Hej och välkommen tillbaka till mig själv. 😊
Nu när hjärnan svämmar över med tankar så tänkte jag försöka börja blogga igen som jag har sagt ca 499 gånger.

Min blogg kommer fortfarande handla om min psykiska ohälsa men nu med inslag av jobbsökande,  träning, och ja, min dagliga kamp med ångest.

Slänger in lite bilder ifrån i somras,  saknar värmen,  mitt rosa r, alla nätter med min bästavän.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej. Har reflekterat lite över skillnaderna har sett ut från nu och ett år tillbaka.

För ett år sen ville jag inte jobba och skötte inte skolan. 
Nu har jag ett Timvikariat,  söker ett till.  Jag sköter skolan och har även valt att söka kurser jag inte ens behöver ha för min utbildning.

För ett år sen kunde jag inte vara själv,  fick ångest av att höra att mamma skulle jobba på en dag där jag var ledig.
Nu är det 22 dagar kvar tills flytt till egen lägenhet och det känns grymt.

För ett år sedan planerade jag hur jag skulle ta mitt liv. Hur och när jag kunde skada mig för att lätta på trycket.
Nu finns det inte på världskartan att jag ens vill hålla i ett rakblad.

Idag är jag nöjd med mitt liv och det blir bättre och bättre för varje dag som går.

Likes

Comments

Hej,  har nyss varit ute med pärlan på en ordentlig promenad i det fina vädret.  Så passade på att ta en kaffe i solen nu innan jag ska iväg för lite kvällsjobb 👍

Likes

Comments

Hur är det ens möjligt att vara så nervös inför en arbetsintervju?
  Fast, iförsig. Dom ska döma mig på så himla kort tid. Hur jag klär mig, hur jag talar, använder mig av kroppsspråk och vad jag har för utbildning. Det skulle inte vara acceptabelt i några andra sociala sammanhang, där får man oftast lite tid att visa vem man är även om alla får ett första intryck.
  Jag har sovit 2 timmar inatt bara för att jag varit så nervös.
Hoppas, hoppas, hoppas.  Visa lite framfötter nu Madeleine!

Likes

Comments

Hej. Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Jag har försökt hitta motivation i mitt tråkiga liv och har äntligen funnit den. 😁
Det är dax att börja blogga igen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Den här gången gäller det.
Det som har hänt sen sist är att jag har börjat jobba, i hemtjänsten och jag trivs. Dock är det för lite timmar så söker därför nytt jobb eller ett till.
Jag har fått en lägenhet mitt i centrum med inflyttning 1 april (superkul) och jag trivs något enormt med mitt liv för tillfället. 👌

Likes

Comments

Jag överlevde första dagen. En stor klump släppte när vi slutade, var så sjukt nervös. Men det gick bra, lärarna verkar vara toppen, eleverna också, dom flesta var lite äldre ocg har tidigare erfarenhet inom vården. 
Just nu är jag sjukt trött, antagligen för att jag vart så nervös så har sovit oroligt inatt. 

Jag är jätte motiverad till den här utbildningen då jag verkligen vill jobba inom vården och arbeta med människor.  👍 

Nu blir det att ta det lugnt en stund sen tänkte jag ta mig till gymmet! :) 

Likes

Comments

Sådär, nu är allting fixat, om en halvtimme tar jag cykeln ner mot stan och skolan. Har ätit frukost, vart ute med hunden, fixat mig. :)


Likes

Comments

Idag är den sista lördagen innan jag börjar skolan. Så då ska jag bara vara hemma och mysa med hunden och vila. :) Ligger just nu i ett lite för varmt badkar med ansiktsmask, hårinpackning och massa skum. Sen blir det och färga och noppa ögonbrynen :p Även lite småfix så man är snygg och fräsch tills måndag! :)

Likes

Comments

På måndag är det dax. Det är dagen D. Då ska jag precis som många andra som ska gå en vuxenutbildning börja ett nytt kapitel i våra liv. Det är med glödje, rädsla och otroligt mycket nervösitet som jag om två dagar kommer kliva in en klass med helt nya människor. Sen jag började sexan har jag gått i nio klasser, NIO!!! Man tycker att man borde ha vant sig vid att komma in i en ny grupp, en ny klass. MEN nej. Jag är så rädd att dom ska dömma mig, inte tycka om mig eller vara elaka.. Tänk om jag inte trivs? Lite har väl att göra med mina äckliga diagnoser som gör att jag tänker för mycket. Både paranoid personlighetsstörning och borderline har ju den effekten. Enda sen jag för 2 månader sen fick mitt antagningsbesked tills nu har jag sett fram emot att börja, jag har sett fram emot att ta tag i mitt liv och inte glida igenom på ett bananskal. Men nu har jag blivit nervös. Det är på riktigt nu, och det kan vara min sista chans till en utbildning. För er som inte vet så börjar jag då på Campus Nyköping, Ska gå deras vård och omsorgsprogram.

Har iallafall köpt massa fina kläder så dom måste ju tycka att jag är snygg som fan.. HAHA!

Likes

Comments

Hej. Jag ligger i sängen sedan tre timmar tillbaka. Jag kan inte sova. Har ändå gjort saker hela dagen.
Jag har även druckit alkohol så detta inlägg blir lite halvt på fyllen. Men det ångrar jag nu. Eftersom jag inte vågar blanda mina mediciner med alkohol så ska jag sova utan hjälp. Så kan man inte sova kan man ladda upp med energi. Så en powerking, nötter och en film avslutar jag denna kväll.


Likes

Comments