Hej bloggen!  Det är jag Missbi!! Idag hade jag tänkt att berätta om en operation jag hade som inte var så jätte rolig.

Allt började med själva operationen som tog ungefär 8 timmar. När jag vaknade var jag jätte trött och svullen om ögonen. Och sen hade jag också ont i ryggen.

Jag fick ligga inne på en annan avdelning i ett dygn tills jag fick komma tillbaka till mitt rum. På den eftermiddagen såg vi att det hade börjat läcka ryggmärgsvätska från ärret på min rygg. Dom fick då sy igen det. Men jag var vaken. Jag hade fått lokalbedövning och så klart hjälpte det dom tur väl är. Jag kände hur dom var där och drog i huden och det var väldigt obehagligt.

Tyvärr hjälpte inte stygnen och det började läcka igen. Då satte dom stripes dom jag tror är en slags tejp. Detta höll för ett tag men inte länge. Då fick dom sätta ett så kallat drän som skulle tappa all ryggmärgsvätska. Detta funkade bra men när jag väl skulle upp och gå började jag få väldig huvudvärk.

När vi skulle åka hem så gick det inte för mig jag mådde så illa och hade så ont i huvudet. Min mamma och jag stannade medans min storebror och pappa åkte hem. Nästa dag åkte vi hem i bårtaxi.

Tack för att du läste!!

/Kramar Missbi

Likes

Comments

​Hej bloggen! Det är jag Missbi. Jag är helt ny och detta är mitt första inlägg. På denna bloggen kommer jag att berätta lite alltifrån resor till kattungar. Vem vet jag kanske blir jättestor en dag. Nu i detta inlägg kommer jag att berätta lite om mig själv.

Jag heter Tilda Hammar och jag är 13år. Jag föddes med delad ryggmärg som är väldigt ovanligt. Detta betyder att jag sitter i rullstol men kan ändå gå.

När jag var yngre kunde jag till och med springa men allt blir dåligare med tiden. Det som började var att jag fick operera mig i ryggen och fötterna. I ryggen hade jag nämligen en benbit som inte skulle vara där. Och jag tror att den är orsaken till att mina nerver ner till benen inte funkar riktigt som dom ska. Jag går bla med böjda ben och detta gör att jag inte kan gå längre sträckor eller stå stilla länge. Jag har tyckt detta är jätte jobbigt men jag får helt enkelt leva med det. Jag har gjort flera operationer och vissa var bara för jobbiga.

Jag hoppas verkligen du vill fortsätta att läsa och följa mig i mitt liv. Vem vet vad som händer.

/Kramar Missbi​

Likes

Comments