Fitness, Träning, Välmående

4 dagar kvar i paradiset, innan det bär iväg hemåt igen till "våren" hoppas jag.

Älskar detta livet, har verkligen förälskat mig i Thailand.
Min lilla vill inte resa så långt men måste försöka få med henne. Att bo på campus är perfekt finns ju liten pool och även träning för barn finns. Man rullar till huset jämte så kan man göra massage fixa naglar ja det mesta och kostar typ inget.

Morgonens träning känns bra. Shit vad svetten rinner inte äns så mycket som man presterar med Cardio på trappan går jämföra med Muaithai här nere.

Blev tur till karon beach, en vän Shad är här sista veckan så blivit vi solat på dagarna.
Fast imorgon hoppas jag på Buddha och vill till en tiger, trots jag har lite emot det så vill jag göra det,sitta jämte och få en bild. Ångrade detta förra året så nytt försök igen.

Torsdag blir det en tatuering igen...inte hundra än. Men inne på tibetansk text.

"All we haveri decide is what to do with the time that is given to us"

Alt. Shine bright like a diamond 💎 vad tycker ni..?

Träffat kul folk här nere ✌🏾

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fitness, Resa, Träning

Nu har man fått färg och man har ont typ i varenda kroppsdel.
Vikten står still men mina mått har minskat vilket jag krigar för.
Jag känner mig starkare och starkare.

Första veckan hängde jag med tre grymt shyssta snubbar från Stockholm. Sen kom en killkompis ner, och nu hänger vi lite.

Måste säga att just ta sig till fighter är inga problem om man som tjej vill komma iväg.

De kommer ha en tjejresa nu i april där 10 stora blogg tjejer kommer åka med. Jag hade också åkt på den om inte min livssituation ändrades.

Jag och mitt företag kom överens efter 12 år slutade jag på gina Tricot. Det var både jobbigt och en lättnad. Senaste tiden har jag inte mått bra, och jag har lärt mig att livet är för kort man ska MÅ BRA.

Just nu kom möjligheten att göra kanske i vissa ögon galen grej. Spontan dra till Thailand men behövde detta efter ytligare ett kämpigt år.


Har väl inte varit tjejen med mest flyt de senaste åren. Kämpar på med både det ena och andra.. men är man en fighter Såå är man.
Jag chillar och laddar batterierna nere i paradiset med hård träning, sol och bad.

Mår helt enkelt hur jäkla bra som helst.

Lär mig massa om mig själv och andra, och man blir betydligt starkare av resa själv.
Firade min födelsedag med Jeff, andre och gibou det blev surfning sen blev det VIP bio på Kong. Omg vilka stolar, eller ska jag kalla de sängar.

Ha ha. Serverad med dricka ock popcorn fjärrkontroll till stolen och filt.

Kunde inte haft det bättre.

Efter min resa kommer jag börja jobba på Holmgrens bil, Lotta ska säljabilar ✌🏼💪🏻

Men ännu är det en vecka kvar. Och 5 dagar kvar i paradiset 🌴🥊🥊

Likes

Comments

Resa, Träning, Hälsa

Resan ner i fredags gick ok, hamna jämte planets mest smutsigaste man, stank svett och frityrolja, så en dusch satt inte fel efter den resan.

Kände igen mig när jag började närma mig rawai och gillar ju sånt. Har ju ett bra lokalsinne, har jag varit någonstans hittar jag bra igen direkt. Fighters har verkligen blivit Såå fräscht man möts av en bar där man kan köpa proteindrinkar och dylikt. Stället här nere är perfekt når man är här för träna. Bor precis jämte träningscentret och det finns tillgång till gym sektion med. Så det fick bli det första passet i lördags när jag kom ner. Ben och rumpa, med fokus på rehab övningar för knät.

Nu är det dags för pass 3 🥊🥊💪🏻💪🏻
Skavsår under stortårn ha ha.. tar ett par dagar innan man vänjer fötterna.

Likes

Comments

Träning

Den där dagen var grym. Och jag kommer göra det igen men vilken tävling är ännu inte spikat. Först kommer jag ge mig ut på ett äventyr, efter 12 år på samma företag kände jag att det var dags att våga ta mig ur bubblan och satsa på mig själv. Våga!!

Så bokat och klart fröken Lotta drar ner till fighters i Thailand igen och det blir hård träning med thaiboxning.

