luciapokalen, Fitness, Träning

Uppenbarligen helt kass på blogga, FÖR MYCKET med verkliga livet.

Men kör en liten uppdatering för er som är nyfikna läsa mer.

11 dagar kvar och jag är så KLAR MED diet ha ha. Fy tyckte att de var lätt som en plätt, men som de flesta säger de sista veckorna känns det. Ja! De har känts, jag har kämpat dock allt jag kunnat och känner mig stolt vad jag åstadkommit. Hade önskat givetvis att jag inte varit knäpaj längsresan för kunnat träna benen mer. Känslan när man sätter sig och skall göra en benspark och inte äns med 10-15 kilo i vikt klarar utan smärta så klart SAKNAR MAN ju hur det var innan operation. Då kunde jag iallafall klara av 25-30 kilo med ett ben.

Igår på min rehab konstaterade vi, knät tål inte belastning så som vardagsbestyr som promenad längre stående, detta påfrestar och gör det sväller. Samma som innan operation, där har jag inte blivit bättre. Sen när det gäller smärtan vid gång, den är bättre och knät känns mer stabilare, trots detta är jag fortfarande observant när jag går ner och upp i trappor.

Återbesök på måndag i Kungsbacka, så blir intressant.

Är väl född som måndagsexemplar. Men man kämpar och gör det bästa av det.

Nu tillbaka till diet och tävling, formen känns hårdare och hårdare. Lite stress i kroppen har jag haft, men man kämpar!

Jag är över GLAD FÖR jag är såååå nöjd med min 👙 bikini. Den blev inte billig 🙈 men nöjd!! 🌟💎👌🏻

Nu har jag endast 10 cardion kvar innan de är vila inför tävling.

Jag längtar!!!

Morgon och kväll är de som gäller. Det är bara köra✌🏼️👌🏻🙏🏼💪🏻💪🏻💦💦💦 älskar ändå se resultatet denna vecka, trots kosten nu är riktigt låg🙈 endast ett mål med ris nu och det innan träning.

Jag är även så glad över jag har lite samarbeten med företag och personer som hjälper mig inför tävling

Kommer skriva mer om dessa nästa uppdatering. Och det kommer komma massa bilder.
Trevlig dag!

Likes

Comments

Träning, Fitness, luciapokalen

Formcheck i lördags på Delta, hos min coach Johnny Lindin. Allt känns såå jäkla gött, det rullar på. Sen sliter jag också för det, inget kommer gratis.

Hade världens mysigaste helg med Anton, vi var på tyngre4 efter formchecken och det känns närmare och närmare nu till jag själv kommer stå på scenen.

Jag fick lite gåshud av tanken att snart är det lin tur!! Jäklar va vass i formen jag ska vara. Ger mig inte. Inget stoppar mig nu💪🏻

Många börjar komma fram och ge en beröm det uppskattas och värms verkligen. Många frågar hur pallar du allt.. 2 jobb, träning, dotter och så vidare..

Har ju varit med om värre saker efter min operationer såå detta är inget.

Men kommer börja fokusera mycket mer på vässa formen mer.
Gör detta för mig och jag mår bra av min resa.

Bjuder på lite bilder..

Träffa även på min lookalike tvilling Maria 😍💕 nu hade jag ju kommit från svettig posering men hur vacker är hon inte..
Och vi är ju lite lika 😊 eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Fitness, Träning, Välmående

Då snurrar jag in på vecka 9 kvar av dieten, närmar sig 8., coachen höjde mitt mål 4 som består av fisk och grönsak med även tis, kändes väldigt bra. Mår prima i kropp och själ. Blir spännande imorgon för se vad som hänt på 1 vecka.

Fick ett grymt paket med påfyllning från bästa budofitness med deras blackline och blackmadness produkter. Äter ju lite kosttillskott just nu.

Magnesium
C-vitamin
Zink
D-vitamin
ZMA
Glutamin

Dricker även en halv citron i vatten innan min morgon cardio och den andra halvan till mitt pass på eftermiddagen.

Utöver detta äter jag ju lexavin eftersom jag opererat bort sköldkörteln och har även kalcium.
Och givetvis
BCAA 👌🏻

BCAA använde jag också och rekommenderar er testa ovan 👌🏻⚡️ brukar också när hungern kommer på arbetsdagen blanda lite för få vattnet i bättre smak.

Annars känns formen bra, känns som jag ligger bra till. Poseringen kämpar jag med, de är bara kriga på med den..

