Hej !

Det var ett tag sedan jag skrev nu...

Det är bara för att jag har inte pallat skriva haha jag har lov lixom som tar slut på fre...

Och när det är jul och nyår ska man ju va med familjen och vänner osv och inte sitta klistrad vid datorn, jag vill inte vara så offentlig att jag skriver varje dag om varje minut. Jag vill fortfarande ha ett privat liv, men om jag ska vara ärlig har ni inte missat mycket.

Så en rolig grej var när jag och en klass kamrat (dash) byggde ett sådant chokladhus alla vet nog vad jag pratar om, ja det var egentligen så att två andra tjejer också skulle komma men de ställde in tyvärr det missade något riktigt kul.

Men man jag och dash gjorde iallafall huset vilket var ett helvete asså det var choklad överallt ( det kanske låter som en dröm men att stå ett på natten och städa bort chokladen är ingen dröm.)

Under tiden vi byggde det så åt man massa choklad vilket var rätt najs....

Men efter ett tag mådde vi illa och tanken på att äta huset fick mig att vilja spy (TMI sorry)

Det var roligt i början men vi höll på i fyra timmar för alla delar gick sönder så vi fick laga dem och ja det var väldigt jobbigt och tillslut långtråkigt.

Efter det så firade vi typ en tidig nyår med tomte bloss där ute, vi köpte dem mest för att ta fina bilder i mörkert här till bloggen men de blev väldigt suddiga men jag har valt ut några som blev okej...

Vi tog också bilder på några fyrverkerier som våra grannar sköt up två dagar innan nyår, vilket jag tycker är synd.

Det var den kvällen vi tittade också på film jag lägger in lite bilder.

Och för en gångs skull använde jag min kamera.

På självaste nyår hade jag inte något planerat vilket jag egentligen tycker var bra för mina kaniner blir så rädda speciellt Gress så jag var hemma med honom i vårt garage. Pappa hade några gäster och vi åt mat osv sedan satt jag och prata med mina internet vänner på kik lol så tråkigt liv jag har...

Nä men de är jätte coolt att ha vänner från olika ställen i världen faktiskt. Det är tack vare min fanpage till eminem som jag börjat prata med dem. Vilket är kul för alla gillar honom, för ingen av mina vänner irl gillar honom viket är tråkigt.

Ja det var typ det jag ville dela med mig av, idag ska jag träffa Milli igen det har snöat i Skåne äntligen så jag hoppas vi ska åka pulka. Det är inte barnsligt det är super kul och jag bryr mig inte om folk tycker det är töntigt jag och milli älskar det och det finns bra backar här där jag bor.

Det är inte säker att vi ska åka pulka men kanske !

Jag funderar på att vlogga dagen jag saknar youtube lite vi får väl se.

Hejdå och tack till 200 ngt läsare så ses vi kanske på yt eller i ett annat inlägg

<3

Här är lite bilder på chokladkvällen.

​Ledsen för att visa bilder var så suddiga men hoppas att ni får ett bra och jätte nice 2016 ! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej !
Idag som ni ser i titeln var jag och Emilia (milli) på Emporia i Malmö vi hade super kul och det var så mysigt lite stress av alla reor osv men det var ok.
Ja det finns inte så mycket mer att säga om det jag lägger upp lite bilder när vi var på taket det var jätte fint när det är mörkt ute. Vi åt Kina mat och milli shoppade mest jag köpte bara en mascara för jag behöver inte direkt ngt just nu. Jag hade ingen mascara den jag köpte är från e.l.f jag gillar verkligen de, de är billiga + de testar ej på djur vilket är toppen!

När jag var sjuk så var det ända jag orkade göra under mina vakna stunder va att titta på film.
Jag har sett jätte mycket film under tiden jag var sjuk så tänkte tipsa lite för jag vet själv hur det är när man sitter och vill se något men vet inte vad. Då är sådana film tips super bra!
Jag bad om hjälp av milli med lite filmtips så tack till henne <3
Hoppas att ni gillar dem !

1.The odd Life of Timothy Green handlar om två par som gärna vill ha ett barn men kan inte få barn tillsammans. De skriver ned sina egenskaper hos deras dröm barn och gräver ned den i jorden i en ask de önskar att barnet skulle heta Timothy.
En magisk natt kom ett litet barn hem till dem med namn Timothy men han var inget vanligt barn....

2. The pacifier handlar om Shane Wolf som är en modig tuff marinsoldat han klarar vilket uppdrag som helst en dag mördas en militär forskare. Shane får då i uppdrag att skydda forskarens barn. Kommer denna tuffe man klara av pappa rollen i ett hus med 5 barn/ungdomar?

