Header

Jeg og søstera mi var på tur til Fagernes en helg nå i sommer, i bilturen så hørte vi på en cd som ho hadde med, der var denne sangen. Den er bare så fin og jeg har blitt helt hekta på den. Jeg anbefaler dere alle på det sterkeste å høre denne sangen. Donna er en kjempe flink sanger som har laget 2 cd`r, vis dere har apple music eller Spotify så er den å finne der også.

Likes

Comments

I dag var jeg en liten tur til Gjøvik sammen med familien. Jeg skulle til tannlegen på Hønefoss, så vi fant ut at da kunne vi alle sammen reise til Gjøvik etterpå. Jeg har jo bodd der før, og håper på å kunne flytte dit igjen.

Da vi kom til Gjøvik gikk vi opp på CC (senteret), hvor mamma og pappa satte seg ned på en cafè mens jeg og lillesøstera mi Silje gikk til dyrebutikken hvor hun fant noen små ting til hamsteren sin. Etter det gikk vi alle sammen på litt forskjellige butikker hvor vi fant litt av hvert.

"Bildet ved siden av er lånt fra Google"

Etter å ha gått der en stund dro vi til Biri, hvor det var kjempe koselig å være igjen. Det er jo kjempe mange år siden jeg var der sist, så det var veldig koselig å kunne ta seg tid til å bare kjøre rundt og se seg rundt.

Vi reste videre fra Biri til Lillehammer hvor vi var inne på det kjøpesenteret der. Etter en liten stund der dro vi tilbake til Gjøvik hvor vi kjøpte oss noe mat og satte oss bort på en liten rasteplass.


Etter det tok vi oss en veldig rolig og fredelig tur hjem.

Nå sitter hjemme og skriver her på bloggen, men tenker at jeg snart skal legge meg, for jeg skal tidlig opp i morgen.

Men dere får ha en fin kveld ♥️

Likes

Comments

Hei kjære dere, siden jeg er en ny blogger her på NOUW så er det veldig mye dere ikke veit om meg enda. Jeg tenkte derfor å fortelle litt om meg.


Da får vi vel bare starte. Jeg heter Mirjam Amalie Hamnøy Rolfsnes, 20 år. Bor nå i et lite sted utenfor Drammen som heter Solbergmoen. Her bor jeg sammen med familien min, verdens beste hund, to katter og hamster.


Jeg har ikke gjennomført videregående enda, fordi jeg sliter mye med angst og depresjon.

Jeg har hatt mange blogger før, men jeg har aldri fått meg til å holde på. med de, så for en liten stund siden kom jeg over NOUW, da tenkte jeg å gi det en sjanse.

Jeg gleder meg til denne bloggreisen, jeg håper på å kunne komme meg videre etterhvert med angsten og utdanning.

Jeg håper at dere vil være med på denne reisen sammen med meg.

Ja, det var da litt om meg og... ja... håper dere fikk vite litt om meg.

​<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19041275/?claim=7npqr4d7g3u">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments