Idag har jag bara mått dåligt. Ibland kan ett leende dyka upp men det varar inte länge. Allt jag gör påverkas av tanken om vad du tycker och tänker. Varje sak jag gör kan få mig att må dåligt. Du bara är där bland alla andra utan att förstå hur mycket jag lider av smärta inombords. När jag är tyst och är ensam vill jag egentligen prata och vara med andra. Men tanken om att dom inte gillar mig är för stor. Jag är ful och äckligt jobbig. Varje gång du är i närheten och säger något som får dina kompisar att skratta känns det som det är mig ni skrattar åt och mitt självförtroende sjunker mer. Även om det knappt fanns något från början.

Jag vill prata med dig, vara med dig, få dig att skratta. Men att inte vara okej eller bra för dig är en sanning som svider och gör ont. Sanningen om att vara kär i dig är en smärta som aldrig går att få bort. Inte på något vis. Visst kan man försöka men det är nästan omöjligt att glömma en person som man har varit kär i och fortfarande är efter cirka 4 år. Det går inte att glömma en person som spenderar sina vardagar på samma plats som du. Och som ibland är i samma rum som dig. Att alla kan prata med dig så lätt och få dig att skratta är inte rättvist. Alla kan prata med dig hur enkelt som helst utan att säga något dumt eller bli nervös. Men så fort du är i samma rum som mig så blir jag nervös och är rädd för att säga fel om något. Nu när vi inte sitter bredvid varandra längre känns 1 minut som 5. Tiden går så långsamt och det blir svårare att fokusera på det jag ska göra när du sitter på andra sidan rummet och skrattar/ler och bara är du. Det är svårt att inte studera när du ler eller när du lyssnar på vad dom andra berättar. Att jag kan gå från att kunna det mesta i skolan, vara en glad tjej och fokusera på det jag ska till att vara raka motsatsen är sjukt.

Du är den som alla tjejer lätt kan börja gilla och tycka om. Men du skulle hellre välja vem som helst före mig än att vara med mig.

Vågen som visar att jag inte är något utom en stor, tjock och ful sten. Helt oviktig och inget man behöver bry sig om. Att du kan ha vem som helst som gillar dig men att du aldrig skulle välja mig. För varför plockar man en ful blomma när det finns flera vackra blommor?

Kärlek är något som ska finnas. Men olyckligt kär borde inte existera. För det skadar bara någon i slutändan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För smärtan av den tanken är mer plågsam än den jag ger mig själv.

Vad ska man göra när bubblan man är instängd i inte går att spräcka? När luften blir mindre och mindre och det blir svårare att andas. När det inte går att andas mer, är det då man vet att det är då. I just den stunden som man kommer bli fri från sin kropp och för första gången kunna flyga upp mot alla biliontals stjärnor.

Likes

Comments

i like stripes.

so why not make a few on myself. just a touch and then it stays there for a while

Likes

Comments

Varje dag går han förbi henne, helt omedvetenom att han betyder mer än allt hon har och haft.

Varje dag är som sin lilla egna karusell. Kangå upp och ner, snurra och svävar sakta. Men alltid finns den där lilla härligakänslan i kroppen. Som om hon är nervös, men hon har aldrig något att varanervös över. Hon väntar, väntar på att hon ska få mod att säga hej. Bli sed.Varje dag försöker hon att säga någonting. Men hon får aldrig ut några ord. Honär bara tyst och drömmer. Drömmer om vad som kunde hända om hon var mer modig,skulle det bli som hon alltid drömt om? Men bland alla tankar och känslor inomsig finns en mördare, som dräper henne sakta. Snitt efter snitt attackerarhenne och bildar ett osynligt mönster. Ett konstverk som endast kan fåuppmärksamhet av de som tittar bakom det yttersta lagret av färg.

Svarta kläder håller tryggt om henne för attdölja konturerna av dräparens nya offer. Hon skäms över att vara en av dom somhar hamnat i dräparens fälla.

'Du är inte hans typ. Varför skulle han gilladig? Det finns ingenting du har som hon hade.' Dräparen viskar tyst till henneoch för varje mening kommer ett nytt streck , sätter fast dom med nålar ochlåter dom vara där.

Honstår stadigt på sina ben men ändå har hon tappat balansen och faller längrener. Hon kan inget göra. Endast han kan rädda henne från att ett mord ska skeinom henne. Men hur kan man rädda någon när man står med ryggen emot derasutsträckta hand. Omedveten om att någon behöver deras hand.

Det här är en text jag skrev själv.

Likes

Comments

Jag hatar att en enda kille kan förstöra allt man har bara genom att vara där. Att man kan få ångest över allt man gör och allt man inte gjort. Att man kan bli så deprimerad på grund av en person. Det är inte rättvist att man ska gå omkring och kunna göra vad som helst för att få vara med den personen. Medans den han går runt och tänker på annat och ibland undviker en. Han har makten att få en att må så sjukt dåligt utan att han vet om det. Makten att få en så glad, bara av att han säger något till dig eller något bra om dig.


Likes

Comments

​Idag i skolan skulle en uppgift i svenskan vara klar och inlämnad innan dagen var slut. Jag hann precis lämna in den och han även skriva om en artist på musiken. Men svenska uppgiften blev inte bra, det vet jag och jag har lite ångest för att den inte blev så bra som jag ville att den skulle bli. 


Men efter skolan klockan 6 så åkte pappa och jag till kyrkan för information om konfirmationen. (kan vara felstavat..) och det var får faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Man fick fika!! Goda bullar och läsk!!

Likes

Comments

Hej! Det här får bli mitt första inlägg. Inget viktigt men ja.

Likes

Comments