HaHa bara jag som längtar till höstlovet?

För det första så är vi lediga! Asså så jäkla skönt! Och för det andra så ska jag och Esther (en av mina allra bästa vänner) kanske åka till yasuragi! Så kul om vi skulle göra de, vi har typ snackat om det i 2 år, men aldrig gjort de. Och sen så ska jag åka till grönan, mest för att jag aldrig hann åka -dit i somras och för att dem har öppet på halloween! Sen så ska jag och mina bff's, Esther och Becca nog ha en halloween fest med dem från min gamla klass. Det ska bli så himla kul! Men jag vet inte vad jag ska vara. Ni vet typ zombie, vampyr, häxa och sånt. Ni får jättegärna kommentera förslag på vad jag kan vara och vad ni ska göra på erat höstlov!

/Misa🍁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fick vi åka in till Årstakliniken (en veterinär mottagning) angående min katt...

För några dagar sen, när jag och mamma busade med Svante (min katt) sprang​ han in i väggen och har haft jätte ont i en av hans viktigaste tänder sen dess, han har liksom inte vart sig själv efter det. Och idag pratade jag och mamma om att vi skulle boka veterinär tid imorgon. En stund senare lekte vi med honom i mamma och pappas dubbelsäng, då stoppade mamma in armen under täcket och Svante börja jaga den. Sen bet han i täcket och ryggade helt plötsligt tillbaka och sprang iväg, nästan som att ngn hade slagit honom hårt i ansiktet. Vi följde efter och såg att han hade lite blod på hakan. Han slickade sig ovanligt mkt runt och i munnen så mamma sa: får jag se på tanden gubben, och det var då vi såg att tanden hade gått av! Vi gick runt och letade efter tanden ett tag och efter en stund hitta mamma den. Vi fick en tid hos veterinären bara nån timme efter. Svante har nu fått en tid de 19 Oktober, att operera bort tand-biten som sitter kvar, och kanske tanden bredvid om den är skadad eller påverkad.

Lilla Svante gubben, hoppas du blir bättre nu!

Så om jag är lite nere/ deppig i skolan så vet ni.                                                                                                                       Kram Misa

Likes

Comments

Här komme lite bilder från min sommar!                              

Jag skriver lite om varje bild lite längre ner.

Koppas ni gillar dem!

1. Bild nummer 1, är fotat över poolområdet när vi var på semester i södra Spanien

2. Bild nummer 2, är fotad på min kompis båt tak, när vi körde båt

3. Bild nummer 3, är fotad när jag var i Skåne med min familj. (Det är mamma och pappa på bilden).

4. Bild nummer 4, är fotad på mitt sommarställe, i stockholmsskärgård,

Likes

Comments