Asså de tar kol på mig alla jävla känslor bara flödar men de händer inget åt de. Kan inte sluta tänka på de och göra olika scenarion av det, vi vet hur vi känner för varandra och det är just de.

Just det här är de vanligast bland två människor som älskar varandra och de blir alltid så komplicerat. Så till alla med exakt samma problem, ta tag i det och fega inte, säg vad du känner och ställ ultimatum så hamna inte i den situationen som gör dig ledsen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har ja fan nått botten allt händer på en och samma gång. Inte ofta nu på sistone jag fått uppleva glädje, jag måste få hjälp med detta för de tär på mig invändigt jag kanske döljer de jävligt bra men människorna i min närhet vet att jag blivit annorlunda, jag är mer aggressiv och negativ och jävligt elak och svårt att lita på folk och ibland jag kan få utbrott som gör att ja gör illa mig själv istället för någon annan.

Så från och med nu så ska ja umgås med männskorna som gör mig glad och stark, jag ska hitta dom personerna och dom e få.

Folk kanske uppfattat mig som player eller ja en bitch eller mean girl och ja så kan de va just nu. Jag e känslokall de kan ja stå för så nu jävlar ska detta få ett slut.

Likes

CommentsLikes

Comments  • 451 Readers

Likes

Comments

vafan gör ja i stan nu ska fan upp 6 idag. Tack tina för du stannar uppe åh pratar med mig <3
fett långt hår man fått åh haha ;)


  • 471 Readers

Likes

Comments

New year, new me eller va brukar man säga.
Nu jävlar ska de bli ändringar i mitt liv, allt ska bli bättre, jag ska må bättre.

  • 478 Readers

Likes

Comments  • 504 Readers

Likes

Comments


  • 539 Readers

Likes

Comments

länge sen sist nu men go jul iaf ♥  • 541 Readers

Likes

Comments

Är så jävla trött med allt jävla skitsnack och drama. Vill bara supa mig bort nu och glömma världen. Kan inte allt bara bara bra för en gång skull.


  • 618 Readers

Likes

Comments