Glöm inte följa denna skräcködla⬇️, aka mig, på Instagram - Liz.91
Lämna en kommentar med "Nouw" så följer vi varandra, okey? 😊

Likes

Comments

För er som är nyfikna på Mininovellen och har missat nån del eller flera så finns den nu lättåtkomlig som egen sida längst upp, isch, på bloggen. Bara klicka in där så finns alla delar i kronologisk ordning.
Vad tycker ni förresten om novellen och framför allt slutet, kan det verklige sluta så här? :O

Likes

Comments

Djur och natur

Härlig promenad idag med mor. Vi har gått på flera olika ställen för att få lite variation på promenaderna och det är verkligen en upplevelse att få se nya platser i sin hemstad. Eller att utforska platser man redan känner till lite ytterligare, alltid får man syn på något nytt lixom.

Imorgon väntar några timmars jobb för min del och sen blir det att försöka köra bort alla saker ur lägenheten så dem blir tom.

Hoppas ni haft en fin fredag och får en trevlig helg!

Bild från dagens promenad, en gammal kvarn vid början utav Hallbyleden (Dalvik)

Likes

Comments

Skriva

Allt snurrade. Varför kunde det inte sluta snurra? Och varför gjorde det så förbannat ont? Om bröstkorgen kunde explodera utav för mycket känslor var jag säker på att den redan skulle ha gjort det. Allt var bara ett jävla spel. Andreas ville ha mig tillbaka, han älskade mig hade han sagt.
Räcket av järn kändes kallt mot fingrarna. Jag greppade det hårt innan jag gled ner på andra sidan. Det var precis att hälarna kunde balansera på den lilla kant av bron som stack ut utanför räcket. Under forsade vattnet likt ilskna tjurar, frustande och ångande.

Hur kunde han? Var allt bara en lögn? Varför ville han såra mig så? Att älska honom var tydligen inte tillräckligt. Synen var suddig av tårar som aldrig ville sluta strömma. Jag lät vänsterhanden lämna räcket bakom ryggen för att torka kinderna torra. Natten var isande kall, handen blev hal av salta tårar.

Jag blickade upp mot en stjärnklar himmel.
"Jag älskar dig Andreas!" Orden var som ett eko i mitt inre, det var allt som betydde något men för honom betydde det ingenting. Jag andades in den svala luften och tog ett steg ut.

Likes

Comments

Tog en promenad med mamma nu ikväll och tusan va blött och kallt det var. Snöblandat regn och ordentlig blåst. Annars relativt lugn dag idag, skjutsade farmor till stan så hon fick lite handlat. Har även läst bok och tänkte läsa ut den nu ikväll, förhoppningsvis.

Mår fortfarande rätt så blä så har ingen större inspiration till att blogga, tyvärr. Hoppas att allt löser sig snart så att jag kan bli lite glad igen. Det är inte meningen att man ska må dåligt av nått som är tänkt att vara fint.

Likes

Comments

Idag trodde jag nästan att jag skulle gå i tusen bitar. Har en gnagande oro i magen och kan inte riktigt sitta still, samtidigt som jag har svårt att ta mig för saker. Har i alla fall samtalat med två fina vänner i telefon idag samt packat ner porslin i lådor. Snart är lägenheten tömd - skönt!

Nu är jag trött och inväntar att badrummet ska bli ledigt så att jag kan ta mig en dusch och sen krypa i säng. Godnatt!

Likes

Comments

Dag nr 51 av dagliga promenader avklarad! Känns gött måste jag säga.
Idag har jag även jobbat några timmar och när jag kom hem fastnade jag i en bok. Läget i huvudet är väl egentligen rätt kaos och jag är fortfarande rätt låg. Är ledsen och får lite smått panik. Men jag biter ihop och tar en dag i taget. Egentligen vill jag bara skrika och låta tårarna forsa men nu går ju inte det av olika anledningar...
Nu ska jag fortsätta läsa en stund till och sedan bege mig mot dusch och säng. Imorgon kanske blir en bättre dag?

Hittade en väldigt mysig och varm tub på Gekås som jag hade på mig för ett par dagar sedan när jag var ute och gick, inte fullt lika kallt idag.

Likes

Comments

Saknar denna lilla dam. Har nog blivit en skvätt tårar varje dag sedan hon somnade in i tisdags.

Idag är jag sådär lite lagom låg och nedstämd. Hur ska man göra när man vill något men man är för rädd att kasta sig in i det samtidigt som man vet att man kommer dra igång ett helvete om man gör det?

Likes

Comments

Dagar och nätter

Drog mot lyan för att lämna sakerna jag köpte på Gekås samt packa väska så jag kunde bege mig ut på äventyr. Men som vanligt är allt så omständligt och segt så jag passade på att ta en liten spabehandling i duschen i väntan på svar. Skämde bort håret med både inpackning och balsam. Använde Face scrub samt dejtade rakhyveln. Så otroligt skönt när man kan unna sig de där små sakerna och rent av få känna sig lite kvinnlig och sexig igen, haha.

Som tur var fick jag till en promenad med min fina vän och det var verkligen hur trevligt som helst! Har inte träffat honom på evigheter nämligen. Sen hur smart det var att gå ut med blött hår lär jag väl märka om en dag eller två. Dessutom blev det ytterligare en promenad senare på kvällen med mor min.

Har varit smått irriterad och stressad hela dagen så ska bli skönt att en här dagen snart är över, hoppas ni andra haft en fin dag. Natti natti!

Likes

Comments

Perfekt när man ska ut och resa en kortare period. Ogillar att bära eller släppa runt på en stor tung väska. Dessutom var den snygg också - stilren lixom. Den är heller inte tillverkad i äkta skinn vilket är kanon.

Likes

Comments