Header

Godmorgon, eller god dag kanske man ska skriva. Hoppas att allting är bra med er, med mig går det upp och ner. Idag har jag haft lite egentid med hårinpackning och sådana saker som alla kan behöva oftare än vi faktiskt tar oss tid och ork till..

Har varit ute på en skön promenad med bästa Nala och ska snart iväg och träffa en tjej kompis troligtvis, ska bli så skönt att komma ut lite också.

Nu har vår känslorna kommit igång och det känns helt amazing! Sommar och vår är nog mina årstider för blir som en helt annan tjej då, humöret går upp som bara den...

Det är som det ska vara då helt enkelt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er, har haft sån full rulle ett tag nu och knappt haft en lugn stund,.. Helgen var rolig och jag lärde känna lite nya människor och det känns ju så himla bra och kul.. Nu ska jag snart iväg på möte angående att börja en hundkurs inom lydnad. Så ska försöka skynda mig med att sminka mig och göra mig i ordning. Sen ska jag hem till Anna en stund och bara umgås och ha lite positiv tid.. Så skönt faktiskt.

Får se vad som händer och sker idag men ska försöka måla klart en av alla teckningar jag har börjat med. Brukar ju aldrig slutföra det jag ritar..Vad vill ni se mer av här på bloggen?


Likes

Comments

Hej bloggen, det var ett tag sedan jag uppdaterade nu.. Det har varit mycket grått i mitt liv som har hänt. Så många motgångar och krångel men nu börjar det ordna upp sig igen tror jag. Jag hoppas det iallafall... Jag har lärt mig att vara stark nu, insett på alla sätt och vis vad det innebär att vara stark och jag har insett var jag har människor och folk.

Vad är vänner ? Vad är bekanta? Det har jag börjat inse, jag kan äntligen börja se skillnaden.

Jag har förlorat människor det här året och jag har även funnit nya. Sen har jag dom som står där trots motgångar. För när man väl kommer mig för nära så skjuter jag bort andra... Jag vill ha muren emellan så jag inte kan bli sviken och sårad mer.. För just nu behöver jag bara bygga upp mig, inte rivas ner...

Det är så skönt ute, det börjar bli vår och mitt liv har börjat hitta rätt väg igen... Jag kan äntligen skratta igen och släppa saker och ting.. Jag håller ofta för hårt i saker som jag behöver släppa taget om...

Jag har äntligen en dator igen och jag kommer att försöka göra en uppdatering här varje dag nu.. Som jag har längtat efter att få skriva av mig och som jag längtat efter att ha en egen dator igen... Förhoppningsvis så får jag linser snart också så jag kan vara bekväm med mig själv igen, jag hatar att ha glasögon faktiskt. Där av har jag tagit paus inom modell världen men så fort jag får linserna igen så kan jag börja fotograferingen igen.. Som jag längtar efter saker i livet...

Den här tiden på året ska bli en bättre tid...

Bosse har börjat blivit frisk, ekonomin är kass men får hoppas att även den går framåt snart.

Jag ska snart börja en hund kurs med Nala också, känns helt fantastiskt... Så kan även hon och jag utveckla oss ännu mer! Koppel träning är väl det viktigaste...


Likes

Comments

Hej på er, har tyvärr inte fått igång min dator än för behöver en förlängnings sladd för att ha internet och har tyvärr inte har råd att köpa en men snart så, snart!
Det här året har än så länge nästan bara gått åt skogen men nu hoppas jag och önskar att det ska vända... Jag hoppas med hela mitt hjärta att Bosse ska bli frisk också.  Han har gått på medicin i 10 dagar snart men inte blivit bättre alls.... Så blir att ringa veterinären imorgon igen och höra hur jag ska gå till väga. Vill inte förlora min lilla kille, min bebis ju.

Har börjat att fotografera igen och det känns helt fantastiskt och kul! Tror att jag behöver det, för det ger mig en så stor boost vilket jag behöver just nu om någonsin.
Har fotat kanske 3 gånger på 1.5 vecka och har fått en hel del snygga bilder men inväntar ganska många fler men dom måste ju bli klara innan jag kan lägga ut dom så väntar med spänning!
Pappa har börjat må bättre också, han låg ju inne på akuten och mådde inte alls bra...
Mycket har hänt helt enkelt som jag inte tänker gå in på men livet går iallafall framåt sakta men säkert och är så glad att jag har en stöttande pelare som heter Nala i mitt liv. vissa dagar hade jag faktiskt inte ens gått utanför dörren om det inte vore för henne... Så hon är helt klart bland det bästa som kunde ha hänt mig och som kommer att hända...

Blev ett långt inlägg den här gången och kan inte lova att jag kan börja uppdatera som vanligt än eftersom jag inte har en dator men snart har jag det förhoppningsvis.  Kanske i slutet av månaden? Skulle vilja fixa en laddare till min bärbara också men det kostar liksom 4-500 spänn, rena rama skandalen haha.

Ha en underbar kväll och sov så gott.

Likes

Comments

Jag känner att jag behöver uppdatera er om vad som händer och sker i mitt liv.

Här har ni en liten kärleks förklaring.

Den 22 December 2015 träffade jag dig på riktigt för första gången och det ända jag kunde tänka på var att jag ville vara där du var. Du ville vara med mig också men du har alltid på något vis velat vara ifred. Vi träffades i 6 månader och allting kändes så förbaskat bra.

Det gick en stund och saker och ting började förändras.

Men vi tar det från 2016 istället, enklare att börja där.

