ÄNTLIGEN KÖRKORT🚗 Idag så klarade jag min uppkörning så nu kan jag göra Sverige osäker på vägarna. Tack så himla mycket Centrala Trafikskolan Säffle för att ni gjorde det omöjliga möjligt för mig, ni är Sveriges bästa trafikskola och ni har ett väldigt bra bemötande hos er. Ni gjorde också så att jag slapp att lägga lika mycket till på mitt körkort, men sammanlagt cirka så har jag betalat 54 000 kr på mitt körkort.

Jag är evigt tacksam över att ni finns, och tack till Olle Ahlberg som har varit min körskolelärare här i Säffle för utan dig hade jag haft hem längtan men du gjorde så att jag trivdes. För att du har varit som en andra pappa till mig❤️💋😘🚗😍🔅

Jag saknar er redan, men jag lovar att en dag så kommer jag upp till Säffle och besöker er😘❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

Då har man klarat första steget till körkortet uppe på Centrala trafikskolan Säffle på trafikverket alltså teoriprovet, nu är det bara sista steget kvar innan körkort "uppkörningen"🚗

  • 7 readers

Likes

Comments

Då har jag varit i Säffle i en vecka nu, och det börjar att bli lite nervöst inför teoriprovet på fredag den 17/2-17. Så nu är det bara plugg som gäller så att man klarar det, och veckan efter så blir det uppkörning och förhoppningsvis så klarar jag det med och då kommer man hem med körkort i handen.

Jag har sett nästan hela Säffle och det är en fin stad, även om det ligger 2 timmar från där jag bor i vanliga fall, men det är en stad som jag verkligen komma tillbaka till bara för att det är en sådan fin stad. Men där jag bor på Centrala trafikskolan så är det lite kalt, men nu så ska jag krypa ner i täcket och fortsätta plugga teori så att jag klarar det. <3

  • 19 readers

Likes

Comments

Då är man snart klar efter några timmars barnvakt till en underbar 3 åring. Längtar redan till nästa gång jag passar honom.

Längtar hem till min säng för att krypa ner i sängen och bara somna och veta att man är ledig i morgon😊🙂❤️

  • 31 readers

Likes

Comments

Nu när du min äskade tvillingsyster åker till England, och du ska göra ett helt år där som aupair där.

Jag har sådan jävla ångest över att du ska åka på grund av att jag är rädd att det ska hända dig något på vägen, och då kanske inte jag kan hjälpa dig och det är jag rädd över.

Jag saknar dig redan och då är det 3 veckor kvar tills du åker, och jag gråter mig själv till söms varje dag. För att jag måste tänka och bevara den tiden som jag har kvar med dig innan du åker, för efter det får jag kanske se dig igen i oktober och det är en lång tid för mig och din saknad.

Jag saknar dig redan så mycket så jag vet inte vad jag ska ta vägen och jag vet inte om jag kommer att klara det heller även om jag vet att du känner samma sak som just mig nu. Varje tillfälle som jag kommer att få kommer jag att åka över till dig för att träffa dig.

Du betyder allt för mig om något skulle hända dig när du är där borta, så skulle inte jag kunna leva med mig själv för det. För du är en stor del av mitt liv och du finns alltid där för mig och jag för dig, så jag hoppas att du kommer att få det bra där borta i England.

  • 62 readers

Likes

Comments

De minerna som jag har från min student och balen är helt underbar, om jag fick välja en enda önskan så skulle det vara att få uppleva dem dagarna igen. För man var så himla glad över att man hade klarat av skolan och fått dom betyg som man ville.

Den stunden innan man sprang ut var så otroligt nervös över något som man visste bara händer en gång i livet, men när alla släktingar möter upp mig så säger dom grattis och tar kort och så får man blommor och gosedjur som man hänger runt halsen.

