Igår gick jag balen i Jönköping med Märta och det var så roligt!
Visserligen var inte maten eller något av det lika classy som i Göteborg men men, nackdelarna med Gbg är att man inte ens har bil och folk kollar inte när du går vilket är förjävla tråkigt faktiskt.

Nicke kom iallafall och hämtade mig igår (igen) dock slapp han åka hela vägen till Göteborg och vi drog hem och chillade resten av kvällen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tänker inte ens börja argumentera för blodet kokar. Folk borde fatta mer.

Likes

Comments

Shima fyller år på torsdag och det firar med grillning på fredag. Efter det åker jag och Danne till Jönköping. Nicke ska åven hjälpa mig välja klänning till balen.
På lördag ska jag gå Jensens bal som Märtas dejt och jag längtar då jag alltid velat gå balen i Jönköping men trodde inte det skulle hände eftersom jag flyttade.

Likes

Comments

För jag har tagit studenten!!!!!!

Fyfan vad skönt att ÄNTLIGEN slippa skolan, nu mår jag bättre och har till och med börjat träna.
Jag skippade studentfesten för att jag skulle jobba dagen efter, men Jönköpings studentfest är inget jag skippar (inte balen heller, tagga lördag).

Likes

Comments

Eftersom mitt internet var så segt så gick det inte att skriva när jag väl var där.

Så nu ska jag berätta!
Vi överraskade min syster med en tripp till London för att kolla brudklänningar, våra kläningar och utgång! Hon provade klänningar på Confetti & Lace (vi kommer vara med i bakgrunden i ett avsnitt då de har en realityserie) och hon hittade även våra brudtärneklänningar som är så fina!!

Efter det åkte vi till hotellet och sedan till restaurangen COYA, det var så god mat och härlig personal.

Dagen efter drog jag och syrran till Buckingham Palace och London Bridge för lite sightseeing.
Det var nämligen min första Londonresa så jag r hur nöjd som helst!!

Likes

Comments

Är ju att duscha, packa och sedan åka till en hemifrån. (Vart får ni veta imorgon bitti!)

Behöver knappt vara i skolan nu då jag avslutade min akt för att det blev för mycket med plugget.
Alltså fatta hur skönt det ska bli att aldrig mer åka till den skolan. Det finns verkligen inget jag ångrar mer än dessa tre år på Rytmus.
Jag ångrar Göteborg och tror absolut att gymnasiet i Jönköping hade varit bättre. Jag ville ju gå ekonomi på Sanda (skräll) men hade antagligen valt något annat i slutändan för jag fick sån beslutsångest. Men aja, tre år senare och det är snart dags att ta på sig mössan och fira.
Så jävla s k ö n t

Likes

Comments

Huuuuur kul var inte balen?!
Mina systrar hjälpte mig med håret och världens bästa svåger klädde upp sig, köpte champagne och skjutsade mig till Gustav Adolfstorget. Vi tog en massa bilder och gick sen till Palace Hotell. Maten var asgod, vinet med för den delen.
Nicke åkte från Jönköping och hämtade mig så jag fick även träffa honom.

Ska även gå Jensens bal 10/6 i självklart Jönköping så förhoppningsvis blir det kul!

Likes

Comments

Förlåt för seg uppdatering men har fullt upp i skolan (usch).

I söndags jobbade jag och sen åkte jag till Hisingen och åt på Tildas Krog. Det stället och Le Pain har blivit lite av en standard för mig, Shima och pappa. Efter det åkte vi till Eriksberg för en fika och lekplatsen för Leo.

Jag har en massa plugg och rep på g, vilket är hur tråkigt som helst egentligen men snart slipper jag skiten. FYFAN VA SKÖNT ELLER

Kommer inte sakna Rytmus för fem jävla öre.

Likes

Comments

Ääääntligen är min balklänning redo och balen är om 10(!!!) dagar! Jag är så himla nervös men ändå taggad och hoppas verkligen det blir en extremt bra kväll. Just nu är jag dränkt i läxor och sånt så hoppas att allt det löser sig också.
Måste även köpa fler grejer till balen, update kommer!

Likes

Comments