Ligger i sängen och försöker komma på anledningar varför jag inte bloggat på länge... Sanningen är att jag inte har orkat samt haft lite personal problems så att säga. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller för jag har inte hittat mig själv bloggmässigt.

Men mycket har hänt, saker man ångrar och vill ta tillbaka, annat man önskar kunde hända en andra gång för det var så underbart första gången och så vidare.
Jag ska bli mer aktiv här, hoppas ni tycker det är intressant!

Följ mig även på snapchat och instagram!

M.N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hade en så bra vecka i Jönköping! (Dags att flytta kanske?)

Det var bland annat krök, utgång, fika och massa mys. Jag gick även på bio och såg Annabelle 2: Creation. För att vara skräck var den ganska bra. Dagen efter så fikade vi och sen har jag varit ute och gått långa promenader för Jönköpings väder är så mycket bättre än Göteborgs.

Sista kvällen var bäst då jag och N käkade pasta på Tortellini. Sen släppte han av mig och då var det dags att åka tillbaka. Ni som känner mig vet hur mycket jag saknar Jönköping och vill flytta. Håll tummarna för mig

Likes

Comments

Jag fick äntligen allt jag beställde nu och jag är så glad!
Beställde bl.a min favorit Mary-Lou Manizer från TheBalm och resterande är från märket NYX.
Check it out!

Bilderna blev dock inte så bra då ljuset hör är gaaaalet

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har inte hunnit skriva några inlägg (sorry!) men ska än en gång bli bättre på det. Just nu sitter jag på bussen till Jönköping och ska vara framme ca 11.

Idag fyller även en av mina bästa vänner, Lottie, år och jag tror jag ska ut med dem en snabbis till Tullhuset på piren.

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha för blogg egentligen, kanske mode? Vi får se helt enkelt

Likes

Comments

Jag är så sugen på att skaffa hårförlängning!
2015 blonderade jag mig och allt gick bra, när jag däremot skulle färga håret mörkare så förstördes mitt hår. Det gick från att vara långt till page typ (vilket jag hatar så mycket). Så ifall ni vet bra frisörsalonger som gör hårförlängningar i Jönköping eller Göteborg, let me know!

Likes

Comments

Igår gick jag balen i Jönköping med Märta och det var så roligt!
Visserligen var inte maten eller något av det lika classy som i Göteborg men men, nackdelarna med Gbg är att man inte ens har bil och folk kollar inte när du går vilket är förjävla tråkigt faktiskt.

Nicke kom iallafall och hämtade mig igår (igen) dock slapp han åka hela vägen till Göteborg och vi drog hem och chillade resten av kvällen.

Likes

Comments

Tänker inte ens börja argumentera för blodet kokar. Folk borde fatta mer.

Likes

Comments

Shima fyller år på torsdag och det firar med grillning på fredag. Efter det åker jag och Danne till Jönköping. Nicke ska åven hjälpa mig välja klänning till balen.
På lördag ska jag gå Jensens bal som Märtas dejt och jag längtar då jag alltid velat gå balen i Jönköping men trodde inte det skulle hände eftersom jag flyttade.

Likes

Comments