De tog inte bort en tand i ställer ska jag operera mig för om jag skulle ta bort tand skulle inte bli bra tydligen m.m Så nu får man ju bara vänts tills den dagen kommer!!!

Så nu ligger jag i soffan å är inte så glad med ska ut i solen å fixa till i
rabatten å sätta lite nya blomlökar som jag köpte på plantagen när vi var i Karlstad idag. Fick iaf ny skor å de var ju något kul ju.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick hem mina nys höst skor!! Har tittat på dom länge nu å idag fick dom följa ned mig hem!! Är rätt nöja över dom! Dom finns på skopunkten å finns även i vinrött. Så nu får de bli mer höst så att man kan ha dom ute. Är rätt trött nu å de som har hänt å de blev värde ju än för ut!!!

Likes

Comments

Idag ska jag till tandläkaren å ta bort en tand... vill inte, men behöver gör de å tur kommer min kille med behöver jag inte vara själv där. Tycker inte om detta! Ska vara i Karlstad å gär de så om man orkar så kan man ju gå å shoppa lite å. Brhöver lite nya saker till höraten. Men jag tycker mer om vintern för tänds ljus å mysa. 

Men nu är vi på väg för att jag ska vara där 09:00.... fy!! Gick upp vid  07:30 tiden. 

Likes

Comments

Lite lyx på en onsdags kväll fick de blir, för de får man göra ibland men inte för ofta för att då blir de ju inte lyxigt ju. Resten av kvällen blir att se på tv och mysa med killen min. Nu är de inte långt kvar till de är helg å då ska de fixas utanför huset. Ska plantera nya blomlökar som ska komma till våren o fixa lite innan frosten kommer för idag så var de på 0 på olika ställen där jag bor.

Men nu är de att mysa mer i soffan å de fick bli en film ist frö att kolla på tv men idag fick killen välja vilken så får se vilken han tog.


Likes

Comments

De finns mycket finns som jag vill ha! Sitter å kolla på så mycket finns å vill ju ha allt men de går ju inte tyvärr, ju de går ju men min ekonomi kommer inte tycker de. Så de blir att kolla å önskar. Så imorgon kan jag ha sovmorgon.

Imorgon blir de inte en rolig dag typ...

Likes

Comments

Igår efter jag var ute i skogen så åkte jag,min kille, hans bror å min store bror å fiska en stund vi fick inte så mycket man de är kul än då å de var så finns igår kväll å vattnet vara helt stilla å de var helt tys. Rätt gött de. Men idag blir de är fixa hemma i huset ska börja att höst städa å ta bort sommar klädet å fixa till i trädgården med. Planter lökar som ska komma på våren å lite sånt ta bort blommor som är klar för sommarn å ta bort buskar som jag vill inte ha mer!!

Så tog den här fina bilder igår kväll! Hoppas på att de blir lika finns varje kväll!!

Likes

Comments