe avslutades precis... Elina gillade inte att vi skulle byta blöja innan vi puppar lite men nu ligger hon här sovandes och småsnuttandes på puppen. Nu ska hon bara få hänga där ett tag då jag fick dåligt samvete.
Mitt lilla hjärta, vi har verkligen en "superbebis" som BVC sa. Så kul att vara där, i tisdags fick både vi och Elina massa beröm och det värmer att man på något sätt får bekräftat att man gör rätt och bra. Och klart man blir stolt när dom berömmer Elina och säger att hon är jätteduktig.
Imorgon ska jag spåna lite mer kring dop och hur vi vill ha det i Elinas rum så småningom.

Igår kom även ett paket till Elina på posten där den här supersöta nallen befann sig.(bild nedan)
Men nu blir det väll o puppa o gosa innan vi fortsätter sova, godnatt allihop💕👶🏻

Likes

Comments

Imorgon eller ja idag blir det ju... klockan är ju redan 03. Iallafall idag så blir det BVC med Elina för att göra det där läkar besöket som man gjorde på bb också. Allt kommer nog gå exemplariskt hon är ju så fruktansvärt snäll😍.
Nu har vi gått från att kalla henne för Linisen ibland till "flinisen " då hon skrattar så otroligt mycket. Hon är så glad och nöjd största delen av tiden, hon kan liksom sitta i sin babysitter när vi äter eller grejar och bara ligga o skratta. Så kul att man börjar märka skillnad på henne på så många sätt.

Nu börjar jag även misstänka att stl 56 endast kommer användas månaden ut/ibörjan på mars innan vi får gå upp till stl 62.

Men nu ska vi fortsätta amma/äta och sen försöka få bebis att sova så jag får någon sömn... Simon sover som en liten gris😂 godnatt❤😘

Likes

Comments

Nu är dopdatumet satt och lokal för dop fikat bokat.
Ska bli så kul nu ska det bara planeras med musik, tårtor, kakor,dopklänning. Man vill ju att allt ska bli perfekt👌🏻.

Nu ska liten bebis somna för andra gången så hennes mamma kan fortsätta jobba på skönhetssömnen... nej men hon var uppe stora delar av dagen igår så hon somna väldigt bra sen på kvällen o sen senare vid 22 blev det blöjbyte och snabbammning och sen somna hon direkt och nu 3-4 timmar senare e hon en aning piggare och "nypuppad" och har nyblöja men ändå ligger hon o knorrar här i sin säng och vill vara uppe😂.

Nej men nu tror jag hon ger med sig snart så jag ska väll försöka få reda på min egna sömn, kram💕

Likes

Comments