Header

Idag kommer videon så håll utkik

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En liten bild på vad vi fotade idag, dock oredigerat. 

Förutom en lyckad fotning har vi verkligen haft en otursdag, försovning, krockat med bilen osv..

Nu tar vi kväller och sover, klockan är ändå 00:41 så godnatt..

Likes

Comments

Nu är vi äntligen på väg till Linköping för fotografering... Tyvärr så försov vi oss idag så blev lite senare än beräknat och vi glömde kameran hemma... Men nästa gång vi åker hit så lovar jag att filma. Ska dock prata lite mer med fotografen om det är okej. Bästa Åse har Nala just nu, så hon får leka av sig med Loke också. Dom är ju typ bästa vänner.

uppdaterar mer senare.

Likes

Comments

​Imorgon bär det av till Linköping, så ikväll blir det att packa klart det sista och raka sig med mera. Måste göra klart det sista inför imorgon, imorgon blir det som sagt plåtning och längtar så mycket efter att träffa fotografen. 

Likes

Comments

Idag har jag lekt lite med kameran,  håll er uppdaterade så missar ni ingenting. Kommer komma ut en vlogg video senare idag,  min första sådan. Jag har även fotat lite och kommer uppdatera er om den nya hårfärgen.

Likes

Comments

​Jag önskar att orden räckte till men det gör dom inte, jag saknar dig så det gör ont i hela mig.. Man tror att saknaden ska bli mindre desto längre tiden går men så är det inte. Sorgen blir mindre men saknaden finns fortfarande kvar. Jag älskade dig från första stund och jag älskar dig än.. Det kommer jag alltid att göra min fina Tessy.. Det har gått lite över ett år sedan du lämnade oss i sorg... Min livsglädje och min kärlek, det var du och det är du.

Jag älskar dig förevigt och hoppas att vi en dag kan ses igen.

Likes

Comments

Imorgon kommer vi gå all in med våran första vlogg video, men nu tar jag kväller.

Fotograf: JWF PHOTOFRAPH AND DESIGN får stå för bilden.

Likes

Comments