Header
View tracker

Det blev inte så mycket firande kring första advent förra veckan. Så nu slog vi till på nybakade scones till frukost framför Vinterstudion.

Kan inte påstå att jag har jättemycket jul- och vinterkänslor alls i år. Men det kommer kanske ju närmre jul vi kommer. Adventsljusstakar och stjärnor är i alla fall uppe i alla fönster. Och de obligatoriska hyacinterna slår snart ut och sprider juliga dofter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon vänner! Startade helgen med ett xfit-pass. Vet inte riktigt vad man ska likna det med, kanske väldigt basic crossfit? Svettigt var det i alla fall! Nu blir det havregrynsgröt med mosad banan och en kopp chai-te till frukost.

Vi ska ta det lugnt med grabben här hemma resten av dagen. Ska åka och köpa en ny sele till honom, är lite fundersam på om det kanske är den som är boven i dramat. Värt att testa i alla fall. Hoppas ni får en mysig lördag!

Likes

Comments

View tracker

I helgen köpte vi sushi på Chihaya. Förstår inte hur jag kan ha gått från att inte gilla det alls till att tycka att det är jättegott. Men sedan är det väl också så att det är skillnad på sushi och sushi. Chihaya är helt enkelt bara bäst på det här i stan.

Nu ligger jag utmattad i soffan efter en kväll med träning, dusch, matlagning och massa disk. Ska kika en stund på Syrror sedan blir det sängen. Natti!

Likes

Comments

Idag blev det ett besök på Input interiör, har gått förbi deras lokaler så många gånger och nyfiket kikat in. De jobbar med möbler och inredning till arbetsplatser och om några borde ha det riktigt läckert så är det ju dem. Well, det kan man lugnt sagt säga att de har också...

För övrigt då? Max har reagerat positivt på medicinen som vi har testat de senaste dagarna. Inga mer skrikattacker tack och lov. Håller tummarna för att det förblir så. Känner mig orolig och väldigt hjälplös. Vill bara att han ska må bra igen <3

Likes

Comments

Nu har jag precis läst ut Digital succé av Frida Boysen. Hon föreläste på en konferens som jag var på i höstas och då berättade hon om den här boken.

Den är en bra guide för oss som arbetar med sociala medier, den är också bra om man vill lära sig mer och få smarta tips. Fastän att jag redan kan ganska mycket om sociala medier fick jag en hel del input och många nya idéer. En bibel för oss sociala medier-nördar helt enkelt!

Likes

Comments

Vi har en liten kille här som inte mår som han brukar. Därav en helg med mycket vila för honom och många veterinärsamtal och mycket oro för oss. Känner mig som världens jobbigaste hundägare men vad ska man göra.

Det började med att han skrek till när vi tog av honom selen tidigare i veckan. Men sedan har det eskalerat och nu har han fått ett par riktiga attacker där han skriker i flera sekunder. Som om han har jätteont.

Veterinären kunde dock inte hitta någon uppenbar orsak till hans smärta när vi var där igår morse så vi får helt enkelt försöka fortsätta förstå och undersöka varför han har ont. Usch så jobbigt.

Likes

Comments

Startade min torsdag på Mecka Reklambyrå. De bjöd in till ett frukostmöte på temat influencers. Tackade så klart ja, det är ju jätteintressant och spännande att få höra mer om hur vår tids megakändisar i sociala medier påverkar sina målgrupper.

Att man sedan får mingla, hälsa på nya ansikten och dessutom äta en smarrig frukost gör det lite extra bra. Nu blir det jobb fram tills det är dags för ett svettigt cirkelpass ikväll!

Likes

Comments

Så var det måndag igen. Inte så dumt i och för sig, har en riktigt smarrig morotskaka i ugnen. Men helgerna går för fort, det är vi väl överens om?

Igår drog vi iväg en snabbis till Lager 157, behövde kolla om de hade underställ och skidkläder där. Det hade de inte så nu håller jag tummarna för att det blir riktigt bra erbjudanden under Black Friday.

Var också hos Vicky och fixade mina naglar, blev lika nöjd som vanligt. Vilket i och för sig skulle kunna förklaras med att vi gjorde så som vi alltid gör, korta ljusrosa naglar. Alltid en hit!

Likes

Comments

Det blev ett varv på stan med Ellen efter träning och frukost idag. Mysiga butiken Faith hade julmarknad på innergården så vi var ju tvungna att kika förbi. Köpte med mig ett helt fantastiskt gott bröd hem.

Vi tog också en fika på Fruits & Friends, testade deras nya Graviola bowl, väldigt gott!

Var egentligen på jakt efter tröjor/toppar idag men hittade inga. Det är verkligen inte min årstid när det kommer till kläder just nu. Ska tröstshoppa skidkläder istället, vi åker nämligen till Branäs över julen i år.

Likes

Comments

Helgen blir alltid lite bättre när man får börja den så här. Med en långlunch på ett av stans mysigaste hak. Jag gillar när fredagar känns lite speciella.

Något annat som verkligen gjorde den här dagen speciell var att jag äntligen blev fast anställd som webbkommunikatör på Borås Stad. Eller ja inte riktigt än, från årsskiftet. Men pappren är påskrivna och klara, vilken lycka!

Likes

Comments