Hej jag vill bara säga att jag inte kommer skriva på denna bloggen längre. Men jag har en annan som heter fanny_hende. Så in och följ mig där istället. Tack för tiden här och hoppas ni följer med till den andra!

Hejdå från Miss_fanny_hende

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej! Jag har inte bloggat på ett tag men det är bara för jag har inte känt för att blogga:) Men hoppas på att få tillbaka lusten igen!!


Kram Fanny

Likes

Comments

god morgon!!

Idag ska jag hämta min moster och kusin på Sturup de har varit i en vecka på Mallorca:)

Efter det så kommer min kompis Vilma och vi ska sova över eftersom våra föreldrar är på en kräftskiva . Vi ska laga tacos, köpa ben and jerry och godis:)

Kram Fanny

Likes

Comments

Nu ska jag snart till skolan. Jag ska bara hämta upp en kompis. Hörs sen

Likes

Comments

Hej, Idag är det måndag det innebär att det är skola. Jag vaknade faktiskt väldigt lätt idag. Som sagt jag bar sjuk föra veckan så kommer nog få ta igen lite. Men men. Vi ska inte ha någon idrott på morgonen som vi brukar ha. Vet inte varför. Jag sitter nu i köket och äter frukost.

Hejdå

Likes

Comments

Hej jag vaknade kl 11. Nu ligger jag och tittar på shake it up. Jag ska nog börja titta på serien glee. Hörs sen


Likes

Comments

Hej, jag vet att jag inte har bloggat på ett tag. Jag har inte hunnit med. Men nu kan jag också blogga på telefonen så jag hoppas det blir bättre nu med uppdateringen. Som ni såg i rubriken så är jag sjuk:-( har mycket huvudvärk mm. Men nu måste jag sova. God natt


  • 18 Readers

Likes

Comments

Hej idag har jag varit i skolan och det har varit rätt chill. Först hade vi idrott och jag älskar idrott så det bar bra. Sedan hade vi so/engelska efter det så åt vi och sedan hade vi svenska. Och sist matte. Och på matten så gjorde vi diagnos för multiplikation och division jag fick alla rätt så glad. Men nu ska jag på träning så hoppas jag kan skriva när jag kommer hem. Längtar så mycket till baka till Kreta för där var soligt och här är det regnig. Hejdå!


Likes

Comments

Nu badar jag det är jätte härligt☀️🍔🙊


Likes

Comments

Hej idag ska vi åka till flygplatsen vid 17,30 för vi ska flyga hem idag😫 vårt plan går ca 22,00 då ja nu ska jag njuta sista tiden som är kvar🙈🙉🙊
Likes

Comments