Hej!

Detta inlägg kommer att bli lite långt & inte så fin eftersom att jag skriver ifrån mobben. Men jag hoppas att ni gillar & läser mina inlägg det skulle betyda allt ♥Vilken jävla f**king dag!!!

Igår den 11/2-16 torsdag klockan 14:00 så hade jag tid hos AF med min handläggare vi tjötade om jobb osv.

Efter Af så gick jag & mamma till

busstationen för att möta upp min bästa syster. ♡

Sen så gick vi till hemköp för att små handla lite granna. Vi ställde oss i den minsta kön. Min mamma viskade väldigt lågt till min syster å sa ÅhNej! ser inte du vem det är. Min syster ba OMG!! Jag går ut & väntar vid bänken.

Det är nu som helvetet brakar loss. Kärring fi**an som står framför oss är förstånds handikappad. Har man sett henne en gång så känner man igen henne till nästa gång man träffar på häxan. Hon bråkar & surar hela tiden över små saker & hoppar på folk som inte ha gjort henne ett skit. Jag vet inte vad hon höll på med men det verka som om hon ville ha hela rullbandet för sig själv. Hon samlade alla kund pinnar. Kön blev allt mer å mer längre kunderna blev griniga & undrade vafan hon höll på med. Så jag sa till denna kvinna skall du inte lägga upp dina varor å hon ba stirrade på mig som om jag var en idiot elle nåt. Hon väntade å väntade på fler kundpinnar att ta. Jag sa ursäkta vi alla i kön vill jätte gärna betala våra varor. Hon fortsatte å stirrade på oss som stod i kön. Sen gick jag före & tänkte vara hjälpsam & lägga hennes varor på rullbandet då börja hon knuffa bort mig & börja skrika NEEEEJ!

Jag ba men vi har bråttom vi vill inte stå här hela dagen så jag gick före & la den där kundpinnen bakom mina varor det var inte.

Alls lika populär då började häxan att ta en kundpinne & börja slå mig med den i huvudet 3 ggr det gjorde jävligt ont ska jag säga. Jag ringde till polisen dem var påväg till platsen. Sedan kom 2 vakter dem tog tag i mig tryckte upp mig vid ett snus skåp satan va ont det gjorde men iaf vi var påväg in till ett rum men vi stog utanför det rummet en stund. Sedan så ville jag ringa till min pojkvän för vi skulle träffas då vart vakten rasande & tog den ifrån mig han kastade allt jag hade på mig när han gick han sa åt mig att stanna på platsen vilket jag gjorde jag böjde mig ner för att plocka upp mina saker då kom vakten springandes mot mig & tryckte mig mot vägen & sa har du svårt att fatta eller? Nej det har jag inte jag vill bara plocka upp dem du ska inte göra ett skit du ska bara stå här & hålla käften så slog han mig med sin batong på magen.....

Sen så kom hans kollegor för att öppna ett rum där folk blir förhörda tror jag. Där inne tryckte 2st stora å starka killar upp mig mot vägen igen för att visitera mig. Jag bad dem att ta det lugnt för jag får jävligt ont dem ba skrattade & sa jaadu fröken såhär går det om man bråkar med andra. Jag rörde henne knappt. Men jag blev bojad iaf det gjorde sviiiin ont :'(

Så började en vakt vara kaxig å uppkäftig sa massa fula ord han kallade mig ful,hora & hoppas du blir dödad m.mm. sen ville jag inte sitta ner ville stå upp pga att golvet var kallt det fick jag inte göra så han fällde mig ner på golvet flera ggr. Så jag fick skit ont. 