3. We're the Millers är em komedi som handlar om ett smugglings jobb från Mexiko till USA som en små stads drug dealer ska överföra till sin boss. Han får en idé om att skapa en "låtsasfamilj" för att inga poliser bryr sig om att stoppa dem. Med dem får vi följa med på massor av roliga händelser.

4. A cinderella story är kortfattat en uppdaterad variation av den originella historien om Askungen. Flickans pappa dör styvmodern ärvde allt. I filmen byts balen ut till ett college.

5. The perfect man handlar om en tonårs tjej flyttar stad till stad när hennes föräldrar skilts och mamman träffar nu män och flyttar till dem. Tjejen bor i städerna länge nog för att skaffa vänner tills de flyttar igen till en ny stad. Hon löser då detta genom att hitta på den perfekta manen till sin mamma för att hon ska stanna kvar. Hon skickar blommor som en hemlig beundrare. Men efter ett tag blir det svårt att hålla sanningen borta och mamman vill träffa mannen.

6. Den sista filmen är The wedding day som handlar om en tjejs syster som ska gifta sig och tjejens ex ska komma på bröllopet. Hon vill visa sitt ex att hon gått vidare och hyr en pojkvän för att imponera på honom.

Så det var alla jag hoppas ni kollar på någon ave dem,
de är riktigt bra så ses vi snart igen
Hejdå !

Bilder från Emporia !

Likes

Comments

Hej !
Nu har det varit ett tag sedan jag skrev och det är för jag var och är fortfarande sjuk. Vilket är så jobbigt jag har varit sjuk sedan förra torsdagen och mått jätte dåligt jag har haft feber nästan varje dag, först i fredags hade jag ingen feber. Jag börjar bli bättre nu har bara lite hosta kvar men den börjar försvinna. Jag har aldrig hostat som jag gjort denna veckan det har varit stunder jag inte kunnat få ngn luft inte hunnit andas ordentligt och ibland fick min hosta mig att spy. Ledsen för TMI men jag vill att ni ska känna helvetet jag har varit med om. Och det värsta är att jag var sjuk veckan inan jul lovet ( då man faktiskt vill vara i skolan...)
Det är då man gör alla roliga sakerna jag menar jag hade hellre varit sjuk när vi hade massa prov och sådant men nej jag ska alltid bli sjuk när det är något kul i mitt liv. För jag och några vänner hade planerat att vi skulle bygga ett choklad hus och sova över men jag förstörde allt. Vilket är så irriterande för vi hade sett fram emot detta så mycket. Men vi ska göra det någon gång under jul lovet istället.
Jag ligger så efter i min lilla plan jag haft för förra helgen då jag var sjukast så skulle jag köpt julklappar till alla men det sket sig. Och då tänkte jag att jag skulle bli frisk till denna helgen men nej.
Jag måste köpa julklappar så för gå på stan imorgon även om jag inte är frisk för tiden börjar ta slut och jag vet inte vad jag ska köpa till folk. Jag blir så stressad när det kommer till jul för i november är det liksom halloween och det känns som en evighet till jul. Och sen
BAM!
Så är det december och man vet inte vad man ska köpa till folk och man dras av paniken. Nästa år ska jag vara tidig jag ska planera och köpa julklappar på sommaren och sedan kan jag luta mig tillbaka och njuta av julstämning för då har jag allt planerat. Aldrig igen ska jag köpa julklappar 4 dagar inan jul.
Själv har jag bestämt att jag inte ska ha några julklappar jag vet inte vad jag vill ha och behöver ingenting. Jag har fått världens finaste och dyraste present i mitt liv i somras när jag fyllde år och jag är så tacksam för den ( min kamera). Jag fick dessutom en jätte fin jacka och jag hatar känslan som man får när men får något riktigt fint och man känner sig så bortskämd det är det värsta jag vet. För mina föräldrar är inga miljonärer och de kämpar så hårt för vi ska bli lyckliga och jag mår illa när jag på jul ger dem typ några strumpor...
Från och med nu vill jag aldrig känna mig bortskämd för jag tycker inte om det.
Jag hatar att få så fina grejor när jag vet att andra i världen skulle bli glada om de fick ett par gamla slitna foppatofflor.
Det känns så hemskt att man är så ledsen över att man inte fick de skorna som skulle varit så fina med jackan. Att man inte är nöjd med den jackan. Jag känner mig taskig mot mina föräldrar när jag får dyra saker som jag vet att de kanske egentligen inte har råd med och de ville så gärna ha en fin sak själv en istället väljer de att få oss glada och lyckliga.
Jag tycker fler borde öppna sina ögon och se hur mycket ens föräldrar sliter för vi ska vara glada den lilla stund tills man glömmer glädjen av jackan då man hittar något nytt som man vill ha ännu mer. Och jag tror det är en ond cirkel på det viset att man får något dyrt och fint men sedan finns det alltid något annat också. Och det vill jag försöka hålla mig borta från. För något man inte blir glad över är att önska sig och spara pengar som en dåre för att köpa ett par dyra skor och sedan få fem tio komplimanger som man glömmer man fick.
Jag ska bara ge i år.
Hoppas att ni förstår vad jag menar och att fler ger i år och inte önskar sig. Det värsta som finns är bortskämda snorungar som klagar när de får IPhone silver och inte rosé gold. Medans det finns barn där ute som önskar att de fick lite vatten eller som önskar att någon gång skulle de få en nalle eller vad som helst av jul tomten...

