Wooop 🙏 Fars dag.. Jag behöver väl inte ens berätta o förklara varför min pappa är bäst? Haha. Men han är ju ironman. Han har vart uppe o knackat på i himlen och kollat läget ett par ggr.. De är som om han skulle bygga ett hus där och lixom kollar till lite då för o se hur de går 😂🤘 men han är ju världens mest omtänksamma, han är bara bäst.. Jag är stolt över honom. Svenne danne ❤️🙌


Vaknade idag från en barnledig helg och längtar ihjäl mej. Men vad behövligt de har vart med lite avlastning! Jag har verkligen fått andas o ha tråkigt.


Har fått kontakt med en person som gör mej så glad, varm. Jag är sjukt nyfiken på vart dehär kan leda. En väldigt fin vän iaf.

Jag är klar såhär långt.. Jag vet vad jag vill. Vad jag vill ha, vad jag vill i framtiden, vad jag tycker om, prioriteringar, värderingar och jag vet vad jag inte vill. Det finns inget utrymme för att gå balansgång, inget utrymme för att spela lite på känslorna, jag tänker inte chansa. Jag tänker inte mötas halvvägs eller ge med mej. Nu vet jag hur jag kan må, ska må och vill må. Nu är det dags att på riktigt ta hand om mej själv.


Puss! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Går det att sätta ett pris på sitt egna värde? 

Jag undrar om jag någonsin vart så kluven i mitt liv. Jag vet inte alls vad jag vill. Jag vill vara lycklig, prioriterad, älskad.. Men till vilket pris? Hur mkt ska jag som person lida och kämpa för att få känna så av en annan person? Allså, är det den personens värde eller mitt som ska sättas? Snurrigt. 

Jag vet vad jag haft, jag vet ibte vad vi kan ha. Jag vet inte vad annat jag kan få. Baserat på det är ju beslutet enkelt. Jag vill inte ha det livet tillbaka igen. Någonsin. Men om det jag hade skulle övergå till bara de fina stunder vi hade, bättre version.. Så är det ju de ända jag någonsin velat, ändå är det något som får mej att tveka? Är det så "enkelt"? Klart att man kan ändras, folk ändras. Men hur mkt? Hur länge? Hur kan man vara säker! Det går ju inte, de är tillit som behövs och det finns ingen tillit alls just nu. 

Well time will tell. ​

Likes

Comments

Om man skulle ta o va lite glad? Tacksam? Jag har ju faktiskt allt jag behöver. Jag är ju glad och börjat bli ganska lycklig ändå.. Vad är lycka egentligen? Eufori? Eller att man är glad? Nöjd?.. 🤔


Hur som haver, idag ska vi bege oss till Linköping och fira lillasyster som fyllt 25 år igår. Ska även passa på att ta med lite tvätt till mor o far då min tvättmaskin ännu inte är igång.. 😑 har en underbar vän som kom o hjälpte mej men den sista lilla detaljen skulle jag lösa o de bara händer inte. 😏

Har börjat snacka med en kille från Norrköping som är så himla trevlig, de har fått mej att tänka lite. Allså man jämför ju alla med varandra hit o dit, vilken skillnad de är på mognad, värderingar osv när man plussar några år. Varför har jag inte insett de tidigare? Härligt att prata med någon vars liv inte kretsar kring fest och uteliv.

Milo har fått förskoleplats, på samma avd. Som viggo. Det känns sååå himla bra! En stor sten som lättat! I januari är de dags, de innebär ju även att jag behöver hitta nått att göra. Jag antar jag går tillbaka till de gamla sålänge men va inne o titta lite efter jobb igår.. Blir nog o söka lite o hoppas på de bästa! 🙏

Neee kära läsare, nu ska jag ta mitt lila hår och knalla in till vardagsrummet och pussa ihjäl dom små liven.

Puss o kram skumbad 😘🙄🤗


Likes

Comments

Jag har vart riktigt dålig på att uppdatera. Jag har nog varken haft tid, ork eller lust ärligt talat. Dehär med att vara ensam med två små hela tiden är tufft. Man blir tröttare än vad man kunde tro. Varannan vecka vore ju inget i jämförelse. Jonte har haft grabbarna lite mer nu dock, en hel helg har de blivit, de gick hur bra som helst. Det är skönt!


