Opskifter

Disse brownies er så nemme, lidt sundere end andre og hurtige at lave, samtidig med smager de super lækkert.
Det er denne opskrift mig og min familie plejer at lave, når vi skal have lidt til den søde tand.

Mængde: Bageform på 26x18 cm

INGREDIENSER

100 g smør
2 æg
3 dl sukker
1½ del hvedemel
4 spak kakao
1½ tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
100 g hasselnødder (valgfrit)

FREMGANGSMÅDE

1. Smelt smørret og lad det køle det af. Hak hasselnødderne groft, hvis de skal i.
2. Rør æg og sukker sammen i en skål. Rør mel, kakao, vaniljesukker og salt sammen i en anden skål.
3. Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen. hæld det smeltede smør i og rør godt rundt.
4. Smør en bageform og drys raps i - tøm resterne ud. Fordel browniedejen i bageformen (dejen behøver ikke nå helt ud til siderne, den fordeler sig selv når den bliver bagt)
5. Bag brownien ved 175 grader i cirka 30 minutter - pas endelig på, at den ikke for meget! Den er færdig når en strikkepind der stikkes i kagen, stadig har lidt dej klæbende til sig.
6. Lad kagen køle helt af i formen, før der skæres af den

God fornøjelse.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej!

For at være ærlig, jeg har ikke nogen idé hvad min blog skal handle om. Men jeg tænker at der skal være nogle sunde madopskrifter, anmeldninger af bøger fordi det er det som jeg gør bedst, og det er som jeg ville give jer.
Men i må meget gerne komme med noget som i har lyst til at læse om. Jeg er åben for idéer. :)

Bliv hængning, hvis i har lyst til at læse mere om det som jeg har tænkt mig. :D
- Mia

Likes

Comments