Helluu! Just nu är jag på väg hem efter en latte med min man och nu är han och jobbar.
Jag vet att jag verkligen är värdelös på att blogga.. Men jag finner nästan aldrig tiden hur pass mycket jag än vill :(
Som i veckan t e x så har jag fixat mina fransar i 3 timmar... Tog en evighet och kändes som en för en tjej som absolut inte kan ligga still! 😂

Jag har firat jul med min underbara familj och min killes familj och våra vänner Öline och totte. Samt att jag har haft massa välbehövliga tjejdagar med min Mickis som bara kommer vara kvar här i Stockholm någon vecka till :(

Sen så får min hjärna kortslutning när jag inte har något att skriva om. Ha ha.

Sen så är det snö ute också och jag ogillar kyla så pass mycket att jag nästan vill gå i ide och jag är då halvnorrlänning; Jag om någon borde klara 10 minus. But... I don't. 


Annars då? Hmm... Jag har fått min dröm jacka av mina underbara föräldrar! Jag tror ingen förstår hur lycklig jag är! Alltså den är så fin!
Vågar nästan inte ha på mig den ;)
Jag ska försöka blogga lite mer! När jag får tid :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsEn fika lyckades vi klämma in mellan våra äventyr.
Jag tror att vi ska gå och träna efter det här.
Jag tränar ben nu varannan dag och det ska jag göra i 1 månad tills jag får börja träna överkropp igen!
Wii! Men det behöver jag. Jag har lättare att bygga muskler på överkroppen och rumpan än vad jag har på lår och vader. Så det är välbehövligt.
Träffade precis min Ängel Öllis och hon berättade för mig att hon precis hade gjort sitt sista prov för året och att det gick super bra! Åh vad jag är stolt över henne!
Men nu ska jag dricka min latte innan den blir kall 😉

Likes

Comments

Hellluuuu! Vi har precis ätit pizza och gyros och ska nu komma på något vi ska göra. Vi båda är lediga imorgon så vi kanske ska gå och bada eller se på en bio!
En ska jag kom att tänka på är att det finns ingenstans där man kan bada bubbelpol, alltså typ hyra en som ett badhus typ! Hur smart vore inte det?
I mamma och pappas förra lägenhet så hade vi en sån, men då tröttnade man på det, så är det väl med allt! Har man något tillgängligt så blir det inte lika roligt.
Men nu när vi bor ensamma jag och min kille så saknar vi något sånt. Jag kanske borde installera en i vardagsrummet? 😉👌 haha
Annars så vet jag att Sats zenit har en bubbelpool för deras kunder....
Jajaaa nog on bubbelpooler, jag uppdaterar lite senare :)
Likes

Comments

Idag är jag helt utvilad! Jag har hunnit med att städa, jag har gått en lång PW och jag har haft en inpackning i håret under hela tiden! Wii en riktig Benji dag!
Nu är jag på väg till mitt kära jobb och ska jobba i 10 timmar. Tur för mig att jag somnade direkt när jag kom hem från jobbet igår. Annars hade jag aldrig orkat. Jag var hur trött som helst igår.

Annars då? Jo... Jag har lagt märke till att jag är allergisk mot smink. Haha tur för mig att jag är en naturlig skönhet ;)
Nej men skämt o sido, nu när solen inte skiner längre så vill man ju vara lite brun och fräsch. Och jag har inte haft tid att sola, så jag brukar använda lite brunpuder någon gång ibland, men... Dessvärre när jag kollar mig i spegeln på kvällen... Då har jag fått små finnar... USCH!
Men... Som tur är så har jag fått super produkter från akademikliniken som jag använder 2 gånger per dag, och nästa morgon när jag vaknar, så har jag perfekt hy igen... Det är konstigt det där att vissa produkter kan fungera så bra.
Men jag ska försöka ta mig till Solarieöarna och bli lite brun i veckan. 💞


