Klickade runt lite på hälsobutiken Life och hittade några sköna produkter! Kanin med inbyggd vetekudde, massage för fötterna samt ett kit för len och mjuk hy. Klicka på länkarna för mer information om respektive produkt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vatten

​Ge bort rent vatten i jul! För något år sedan ville inte min bror få några julklappar så då fick han ett gåvobevis från WaterAid istället. Ett gåvobevis att han gjort det möjligt för människor där ute att få tillgång till rent vatten och sanitet. Rent vatten är nyckeln till liv och en självklarhet för mig - därför är jag månadsgivare hos WaterAid. 
Har du också en familjemedlem som inte önskar sig något i julklapp? Här har du den perfekta julklappen!

klicka HÄR för att komma direkt till deras gåvoshop

Likes

Comments

Elderfen

Nu vill jag inte tipsa om en speciell bok, utan snarare en specifik genre - nämligen fantasy. På Elderfen's hemsida hittar ni en rad unika titlar i genren fantasy. Här hittar du allt från barnböcker till lite mer... låt oss bara kalla det vuxenböcker, okey?

Likes

Comments

Skriva

Kapitel 2 - vila i frid

Alexia spanade ut över folkmassan på begravningsplatsen, granskande allas ansikten, några bekanta, andra helt okända. Förtvivlat sökte hon med blicken för att få en glimt av Martin, men han var inte där, inte heller kunde hon se Ryan, men det hade hon inte heller förväntat sig.
En ung man Alexia aldrig sett förr höll ett sista tal för Spencer samtidigt som fyra andra killar lade på kistlocket och började hissa ner kistan i marken. Under tystnad gick begravningssällskapet fram till öppningen och släppte ner blommor eller bara tog ett sista tyst farväl.
"Tack för allt" viskade Alexia så tyst hon kunde och lät en svart ros dansa ner mot det ljusbruna trälocket. Hon såg den studsa till för att sedan lägga sig till rätta, hon vred bort blicken och rörde sig sakta därifrån med sänkt huvud. Hon trängde sig igenom folkmassan, när hon passerade Scott sträckte han ut en arm mot henne. Alexia mötte honom med en vass blick som fick honom att ångra sitt drag och låta henne passera. Hon fortsatte obehindrat framåt men för varje steg hon tog kände hon Scotts blick bränna i ryggen. Väl utanför folkhopen kunde hon öka på stegen. Hon visste inte vart hon var på väg, hon kände bara att hon måste bort. Bort från Spencers döda kropp som sakteligen skulle börja ruttna i sin grav och bort från Scotts blickar och pyrande hat. Hon rös vid tankarna, slöt jackan tätare kring kroppen och skyndade på stegen ytterligare.
Halvspringande passerade hon några barn som var i full färd med att slå sönder en staty av diktatorn. Hon log för sig själv när hon tänkte på att så små barn kan känna hat, eller var det kanske så att de anammat sina föräldrars känslor och åsikter? Hur som helst förstod de att det inte längre var någon fara att visa sitt hat öppet. Det skrämde henne att allt gått så fort, för bara ett dygn sedan hade de varit i diktatorns järngrepp men nu var de fria. Vad de skulle göra med sin frihet visste hon ännu inte och hon undrade hur länge det skulle dröja innan resten av riket fick höra nyheten.

Lite utav vad jag sitter och pysslar med idag, vad gör ni?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Eva Solo

Hur snygga saker hittar man inte hos det danska märket Eva Solo? Kolla bara in vinglaset nere i vänstra hörnet! Hur läckert är inte det med den sneda kanten som ger ett intryck av att drycken lutar? Och karaffen får till och med kranvatten att kännas lyxigt.

Klicka på sakerna i bilden för att komma till respektive produkt, länkarna under är nog en aning röriga :P

Jag gillar Eva Solo skarpt, vad gillar ni märket?

Likes

Comments

Contains affiliate links Innehåller annonslänkar

Ljuset

Presenten som aldrig slår fel! Dessa ljus ifrån Woodwick doftar dessutom otroligt gott och som en liten extra detalj för att höja mysfaktorn är vecken av trä vilket innebär att det sprakar om ljuset när det brinner. Supermysigt!
Tycker man ändå att det här med ljus har börjat bli aningen uttjatat så kan man ju alltid välja doftpinnar istället. Själv är jag inte helt förtjust i konceptet men det kan bero på att syrran matade in alldeles för många pinnar i oljan (obs - inte detta märke) med doft vilket gav hela övervåningen en stark lukt som var jobbig att vistas i, haha! Men det kanske funkar bättre med lite färre pinnar? Har ni testat doftpinnar av något slag och vad tyckte ni?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Boken

Conn Iggulden är en av mina favoritförfattare! Jag älskar hur han skildrar historiska händelser och ger liv åt dem på ett helt annat sätt än vad de klassiska läroböckerna gör. Jag har bara betat av denna serie på fem böcker om mongolerna men vill absolut läsa fler utav hans verk.

I dessa fem böcker få man följa en pojke som växer upp till man. I början slåss han för sin överlevnad men under tidens gång utvecklas hans kamp till något helt annat. Han bestämmer sig nämligen för att hämnas faderns död, men han nöjer sig inte med det utan han blir fast besluten att ena alla mongol-stammar under en Khan - sig själv! I serien om Djingis Khan lär du dig att älska en tyrann och då har man lyckats som författare tycker jag!

Likes

Comments

Dagar och nätter

Fy fan, kunde inte somna förrän klockan passerat 06 i morse, sedan vaknade jag igen vid åtta för att slumra till efter nio igen. Ställde om larmet två gånger, från 8 till 10 och slutligen till 11, och sedan dess har jag varit vaken. Så ja -mindre än 4 timmars sömn inatt. Hoppas på att bli trött ikväll, ska ju upp och jobba förmiddag på fredag och då vill jag gärna ha sovit innan. Hatar att vara zombie, men vad ska man göra?

Nej nu kanske jag ska fortsätta med att få lite julfint här, ett projekt jag påbörjade i typ fredags -.-

Hur ser eran måndag ut?

Likes

Comments

Veckoresumé

Veckans mående
Har inget minne av hur jag mått, blandad kompott antar jag, mest nedstämd

Veckans skratt
???

Veckans grubblerier
Många tankar hit och dit

Veckans saknad
Han <3

Veckans citat
---

Veckans bästa
Blev fint i lägenheten

Veckans sämsta
De deppiga stunderna

Veckans Podd
Rättegångspodden med Nils Bergman - Love it!

Veckans serie
The 100 - S3
Nu ute på Netflix!

Veckans låt

Veckans Instagrambild

Likes

Comments