Jag vet inte vad jag ska berätta om egentligen.. Mitt ex har kommit på att han gjort ett misstag och vill att vi ska försöka igen. Jag är tveksam. Tveksam om man kan kappa ihop något som gått sönder så mkt. Om de kommer att fungera, bli bättre? Alla tusen frågor i mitt huvud, jag är så vilse i de. Samtidigt som jag känner att jag trivs med mej själv, accepterat och gått vidare en bit så finns ju ändå känslor kvar som inte vill annat än att försöka, bli familj o leva lyckliga. Samtidigt så känner jag, jag har kämpat för det såååå länge.. Jag har försökt, läst lite gammal skig som hänt och blir så ledsen hur jag har accepterat vissa beteenden. Misstolka mej inte fel, jag älskar jonte! Han är fantastiskt! Men han har inte visat respekt mot mej, prioriterat fel och betett sej illa (enligt mitt tycke). Även om det funnit sååå mkt fina stunder så är de mkt skit som bubblar, jag vill inte ha tillbaka de, de livet. Jag ska ta ett beslut som påverkar hela familjen ink. Honom, för vårt liv framöver. Hur kan jag?Likes

Comments

Det var ju väldigt länge sen nu känns de som. Händer som vanligt massor och ingenting. Jag vet inte vart jag ska börja? 

Idag fick jag höra att mitt ex gått hem från krogen med en annan tjej.. Jag vet ju att han träffar en ny, jag själv är ute o ser mej omkring så varför kändes det som en jävla käftsmäll? Jag känner väl inte så mkt kärlek romantik för honom längre (efter att fått se vårt förhållande från en ny synvinkel så klarnade mkt) men jag älskar honom som familj lixom. Han är ju pappa till mina barn. Klart det känns. 

Har ikväll kännt mej ensam igen, det var länge sen. Men ikväll känner jag mej ensam och lite rädd.. Jag trodde jag hade hittat min soulmate, att det var jonte jag skulle bli gammal med. Jag var så säker på det. Nu undrar jag om det ens finns nån annan jag kommer kunna känna lika mkt för? 

En jobbig kväll blev det iaf. Imorgon är jag barnledig och förhoppningsvis ska ut med en nyfunnen vän.. I hope, jag behöver de! Puss!! 

Likes

Comments

En helt vanlig tisdag, vaknade av att Milo pussade på mej sen gav mej en sånn typisk "mjuk klapp" över ansiktet 😂 sen upp slänga barnen i badet, frukost och nu sitter vi här och väntar på min farmor och farfar. Dom ska komma och hjälpa mej lite med bygga ihop säng mm..

Jag vet inte vad jag skulle göra utan min familj och mina nära nu. Det har verkligen vart tydligt vilka som finns där och bryr sej, vill hjälpa mej på riktigt! Att separera är jobbigt men med barn och skilsmässa är en helt annan sak. Det dyker upp problem och skit hela tiden. Att man måste fortsätta ha kontakt gör ju inget lättare för även om jag inte påstår jag är kär i jonte längre så är han fortfarande en viktig person, jag älskar honom lixom.

Barnen har sovit borta en natt i taget då såklart, gått jättebra! Känns som att de ändå går sakta men säkert framåt! 🙏

Nu har jag dessutom bokat ett sexparty och en girlsnight och de ska bli sjukt roligt! 😂

Ja hade inte så mkt att säga så jag ska pussa på dom små nu. See ya 💋


Likes

Comments

Jag tänkte att de va dags att uppdatera igen.. Viggo har börjat på förskolan nu, det går hur bra som helst. Dom sa idag att dom ser skillnad på viggo, att han tar för sej och pratar mera än tidigare. 🙂 de är ju kul att höra! 😁 blir roligt när Milo börjar med, han kommer stormtrivs tror ja!

Påtal om att stormtrivs så älskar jag mitt nya hem! Jag har nog aldrig kännt mej så hemma direkt som jag gör här. Det börjar dessutom bli riktigt fint! 😁


Påtal om fint så ska jag dessutom träffa en gammal barndomskärlek snart, det ska bli spännande! 😍 hoho, kul att ge mej ut som bara jag, Alice. Och bara göra Alice saker, prata och lixom tänka jag. Taggad jag blir direkt!