Min offseason small ju upp i 88-90kilo, vägde 77 innan dietstart förra året. Knät mår väl inte så bra av min plötsliga vikt.
Därför kommer denna resa ge mig både viktminskning, styrka och ladda batterierna.

Varit ett tufft år igen på flera plan, och min kropp var stressad inombords. Kan på riktigt säga att just nu! Jag njuter, jag mår bra. Mitt liv är fantastiskt och ser hur allt flyter på åt rätt håll.

Varit sjukt dålig med bloggande. Men tänkte jag skulle försöka dela av min resa, så får vi se hur mycket jag sedan hinner med.

Bjuder på lite bilder nedan från senaste tiden..

Likes

Comments

luciapokalen, Fitness, Träning

Uppenbarligen helt kass på blogga, FÖR MYCKET med verkliga livet.

Men kör en liten uppdatering för er som är nyfikna läsa mer.

11 dagar kvar och jag är så KLAR MED diet ha ha. Fy tyckte att de var lätt som en plätt, men som de flesta säger de sista veckorna känns det. Ja! De har känts, jag har kämpat dock allt jag kunnat och känner mig stolt vad jag åstadkommit. Hade önskat givetvis att jag inte varit knäpaj längsresan för kunnat träna benen mer. Känslan när man sätter sig och skall göra en benspark och inte äns med 10-15 kilo i vikt klarar utan smärta så klart SAKNAR MAN ju hur det var innan operation. Då kunde jag iallafall klara av 25-30 kilo med ett ben.

Igår på min rehab konstaterade vi, knät tål inte belastning så som vardagsbestyr som promenad längre stående, detta påfrestar och gör det sväller. Samma som innan operation, där har jag inte blivit bättre. Sen när det gäller smärtan vid gång, den är bättre och knät känns mer stabilare, trots detta är jag fortfarande observant när jag går ner och upp i trappor.

Återbesök på måndag i Kungsbacka, så blir intressant.

Är väl född som måndagsexemplar. Men man kämpar och gör det bästa av det.

Nu tillbaka till diet och tävling, formen känns hårdare och hårdare. Lite stress i kroppen har jag haft, men man kämpar!

Jag är över GLAD FÖR jag är såååå nöjd med min 👙 bikini. Den blev inte billig 🙈 men nöjd!! 🌟💎👌🏻

Nu har jag endast 10 cardion kvar innan de är vila inför tävling.

Jag längtar!!!

Morgon och kväll är de som gäller. Det är bara köra✌🏼️👌🏻🙏🏼💪🏻💪🏻💦💦💦 älskar ändå se resultatet denna vecka, trots kosten nu är riktigt låg🙈 endast ett mål med ris nu och det innan träning.

Jag är även så glad över jag har lite samarbeten med företag och personer som hjälper mig inför tävling

Kommer skriva mer om dessa nästa uppdatering. Och det kommer komma massa bilder.
Trevlig dag!

Likes

Comments

Träning, Fitness, luciapokalen

Formcheck i lördags på Delta, hos min coach Johnny Lindin. Allt känns såå jäkla gött, det rullar på. Sen sliter jag också för det, inget kommer gratis.

Hade världens mysigaste helg med Anton, vi var på tyngre4 efter formchecken och det känns närmare och närmare nu till jag själv kommer stå på scenen.

Jag fick lite gåshud av tanken att snart är det lin tur!! Jäklar va vass i formen jag ska vara. Ger mig inte. Inget stoppar mig nu💪🏻

Många börjar komma fram och ge en beröm det uppskattas och värms verkligen. Många frågar hur pallar du allt.. 2 jobb, träning, dotter och så vidare..

Har ju varit med om värre saker efter min operationer såå detta är inget.

Men kommer börja fokusera mycket mer på vässa formen mer.
Gör detta för mig och jag mår bra av min resa.

Bjuder på lite bilder..

Träffa även på min lookalike tvilling Maria 😍💕 nu hade jag ju kommit från svettig posering men hur vacker är hon inte..
Och vi är ju lite lika 😊 eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Fitness, Träning, Välmående

Då snurrar jag in på vecka 9 kvar av dieten, närmar sig 8., coachen höjde mitt mål 4 som består av fisk och grönsak med även tis, kändes väldigt bra. Mår prima i kropp och själ. Blir spännande imorgon för se vad som hänt på 1 vecka.