Hittade En bild var jag stod och trampa med för 1 år sen, hänt lite sedan dess... 🙏🏼

Annars kan jag säga jag är inne inne i ett lyckorus, det mesta flyter på och den känslan är ⭐️🙏🏼

Rullar även på med lite andra företag och det är kul, kör samarbete med let's bands i Tyskland, återkommer om jag får till en deal med mina följare. Tror verkligen på gummiband och träning, speciellt för tjejer..

Har själv använt ett liknande, som. Min sjukgymnast gett mig, och de ger mig trygghet när jag nu trappade upp med göra salars med stång.

Måste dela min känsla att de är grymt känna att huden börjat släppa.. Och magen kommer, Poseringen känns som vändningarna kommer mer och mer. Men givetvis Mycket kvar.

Likes

Comments

Fitness, Hälsa, Träning

Igår var det veteran & junior SM i Alingsås, och jag var på plats för att studera hur en tävling går till.
Har ju aldrig varit inne på en live själv så det var väldigt nyttigt.
Min första reflektion var shit vad länge man kan få stå i samma posering och hålla, och andra var hur tydligt det syns om man inte ler och visar att man tycker det är roligt, sen hur viktigt det är att se på domarna.


Hade tre vänner som tävla. Carina och Daniel och Pia, Pia är den som hjälper mig med min posering och det var kul och inspirerande se henne på scen, sen vann hon givet! Hon är ju grym syns hon kan sin sak.


Carina var sjukt snygg med, sååå och de andra med.

I fredags åkte jag till en dam i "skogen" som ska sy upp min bikini, så i veckan blir det att bestämma färgen på tyget och inhandla. Var inne på rött fört men har helt ändrat mig, så fortsättning följer .

Men vilken känsla de var att börja prova av delar som
Liknar min kommande tävlingsbikini och vet ni känslan när man ser sig i spegeln och faktiskt ser att kroppen ändras efter allt slit, ska bli såå galet kul detta.
Kan inte annat än säga min helg var underbar, överraskande bra faktiskt.

Och fick även till ett bra BENPASS jag känner av i dag igår med En vän. Fick även hjälp med lite petning på posering, då han själv tävlat fast inte i samma gren givetvis. Men liknande tänk på viss posering. Så tacksam för all hjälp av alla jag får🙏🏼

Lovade att skriva om mina kosttillskott och bilder men väntar in min påfyllning så bestämde mig för avvakta med detta tills allt är hemma igen så kommer bilder på sakerna.

Hoppas alla får en bra kväll

Jag är iallafall grymt nöjd 12.5% fett. Coach tycker jag ligger bra till, och känner det själv med. Så nu taggar vi för ny vecka.

Likes

Comments

Hälsa, Fitness, Träning

I lördags visade vågen grymma siffror och dieten går åt rätt håll. Känns även i kroppen att det händer saker, ser och märker på kläder blir lösare. Eller sitter de bättre?!


Kämpar på med Poseringen de är inte lätt. Skorna är helt fel, så beställde ett par nya, med icke halt i "sulan"
Plus 2 cm lägre. Som jag nu hunnit testa en gång och vilken skillnad, känns både bättre och bekvämare.

Efter inte gått i klackar på flera år och dra på mig ett par 12 cm blir inget bra..

Humöret är fortfarande på topp, hungrig dock. Väldigt hungrig, så sekunderna innan och under intaget av min mat är jag helst tyst😎.

Körde ett grymt armpass o lördags med en vän från Instagram rekommenderar följa honom, han har verkligen grymma övningar som också är lite annorlunda. Ni hittar honom på Instagram under @martinalexson 👌🏻💪🏻

Annars har jag verkligen stigit upp kl 05 för sätta mig på cykeln jag har hemma, kör mellan 40-60 minuter. Känns sjukt segt kliva upp, är verkligen ingen morgonmänniska men har ändå viljan att nå mina mål så jag hör det bara.

Dock är sömnen ibland svår, fast har aldrig riktigt sovit på grund av min rygg och så vidare.

I lördags fick mini åka till farmor, och jag fick en sovmorgon faktiskt, eller rättare sagt tog mig en planerad och vaknade halv 12. Kändes just då mer som överkörd av en lastbil när jag åkte till gymmet men det rättar ju sig till rätt fort när endofiner börjar kika igång i kroppen.

I helgen hände också nått galet lustigt, fick till mig att jag var lik ens syster. Och de må jag säga shit vad vi vart lika.

Grymt tacksam att fått hem lite kettlebells och yogamatta av gorillasports, tanken är jag ska dela med lig lite hur jag använder dessa. Får många frågor nu hur jag får till magen och rumpan, ni ska dock veta jag är fd. Simmare plus spelat massa basket. Sen är rumpan ganska genetiskt född med den, så där är jag glad jag har den kvar nu under min diet..