Och värst av allt är när alla säger "men om du inte vet vad du ska önska dig önska pengar." Det är som man måste önska sig något men jag vet inte och vill inte önska mig något! Det känns som att för vissa handlar julen bara om jul klapparna det tycker jag är så fel. Det viktigaste är att det är mysigt och att ha roligt. Man behöver verkligen inte en ny IPhone. Speciellt inte om man redan har en för det finns de som sparar hur länge som helst för att köpa en.
Okej jag måste nog korta av här ha en trevlig jul och hoppas att de ni ger till blir glada för det de får.

Hittade inget bättre än denna bilden 😂God jul ❤️🎅

Likes

Comments

Hej
Idag är jag så glad för jag har haft mycket svårt i matten i skolan ( och alla andra ämnen för den delen.) Jag har fått F efter F på alla prov i matten denna termin. Men vi gjorde ett förhör på det mesta vi gått igenom denna termin och jag fick bara ett fel på E delen av provet och jag blev godkänd i matte !!! Jag är så glad jag har verkligen kämpat för ett E. Så jag fick choklad av mammi ❤️😏
Och sedan kom min mycket efterlängtade affisch på Eminem ( typ min gud kan man säga) idag! Den är så snygg 😍Eller han är så snygg haha...
Så nu ska jag njuta av att jag är godkänn i alla kärnämnena och inte oroa mig jag går ju bara i 8:an...

Likes

Comments

Hej !
Jag är så glad idag för att jag hittade min Nintendo DS laddare i helgen när vi städade ut de sista av mina gamla grejor. Och nu har jag satt mitt DS på laddning och ska spela hela natten🌚
Eeehh kanske inte hela natten skola imorgon...
På tal om gamla grejor hittade jag många leksaker som jag fick flera stycken flashbacks av, med laddaren hittade jag Tamagotchi kommer ni ihåg dem ? Jag vet hur inne de var när jag var barn och jag blev så glad att hitta dem. Det var som barnet jag en gång var som legat djupt begraven inom mig kom fram i helgen.
Och det behövdes har varit lite deppig....
Jag hittade också build a bear och pets shops 😱De små djuren som man hade alldeles för många av som barn, jag älskade att leka med dem. Och build a bear sparade jag alla pengar jag fick till och köpte kläder och en annat massa skit.
Nu väntar jag på Nintendot att ladda klart medans den gör det kollar jag på ingen mindre än Tova Helgesson min favo youtuber ❤️🍫
Och jag tror en del av mina läsare kommer från tovas fb grupp som jag är med i ( chokladbitarna)
Iallafall jag älskar henne och hon är goals 👌
Här kommer lite bilder på leksaker och Tova 😏

Jag ber också om ursäkt för att kvalitén på bilderna den senaste tiden inte varit på topp. Men så får det bli ibland då jag inte har min systemkamera med alltid och överallt i vardagen.
Kommer ni ihåg Bella Sara jag och min bästis Emilia brukade spela det som nördar och vi köpte kort till och hade så kul !
Okej hejdå 👋

Likes

Comments

Hej !

Idag har jag varit sjuk från skolan men vi behöver inte gå in på detaljerna...

Vi håller på att fixa om i mitt rum (mitt gamla rum som nu ska bli mitt igen.) För nu bor jag i det största rummet i huset och nu behöver mamma det, så jag gick med på att byta tillbaka till mitt rum jag hade typ för 3 år sedan. Men på ett villkor om vi gör om det för som sagt det var tre år sedan och rummet har stått där sedan dess typ helt orört. Så när vi börja gräva i det kom lilla 11 åriga jag fram. Det var verkligen kaos det rummet har använts som en soptipp sedan jag flyttade ut haha, nä men seriös allt som vi äger och har men inte fick plats med stoppade vi in där. Och jag hade även valt som 11 åring en rosa vägg usch fy f*n, jag var galen i rosa på den tiden haha. Mamma ställde upp så nu ska jag tillbaka till mitt lilla mini rått hål. Okej det kommer faktiskt bli riktigt fint och jag ser fram emot det, även om jag kommer få ett mindre rum igen. Jag har nämligen haft det största rummet i huset innan. Men jag pallar faktiskt inte städa det och nu behöver mamma mitt rum....

