Igår fyllde jag 14 !! :)

Asså shit va kul de är att fylla år!! 

Igår blev jag iallafall 14 år, känns ganska konstigt att jag bara var 13 innan. Å jag hade bara önskat mej 2 saker; en systemkamera nikon D3200 & en MacBook Air. Jag trodde att jag skulle få en av sakerna sen lite pengar av släkt å vänner. Av släkt fick jag ett par örhänge i roseguld från edbald serien, jag fick även ett presentkort på Väla. Vi bjöd bara de typ närmsta igår, så vi ska ha större fest senare. Sen av min syster fick jag en Odd Molly blues. Sen av mormor men också mamma & pappa fick jag då en MacBook Air, och av mamma , pappa & syster fick jag en Nikon D3200 och en Odd molly tröja. 

Egentligen tycker vi alla att de var för mycket, men jag har ett extremt foto intresse och jag behövde en dator till skolarbete m.m. Så detta innebär att mina julklappar inte blir lika stora, men de har jag absolut inget emot!! 

Men detta var mina födelsedagspresenter 2014 ! 

Xoxo MissCo <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var dagen här...


då jag började 8.an! Jag hade inga stora förväntningar alls eller någon tanke på hur de skulle va.

Men första intrycket värkar ganska lovande. På skolan har vi några förändringar som gör att våra klasser ser helt annorlunda ut.

Så nu går vi blandat 7 & 8 i en A klass och en B klass. Vi har egentligen alltid haft det så, fast nu märks det lite mer.

Imorgon blir det vår första riktiga dag då vi ska följa det nya schemat. Vår senaste dag kommer vara onsdagar då vi slutar kl 15.30. Våran tidigaste dag blir sedan fredagar då vi kommer sluta kl 14.15.

Men nu ska jag ta och plugga in schemat och förbereda mig för att träffa min nya mentor imorgon, en helt underbar lärare😊

XOXO. Coco <3

Likes

Comments

Imorgon...

är det äntligen dags för skolan igen! Idag har jag fixat de sista små sakerna inför starten.

Ska bli så kul med att börja 8.an men också att få de nya schemat, jag älskar nya scheman. Jag tyckte att jag redan föra veckan hade allt fixat, men nejdå. Igår vaknade jag upp med vagel i vänstra ögat, så nu kan jag knappt ha smink. Så jag frågade mamma om jag fick fixa mina naglar, å de fick jag. Så förmodligen kommer jag osminkad imorgon fast med snygga naglar.

Så nu ska jag gå i duschen, packa färdigt väskan, lägga fram kläder, äta Alvedon, rengöra ögat och framförallt: gå och lägga mig i

 TID!!

Sen vill jag också tipsa om en helt underbar låt som Molly Sandén släppte för ca 2 veckor sedan: Freak

XOXO. Coco <3


Likes

Comments

6 dagar kvar...

till att skolan börjar ingen! Jag är ingen person som hatar skolan, men jag älskar inte för den delan heller. Men jag börjat 8:an nu och har sedan 2 år tillbaka bestämt mitt gymnasium val. Lite absurt kanske, men jag kan fortfarande ändra mig ( inte för att jag tror de ;)) )
Som ni säkert vet älskar jag musik & musikaler, de är mitt liv. Å därefter älskar jag mitt val av gymnasium. Men jag vet som sagt inte om jag kommer in (de e faktiskt 2 år kvar) eller om jag gör en vändning i livet.3 veckor kvar.
..

till att jag ska på första konfirmations träffen. Det ska bli så väldigt kul att äntligen komma igång och konfirmeras. Jag hade som första allternativ att gå ett sommarläger 2015 med musikinriktning, men då lägret lass ner blev det att jag stannade här hemma. Så istället för att konfirmera sig i augusti 2015 blev det Maj 2015. Jag konfirmerar mig inte för att träffas kompisar bara, jag gör det för att ta reda på vad jag tror på!
Jag vet lika lite om vad jag tror på som jag vet vilket parti jag ska rösta på när jag är 20.
Men såklart har jag funderingar, men vill ha svar på dessa. Därför kommer konfan bli perfek
t!

XOXO. Coco <3

Likes

Comments

Behöver er hjälp!

Hoppas allt är bra med. Och hoppas att ni gillar mina videobloggar.

 Men jag lovar att bli bättre på skriftliga inlägg också. 

Men nu behöver jag verkligen er hjälp med inspirations tips på videobloggar.

 Som ni säkert vet har jag också vfm där jag har samma videos som här. Just nu är det ju en `back to school` serie jag jobbar med.

Men sen har jag tappat all min inspiration. Så snälla, kik mig med förslag!

kik: cocoslund

XOXO. Coco <3

 

Likes

Comments

Likes

Comments