Yeah, ay
Ayay, jag är redo
Jag är redo
Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma
Jaja, jag är redo nu

(Men det går så)
Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Suddasuddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom som
Hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart, att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
När dom slåss för att beskydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor
Jag ber dig!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma


Hey
Ställ in ditt sikte på nåt posi-ti-ivt
För nåt ryggbitande har vi ingen ti-id
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi-i
Kan inte låta dom stjäla min energi-i
Nej, om dom vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer från de dunkla
Det är klart att dom vill se våran skuta sjunka
Jag ser dom inte på min radar
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går fö-örst
Som finns vid din sida när sommar blir hö-öst
Skin över dom, låt dom vä-äxa
Har inget hat i mitt bröst!
Oh ne-ej

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Ba da da dem, ba da da da dem, Kaptenen vill inte ha nån guldgrävarvän, yo
Ba da da dem, ba da da da dem, han får rida på sin tandem ensam hem (x2)

Ba da ba da ba da ba dam, huva
Ba da ba da ba da ba da ba da, not
Ba da ba da ba da ba da ba da, ay ay
Ba da ba da ba da ba da ba da, bam bem


Sååååå mycket var den vänskapen värd. Pfft. Tack, för att du visade upp ditt rätta face. Det gjorde valet att "kasta" dig så mycket lättare. Aiight. Lycka till i livet, kärleken (aka finding Mr Rich Bitch), vovvon, volvon, barnen & villan va.. Och gud nåde den blatten som kommer i din närhet =) Blattar är ju såå farliga & dom största snyltarna.. Hahaha, Do I have to say more?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ååh, bliir såå irriiterad! Vad är det för fel på det här skicka vidare samhället? Man söker hjälp men blir bara vidare skickad till nästa, som i sin tur skickar vidare en till nästa, som i sin tur skickar vidare en till nästa, som i sin tur skickar vidare en till nästa, som i sin tur skickar vidare en till nästa, som i sin tur skickar vidare en till nästa, (Get to the fucking point, mmmmm GRATTIS, det är det som ÄR själva poängen, OK, Wrap-up) Som i sin tur försöker skicka en till den som man först sökte hjälp hos? Så man är back på skratch, utan att ha fått hjälp med ett, fuckin, jackshit.

Seriöst, är det här ett Skämt? Är det lättare att skicka vidare ansvaret så någon annan får bära det, istället för att vara en medmänniska (HAHA SHIT, jag trodde nästan på det själv när jag skrev ordet. Men vi kan lika gärna stryka ordet "medmänniska" ur ordboken, för sånt fiiiinns inte längre, det tillhör det förgååågna..) & hjälpa till & göra en investering i någons liv. Men istället blir man till en börda för samhället? Det är så jag känner just nu.

Åååh. Den här frustrationen gör mig såå aarg..! Ska jag behöva kollappsa helt & ligga & sprattla som en fucking fisk på land som kippar efter andan för att dom ska ge mig hjälp?! Åh..!! Är det de jag måste göra för att få den hjälpen jag behöver, så att konsekvenserna blir att dom "blir tvugna att tvångsinlägga mig på någon fricken ätstörningsklinik eller sjukhus & rulla runt på en fricken rullstol för att jag inte får röra mig? EEEEEH? Plan B Kanske? Nee, men serifuckinöst.. Är det de som måste ske för att ni ska förstå att det kanske är dags att dra ur tummen ur röven & göra ert fuckin jobb?

Är allt som händer mig karma som kastas tillbaka för att jag typ var Hitlers älskarinna i mitt förra liv eller något?! Börjar undra för min otuuur = never ending story & jag börjar få psykos på skiten,  Medan jag satt & skrev det här inlägget så spelas Timbuktu med hans låt "Resten av ditt liv" upp på radion, då uppenbarade sig en fucked up sanning plötsligt... Timbuktu har tyyydligen fått jobb som "guds röst" (?) som skulle spela in låten "Resten av ditt liv" så att det skulle vara som ett Hidden Message som skulle gå raka vägen till mig.. I get the point God, you hate me :( haha.. "häda" har jag hört att det kallas. O well, I'm apperently burning in hell anyyyhoow.. Dessutom så tror jag nog Hell is on earth. Ååååh .. Blir fan skev av det här..