Vi har börjat att tömma hela rummet och idag målades även den rosa väggen ( med ett rött hjärta på ) till svart 😍

Ni undrar nog men jag lovar när ni ser resultatet då kommer ni tycka att det är hur snyggt som helst ! Jag hoppas att det blir så som min bild i huvudet är...

Vi beställde världens finaste Eminem affisch på nätet och den kommer om någon vecka eller så..

Här kommer lite bilder och när allt i mitt rum är färdigt kommer jag visa för och efter bilder.

Likes

Comments

Hej !
Idag var jag och Rebecca på bio vi såg mockingjay part 2 😍 Jag har väntat så länge på att se den och nu har jag äntligen gjort det. Jag ska inte skriva någon spoiler så om du inte sett den oroa dig inte. Det var iallafall super kul och den var kanske inte lika bra som jag trodde att den skulle vara. Men du borde verkligen se den om du har följt alla de andra tre filmerna....
Jag menade inte att den var dålig men jag hade bara tänkt att skulle hända andra saker än det som hände i den. Men det var jätte kul ändå och jag är inte en bio typ då jag gärna gillar att kunna pausa filmen plus man slipper dela samma rum med 200+ pers... Och man slipper betala och man kan mysa med filtar osv haha, idag snöa det i Malmö första snön hösten 2015 !
Ha en trevlig kväll så ses vi snart igen
Här kommer lita pin bilder på oss i våra mycket coola 3D glasögon..
Lol

Likes

Comments

Hej!

När jag fick för mig att börja blogga igen så gick jag och min syster (Vanessa) ut i en skog för att ta en massa bilder på mig.

Jag ville ha fina bilder på det fina höst vädret och bilder på mig till bloggen.

Men när vi väl var där tyckte jag att det var konstigt att stå framför kameran och vara seriös eller le fast jag inte ens tyckte något var roligt. Det kändes bara fel och jag har hela tiden tänkt att vara äkta här och bara vara jag .

Jag vill vara ärlig och inte leva i en låsas värld utan här vill jag vara mig och inte leka någon annan. Det är ju faktiskt så viktigt att vara sig själv...

Så här kommer några av de bilder vi tog på mig, detta kanske också visar lite vem jag är så de få som läser min blogg kanske får lära känna mig mer...

Här försökte jag vara cool men nä...

Tillbaka till oseriös

Jag och syrran <3

Här är de mest konstigaste och sämsta bilderna vi tog enligt mig...

enjoy

WTF ?

Jag tog också lite bilder på naturen osv för det var väldigt fint där.

Det var det.

Ni vill inte se de bilderna när jag var seriös för de är värre lol, jag tyckte detta var lite kul jag har hur många bilder som helst sedan den dagen men jag tror detta är tillräckligt haha. Jag är såhär jag kan inte vara seriös det är inte jag. Om denna blogg ska vara om mig så ska det vara så som jag är och ingen annan, jag kan inget mer än att vara den jag är. Hoppas någon fick sig ett skratt och att någon orkade kolla igenom hela inlägget. så ses vi snart igen kanske imorgon....

Likes

Comments

Såg att jag fått hundra läsare på mitt första inlägg på bloggen ! I vissas ögon inte mycket i mina en början på något lol nä men jag tyckte det var lite små kul bara. Jag ska ta och skriva ett ordentligt inlägg kanske snart nu i veckan så tagga....
När man tänker på det så är ändå 100 pers rätt många...

Förresten jag måste tipsa om detta spelet, jag är helt galen spelar det hela tiden. Fast det är så meningslöst egentligen haha. Men det är rätt kul om man har tråkigt. Det heter Agar.io
Vad tycker ni om mina namn val haha Eminem ( alla som känner mig vet att jag älskar honom) och Sweden bara för att..Hejdå så länge 👋

Likes

Comments

Hej !

Nu har jag bestämt mig att börja blogga igen. Jag känner att jag inte har tid med min youtube kanal som jag hade förr. Men jag vill sprida mina tankar och minnen ändå. Jag ber om ursäkt till mina prenumeranter för att jag inte uppdaterar så ofta men ni kommer få se mer av mig här. Jag har inget speciellt att säga i detta inlägg bara en liten wake up call att jag inte är död lol. Jag planerade att skriva ett roligt inlägg men det har hänt hemska saker i Paris och att skratta åt något löjligt idag vore lite ja vet inte men fult....

#preyforparis

Så jag säger hejdå och så får jag väl skriva det inlägget någon annan gång. Förväntar er inte nu ett blogg inlägg varje dag eller så för det tar tid med en blogg med. Men det är inte samma sak som att redigera videos, och sedan ladda upp dem som tar väldigt lång tid. Jag har inte mycket läsare men det är kul att se att det inte är helt dött här. Med det säger jag hejdå för idag.

Likes

Comments