Jaaaa!! Fick nys reda på att de kommer en till säsong av Vår tid är nu! Fan va kul! Tycker om den här serien! Å de är typ den första serien som jag följer den är jättebra så mycket att man ska kolla på den! De är en start på veckan! Tycker om seier dom spelar på 40,50 tal!

Men idag år de en städ dag! Skulle gå ut en sväng. på kvällen! Men har för ont i halsen. Så får baka å städa ikväll när mam koller hem från jobbet! Ska ta en svägn i mataffären.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaha, då var de ny vecka då! Kom hem vid 21 tiden igår och skulle komma hem 22 ist, så ve var gött att komma hem 1 tim tidigare! De var å snö hemma med så var inte beredd på att skulle vara så mycket! Men fint var de isf, så hoppas på att de är snö fram till jul nu då!

Men som sakt var de kul i helgen! Så nu är de att jobba fram till 16:00 idag! Gör de varje måndag å Tordagen för de behövd lite extra hjälp då! Men dom andra dagarna så jobbar jag till 15:30! Då se är rätt gör så dör då behöver man inte stå i bilkö å så! Man idag kommer kanske åka till Charlottenberg efter jobbet med E å kolla på lite saker men vet ej, är rätt trött från helgen så får se hur vi gör!

Likes

Comments

Här kommer de lite bilder från helgen! Och de var jättekul! Man blir lät nervös när folk koller å prata med mig och de är rätt jobbig de att jag blir de även om E är med så blir jag med! Vill prata lite och kände får kända några nya och kanske få nya kompisar. Men se gick inte bra allt tyvärr!! De är fan jobbigt de! Man får jobba på de måste komma de! Man iaf om man tänkte borde de så vara de kul! Så detta kommer vi åka med på!

Tycker att jag såg rätt ok ut men de är vara jag som tycker att jag se inte bra ut! Man man... jag vet att jag behöver träna på att prata med folk å inte tänkte för mycket! De är rätt jobbigt de å inte bli så nervös över när folk pratar med mig! De är ju lärare att prata med dom jag länder men jag behöver öva på att inte vara så nervös när de är folk kommer å vill bara prata med än! Man får iaf öva på de!

Likes

Comments

Nu sitter jag å E på bussen hem från Stockholm mot Karlstad! Är rätt trötta idag kan man säga och tror alla alla på bussen är de! Kan säga ett etta var de roligaste jag har varit med om på länge och de var ju förstå gången för mig att vara på kryssning!

Så kommer skriva mer när jag kommer hem om jag orkar de! Så nu ska jag försöks att söva.

Likes

Comments

Sitter i bilen påväg till Karlstad för där ifrån ta bussen till Stockholm för att åka på kryssning och de är Rock at Sea med E. Detta blir min först gång jag kommer åka på kryssning. Som tur behöver vi inte ställa våran bil i Karlstad. Vi fick skjuts dit och de vara min snälla mamma som kör oss.
Men de kommer bli gött att komma ifrån att där hemma å bara vara, behöver gör de ibland å tycker att alla ska göra de någon. Jag behöver komma iväg.
Så detta kommer bli kul å få se hur man får på söndag.... Hahaha!!! Ska ta lite bilder man får se om jag kommer ihåg å och de är ju någon helt annat de! Hahahaha!!!

Likes

Comments

Nu är de fredag å helg på de!!! Så nu är vi påväg jag E till fiket men vi ska köper med idag för att jag behöver göra saker ikväll! Innan vi ska iväg på lördag! Så vill att de ska vara lördag! Så ska köpa mat med ist för att laggs mat ikväll för att slippa gör de å få disk!! Så de var en tuff dag idag på jobbet, mycket att göra! Man gött att de över för den här veckan iaf!!

Man är klar att kolla vilket smink jag ska ha med mig iaf! Så de är gött att de fixat då de ärbara kläder å skor kvar!!
Man ikväll att de att lägga sig tidigt och gå upp tidigt på lördags mörra!! Kommer att berätta imöra vad de är för något!

Så ska iväg å köpa sushi eller de är E som får körs å hämta de till mig, för jag har inte tiden till den typ! Hahaha.... De är mycket å görs innan vi åker imöra!


Likes

Comments