Världs sämst på blogga, men för er som gillar följa mig och vill se mer ska jag försöka bli bättre på detta samt uppdatera. Men nu får ha lite förutseende jobbar mycket, och träning och dotter tar mycket..


Nu blir det fortsätta cykla på här, klockan är 05:27 och har gjort 22 minuter hittills. På med grym musik, och kika igång denna jobb dag. Först gina, sen Arena fitness💪🏻🌟

Likes

Comments

Fitness, Mat, Träning

Då börjar jag räkna neråt. 13 veckor kvar till min debut i Luciapokalen..
-är du nervös?
Ja, jag är nervös, men ändå inte. Traskat igenom så mycket motgångar och detta kommer bara stärka mig tar har mig hela vägen som jag ska sååå kommer de Gå bra!

Hur som är alla vinnare💪🏻👠 att klara en diet från 30/5 och hela vägen till 26/11 de är en resa i sig. Klara hela sommaren med en paus vecka, då jag var på Rhodos med dottern.

Mycket har hänt, och varit dålig med uppdatera bloggen, men bestämde mig efter helgen som spenderades i Stockholm att jag ska dela er min resa. Det kommer bli motgångar och framgångar. Jag är beredd på det mesta!

Sov över hon min nya Instagram vän Linda, alltså snacka om klicka. Var LÄNGESEDAN jag skrattat på mig sååå jag nästa kissa på mig!

Ryggpass med min coach på Delta gym och lite Formcheck och posering genererade till ett frimål och en frukost.
Tror ni jag gick loss på pung, nej jäklar PONG var det ju 😂

Vi satte på oss thigtaste klänningarna ingen bh, och nike skor sen storma vi buffén.
Stackars personal 😂😂😂

Lyckorus av lite mat kan man säga! 🙏🏼✌🏼️😍

Är så tacksam och glad över alla som peppar och motiverar mig. Hänger ju mest på Instagram, Men planen är att få igång bloggen mer.

I måndags blev det nytt kostschema då jag gått upp efter bytt ut ett mål till nötfärs. Så nötfärsen rykte, la in torsk med två mål och sen två mål med kyckling och ris kvarstår. Kvargen på kvällen byttes till 5 st äggvitor. Tänk att man är lite tacksam för små förändring efter ätit samma Sedan 30/5 var detta lite nytändning. Nu jobbar jag bort det sol jag svällde upp på mina två frimål, och tusan vad jag svällde 🙈
Man märker minsta man äter utanför som på frimål de bara suger åt sig.

Mage med Go thai/sushi/dumplings i 😂🙈

Nuuuuu har jag iallafall sikte på mitt mål, ro hem en 🏆..
Cardion den veckan jag inte har dotter kommer ökas för förbränningen.

Jag kommer inte kunna jobba upp mina benmuskler, får jobba på symmetrin och försöka med separera musklerna så gott det går. Nu blir de axlar mage och rygg som blir maxa..plus jobba på Poseringen.
Denna stelopererade tös är ju stel som attan. Yoga och stretching är nått jag måste börja med på riktigt..

Likes

Comments

Fitness, Resa, Träning

Går in i diet vecka 4 idag, och igår hade jag påfyllningsdag. Fy 🙈 kände mig som en sprickfärdig 💣 efter all 🍕🍦🍳🍞🍭 visst är det konstigt, man går tänker på allt man ska äta, när man väl gör det. Så mår man mest dåligt, jag måste ändå säga att gå på diet är skönt för magen och psyket, men bästa är väl att alltid äta hälsosamt. Gillar verkligen det, men nu har jag lagt min ribba för tävla, på Luciapokalen. Och min coach kör denna lång dieten med mig, vilket jag tror också är bättre. Man tappar ju inte så mycket muskler, och man är ute i god tid.

Såg på alla som tävla på alströmspokalem igår genom bilder i mitt Instagram flöde, shit vad taggad jag blir. Och någonstans har jag egot med mig, att jag ska fan stå på den prispallen. Jag ska fixa detta! Må inte de bli lätt och jag har kanske inte alla fördelar med mig, då jag inte är ok i mitt knä, som gör jag kommer ju inte kunna träna mina/mitt högra ben som jag önska. Jag kommer kanske inte kunna promenera som cardio, kanske blir jag få sitta på cykeln.. Men de ska banne mig gå ändå.

