Lilla mini-julafton igår var gjord med god mat, paket, spelkväll och en massa kärlek.
Elina fick bland annat lite böcker, guldhalsband med hjärta (precis likadant som jag fick när jag var liten) men sen fick hon ju tonvis av leksaker.
Denna mamman här👋🏻 fick en bilstol till det lilla barnet så nu behöver jag inte tänka på det😅
Så härlig kväll med en massa skratt nu skrattar jag dock inte lika mycket då vi är påväg till Borlänge och sitter på tåget och kollar på åkrar o skog😭!
Elina flörtar såklart med allt ifrån med resenärer till resväskor och papperskorgar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inatt hade Elina en vaken host/bråk/skrik/slåss natt igen och jag som var super trött efter dessa vakna nätterna på rad och sena jobb kvällar på sista tiden och som har en nära person som på kvällen ringde upp och förklarade vilken mamma jag var som har vart ute o tagit några cider (för flera månader sen) borde skämmas fick en våg av ångest som kom på besök och inte nog med det utan denna person förklarade även för mig att jag skadar Elina och att jag inte har kommit någonstans i livet. Vem säger så? Denna personen är även någon som har ett blodsband till både mig och Elina hur kan man då säga något som "du slänger bort ditt liv eller du har inte kommit någonstans"

Det gick inte att se positivt jag bara kände mig så fruktansvärt besviken och arg på min egna situation. 1 år sedan jag fick Elina snart och jag har flyttat hem igen och ja jag vet att det inte är mitt fel och att saker kan hända utan att man ber om det men ibland måste man få ventilera sig lite😅🙄

Och till er mammor som faktiskt också har tagit några cider eller ska KÖR PÅ! Ammar ni? Pumpa ut efteråt! Varför ska inte vi det är knappast någon som säger nått när papporna är ute på grabbkvällar med jämna mellanrum.... men juste jag glömde vi befinner ju oss bara på år 2017 och kvinnor ska vara hemma, städa, ta hand om barnen och hålla käften🤘🏼

Om ni undrar vad som händer på bilden så e det så vi ligger när Elina ska lugna sig eller slår mig och jag måste "hålla fast henne"

Likes

Comments

Inatt vid 04 när Elina bara låg och hostade och drog i mig i över 1 timme så kände jag nog att det skulle bli lite skönt o slippa någon som drar i mig i några timmar... dom några timmarna är här nu eller ja det har gått 2 av 6 timmar och jag har min Rast just nu och försöker njuta av tystnaden men det är en liten person som fattas mig... en väldigt stor del av mig. Helt sjukt hur synkade man är med sina små bebisar o då e inte ens min särskilt liten längre men ändå mammas bebis😍

Men nu laddar jag upp inför att jobba 3,5 timmar till innan jag får åka till mammsen och hämta hem mitt hjärta😩

Likes

Comments

Dessa sömnlösa nätterna som är just nu... är det inte det ena så är det de andra. Ikväll är det hosta igår var det massa skrik och bråk och dagen innan var det lika och dagen innan dess med.
Jag är helt slut i hjärnan jag jobbar till 23/00 kommer hem har en skrikandes bebis helt själv hela nätterna som sen vaknar 06 på morgonen trotsar, slår mig och skriker då med. Sen får jag då ta hand om detta underbara lilla barn helt själv hela dagen tills kvällen kommer då jag e piss trött, Elina sover och jag skulle vilja sova jag med men nej då ska jag iväg på jobb i 8 timmar o ja nu kommer ni bittra jävlar o säger "ja välkommen till livet " men nej snälla avgå 👋🏻
Är även jävligt trött på att människor som borde bry sig inte bryr sig ett jävla skit😅 man får liksom inte ens lite mentalt stöd!
Och nej tack vill inte ha massa "hur går det" meddelanden efter detta inlägg😂😆


Nu är det dock bara 2 jobbdagar kvar av denna månaden men känns fruktansvärt ändå. Inte det minsta taggad på jul och skulle helst av allt slippa åka 5,5 timmar men vad gör man inte för sina barn.

Likes

Comments

Ännu en dag med jobb om några timmar och bus hos mormor för Elinas del som tur är jobbar jag bara 4 timmar idag.
Med det är så kul att hon har det så bra och så roligt när hon är hos sin mormor och jag kan verkligen slappna av och inte känna mig stressad eller orolig över att det ska vara för jobbigt för mamma eftersom jag vet att hon också tycker det iallafall är hälften så roligt som Elina tycker (för det mesta!)
Börjar verkligen känna av stressen inför jul och Elinas kalas eftersom det bara är 1,5 vecka kvar till julafton och lite mindre än en månad kvar tills Elina fyller 1😣 Det är nu man känner av att det känns påfrestande att vara ensamstående när man inte har någon man alltid kan bolla sina tankar och idéer med... nu råkar jag ha turen att jag kan ringa Elinas pappa 4 på natten om jag vill det o fråga om vi ska ha rosa eller lila ballonger men ändå ni som är ensamstående förstår säkert vad jag menar iallafall.
Det är en press att känna att det "huvudsakliga" ansvaret till att kalaset blir perfekt ligger på just mig.

Tycker förresten att ni ska in och rösta på min instagram story vad ni tycker att Elina ska ha för tema på sitt kalas 😍

Likes

Comments