Efter ett tag så fick jag sitta ner då fällde han mig igen. Där satt jag och grät men inte så folk hörde mig. Jag grät inte för att det var synd om mig eller något. Utan det var mest för det dem gjorde å sa. Sedan kom polisen då sa jag inte ett ljud för jag var redan för arg å lessen. Då sa hon om du inte pratar med oss så måste vi ta in dig. Så berättade jag allt det som hände. Då sa dem att hon är förståndhandikappad hon vet inte vad hon gör. Det spelar ingen roll hur hon är jag vill inte bli slagen av någon för det. För då klipper eller inte. Ja jag förstår hur du mår sa polisen. Men eftersom att jag var så förbannad så fick jag gå med dem till deras bil. Sedan sa hon jag är snäll och ger dig en chans att du få gå. Men du får inte gå in till affären. Du måste gå med din mamma hem så gick jag hem själv ist. Dem hade även pratat med min syster som inte ens hade gjort ngt jo hon vart jävligt arg,förbannad & ville slå henne. Jag har ingen känsel på högra tumme, mage & handleder gör jätte ont dem är lite svullna. Jag mår inte alls bra :( Tack för att ni har tid att läsa igenom detta :) Ta hand om er så hörs vi .Kram♡Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Goddag! på er alla fina människor. Jag hoppas att ni mår underbart :D
Jag själv mår sådär det kunde ha vart mkt bättre :/
Vad tycker ni om snön som har kommit?
Har ni vart med om något dramatiskt när det har kommit så här mkt snö?
Det var en morgon när jag & min pojkvän Christoffer. Vi skulle ut till bilen då var den igensnöad :S
då började vi att skotta bort all snö och ta bort allt snö som låg på bilen. Det tog såå lång tid men jag hade sådan tur att jag inte hade någon tid att passa men det hade Christoffer för han skulle till plugget. Han blev allt mer irriterad & arg för skaftet på borsten gick av. Under den långa tiden vi höll på att fixa bilen så kom det ingen spårvagn alls. Så Christoffer körde mig 2 hållplatser bort så tog vi farväl av varandra. Jag stod vid hållplatsen & där var det väldigt mycket folk som väntade, väntade & väntade. Asså spårvagnen var vid en annan hållplats får alla kunde se den men den åkte väldigt långsamt framåt det var tydligen folk som tog bort snön så att vagnen kunde ta sig fram. Sedan hoppade jag av i järntorget väntade ytterligare en lång stund på vagnen. Sedan så kom den finally! men jag kom inte alls långt bara till marklandsgatan :/ och där fick många människor på bägge sidorna även vid bussarna stå och frysa ihjäl mina tår var som frysta fiskpinnar "BRR". Jag såg & hörde att dem inte hade plogat bort snön ifrån relsen det var ju skit bra :@##¤""¤%&&¤##X. Istället så gick jag till busshållsplatsen där fick jag vänta en liten stund. Asså jag lovar er det var hemskt jag var nära på att gråta för det var så fruktansvärt iskallt. Men till slut kom bussen & jag hade tur att jag kom med för jag lovar er bussen var så proppfull så att busschuffören sa till väldigt många gånger att dem som stod vid dörren att akta så han kunde köra tillslut vart han jävligt förbannad. Jag stod upp bakom en kvinna & hennes jävla päls på luvan fick man i näsan hela tiden & det värsta var att man kunde göra något åt det heller. Men snart var jag hemma YEEEY!. klockan var 6 något när jag & Christoffer var ute och fixade bilen när jag kom hem var hon typ runt 10.
annars så tycker jag att snön är väldigt mysig
men inte när sånt här händer & att man får vänta tills man fryser ihjäl :P
Men om ni har vart med om något liknande eller ännu värre skriv gärna :D
Ha det bäst ta hand om er KramLikes

Comments

​Hej alla!
Det var väldigt längesen jag bloggade. Men det var pga att det har hänt ganska mycket i mitt liv. Så jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans. Eftersom  jag känner på mig eller jag till och med vet att denna text kommer att bli super lång, klockan är väldigt mycket, jag känner mig ganska sömnig  plus ska jag och min kille ut på en joggingtur idag vi hade tänkt oss att vi skulle kliva upp vid klockan 06:00 typ men jag vet inte hur det kommer att bli med det. Eftersom att vi fortfarande sitter uppe och klockan är redan som den är. Så klockan 06:00 blir det nog inte men joggingen blir av :D  Så  senare idag kommer jag att skriva om varför jag inte har bloggat på ett jäkla bra tag och om vad som har hänt i mitt liv. Ha det super gött nu och njut av livet. Kram godnatt ^^

Likes

Comments

Hej god dag alla
idag fick jag se resultatet av det provet jag gjorde jag säger bara en sak det var fruktansvärt dåligt :( Jag kunde ju fan ha gjort bättre ifrån mig asså. Fan vilken besvikelse jag är borde fan ha pluggat mera :/
jag fick ett E 28/53 inte alls bra nästa gång vi har prov då ska jag plugga på som bara den tills huvudet exploderar. Men jag ska vara glad att jag inte fick ett F iaf. Jag lyckas säkert bättre nästa gång. Så går det för dom som inte pluggar attans också ville ju få ett B eller ett A det skulle sitta fint men nästa gång ska jag fane mig få ett A.Vi titta på film och vi fick frågor angående om filmen då satt vi i grupp fast de andra skulle göra något helt annat och jag och 2 till skulle svara på frågorna. Det var hela min lektion för idag när jag satt på vagnen hem då tänkte jag att jag skulle gå och störa min pojkvän lite på sin praktik men jag kom på att jag hade lite saker att göra så jag får komma och störa han någon annan dag istället theehee. Men vi ska allafall ses idag <3 jag känner mig inte så kry idag så får la se vad vi hittar på kanske bara gosar och tar det lugnt. Hejsvejs :D

