Header

fotograf: Tomas Lindgren

ikväll är en sån där kväll där tankarna far omkring och tårarna rinner... Dock är jag enormt lycklig för de människor som jag har i mitt liv som finns där för mig.. Dig Pappa, du är en ängel utan vingar och dig älskar jag mer än ord kan beskriva. JAG skulle göra allt allt allt och mycket mer för dig.
utan dig så vore jag halv.
Du har gjort mig till den jag är idag och det är dig jag ringer när livet leker som det vill..
Du gav mig mina andetag och nu delar vi både skratt, glädje, tårar, blod och andetag...

Jag ska göra dig stolt och jag vet att jag gör dig stolt.
Du är den bästa människan i hela världen och den dagen jag får egna barn så vill jag att barnen ska få känna det jag fått känna tack vare dig.

trygghet, mod, kärlek och så mycket mer...

Likes

Comments

godmorgon..
nu är det dags att kliva upp. börjar dagen med frukost och promenad med Nalis...
Sen ska jag tillbaka hem och duscha kattungen som är riktigt smutsig och klippa klor på Nala...

sen blir det en ordentlig städning och duscha... sen glo på lite film tror jag (:

Likes

Comments

fotograf:  Tomas Lindgren​

Likes

Comments

Hej på er, var ett tag sen jag uppdaterade här... men tänkte göra en uppdatering och skriva så ni får veta vad som hänt sen sist.

jag har börjat må så himla mycket bättre och livet går framåt... jag har blivit mycket mer positiv och nala mår perfekt.
Har haft en leonberger hemma i fem dagar nu, omega heter hon och är så himla go och rar...
är helt kär i henne...

varit på kryssning med fina kompisar och har nog aldrig haft så kul i hela.mitt liv förutom en festival jag var på förut.fotograf : Tomas Lindgren

Likes

Comments

Jag har sagt det så många gånger nu och gjort er besvikna gång på gång.. Jag ska ta upp bloggen igen.. MEN det har varit så extremt mycket omkring mig och jag har inte orkat med någonting alls i min vardag eller i mitt liv.. Vissa dagar har jag inte ens velat gå utanför dörren men Nala har sett till att jag varit tvungen. Så vad hade jag gjort utan min älskade hund?! Finns inte ord för vad hon gör för mig och vad vi har tillsammans. Vårat band kan aldrig tas ifrån oss..

Jag har levt osunt och druckit mycket, rökt mina cigaretter och struntat i allting omkring mig. Struntat i mina vänner, i mig själv och i allt som jag faktiskt bryr mig om och gillar att göra.. Jag har struntat i att åka till foto studios och jag har känt mig allmänt ful och äcklig..

Mycket är tack vare mitt x som fått mig att se mig själv så som han velat.. Han har velat att jag ska se mig själv dåligt så att jag stannat kvar vid hans sida. MEN det är slut med det nu och jag har lämnat honom för sista gången och kan äntligen börja vara lycklig igen. Jag lär mig fortfarande om livet, tar nya steg varje dag men för första gången på två år så känner jag verkligen lyckan i mina ögon..

Nu ska ingenting på hela jorden stoppa mig och ta det ifrån mig. Jag ska kämpa tills jag tar mina sista andetag och ALDRIG ska jag låta någon trycka ner mig igen...

För första gången i mitt liv så mår jag inte dåligt av att sova ensam, jag klarar av det på ett helt annat sätt. Jag har helt enkelt tagit tag i mitt liv.

Jag har inte tagit mina insomnings mediciner på kanske två veckor, kan erkänna att jag vaknar några gånger per natt men jag klarar att sova utan dem..

Jag behövde bara göra mig av med det som fick mig att må dåligt, för att sedan kunna börja må bra igen..

Min psykolog är så stolt över mig och mitt liv, att jag tagit mig så här långt.

Nu ska jag ansöka om att få vara med i tv programmet också, äntligen börjat det gå åt rätt håll kan jag säga! OCH JAG är tillbaka, Sussi är äntligen Sussi igen!

Idag sticker jag iväg till fotostudion igen, på torsdag ska jag också fota.. Kanske även i helgen... Det här är mitt liv!

Mitt liv är äntligen mitt igen.

Likes

Comments