Jag har alltid drömt om att bli bjuden på en riktig dejt, old style lixom. Blommor och ut och käka.. Ja hela allt. Hoppas att det kommer att hända nu då!! 🙏 så alla singlar, kör bara de kan bli kul! 😁

Japp efter helgen börjar allvaret igen, måste söka skola, bostadsbidrag skiten och betala räkningar.. Allt sånt kul. Jiiho! Men tänkte ta med viggo till biblioteket en dag bara han och jag och läsa lite ihop.. Det kommer bli fint 😊❤️

Puss och kram skumbanan ❤️


Likes

Comments

Jag har fått ny energi, jag känner att livet blir lite lättare varje dag. Jag har gråtit floder, haft fruktansvärt mycket ångest och nästan slutat äta. Aptiten försvann och sömnen blev lite hur som helst, jag antingen sov hela tiden eller inget.. Men det gjorde inget. Jag gnällde och ältande allt, jag frågade mej själv tusen olika frågor men det fanns inga svar, svaren gjorde inget bättre heller. Jag valde att acceptera det hela. Att verkligen leva här och nu. Inget mer. "Att känna att NU är det bra, jag sitter inne och myser, ätit god mat, barnen leker".. Livet blir enklare. Jag valde att tänka att vad som än har hänt och kommer hända så spelar det ingen roll, för dethär är nu. Och jag kan inte ändra på något, bara mitt egna liv och mina egna tankar. Jag kan välja att älta och bråka eller att acceptera och gå vidare. Att jag väljer att gå vidare betyder inte att det är lätt på något sett, det betyder bara att jag för första gången verkligen tänker ställa upp för mej själv! Jag väljer mej själv! Jag förtjänar det bästa jag kan få!

Milo har hunnit fylla 1år redan och imorgon börjar viggo på förskolan igen, livet rullar på. Rutiner kommer att skapas efter vårt nya liv nu. Jag måste erkänna att jag ser på framtiden med spänning med, att faktiskt bara tänka på mej själv, inte ta hänsyn till någon. Att kunna dra iväg spontant och att kunna inreda mitt hem hur jag vill! Haha. Jag har saknat känslan av att bli smygtittad på, att känna mej attraktiv! Wow, gick ut med syrran i helgen och sen känslan att faktiskt bli spanade på den är härlig allså 😂💃 plötsligt kände jag mej som en snygg kvinna och inte bara morsan och sambo.. Mamman till barnen typ. Jag har saknat känslan av att känna mej levande!

Jag saknar såklart Jonte hemma, det är tomt lixom. Ensamt att inte ha nån i soffan o se film med eller som kan krama mej, pussa hejdå på morgonen osv men det är väl inget konstigt. Vanesak! Han är viktig för mej men jag tror helt uppriktigt att dehär blir bäst!


Pussssss 💋


Likes

Comments

Jag har inte riktigt hittat dom rätta orden.. Vi ska iaf skilja oss, vi ansökte om papper idag. Det känns som att varje lilla steg man tar blir ett jättekliv och en ny käftsmäll.. Jag har accepterat att livet inte blev som jag tänkt eller ville, jag ve att jag kommer att bli lycklig igen, jag kommer hitta någon annan som älskar mej som jag behöver och förtjänar. Vi har även berättat för viggo och det gick hur bra som helst, han påpeka att han inte ville att vi skulle bo isär och att han tyckte de va för långt.. Mitt hjärta brister när jag tänker på allt.. Inga mer familjeutflykter, julaftonsmorgon, födelsedagar.. Frukost och myskvällar.. Jag får dåligt samvete mot barnen, att jag har svikit dom, att jag har misslyckats som förälder. Livrädd inför framtiden hur jag ska klara allt ekonomiskt.. Hela situationen är så himla jobbigt! När jag flyttade hemifrån när jag var 20 flyttade jonte med mej, vi har bott ihop sen dess.. Hela mitt vuxna liv har vi vart sida vid sida.. Skolan, jobb, körkort, barn, bröllop, flytta hemifrån, min första utlandsresa.. Vi har gjort allt tillsammans.. Jag kommer alltid att älska jonte, så det gör ont.. Men det måste nog vara såhär. Vi måste vara lyckliga, jag vill vara inte bara bästa mamman jag kan men även vän, dotter, syster och person.. Jag.Likes

Comments

Ja livet de vänder fort, utan förvarning men ändå tusen lampor som blinkat. Jag vet inte om jag har låtsats att de var discoljus eller om jag blivit bländad och inte ser vad som ligger framför mej. Att det har vart prima ballerina säger jag inte men jag har så gärna velat. Jag har vart kär i tanken på vårt äktenskap blandat med nån romantisk film. Det har inte vart verkligt dock. Nu är det över iaf. Vi väljer att gå skilda vägar även om vi är sams.. Så är det väldigt jobbigt! Många tårar och en helt otrolig ångest varje dag. Det har surrat ut i fingrarna, jag har jobbigt att andas och en ständig känsla av panik i kroppen. Det börjar lätta nu dock. Jag kommer att klara mej. Jag kommer att bli ok. Ensam mamma till två små pojkar. Jag har vad Jag behöver. ​

Likes

Comments