Fick ett grymt paket med påfyllning från bästa budofitness med deras blackline och blackmadness produkter. Äter ju lite kosttillskott just nu.

Magnesium
C-vitamin
Zink
D-vitamin
ZMA
Glutamin

Dricker även en halv citron i vatten innan min morgon cardio och den andra halvan till mitt pass på eftermiddagen.

Utöver detta äter jag ju lexavin eftersom jag opererat bort sköldkörteln och har även kalcium.
Och givetvis
BCAA 👌🏻

BCAA använde jag också och rekommenderar er testa ovan 👌🏻⚡️ brukar också när hungern kommer på arbetsdagen blanda lite för få vattnet i bättre smak.

Annars känns formen bra, känns som jag ligger bra till. Poseringen kämpar jag med, de är bara kriga på med den..

Hittade En bild var jag stod och trampa med för 1 år sen, hänt lite sedan dess... 🙏🏼

Annars kan jag säga jag är inne inne i ett lyckorus, det mesta flyter på och den känslan är ⭐️🙏🏼

Rullar även på med lite andra företag och det är kul, kör samarbete med let's bands i Tyskland, återkommer om jag får till en deal med mina följare. Tror verkligen på gummiband och träning, speciellt för tjejer..

Har själv använt ett liknande, som. Min sjukgymnast gett mig, och de ger mig trygghet när jag nu trappade upp med göra salars med stång.

Måste dela min känsla att de är grymt känna att huden börjat släppa.. Och magen kommer, Poseringen känns som vändningarna kommer mer och mer. Men givetvis Mycket kvar.

Likes

Comments

Fitness, Hälsa, Träning

Igår var det veteran & junior SM i Alingsås, och jag var på plats för att studera hur en tävling går till.
Har ju aldrig varit inne på en live själv så det var väldigt nyttigt.
Min första reflektion var shit vad länge man kan få stå i samma posering och hålla, och andra var hur tydligt det syns om man inte ler och visar att man tycker det är roligt, sen hur viktigt det är att se på domarna.


Hade tre vänner som tävla. Carina och Daniel och Pia, Pia är den som hjälper mig med min posering och det var kul och inspirerande se henne på scen, sen vann hon givet! Hon är ju grym syns hon kan sin sak.


Carina var sjukt snygg med, sååå och de andra med.

I fredags åkte jag till en dam i "skogen" som ska sy upp min bikini, så i veckan blir det att bestämma färgen på tyget och inhandla. Var inne på rött fört men har helt ändrat mig, så fortsättning följer .

Men vilken känsla de var att börja prova av delar som
Liknar min kommande tävlingsbikini och vet ni känslan när man ser sig i spegeln och faktiskt ser att kroppen ändras efter allt slit, ska bli såå galet kul detta.
Kan inte annat än säga min helg var underbar, överraskande bra faktiskt.

Och fick även till ett bra BENPASS jag känner av i dag igår med En vän. Fick även hjälp med lite petning på posering, då han själv tävlat fast inte i samma gren givetvis. Men liknande tänk på viss posering. Så tacksam för all hjälp av alla jag får🙏🏼

Lovade att skriva om mina kosttillskott och bilder men väntar in min påfyllning så bestämde mig för avvakta med detta tills allt är hemma igen så kommer bilder på sakerna.

Hoppas alla får en bra kväll

Jag är iallafall grymt nöjd 12.5% fett. Coach tycker jag ligger bra till, och känner det själv med. Så nu taggar vi för ny vecka.

Likes

Comments

Hälsa, Fitness, Träning

I lördags visade vågen grymma siffror och dieten går åt rätt håll. Känns även i kroppen att det händer saker, ser och märker på kläder blir lösare. Eller sitter de bättre?!


Kämpar på med Poseringen de är inte lätt. Skorna är helt fel, så beställde ett par nya, med icke halt i "sulan"
Plus 2 cm lägre. Som jag nu hunnit testa en gång och vilken skillnad, känns både bättre och bekvämare.

Efter inte gått i klackar på flera år och dra på mig ett par 12 cm blir inget bra..

Humöret är fortfarande på topp, hungrig dock. Väldigt hungrig, så sekunderna innan och under intaget av min mat är jag helst tyst😎.

