Header

vem står bakom dem senaste bilderna på mina andra bloggar?
Jo, Tomas Lindgren
enligt kontrakt där går det inte att ändra eller ta bort inlägg som är äldre än fem dagar gamla.
så istället har jag fått göra ett nytt inlägg inlägg som handlar bara om honom.

Likes

Comments

imorgon blir det en dag med massor på schemat men här ligger jag sömnlös och inte kan sova. Det känns inte kul alls måste jag säga.
kommer vara helt död imorgon...

slänger ut en bild på på mig och dino, som jag saknar honom.

Likes

Comments

Fotograf: Tomas Lindgren

Nu har jag planeringar på att skaffa en till liten krabat hem hit och det är inte vilken som helst. Ni kommer att förstå vad jag menar framöver.

Jag kan avslöja att det är en söt liten pälsboll.

Likes

Comments

Funderar starkt på om jag ska göra silikonbröst eller inte... Jag vill så gärna ha det men så osäker ändå?!

Vad tycker ni är bäst, silikonbröst eller äkta bröst?


Fotograf: Tomas Lindgren

Likes

Comments

hej på er.
åkte iväg till pappa idag och befinner mig där ett tag. Jag har hjälpt honom här hemma och kommer hjälpa honom lite mer innan jag åker hem. går sakta men säkert framåt. han har ju så enormt mycket saker så tar tid måste jag säga .

fotograf Tomas Lindgren

Likes

Comments

Hej på er, hoppas att allting är bra med er. Jag går framåt och framåt. Har haft kraftiga andningsproblem men fått astma medicin emot det nu. Så har blivit lite bättre.

Febern ska vi uträtta mer eftersom jag har det från och till hela tiden.

Idag har jag varit på besök hos ett LSS boende som samtidigt är ett hunddagis,. Ska troligtvis på börja en praktik där tills jag flyttar. Allt handlar ju om att hitta ett bra boende, bra huslån och lite annat runt omkring men vill ju flytta närmre min familj. Saknar ju dom så det skaver i hela hjärtat.


Jag har även sagt upp ett samarbete mellan mig och en fotograf, av privata skäl som andra tjejer också har berättat att dom haft med denna fotograf.

MEN jag ler ändå, klart man blir ledsen och besviken men fotograferar ju med andra fotografer också som är super duktiga. Plus att jag troligtvis fått betalningsjobb också!!

Kan inte bli så mycket bättre, så glad tjej!


Jag har ju ringt en mäklare angående huset också, så snart kanske Nala har hundgård och kanske man kan skaffa en liten kompis till henne. Jag vill verkligen det här kan jag säga och jag verkar ha möjligheterna till detta!


Uppdaterar mer senare.

Fotograf: Tomas Lindgren

Likes

Comments