Jag känner ändå jag ligger i fas.
Satt glodde på hur jag såg ut förra sommaren kontra denna, och då har jag gjort 2 st knäoperationen, och knappt kunnat köra cardio alls, men då fattar man hur viktig maten är.

Jag kommer verkligen kriga för just nu är detta mitt mål, mitt största mål. Lyckas med debutera och få en bra placering i bodyfitness på Luciapokalen.
Mentalt så mår jag bra soo far, lär ju säkert komma hjärnspöken när man hör med andra som tävlat, men löner mig stark.

Har just nu två jobb, och klart jag börjat känna av effekten av detta, utöver detta ska jag rodda en trädgård, en dotter, ekonomin (hade jag tufft innan, lär ju inte detta bli bättre) för tävlingen de kostar ju med coach, posering, bikini, dietmat, osv..
Min tid skulle jag påstå är just nu dyrbar, och med ett himla stort pussel. Men jag ska lyckas!

Taggar just nu för semester. 2/7 drar mini och jag 8 dagar till Rhodos. Sen blir det jobba v 28. För sedan ha 3 veckor semester till med mini. Och en själv, och den händer ju endast engång per år.. Så helig. Inga jobb i denna skallen då!

Hade ju nu turen vinna 14 dagar till Thailand, som var de bästa träning/resa jag varit med om.
Önska man var gjort av pengar så man kunde hänga med i oktober. Hade varit sååå grymt, rekommenderar verkligen denna tripp Fighters.

Kass på uppdatera bloggen med lite form chockbilder så ni som vill följa min resa till scenen.

Sen en bild på mig o min coach Johnny Lindin

Likes

Comments

Detta med blogga var kanske inte min grej just nu, hinner inte skriva nått.. Jobbar, jobbar tränar och har dottern.

Har även från förgående vecka gått in i diet inför Luciapokalen som jag kommer debutera i bodyfitness. Jäklar vad jag ska kämpa, knät mår lite så där. Ni som följer på Instagram vet om huset som brann i sköndal. Någon gata nedanför där jag befann mig, jag såg ju denna hunden och kopplade direkt att den måste vara från huset som brann. Väldigt skärrad och sprang ut mot bilar och överallt, jag efter i hopp om fånga in den. Höll på i 1 1/2 timma innan den kunde fångas in.
Knät fick sig en rejäl match som jag inte skulle kanske utsatt det för. Man. Vad gör man i sådana situationer. Ville ju inte den skulle bli påkörd.

Var även uppe och träffa min coach Johnny Lindin som ska hjälpa mig genom min resa, kändes sjukt bra! Och blev ett bra axelpass och fick lära mig bra saker att ta med mig hem.

På söndagen kom jag även in för ett pass på Stockholmskickboxning, kan varm rekommendera åka med på dem resan. Kika in på Fighters såå häng på, kan inte bli bättre med semester och kombinerat resa till Thailand. Mitt mål är även ta mig dit igen. Även om jag vann resan dit sååå kommer jag försöka spara för komma dit igen🙏🏼😍

Missa inte testa ta Pwo med trenden botten upp.. Ni har -20% på blackmadness genom knappa in Lotta20 på er beställning.

Likes

Comments

jobb, Fitness, Träning

För er som var på fitnessgalan kunde inte missat vår monter och doften av black Madness New release Av proteinpannkakor/våfflor.
Sjukt kul att få träffa på många följare och som man själv följer på Instagram. Missade ju själv strosa runt då det var fullt upp hela tiden. Känns som man hamnat i ett grymt gott team👣👹.

Efter mässan passade jag på luncha vapiano med min insta vän linda sjukt Go tjej, kändes som vi klicka direkt och var lika sååå kul att ses mer i sommar😎☀️.

Efter så blev det en dusch och vidare för träffa på Sami som har Stockholms kickboxning, för kolla in klubben, nu man vill bo i sholm och köra på med thaiboxningen. Fick med mig lite shyssta kläder och väska plus Lindor sååå nu jäklar 👊🏻💥 blir det mer thaiboxning på arena med billly.
Ni har väl inte missat att vi har thaiboxning onsdagskvällar kl 19 och fredagar kl 17!! Boka er!! Bästa träningen för båda smidighet, styrka uthållighet osv.

Nu blir det 🛫 hemåt mot Borås igen, och taggar inför lite gym sen kommer dottern från sin Ölandstripp med sin gudmor och familj ☀️🙏🏼.

Fullspäckat schema i veckan jobb 65h, träning, Frididrott s aktivitet med dotter, skolresa och såå klämmer vi in ännu mer flytt. ☀️📦📦 må jag har mycket och göra men Dammn I like IT.

Likes

Comments