Hej alla! Hoppas ni haft en bra dag! Själv är jag groft förkyld pga att en i klassen hostade i mitt astikte 4-5 gånger! Super jobbigt att vara såhr förkyld. Saknar skolan och kan tyvärr inte gå imorr heller. Men vi åker till Tyskland imorgon kväll så det blir ju nice! hoppas bara inte att jag blir mer förkyld för vi ska sova 2 nätter på båten sen 1 dag i Tyskland. Så det kommer ingen upd på fredag! men vi hörs på måndg då. HEJDÅ!!!!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nämen hej alla! det var ett tag sen. Andledningen att jag inte uppdaterat något är för att, jag inte hunnit, har glömt, och lite annat. Men ska inte uppdatera varje dag längre utan jag uppdaterar:

Måndagar

onsdagar

fredagar

För att det blir lättare att komma ihåg då. Men vi hörs på osdag så heeeeejjdååå!

Likes

Comments

​Hajzan alla! förlåt supermycket för uppdateringen. Det har bara varit svårt just nu. och jag kommer tillbaka på fredag nästa vecka så ta det lungt tar bara en paus, så vi hörs snart.

Likes

Comments

Hajzan och glad Halloween!

Idag gick vi en runa i några kvarterer. Vi tänkte såklart "vi kommer typ få 20 godisar" så vi gick i några kvarter och har typ 15 godis bitar. sen vi går till fler och fler och sen har vi helt plötsligt halva. Vi tänker att gå några kvarter fler och tillslut så blir båda våra hinkar fulla. Vi tänker mer kan vi inte få. Men vi går lite till. Sen vi måste lägga det i fickan. Sen så går vi hem. Och vi sätter oss vid bordet och bara "vad har vi gjort" vi andas lite börjar äta typ 4 stycken och håller på att svimma av hur mätta vi blir se jag tar inte mer men jag blev nästan rädd så mycket godis vi två har fått. 

Okej nu ska jag fixa lite saker så vi hörs imorr. 

HAJDÖ!!!!!!

Likes

Comments

kommer inte skriva idag för att jag inte har inte tid idaf så vi hörs imorr

Likes

Comments

Hajzan!

Idag ska jag prata om vad som vi har gjort. Ja, vi satt på akuten hela natten i 7 timmar. Helt sjukt.

Klockan 7 vaknar jag (alltså jätte tidigt för att ha varit uppe hela natten). Direkt sätter mig i köket och redigerar dagens vlogg. Sen laddar jag upp den på youtube och efter gör jag frukost. Klockan halv 10 vaknar Bea. Sedan så gick vi ut och hoppa över buskar. Sedan kom min farbror och hans fru och hälsade på. Efter dem hade varit här så gick jag och Bea till rusta. Där bjöd Bea mig på pengar. Till mig köpte hon en liten hårig vit boll till mina nycklar och en aloe vera deodorant. och till sig köpte hon också en boll,body lotion paket och en peal of mask till oss båda. Sen gick vi hem och efter en stund åkte vi till lile skog. Meningen var att leka men Waldy (EN HUND) men vi fasnade vid en utsikt och tog sånna där goals bilder. Sen kom vi hem åt en pizza och chillade helt enkelt och ja, det var väl typ det nu måste jag redigera.

HAJDÖ!!!!!

Likes

Comments

Hej allihopa!! Idag så har jag fotat ungefär 80 bilder, asså bara igår och idag. Men vi skulle ta de sista bilderna vid solnedgången tillsammans på ystads högta topp. Då tog vi bilder, dem alla blir verkligen super lyckade men den sista var yoga bild, men vi höll på att skratta ihjäl oss. Det var så svårt. Bea började med att ramla bak hela tiden den så började jag trilla bak, och det var svårt att vara seriösa vilket är rätt svårt när man är mee Bea. Men tillslut så lyckades vi med bilden. Och så roligt har det alldrig varit att ta en bild. Men det kommer om några veckor ett inlägg om mina bilder och sånt.

Men tack för du läste så hörs vi imorr

HAJDÖ!!!

Likes

Comments

Hajzan alla!! 

idag skulle ju jag och Bea åka till ystad. Och jag tänkte mer parat om tågresan. Så vi kör väl helt enkelt.

Så när vi satte oss i tåget jag var riktigt glad. Så jag börja prata högre då och då, och de börjar med att jag säger "Bea!!" riktigt högt och hon skämms då och det var bra det lilla. jag säger "jag gillar gröt!!" jag skämdes inte ett dug. Sen säger jag när folk går förbi säger jag hajzan till alla RIKTIGT högt. Sen börjar jag sjunga riktigt högt. asså det var riktigt roligt. Kommer en vlogg om några av grejerna sen så kommer det också på snap. det finns på bloggen om du skrollar ner.

Det verka inte så kul för DIG men jag lovar det var ren roligaste tågresan.

Hajdö då ses vi imorr

Likes

Comments

Hajzan alla!! Idag så hade vi fest i skolan och man kan säga att den var inte direkt den roligaste festen jag varit med om.

Jag skulle ha blått hår och bjuda alla som ville, men precis när vi började spraya håret så tar den slut så himmla typiskt.

Vi ha alltid haft ass riktigt roligt party i skolan men det ända vi gjorde  var att springa och prata med alla i klassen och i andra klassen och kolla på film och äta popcorn och dricka super äcklig saft. Men det var ändå lite kul för man hade det ju ändå trevligt.

OKEJ, det var allt men imorr börjar bästa bloggandet tror jag.

HAJDÖ!!!!!!!!!

Likes

Comments

Hajzan alla! Idag tänkte jag skriva om vad jag tycker om hallowwen. Jag tycker hallowwen är en rolig tradition. För man får godis och pengar och man får kla ut sig läskig eller konstig. jag har bara gått bus eller godis en gång i hela mitt liv. Men iår som n vet ska jag gå med Bea i ystad som kommer bli så kuuuul!!!! 

Bea kommer vara en jäkla vampyr, och jag kommer vara en en person som har blivit mördad av mig. 

hallowwen är också kul för man umgås med vänner o familj och bara ha anment ha kul och trevligt. 

super tråkigt inlägg men vet inte vad jag ska skriva.

hajdö. 

Likes

Comments

Mina socialamedier:

Youtube: Mishias liv

Instagram: mishia_gogelein

Snapchat: mggelein8