Hejsan!

Hur är allt med er?

De senaste veckorna har för mig varit fullt upp. 3 olika böcker som ska läsas på samma gång, läxor, prov och gymnasiearbete. Men, så får det vara ibland.

Tänkte bara kika in här och dela med mig av lite frukostbilder samt uppdatera er om läget.

Jag och en kompis har nyligen bestämt oss för att åka ut och resa tillsammans i sommar, vart resan går tänker jag ännu hålla hemlig men om det finns någon som har tips på mysiga ställen i Europa så mottages det med glädje.

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Nyår spenderas hos mormor och morfar och oturligt nog så tog jag inte så mycket bilder utan filmade destu mer så om jag hinner så kommer film på det i eftermiddag. Men tänkte att jag i alla fall skulle sätta ihop ett inlägg med de få bilder jag tog.

Lite förätt, missade att ta bild på huvudrätten, samt lite efterrätt. Mormor hade bakat kolakakor, har nog aldrig ätit något så gott förut!

Och slutligen lite raketer, vi själva valde att inte skjuta raketer då mormor och morfars hund inte är ett stort fan utav dem men det funkade bra att enbart kolla på alla andras raketer.


Jag hoppas attt ni alla hade en säker och bra nyårs afton.

Gott nytt år alla!


Gillar

Kommentarer

Hej!

Detta blir en liten annorlunda wanties, för detta är nämligen inga kläder eller sminkprodukter eller smycken på denna listan. Detta är mina wanties och planer inför 2017.

I juni tar jag studenten, jag ska springa ut genom skolans dörrar, ut på den stora trappan och hoppa för glatta livet. Men, även om detta är något som många skulle se som en självklarhet på "bra" listan inför 2017, så tycker jag att det ska bli otroligt tråkigt att sluta skolan och därför tänker jag lämna denna punkt ute från min wanties lista.


Jag och en kompis har bestämt oss för att göra en europatrip men hur vida den kommer att ske 2017 eller 2018 är oklart men det är klart med på denna listan.

Jag och en kompis har även beslutat oss för att i sommar besöka den underbara spanska kuststaden Valencia, som jag i höstas besökte med min spanska klass.

Självklart så ska jag även göra inomlands resor i år, jag och två kompisar tänkte besöka Ven och köra runt med golfbil där och enbart uppleva den underbara miljön. Jag ska även, i sällskap med mina kusin och min familj, på Falsterbo horseshow även detta år och det är alltid lika trevligt och mysigt.

Här har ni några av mina wanties, eller tummar upp kanske man ska kalla det, när det kommer till resor år 2017.
Jag hoppas att ni gillade detta konceptet och kommentera gärna vart era drömresemål går, skulle vara hur kul som helst att veta!

Vi hörs sen 💗

Gillar

Kommentarer