Jag kunde sitta vaken och vänta på dina samtal men du ringde inte. Värmen ifrån din hud, är den starkaste värmen som jag någonsin har känt. Jag minns att jag kunde sitta och skriva sms till dig men i slutänden raderade jag allting för att inte verka för på.

Varje dag har jag alltid brytt mig om dig, vad äter du? Vad gör du? Hur mår du? Unnar du dig någonting extra eller gör du samma sak som mig? Struntar i dig själv.

Det var en dag i September då du frågade mig om jag ville förlova mig med dig och självklart så svarade jag ja.... Du brukade alltid fråga mig hur min dag hade varit och om jag ätit.

Jag vet att jag dolde saker för dig men jag ville bara verka lite hemlighetsfull och svår som dig.

Jag minns hur det var att kyssa dig, när det stack till utav ditt skägg och man hatade det i stunden men i efterhand så saknar man ditt stubb.

Det var värt det, alla dagar i veckan.

Jag var så nära dig men ville vara ännu närmre ändå.

Vi började prata om att skaffa barn tillsammans och jag var världens lyckligaste tjej! Tänk att jag var den som fick vara med dig?! Jag var så rädd för att bli lämnad och sårad och var därför väldigt osäker... För trots alla motgångar , alla bråk och svek så var du det bästa som jag någonsin haft och som hänt mig. Du var som en drog för mig och jag var din medicin.

Du sa att du älskade mig så jag grät. jag var så blödig tillsammans med dig. Kunde gråta för det minsta lilla...

Ibland gjorde jag saker för att såra dig, bara för att se om du var lika orolig för att förlora mig så som jag var för dig... Jag gick runt i dina kläder när du inte var hemma bara för att få känna din lukt.

Tillsammans med dig slapp jag ha nattlampan tänd, jag var inte rädd när jag hade dig nära...


Jag blev gravid men vågade inte säga någonting till dig, jag var dum och höll det i smyg... Jag var så överbeskyddande... Tiden har gått så fort.... JAG hade alltid det där pirret i magen när jag såg dig.

Jag fick missfall, jag förlorade både dig och vårat barn.

Jag slutade äta, jag slutade sova och jag gick ner 3 kilo på två veckor.

Jag går upp och ner, vissa dagar är så mycket lättare än andra. Vissa stunder har jag glömt dig men andra är du det ända som jag tänker på....

Jag vill bara att du ska vara lycklig, för det tänker jag försöka att vara....


Nu slipper alla fråga mig om vad som har hänt och vad som händer, här har ni det svart på vitt...

Dagen Kim lämnade mig rasade hela mitt liv, hela min värld men jag har börjat att inse att jag måste börja bygga upp det igen nu. Fast utan honom... Hur ont det än kan göra så är det så skönt dom stunderna som jag bara skrattar och mår bra men det är när ensamheten kommer som jag börjar tänka ännu mer...

Ni som säger att det bara är att gå vidare och glömma helt och hållet, ni har nog aldrig känt den där riktiga känslan av att älska någon...

Men det som gör mest om är nog att jag förlorade barnet på grund av mitt psykiska mående.

Jag är så oerhört glad över er som finns för mig, ni gör mina dagar så himla mycket lättare och jag har äntligen börjat tagit tag i mitt liv... Jag är ändå huvudpersonen i mitt liv och för att mitt liv ska fungera så måste man fortsätta leva.

Jag är så glad att jag träffade D och A och lärde känna deras barn, det är som man har tagit lite mamma roll och som att dem fyller upp tomrummet efter det barnet jag aldrig fick. Dem är så ynderbara dom små liven och dom gör att jag glömmer alla problem och mår så bra igen.

Likes

Comments

5000 kronor

Solarium med nästan nya lysrör, gått 40 timmar ca och ska bytas efter 290 timmar ca. En dunk rengöringsmedel för solarium ingår.

Likes

Comments

Hej på er. Har varken haft ork eller ro på ett tag. håller på och donar och grejar här hemma.. Börjar kännas helt okej men är  mycket kvar att göra.  Måste skaffa ny dator också så då blir det mer update.
Har färgat håret för ett tag sen men det är inte klart än.

Likes

Comments

Hej på er! Jag hoppas att allt är bra med er. Idag är det första dagen för Kim på nya jobbet och jag håller verkligen tummarna för att det går bra.. Tror att det kommer göra det, han brukar lära sig snabbt och är flitig på jobbet.
Just nu sitter jag och väntar på att få komma in på försäkringskassan, sen ska jag till City tobak en sväng....
Ska väl en sväng till dollarstore också och handla tandkräm. Inget onödigt...
Igår var vi iväg och handlade mat inför månaden,  fick ju igenom min ansökan så det känns skönt. Så glad att jag har Kim som hjälper mig så mycket och finns för mig och djuren. nala älskar ju honom.

slängde precis in en maskin tvätt också så blir väl att hänga upp den så fort den är klar och dona lite hemma. Tänkte bära ner lite saker till förrådet också... Men får ta dem kartongerna som är lite lättare... Tänkte passa på att gå till hund gården med nala också och träna henne lite och busa. Tror hon skulle uppskatta det mycket.

Ha en underbar dag för det ska jag ha!

Likes

Comments

Hej,  hoppas allt är bra med er. Jag mår bra och börjar äntligen få ordning och reda hemma. Vi ska iväg och handla mjölk , jord och kanske bröd nu..
Sen blir det duscha, byta piercingar och fortsätta dona hemma.  För snart blir det middag också,  älsklingen som lagar mat och han är så himla duktig på det. :)

Likes

Comments