Blir så frustrerad, min hälsa är fucked up just nu, & dom där jävlarna lyfter ju knappt ett finger för att hjälpa till mig & min situation..  *gör en ledsen min*.

sprattla som en fucking fisk på land som kippar efter andan nästa?


Timbuktu's Personliga hälsning till mig .. Jag hänger inte riktigt med.. But I'm sorry att jag gjort dig så pissed gubben, men ärligt? Är inte det här lite väl personligt ändå? :/

 


Likes

Comments

Shame on me for not putting myself first. Någon borde verkligen kedja fast mig i ett hörn, & låta mig stå kvar där i hörnet & skämmas ett bra tag tills jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen inseeeer huur mycket & huuur jag fuckar mina prioriteringar. Det här är inte hälsosamt så som jag håller på, hur jag gång på gång glömmer bort mig själv för att jag bryr mig om andra, eller ba försvinner ifrån verkligheten, för att verkligheten blivit för verklig. Hmm, läät lite flummigt, men men, If you know me you'll understand, if you don't, then maybe you won't.

Anyhoow.. Jag har en bra känsla av det här året, but I just realised, that it's pretty much all up to me now (typ duuuh? ...Tog det "bara" så häär lååång tid för dig att inse det, typ? heheh wooot..).
 

New year, new opportunities. Alltså nytt år, nya möjligheter. Och ofta som nu, när jag inte kan somna, börjar hjärnan snurra igång, tyyp tar hela dagen för att den ska vakna till liv, men som den nattuggla jag tydligen äär, så blir den ba piggare & piggare desstu senare det blir, crazy I'm telling you.. crazy..

Känns lite som den där filmen Benjamin Butter (?), där snubben föds gammal & blir till en bebis när han sover, eller oj haha, jag menar dör, eller något sånt. Aldrig sett den, men det var något sånt där bullshit. Hmmm. Tror att jag börjar bli liiite trött nu iallafall, när jag drar sånna liknelser.. Hmmm Jaahhh..

Iallafall.. Det vettiga jag försöker säga i det här flummet, är att det är nog dags att satsa på hälsan, & att satsa på sig själv. Såå.. Ska kolla upp lite grejer imorgon, men jag kanske flyr staden några dagar/veckor & bara benar ut vad som finns "här uppe" & vad som finns "här inne". I need a break, like really bad.

Men nu ska jag lägga ner verksamheten & försöka somna om igen istället för att sitta vid NS & sjuka mig själv. Blir nog att åka till doktor Ali imorgon ;(
 

 

.

Likes

Comments

Fick visst en "liiten blackout" & tömde "lungorna på lite luft", & det var tydligen en heel deel fula ord som gömde sig där inne som hann komma ut i "ordspyan" under dom 10-30 sekunderna innan jag fick tillbaka kontrollen över käften igen ..Whoaah, om jag fick 100 kr för varje svordom jag fick ur mig, så hade jag nog haft en heel månadshyra betalt by now.. Det är nog dags att testa på att ha min egen svärburk hemma & lägga i 5-10 kr varje gång jag börjar svära, vem vet, det kanske leder till att jag blir miljonär inom en snar framtid c(; Hahaha neej men shit, hade glömt bort hur grova ord jag kan använda ibland...Ni kanske har hört talas om det Filippinska Tempramentet, eeh? ..

"Stackars snorungar" .. Hoppas dom inte är ärrade för livet .. hahaha naah, så grofft var det inte.. Hoppas jag ? .. Men Iallafall .. står för att jag vart skrämd & arg, & det ledde till att ögonen ba svartnade av en blandning mellan panik & ilska. MEN, det jag inte kan stå för (hate it when that happens..), är väl de "orden jag valde att använda för att få fram mitt så kallade örrr budskap" (Nämde jag att jag fick BLACKOUT?) .. Jag borde väl kanske ha föregått lite mer under gott exempel & sagt något mindre vulgärt istället för det som kom ur min käft just då, men fick panik & blackade istället ..

- I'm just happy I ran my mouth and not my knuckles ..

Det som hände var att Snorungarna jagade varann & sköt raketer efter varandra medan ingen sa till. Så jag höll mig luugn tills en lillskit sprang mot mig & hans vänner bakom & sköt en raket mot han som exploderade en ½ meter ifrån mig. Ingen respekt mot andra människor. Punkt.