Likes

Comments

Neeeej! jag har jätte ont i halsen när jag sväljer det måste vara ett tecken på att jag är på gång att bli sjuk. det får bara inte hända att jag ska bli sjuk. Inte just nu. Vill inte bli sjuk nu när min älskling ska komma hem :((( torsdagen den 12/2 har jag prov i svenska. hoppas hoppas att man inte är helt trasig då för jag vill verkligen göra de provet har vart så taggad inför det jätte länge.

Men det bästa är att jag har hittat tillbaka till vanliga sov tider och jag har börjat träna WOOHOOO! :)))

Jag känner en jätte snäll och 3vlig kvinna som har 2 söner en på 4 och 5 tror jag att de var jag älskar hennes barn <3 hon har även 4 hundar 2 griffoner Dennis och Kurre, en chihuahua Villba, och till sist Wiggy en jätte söt mops på 7 månader och henne går jag alltid ut och leker med vi har så roliga stunder tillsammans. Jag har blivit så himla fast vid henne så nu vill jag köpa en egen mops :DDDD Jag har gått ut med henne nu i 3 dar.

Jag är absolut ingen kaffe människa men när jag blev bjuden på cappuccino för första gången då gillade jag det så nu har jag blivit typ en "cappuccino människa" trodde det inte skulle smaka så gott men där hade jag helt fel.

Det blev lite blandat kompott idag men som ni säkert ser så har jag delat upp det i stycken så det är lättare att läsa så inte allt ligger i en hel klump så man inte  fattar någonting.

Men kom ihåg glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya :P

Hehehe, hoppas ni har en fin dag iallafall så hörs vi pusspuss ^^​

Likes

Comments

Hej alla fina bloggisar! :D
va kul att du titta in till mig :D hej hej oj måste ju presentera mig

Jag heter sara är 23 år född i Trollhättan, bor i gbg med mina söta små nymfisar helix och nova och min underbara knasiga familj<3 och jag har en halvbror fast han bor ngn annan stans. Har världens underbaraste pojkvän som jag älskar <3 jag är halv arab,spansk,finsk och afrikansk :P Jag pluggar i skolan för jag har missat 3 eller va det 4 år i skolan jag minns inte riktigt jag ligger lite efter kan man säga men jag kämpar för att få bra betyg än så länge går det skit bra. jag älskar och gillar det mesta. Om man ska säga ordet hatar vilket jag inte gillar att skriva eller säga. Men jag säger ogillar helt enkelt så är det också ganska mycket faktiskt. Jag har bott 3-4 år i Spanien/Malaga flyttade dit när jag var 16. Det var lite om mig hoppas att ni känner mig lite bättre nu.

Det var dumt av mig att jag inte skrev ett inlägg om detta först. Så ni visste vad min blogg handlar om men men man kan inte ha allt i huvudet. Om ni undrar något så är det bara till att skriva :D följ gärna mig så följer jag tbx skulle vara jätte roligt. Hoppas ni har det lika underbart som jag har det hejsvejs :D
Erkänner att jag har en mongo sida men är nog lika go ändå :P

Likes

Comments

Min älskling Christoffer älskar att köra sin bil Bettan :P han älskar att sladda på vägarna. Vilket jag inte alls gillar. Han har kört i diket flera gånger och jag blir väldigt orolig han skrämmer mig hela tiden när han ska ta bilen och köra någon stans därför gillar jag absolut inte att han kör bil. Med mig kan han köra hur du vill för händer det dig något då händer ju det mig också. Men skadar du dig när du är ensam så blir jag sjukt lessen och så vet jag inte vad jag gör eller tar mig till. Men han vägrar att lyssna han ska ut och köra med bilen iallafall och jag ska vänta och vara orolig varje gång. och få massa tankar tänk om det är ngn idiot som inte kan köra och kör rakt in i dig och du tappar kontrollen .Älskling jag vet att du är en jätte bra förare men det kan hända saker ändå det finns andra som inte kan köra som har hittat sitt körkort i ett fling packet. Men det gör mig hur orolig som helst när du är ute och kör med bilen när det är snö.is och när det är mycket halt ute.Jag bjuder på en bild hur det kan se ut en dag när älsklingen är ute och kör med bettan.