Efter det så gick vi ner via stan ner till slussarna i Trollhättan där alla flaken väntade, och så gick vi upp och åkt i cirka 2 timmar men det var så kul så det ända man tänkte var på att hoppa och ha så jävla kul den sista stunden som man hade kvar tillsammans.

På bal kvällen så gjorde min tvillingsyster mitt hår och jag blev så nöjd med det för jag var verkligen fin, finare än vad jag visste själv. Och klänningen betalade jag 700kr för och jag tycker att min klänning var en av dom finaste på balen den kvällen, och maten och drycken var god.

När vi skulle gå och dansa så åkte en klass kompis hem och så hittade jag inte dom andra två så det blev jag som stod i ett hörn och kollade på när dom andra dansade, och helt plötsligt så kommer det fram en kille och börjar dansa med mig utan att jag var beredd på det och vi hade det så kul. Och sedan så följde jag han ut och då skulle han hem men så skulle han hämta sin flickvän först, och då fick jag hans nummer och fb.

Men Jag är så jävla stolt över mig själv att jag har klarat av att ta studenten och att jag gick på studentbalen, det ångrar jag mig inte ett dugg att jag tog det. För det kommer bara en gång i livet och det var då, och nu så är det bara att sikta mot nya mål och stjärnor i livet. Men jag vet inte vad som händer i fram tiden men jag hoppas att det är något bra och roligt.🇸🇪🍾🌹💐🎓🎉💋  • 68 readers

Likes

Comments

Jag har träffat en helt underbar kille, och vi träffades via en chatt sida. Vi har träffats några gånger och pratar en hel del med varandra, och det jag gillar med honom det är att han är så ärlig och att han tar den för den jag är och inget annat.

Om jag ska vara ärlig så Börjar jag att få känslor för honom och då menar jag mer än vänner :) <3


Likes

Comments

Äntligen så har jag fått min studentmössa som jag har gått och väntat på, och jag är så himla nöjd med den och jag ångrar ingenting med den.

#nu får studenten komma
#abcgruppen

  • 112 readers

Likes

Comments

Idag så har jag och min syster bråkat om olika saker, och i detta så kom det upp många dåliga minen från den tiden jag gick i högstadiet och mellanstadiet.

Jag har alltid varit den tjejen som är rädd att ta en konfikt, för att när jag var mindre så blev jag alltid retad av andra i min klass dom pratade alltid bakom min rygg och sa taskiga saker till mig.

Och det har lett till att jag har en dålig självkänsla och att jag inte har någon tillit till dom som jag har i klassen. Det är jobbigt för mig för jag har alltid känt mig trygg hos lärarna på skolan, och det fick jag lite bikar och kommentarer på varför jag umgås med dom och det har och göra med att jag inte känner mig trygg i min om givning. Jag har alltid varit den tjejen som har varit anorlunda och gjort vad andra har sagt till mig att göra.

Jag sa även till när jag gick på högstadiet på Fuxernaskolan i Lilla Edet till alla lärarna och rektorn att jag inte trivdes att klassen frös ute mig, och att jag kände mig mobad. Lärararna och rektorn tog det inte på allvar så jag var tvungen att gå till en skola där jag inte kände mig trygg.

Jag har även haft en jobbig uppväxt över huvudtaget, men det kommer dagar då jag tänket på det och är det jobbigaste just nu. men jag är berädd att släppa det som jag har varit med om och blika framåt på framtiden.

Det som jag blir mest arg och ledsen över det är när ingen på skolan tar något på störta allvar när en elev berättar saker, och om dom skulle gjort det så skulle det som jag går och bär på nu inte vara så smärtsamt som det är.

Likes

Comments

Nu är det nytt år med nya möjligheter.

Detta året kanske man skulle satsa både lite mer på skolan och att hitta kärleken kanske, för det har varit lite sisådär med det under detta året. Och jag ska också börja året med att berätta för den personen som jag har en crush på, så får man bara hoppas på det bästa. ❤️❤️😀😀🎆🌹💝

  • 118 readers

Likes

Comments