 

Likes

Comments

Fuck.. Skulle upp & ladda min fricken mobil hemma hos syrran, så jag ska går till kontakt uttaget & kollar först vilken som leder till lampan, & sen drar jag ut den andra sladden istället ..

Och SJÄLVKLART så från ingenstans släcks halva huset ner & alla ljud som fanns där innan bara döör uut!!

Så. jag får panik & pluggar in sladden igen, fort som fan, och ljuset kommer tillbaka men fryshellvettet gör Såklart inga ljudhellvetten längre & vägrar starta sig själv igen....!!!!

WhatThaFuck! Kunde ingen ha fricken varnat mig innan så jag slapp ha ihjäl frysjäveln... Skit också!!

Blir intressant att förklara för morsan att jag dödat frysen över morgon kaffet..... ;( så typiskt mig...!

"Må du finna frid & finna glädjen att få träffa dina gamla homizar up in fridge heaven.."

Amen

HahahahAha, Fett Syyyyynd tror jag att det kallas ....

/Sööt Men Klumpig ..


- Oooops .. Did I, do, That?
 


Likes

Comments

Så! Nu har jag äntligen gjort en ny header som passar mig. Texten är gjord med glimten i ögat, som allt annat jag gör *smaajl*.

"Jag Känner mig Liite Lost va.. Undrar vart någonstans jag försvann på vägen .. Hmm, det är frågan.."


 

- Smile Bee-atch,

Cuz Tears Won't Make Life Any Better.


By The Way. Happy Birthday Bitch! Jag skickar honom med posten. Han ska visa dig kärlek, så luta dig tillbaka, sätt dig bekvämt & N-J-U-T ..

 


Likes

Comments

Gjorde en ny blogg-design (tillfällig) till min vännina

Angelie Singh, Här är hennes Nya "tillfälliga" Blogg Design

www.hypnotize.webblogg.se

(lite enklare design men jag har inte sysslat med html-kodning på 2 år..jeez brain breeze rakt av..men det gick an *smaajl*)

Hade en av mina närmsta vänninor som kom & väckte mig med sitt spontana besök, & vi hann med att "fika", sjunga singstar, snacka om livet & om vårt projekt som vi båda medverkar i som snart kommer bli känt för allmänheten (mer om det senare). För er som läst bloggar på nattstad ett tag nu, så låg Angelie tidigare på topplistan här på nattstad tills hon valde att sluta blogga, men hon har nu återupptagit bloggandet igen. 


Jag tycker om hennes blogg för den är verkligen positiv & handlar mycket om laws of attractions / attraktions-lagen & the secret's lagar. Om du aldrig hört om dom förut så innebär det att du attraherar allt som händer dig i livet med dina egna tankar & din egen inställning.

 

Angie's Egna Beskrivning om sin blogg:

"Min självklara blogg för alla målgrupper =) Spelar ingen roll om du är tjej eller kille, ung eller gammal. Det här är en blogg för alla.

Bloggen handlar om välmående både psykiskt och fysiskt. Det är blandat med bra texter, bilder och videoklipp.

Läs bloggen för den sätter ett leende på läpparna!"

 

Lägger in lite bilder på lite minnen

(2007 at Berzeli Bar - Dem Bow)


(Sen sommaren 2009 på väg till Kat Deluna Konserten)

(Pinar's B-Day Party Vintern 2009)

(Pure 2010)

(Utgång 2010)


(Italien Resan March 2011, när jag hade min "blonda period")

Och en sista..


(Angie & Smajlin)

Ska sluta skriva bok nu. Also known as. "Smyg Reklam" .. För jag var ju såå diskret *örr*. haha nej men ärligt, Check out her blog.

 

I'm Out, Puss På Göten

*mwuuah*

 

 


Likes

Comments

 

You're Amazing Just The Way You Are !

Jag har gått igenom mycket, & förändrats & "mognat som person" (örrrr, eller inte, typ bilder säger mer än 1000 ord, haha, iallafall..), efter allt jag gått igenom. Och lita på mig när jag säger att det är en heel del, som har hänt genom livet. Fått uppleva livets goda, samtidigt som jag fått uppleva livets baksidor (det miindre bra, milt uttryckt).

