Jag har bestämt mej att göra något åt saken .

Inget funkar liksom , funkar bara väldigt korta stunder . och då kör jag 200 blås innan jag krachar igen . känslomässigt knäckt och med det menar jag är käslomässigt super duper känslig . Är folk omkring mej inte snälla med varandra blir jag låg ledsen och besviken ...hallå milla är du 5 eller ... min misstanke är att min ryggsäck är för tung . och jag bokstavligen trillar omkull .

Allt ifrån sveket från min mamma till att jag känner jag svikit mitt barn , fast ändå har jag räddat livet på henne det är jag säker på .

Till min framtid ska jag stå och stampa eller ska jag bli något .

Ska jag följa min nagelteknolog dröm ? eller ska jag hjälpa andra med mina erfarenheter .

I alla fall nästa vecka ska jag på en anhörigvecka och få hjälp att hantera vissa saker , jag tror faktist att det kommer funka på mej .

Och NU till den stora ångesten . Jag har aldrig släppt in sambon när det gäller mina barn ... jag har gjort allt och han har fått stått utanför stackarn varför vet jag inte vill väll känna mej behövd eller nån annan sjuk anledning ''inte vet jag ''

Ja i alla fall jag ska på anhörigvecka för MIN egenskull jag som aldrig gör något för min egen skull .

Och jag måste lämna över till sambon herre gud hur ska dom klara sej utan mej , vad ska dom äta ? hur ska dom vakna på morgonen ? vem tvättar , diskar ? låter skit löjligt jag vet !!!

men det är skit stort för mej .

Häromdagen fick jag höra att det syns på mej att det har varit mycket en längre tid för DU ser ut som 10 år äldre , du ser ut som ett VRAK!

Men HALLÅ nu är jag ful också !!!! lika bra jag gräver en grop ...... nä ooonej så lätt blir inte världen av med mej ... kommer tillbaka med dubbel styrka .

Likes

Comments