Likes

Comments

Förra veckan fick jag göra något så roligt som en kropps scanning. Jag fick stå på en grej som kunde läsa av allt i min kropp.
Hela 61% vatten finns i mig.
44 kg muskler (och jag väger mellan 54-56kg) det är nästan 90% muskler som finns i lilla mig. Superwomen 😉👊
Jag har en fettprocent på 17.8% och absolut, det är lite mycket, men jag trivs så här. Jag fryser aldrig längre och jag ser friskare ut i ansiket! 👍
Jag är ett litet krutpaket!
Jag har en viloförbränning på 1576 kcal, för er som undrar vad en Viloförbränning är så är det det antalet kalorier som din kropp förbränner i vilo läge. Och alla människor har olika viloförbränningar, Viloförbränningen ökar när du får mer muskler i kroppen. Och är bland annat den energi som behövs för att ditt hjärta ska slå, så att din andning ska fungera och blodet ska kunna pumpas runt i din kropp.  Och i och med de här tillkommer även arbetet med musklerna, vilket innebär att det behövs mer energi om du har mycket muskler än om du har lite mindre. Därför har ni människor med mycket muskler en högre förbränning i vilo-läge en er som inte tränar osv. :)
Sen fick jag veta att min Metaboliska ålder är 12 år? Haha hur sjukt är inte det? Jag har en så otroligt frisk kropp! Och för er som inte vet vad det är, så tar jag det kort det är den motsvarande ålder som gäller för ens nuvarande ämnesomsättningsnivå👏💪
Iam A strong woman inprincip! 😉

Likes

Comments

Åh vad jag är trött. Jag är så trött att jag blir super pigg haha. Jag låg hemma och kollade på Trophy wifes och tyckte allt var jätte roligt. Men jag kan tänka mig att den serien inte är lika rolig och man har fått sova ut ;)
Just nu sitter jag på tåget på väg till jobbet i en för liten jobb tröja. Antingen så har jag krympt den i tvätten eller så har jag växt. Vad vet jag, men för liten är den iallafall, så jag måste kolla om det finns några andra på jobbet.
Men nog om det! En otroligt bra sak är att jag får börja träna igen! 😄 efter 1 månads sjukskrivning och 4 kg mer på kroppen så får jag äntligen träna!
Jag har nu upptäckt att när jag inte tränar så går jag upp i vikt (vilket jag vill göra) men jag har alltid tränat och då känns det som jag går upp 1-3kg per år typ. Det var säkert en paus som behövdes!
Så jag är jätte glad! Och allt lägger sig alltid på mina ben, ÄNNU bättre!
men nu höll jag på att glömma och gå av tunnelbanan.
Skriver seeeeen

Likes

Comments

Holaaa!
Vilken morgon vi har haft!
Vi somnade på tok försent igår trots att vi båda jobbar idag.
Det brukar aldrig hända att vi inte sover tillräckligt. Men någon gång måste vara den första right? Man lär sig av sina misstag så att säga 😉
Iallafall så hoppade vi in i taxin och körde förbi 7/11 för att köpa frukost i all hastighet.
Och smidig som jag är så hällde jag hela latten över min jacka och min kille stod bara och skrattade. Det är så typiskt mig! Jag har så långa ben och armar så jag blir så klumpig! ;) Jag och mina 160cm är byggd på långa ben haha. Jackan fick i sig mer kaffe än mig 😕
I vilket fall som helst så kom han i tid och nu så ska jag köpa lite städ grejer och fixa fint hemma innan jag ska till jobbet😄
Jag jobbar kväll mesta dels nu för tiden, men det känns skönt. Det är så mycket mindre människor då! Även om det är lite läskigt när det är så mörkt ute nu för tiden.
Men jag uppdaterar lite senare!

Likes

Comments

Japp, Iam back!
Efter en välbehövlig paus från det mesta så tänker jag börja blogga igen, på en ny adress också. Även om träning och fitness är min stora passion, så kände jag att min blogg mestadels handlade mycket om mat (som också är en stor del i mitt liv) och hur jag såg på saker och ting i min vardag.
Jag känner lite att när jag får skriva av mig vare sig om det handlar om mina intressen eller om mina känslor så mår jag så mycket bättre! Det kommer vara som en dagbok för mig!
Och jag hoppas verkligen att människor inte kommer kommentera irrelevanta saker. För helt ärligt, ni som inte känner mig vet inte så mycket som ni tror att ni gör 😉


Likes

Comments