Jag har blivit av med mitt jobb (jag var bemannad, vad förväntade jag mig?) och jag har förlorat min kärlek sedan tre år tillbaka.

Jag är stressad över att jag är fortfarande tillsvidareanställd på bemanningsföretag trots att jag egentligen bara gick med för att jag visste jag skulle få jobba för det här specifika företaget. Jag har ingen som helst lust att bli runtkastad på som en jäkla trasdocka tills jag blir på riktigt anställd. Jag är en människa, ingen vara eller produkt som bara går att hyra ut till alla som ber om det. Det ska vara på mina villkor, vilket jag känner att det inte kommer vara under dessa förutsättningar.
Förhoppningsvis löser det sig någorlunda, men det vet jag troligen inte förrän någon gång nästa vecka.

Och kärleken ska jag inte prata för mycket om. Vi vet faktiskt inte hur det ser ut om en vecka, månad, tre månader. Vi vet ingenting annat än att vi tar en ordentlig paus med alla rättigheter hos en singel.
Vi vet att vi hade en lång good run och det gör ont i hela mig att erkänna att det kanske är för det bättre för oss båda att det tar slut nu. Men det vet vi inte säkert, inte än.
Det enda jag vet nu är iallafall att jag måste jobba med mig själv i första taget. Få mig själv att må bra. Lära mig älska mig, lära mig att jag duger och är framförallt värd det.
Inte förrän då kan jag lära mig att på riktigt älska andra.

bild utan källa/inte min

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var vi på Mello i vår fina stad Gävle! Åt lite mat innan på La Mancha Texican Steakhouse, och det var SÅ GOTT! Jag har aldrig ätit där innan men det ska jag fortsätta med i framtiden! 💘 Frälst tror jag folk kallar det?

Jag skulle bara vilja flika in mitt tycke på hela den här mellanaktsgrejen som har bubblat upp nu på grund av att de bytte ut "norden" mot "jorden" när de sjöng svenska nationalsången.
Nog för att jag är en sån som tycker att mycket som folk gör i PK väg är överdrivet. Allt måste inte vara PK hela tiden, så länge ingen (som inte har pappershud) tar illa upp MEN! Jag tyckte verkligen att det framträdandet var vackert, kraftfullt, och framförallt mäktigt. Satt i publiken och tårarna rann på mig!😍
Det spelar väl ingen roll på ett ord i en låt, du kanske dör på din svennesemester till Gran Canaria och då är du inte i norden! 😂
Tycker vårt folk har blivit fruktansvärt känslig mot ALLT. Oavsett om du anser dig PK eller ej, väx lite hud så slipper ord förnärma dig så mycket. Jag lovar att du mår bättre efter det!

Vågar jag påstå att det är av exakt samma anledning Bengtzing inte gick vidare heller? För att hon var "för PK"? Någon som satsar emot?

Nu ser vi fram emot Oscarsgalan inatt 02.30-05.30 👍😊🍷

Likes

Comments

Lägger upp den här på morgonen så lite fler kanske ser den, men skriver den kl 1 på natten.
Det är väl inte direkt nattliga tankar mer än att jag vill skriva av mig lite, huhu!

Men jag har iallafall börjat utmana mig själv litegrann så vi får väl se hur det går med det! Jag ska åtminstone göra en skiss varje dag för resten av framtiden, så jag förhoppningsvis åtminstone blir bättre på det!

Kan tipsa alla som tecknar på ett sätt eller ett annat om sketchdaily som är tokbra om en skulle behöva träna på poser och/eller snabba skisser!
http://reference.sketchdaily.net/sv/
URL har vi där. Du kan ställa in på om du vill ha naket, påklädd eller båda. Actionposer eller inte, män eller kvinnor, och även hur länge varje bild ska visas. Det blir en rejäl utmaning att sätta på kort tid, en anar inte hur lång tid det tar att bara skissa en pose! Så den tipsar jag om starkt! 

Kommer ladda upp lite mer bilder om jag får till det tillräckligt bra för att jag ska våga visa hela internet. 😳

Men det var väl det enda jag hade på hjärtat just nu.. Finns fler saker jag vill tipsa om men det tar vi då isåfall 😉

Likes

Comments

Ååååååh! Kattungar alltså!
trodde han låg och drog i sin leksak, men det visade sig att den lilla djävulen hade hittat något mycket roligare att slita sönder..😢 Mina fina nya tofflor jag fått i julklapp av svärfamiljen... Nä nu måste han kastreras! Helst nyss!

Likes

Comments

Skyndar mig medan det fortfarande är typ helg. 😘
Skål!

(tack Carin för vinet! 😁)

Likes

Comments

Första tre dagarna av året har inte varit så hädelserika, har mest suttit och spelat Dragon Age Inquisition nu när det inte är upptaget! Skoj spel det iallafall. 😄

Men det är väl okej, va? Man behöver inte börja vägen till att bli en annan människa direkt på det nya året? 😶
Haha, annan människa, där försa jag mig allt! Nä, jag är fortfarande jag men ja.. Ni fattar!

Idag gjorde jag inte så mycket mer än det, förutom nu! Nu sitter jag här hos @ellaneriksson, dricker te, och tittar på när hon bladar reklam.
Lång natt ikväll! Får se om nästa vecka blir mer intressant.. 😅

Likes

Comments

bild jag hittade på reddit, har ingen källa.

Men det är rätt så motiverande! De senaste månaderna har varit lite småjobbiga, det brukar vara så. Jag tänker inte lova att det blir någon ny mig, men jag kan lova att det kommer bli några förändringar.
Jag vill skriva min nya bok!
Skriv en ny bok ni också, och gör den intressant!

Likes

Comments

Nämen hoppsan! Här låg den också minsann!
Satt och stirrade mig blind det datum det stod att den skulle komma till crunchyroll men den gjorde aldrig det..
Men det verkar som att jag har missat något för här var den minsann!
Digimon Adventures tri!
Gör mig inte besviken nu, för helvete!

Likes

Comments

Ungtupparna gjorde slut på gammelgubben under nyår. Twelfth är stendöd medan både Azog och Harley levde loppan resten av natten!
Busar...

(Azog och Twelfth tillhör @ellaneriksson )

Likes

Comments

Klagar inte på detta nyårsfirande!
Chips och Doctor Who! Tack och lov blir jag äntligen av med Smith!

Likes

Comments