Header

Long time no see! Men nu kände jag att det var dags för ett inlägg. Så vad har hänt sedan sist? Jag har börjat träna. Massor. Mellan 3-5 pass i veckan. Dygnets timmar har dock inte blivit fler, därav mindre tid till blogg och sociala medier.

Jag har också varit på stället ovan. Bellora är en pärla på Avenyn i Göteborg. Var där i fredags och passade på att lyxa till lunchen lite extra, magiskt gott!

Likes

Comments

Den här lördagen har spenderats i Blidsberg där min morfar bor. Vi har haft kalas för min kusin som fyllde 25 tidigare i år. Förutom massvis med god mat och mysigt sällskap tog vi en promenad utmed Basta Kvarn och banvallen. Fick lära mig massa om rälsbussen som gick där en gång i tiden, visste inte ens att det fanns något som hette rälsbuss!

Jag har förresten fastnat för att redigera bilder det senaste. Man kan göra så otroligt magiska bilder direkt i telefonen genom appar, det gäller bara att testa sig fram :)

Likes

Comments

Då var de två första arbetsdagarna efter semestern avklarade och jag är helt slut. Jag trodde det skulle bli en mjukstart att börja på en torsdag men jag kastades direkt in i verkligheten på en gång.

Vi lyxade i alla fall till det med en fredagslunch på stan idag. Kalvfrikadellerna var riktigt smaskiga men de citronfyllda minimunkarna till kaffet var magiska!

Likes

Comments

Inte nog med att jag har kapat håret med 15-20 centimeter och återigen gått loss bland de blonda tonerna, jag hittade den perfekta rosa väggen att fota mot idag!

Var först på stan för en frukost med mina tjejer, därefter gjorde jag det här fyndet. Näst sista semesterdagen spenderades också hos naprapaten. Ryggen är så mycket bättre nu men nu måste jag istället fundera på hur jag ska få den att må bra framöver. Jag är rädd att det innebär ett gymkort vilket är långt ifrån min hobby. Vi får se!

Likes

Comments

Semestermoodet är väl inte riktigt på topp om man säger så. Min rygg bråkar med mig mer än vanligt vilket känns lite utmattande. Det har varit mycket vila de senaste dagarna men förhoppningsvis är bättre tider att vänta. Var hos naprapaten nu på förmiddagen och faktiskt känns det redan lite bättre.

Har aldrig varit hos en naprapat tidigare och det kanske märktes när det kom till momentet där ryggen skulle knäckas (OBS! förmodligen inte korrekt naprapatspråk). Det knakade så att det ekade i öronen. Obehagligt ljud men uppenbarligen hade det bra effekt på ryggen!

Nu blir det till att vila en stund, har kokat te och ska fortsätta läsa Arvet efter dig.

Likes

Comments

Vi åt lunch på ett riktigt schysst ställe igår, det heter Surfsaloon och ligger i Apelviken. Tror ni förstår varför jag gick bananas med kameran där, helt underbara färger på allt från möbler och inredning till glasflaskor och porslin.

I våra ögon har det ju varit lite väl blåsigt de senaste dagarna men i surfarnas ögon har det varit helt perfekt. Det märktes inte minst på surfcentret som restaurangen ligger i. Medan vi smått huttrandes käkade varsin helt gudomligt god burgare var det full aktivitet bland surfbrädor och våtdräkter!

Likes

Comments

Idag åkte vi en sväng till Öströö fårfarm strax utanför Varberg. Tycker det är så mysigt att man får gå in till lammen och gosa med dem. Gissar att det är ännu mysigare på våren då de fortfarande är ganska små.

Det är ett väldigt trevligt ställe om man vill ta en fika, åka på lammsafari, gå vandringsleder eller köpa närproducerade lammprodukter. Att det dessutom är tillåtet att ta med hunden ger pluspoäng!

Likes

Comments

Såhär såg vår söndagskväll ut. När de regntunga grå molnen lättade kom äntligen kvällssolen fram. Det blåser en del här nere men vindarna är ljumna till skillnad från de där hemma.

Idag ska vi bara njuta av att vara vid kusten. Kanske åka in en sväng till Varberg, ta en långpromenad utmed havet och bara vara. Semestermood all day long. Hoppas ni får en fin måndag!

Likes

Comments

Jakten på riktigt bra croissanter i Borås fortsätter. Nu har jag i alla fall insett att det är smörcroissanter jag letar efter. Hittills är Pressbyråns de absolut bästa men jag fortsätter att leta. De helt gudomliga croissanterna jag åt i Spanien för en massa år sedan är min måttstock.

Dessa två tillsammans med kvarg, hallon och granola fick starta helgen och semestern. Underbar känsla!

Likes

Comments

En vecka kvar till semester men årets trave av semesterböcker har redan landat i brevlådan. Eller rättare sagt hos ombudet. Hade en megakartong att hämta där!

Först ut är "Öppnas i händelse av min död" av Liane Moriarty. Jag har kommit knappt halvvägs men gillar den massor hittills. Igår la jag ut massa täcken och kuddar på balkongen och bara läste och njöt hela dagen :)

Likes

Comments