Körde ett grymt armpass o lördags med en vän från Instagram rekommenderar följa honom, han har verkligen grymma övningar som också är lite annorlunda. Ni hittar honom på Instagram under @martinalexson 👌🏻💪🏻

Annars har jag verkligen stigit upp kl 05 för sätta mig på cykeln jag har hemma, kör mellan 40-60 minuter. Känns sjukt segt kliva upp, är verkligen ingen morgonmänniska men har ändå viljan att nå mina mål så jag hör det bara.

Dock är sömnen ibland svår, fast har aldrig riktigt sovit på grund av min rygg och så vidare.

I lördags fick mini åka till farmor, och jag fick en sovmorgon faktiskt, eller rättare sagt tog mig en planerad och vaknade halv 12. Kändes just då mer som överkörd av en lastbil när jag åkte till gymmet men det rättar ju sig till rätt fort när endofiner börjar kika igång i kroppen.

I helgen hände också nått galet lustigt, fick till mig att jag var lik ens syster. Och de må jag säga shit vad vi vart lika.

Grymt tacksam att fått hem lite kettlebells och yogamatta av gorillasports, tanken är jag ska dela med lig lite hur jag använder dessa. Får många frågor nu hur jag får till magen och rumpan, ni ska dock veta jag är fd. Simmare plus spelat massa basket. Sen är rumpan ganska genetiskt född med den, så där är jag glad jag har den kvar nu under min diet..

Världs sämst på blogga, men för er som gillar följa mig och vill se mer ska jag försöka bli bättre på detta samt uppdatera. Men nu får ha lite förutseende jobbar mycket, och träning och dotter tar mycket..


Nu blir det fortsätta cykla på här, klockan är 05:27 och har gjort 22 minuter hittills. På med grym musik, och kika igång denna jobb dag. Först gina, sen Arena fitness💪🏻🌟

Likes

Comments

Fitness, Mat, Träning

Då börjar jag räkna neråt. 13 veckor kvar till min debut i Luciapokalen..
-är du nervös?
Ja, jag är nervös, men ändå inte. Traskat igenom så mycket motgångar och detta kommer bara stärka mig tar har mig hela vägen som jag ska sååå kommer de Gå bra!

Hur som är alla vinnare💪🏻👠 att klara en diet från 30/5 och hela vägen till 26/11 de är en resa i sig. Klara hela sommaren med en paus vecka, då jag var på Rhodos med dottern.

Mycket har hänt, och varit dålig med uppdatera bloggen, men bestämde mig efter helgen som spenderades i Stockholm att jag ska dela er min resa. Det kommer bli motgångar och framgångar. Jag är beredd på det mesta!

Sov över hon min nya Instagram vän Linda, alltså snacka om klicka. Var LÄNGESEDAN jag skrattat på mig sååå jag nästa kissa på mig!

Ryggpass med min coach på Delta gym och lite Formcheck och posering genererade till ett frimål och en frukost.
Tror ni jag gick loss på pung, nej jäklar PONG var det ju 😂

Vi satte på oss thigtaste klänningarna ingen bh, och nike skor sen storma vi buffén.
Stackars personal 😂😂😂

Lyckorus av lite mat kan man säga! 🙏🏼✌🏼️😍

Är så tacksam och glad över alla som peppar och motiverar mig. Hänger ju mest på Instagram, Men planen är att få igång bloggen mer.

I måndags blev det nytt kostschema då jag gått upp efter bytt ut ett mål till nötfärs. Så nötfärsen rykte, la in torsk med två mål och sen två mål med kyckling och ris kvarstår. Kvargen på kvällen byttes till 5 st äggvitor. Tänk att man är lite tacksam för små förändring efter ätit samma Sedan 30/5 var detta lite nytändning. Nu jobbar jag bort det sol jag svällde upp på mina två frimål, och tusan vad jag svällde 🙈
Man märker minsta man äter utanför som på frimål de bara suger åt sig.

Mage med Go thai/sushi/dumplings i 😂🙈

Nuuuuu har jag iallafall sikte på mitt mål, ro hem en 🏆..
Cardion den veckan jag inte har dotter kommer ökas för förbränningen.

Jag kommer inte kunna jobba upp mina benmuskler, får jobba på symmetrin och försöka med separera musklerna så gott det går. Nu blir de axlar mage och rygg som blir maxa..plus jobba på Poseringen.
Denna stelopererade tös är ju stel som attan. Yoga och stretching är nått jag måste börja med på riktigt..

Likes

Comments