Hej Nompz här, ja hur går det med uppdateringen här på bloggen? Jo men tackar som frågar, det går ju sådär...
Nej men jag har haft fullt upp och eftersom att jag inte är så van med att blogga, så blir det svårare att komma ihåg det. Men ska verkligen försöka att bli bättre. Haha har skrivit ett inlägg( som för den delen råkade publiceras två gånger, och jag vet inte hur man tar bort ett inlägg, så det får vara kvar) och det är redan lite strul. Jaja, så kan det gå.

Men under denna tid har jag PLUGGAT(!!) en hel del. Har haft en del prov och inlämningar, vilket jag inte är jättevan vid, så det har medfört stress. Men utöver pluggandet, vilket jag gör hela dagarna, har jag också varit på fester. Får passa på att göra vardagen lite roligare, tack vare helgerna. Har lärt känna så många fina människor, vilket jag är jättetacksam över. Detta är typ min vardag, skola+umgås med vänner. Händer inte så mycket mer tyvärr.
Hoppas ni haft en bra vardag/månad/ osv
PöZz

Likes

Comments

Hejsan!

Jag hade faktiskt tänkt att börja blogga. Jag har funderat över detta ett bra tag, då både mina vänner har uppmuntrat mig till det, och för att det verkar vara intressant att få dela med sig lite av sin vanliga vardag. Är den intressant? Nej, troligtvis inte. Jag är trots allt en vanlig tjej(01:a), som går första året på Gymnasiet. Jag bor lite utanför Uppsala och går på Katedral.

Mina intressen är Mode, maaaat och att umgås med mina vänner. På bloggen kommer jag att skriva lite om allt möjligt, om det jag känner för. Jag ska försöka att hinna blogga så mycket som möjligt, dock så går jag trots alt i skolan, så vi får se hur det kommer gå. Juste, jag heter Noomi.

Bara att tillägga, skrev jag ett inlägg tidigare, men såklart råkade jag ta bort det när jag skulle infoga en bild, därför är inlägget lite informations fattigt. Jag har sammanfattat det jag kommer ihåg att jag skrev, kanske lika bra, HEHE. Hoppas att ni vill läsa, om inte, så är det väl tur att man får ha fria val i Sverige, vilket betyder att du faktiskt inte måste läsa om du inte känner för det :)

PuZz

Likes

Comments

Hejsan!

Jag hade faktiskt tänkt att börja blogga, tro det eller ej. Jag har funderat över detta ett bra tag nu, då både mina vänner har uppmuntrat mig till det, och för att det verkar vara intressant att få dela med sig lite av sin vanliga(!!) vardag. Är den intressant? Nej, troligtvis inte. Jag är trots allt en vanlig tjej( 01:a) som går första året på gymnasiet. Men vaddå? Kan ju vara kul att testa ändå:))

Juste, jag heter förresten Noomi för er som undrade. Jag bor lite utanför Uppsala, i lilla Björklinge.

Mina intressen är Mode, maaaat, och att umgås med mina fina vänner. På bloggen kommer jag att skriva lite om allt möjligt, om det jag känner för. Jag ska försöka hinna blogga så mycket som möjligt. Dock, så går jag ju som sagt i skolan, så vi får se hur det kommer att lösa sig. Men vem vet innan man har provat?

Detta inlägg blev kanske lite informations fattigt, men men. Jag tycker personligen att det är roligare att se mycket bilder, men en kort sammanfattande text till. Hur jag kommer lägga upp mina inlägg vet jag inte riktigt, men jag hoppas såklart att ni vill fortsätta läsa:) om inte, så är det väl tur att vi får ha fria val här i Sverige, vilket betyder att du faktiskt inte måste läsa om du inte känner för det, bra va? ;)
PöZz

Likes

Comments