Älskling vart har du ögonen någon stans egentligen? <3
Ha en underbar dag alla fina människor hejsvejs :D

Likes

Comments

När jag tränar så tränar jag hela kroppen med olika övningar.Jag älskar att vara i form och jag avskyr verkligen att sitta stil en hel dag. Fast det har jag gjort nu ett bra tag men det ska bli ändring på det jag ska börja träna så jävligt hårt ge verkligen allt jag har som aldrig förr har ett litet minigym hemma :D
jag tränar alltid 3 ggr om dagen. Varanan dag fast det kanske är alldeles för mycket jag vet inte men jag är beroende.

Innan jag börjar göra mina workouts så stretchar jag alltid först
Jag har ingen speciell ordning hur jag ska träna utan jag bara kör på hehehhe

Här nedan kommer mina workouts som jag alltid gör:

BUTT WORKOUTS
1. Ski squats
2. Butt kickers
3. Double dip squats
4. Bridging
5. Leg lift circles
6. Sumo squats
7. Pop squats
8. Squat pulses
BELLY WORKOUTS
1. Jumping jacks
2. Knee tuck crunches
3. Static plank
4. Toe touches
5. Scissor kicks
6. Flutter kicks
7. Switchfoot burpees


8. Russian twists (om man vill så kan man även använd hantlar eller ngn annan slags vikt)
Jag har tränings saker som jag brukar använda också brukar träna ryggen och benen och andra övningar.Men dett är de övningar jag alltid gör när jag tränar. Hoppas att ni fick lite tips å så på vilka övningar man kan göra :D ha det super fint och underbart hejsvejs. :)))

Likes

Comments

I 5 underbara månader har jag och min älskling Christoffer vart tillsammans och det är hur underbart som helst. Jag älskar att att leva med världens bästa pojkvän jag är så sjukt lycklig tillsammans med dig. Jag har äntligen hittat den rätta<3 mina andra förhållande har bara varit skit. Jag har aldrig haft ett sånt här jätte bra förhållande innan eller haft en någon som du .Men detta är det bästa och kommer för alltid att bli så också. Min älskling får mig att må jättebra varje gång, han är helt jäkla underbar. En bättre pojkvän finns det inte. I mina ögon är han mitt kött och blod han är väldigt speciell. Han är sig själv och säger vad han tycker och han ljuger aldrig man kan lita på han. När vi alltid är med varandra så har vi det alltid så sjukt roligt och mysigt. Vi busar,kittlar varandra, skojar med varandra ,allt.Fast vi har helt olika intressen så har vi det as kul ändå och fungerar hur bra som helst tillsammans. Du känner mig så sjukt bra<3 Vi har också haft jobbiga stunder tillsammans fast det har nog alla. Men 2015 ska fan bli ett bra år vi ska blicka framåt och ba glömma allt dåligt som har vart. fast det bästa som har varit var ju när vi blev tillsammans det kan man ju bara inte glömma. Utan dig älskling hade jag vart helt destroyed jag kommer aldrig vilja ha ngn annan än dig. Det finns absolut ingen annan som jag vill leva tillsammans med. Det är bara dig jag vill leva med ha barn med och bo tillsammans med ja allt <3 hoppas det kommer alltid att vara vi för alltid. Du är mitt allt, du betdyer allt för mig, du finns i mitt hjärta i mina tankar<3 Jag har aldrig vart så här förbaskat kär i någon annan. Varje gång jag hör din röst eller ser dig så blir jag helt super gla och helt överlycklig och jag kan inte sluta att le för jag är så glad att vi har varandra och stannar hos varandra. Det gulligaste är att du skyddar mig. Jag litar har väldigt svårt för att lita på folk. Det är bara på dig jag kan lita på känenr mig så jäkla trygg med dig älskling. Jag älskar dig jag kommer alltid att göra det så länge du vill ha mig och jag hoppas verkligen att jag är en bra flickvän och att du är nöjd med att ha mig. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Likes

Comments

Jag vaknade och gjorde mig i ordning. som vanligt. Sedan så åkte jag till skolan och jag kom i tid yaaay :D vi hade en tråkig lektion. Lektionen slutade klockan 11:00. Sedan gick jag ner till vagnarna och väntade på att vagnen skulle komma men det tog tid. Men tillslut kom den. Jag satte mig längst bak och jag somnade...När jag kom hem så somna jag som vanligt och vaknade sent. Jag tog det allmänt lugnt hade en fet huvudvärk också ville ba chilla typ. Snackade som vanligt med min älskling <3 Här kommer det lite bilder på mig på vilken outfit jag hade på mig inte så speciella kläder. Ha det underbart :D

Likes

Comments