Jag har alltid gått min egen väg, & alltid varit mig själv. Oavsett hur folk har uppfattat mig, & tyckt om mig. När jag var yngre, var jag väldigt känslig (meeeer än nu, can you belive that? Whoah!), & tog åt mig när folk skrattade åt mig & gjorde narr av mig. Grät hur lätt som helst. För mig var det väldigt viktigt att vara accepterad av andra människor.

Men. Numera. I. Don't. Give. A. Damn. Om folk inte tycker om mig. Snälla. Varför ska jag ta åt mig? Liksom, har jag bett om din åsikt? Man kan inte vara älskad av alla, & jag föddes inte för att göra dom lyckliga. Jag jobbar fortfarande på det, men mer & mer, så lär jag mig själv, att faktiskt älska den personen jag är. Jag kan vara Flummigare än flummigast & lite halvt galen, som inte alla förstår sig på. Men jag vill INTE vara normal. Gud va tråkig ton det där ordet har, normal. Usch. Men vad är egentligen "Normalt"? Aja, det får bli ett annat inlägg.

- Typ, Heej, Jag är "normal" & Jag kommer från landet där allt ska vara "lagom" (aka Sverige), så jiddra ente med Jante-Lagen.

Sen om folk kallar mig skitzofrehn för att jag bytt stil & ändrats lite höger & vänster, det kan jag skratta åt. För i mig själv vet jag att jag testade mig själv fram, sånt man gör i livet för att hitta "sig själv", men även då, var jag hela tiden just "mig själv".

Slutsats: Det jag vill komma fram till, är att du är bra som du är! Försök inte vara någon annan, det finns så mycket kopior redan, var dig själv, var ett Original! Det kommer alltid finnas folk som kommer att snacka skit, men ärligt, låt det inte påverka dig, för VAD, VET dom, Egentligen ? Nada. Aiight. Just do your thing.

 

Jantelagen

(för er som inte vet vad det är..)

1. Du skall inte tro att du är något.

2. Du skall inte tro att du är lika god som vi.

3. Du skall inte tro att du är klokare än vi.

4. Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.

5. Du skall inte tro att du vet mer än vi.

6. Du skall inte tro att du är förmer än vi.

7. Du skall inte tro att du duger till något.

8. Du skall inte skratta åt oss.

9. Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.

10. Du skall inte tro att du kan lära oss något.

 

And By The Way, FUCK Jantelagen. Bitter människa som kom på den.. Verkligen "landet lagom".

 


Likes

Comments

Jag blir arg på människor. Men den jag är mest arg på, måste nog ändå vara på mig själv, för att jag gång på gång glömmer bort mig själv & mitt eget bästa, & istället hjälper jag alla människor hit & dit. Vet att jag inte ska blanda mig i vissa saker, men är så empatisk (bryr mig om människor) som person, & jag vet hur det kan vara när man har det svårt. Men folk ser inte vad jag gör för dom, utan dom "tar det för givet" eftersom jag är så som person.

Lyssna nu noga, I dont owe you anything! Jag är inte skyldig er något! Men jag gör det, för att jag vill hjälpa till, jag vill inte se folk må dåligt, & jag vill bara vara en bra vän. Ta det inte för givet. Men man ger dom handen, & dom tar armen. Som i det här fallet, jag ställer upp, fast jag inte borde, & jag hjälper till. En god vän nu. Men sen när den här människan blir lack. Då är det dra åt helvette ring aldrig mig mer. -Typ ursäkta? Did you just say that?

Så efter allt jag har gjort för dig, så ska du be mig dra åt helvette, från ingenstans, & radera ditt nr? För att du fått lite PMS gubben? Så nu när det passar dig, så ska jag bara ut ur ditt liv?. Oooouf. Du tror att du kan leka med mig va, dra mig hit & dit, så länge det passar dig? Lyssna noga nu, ta inte min vänlighet som svaghet.


Trött på människor som utnyttjar en, tar en för givet, inte ser det man gör för dom, & att allt ska vara "när det passar dom". Fuck. That. Bullshit. Om du läser det här, Tolka det rätt. Men just nu leker du med elden. Och det kanske inte är så smart. Tolka det som du vill. För jag tror inte att du är lika dum som du ser ut.. Men men.

 

"Man kan Inte hjälpa någon som Inte vill hjälpa sig själv"

 
Likes

Comments