Mikaela Östlund

Usch tror faktiskt jobb i morgon kommer göra mig gott! Jag sitter bara ensam med mina tankar annars vilket inte är bra alls. Har sett "Full House" ("Huset Fullt") och ätet thaimat samt mumsat i mig glass. Nu försöker jag leta jobb samtidigt som Kimberly har på OC i bakgrunden. Hon har en påse ostbågar som jag lite väl ogenerat äter av. Mmmmmm snacks :))) Idag kom det snö förresten, om ni inte märkte det. Ganska mysigt ändå? Är ju faktiskt februari fortfarande.

Likes

Comments

IN OCH RÖSTA!!!

Min lillebror Valdemar och hans vän Mattias proddar som sagt musik och kallar sig själva Y-Kings. Ni hittar dem på Youtube, Soundcloud och Facebook. Nu är de med i en tävling där de gjort en remix på Oceans Away av Arizona. Ni får väldigt gärna rösta!! Klicka här om ni vill hjälpa dem framåt, de kämpar så jävla hårt dag och natt så det skulle betyda så mycket! Tack tack tack.

Likes

Comments

SINGLE
[noun]

A man who makes jokes about women in the kitchen.
WARM
&
COSY
GRL
PWR

Hemma andra dagen och mår SÅ bra idag! Blir ni också stressade av att vara hemma om ni inte har 40 graders feber eller typ ett brutet ben? Men samtidigt tycker jag alltid man ska vara hemma en extra dag för att se till att man är ordentligt frisk. Det är så onödigt att vara sjuk hit och dit hela tiden. Ska nog köpa thai. Blir så himla mycket över och då har jag förhoppningsvis matlåda till både imorgon och fredag.

Likes

Comments

Idag spenderade jag morgonen med en ordentlig sovmorgon. Pratade sen med August i telefon. Vad som skulle vara ett snabbt samtal blev på riktigt 50 minuter, och jag gillar inte ens att prata i telefon?? Tog en lång dusch samt åt ris, soyakorv, champinjoner och haricoverts innan jag tog mig till stan. Var helt skakig och yr men ville krama hejdå på Agge innan han boardar sitt tåg i kväll. Han beger sig mot betydligt nordligare breddgrader för mönstringen i natt. En vecka knappt utan honom är ju typ det längsta sen vi blev tillsammans? Kommer sakna honom massvis, men så stolt också. Människor som strävar efter något och inte är rädd för att möta sina rädslor är verkligen så fascinerande och fantastiska.

Tryckte precis en kebabtallrik och ska fortsätta se på serier innan det blir tidig kväll. Stannar hemma en till dag, men därefter ska jag försöka ta mig till jobbet igen! Två dagar jobb och sen landet med mamma och pappa i helgen. Så himla hög mysfaktor!

Likes

Comments

Idag har jag gått i ett enda stort moln då jag inte mår så bra... så ska försöka kolla upp det hos läkaren. Blir hemma från jobb imorgon i alla fall. Har liksom tappat koppar i golvet, gråtit och bara haft det allmänt skitigt idag. Usch. Sitter och ser serier men ska försöka ta hand om mig och sen lägga mig. Bara gråter och gråter...

Likes

Comments

Hejsan hoppsan jag har lite tid över så sitter och leker med header-alternativ, skulle vilja få den i fullskärm (så jag gjorde om en bild från fb till rätt pixelantal - därav suddig kvalité), samt anordnade en animerad header med inställningen "Fullskärm". SÅ VARFÖR ÄR HEADERN KVADRATISK??? Jag förstår verkligen inte.

​EDIT: ​Hahah... hade inte läst klart instruktionerna. Aja, nu måste jag bara fixa fin bild till headern då också. Det blir nästa lilla projekt. 

Likes

Comments

Har ni någonsin upplevt att ni tycker om någonting, som ni inte riktigt känt er bekväma med att prata om? Då menar jag inte typ att ni vill ha surströmming på pannkakor eller att ni har någon fetisch på typ katters morrhår (alltså vad snackar jag om??). Utan jag kan liksom skämmas för "småsaker". Typ om jag tagit massa selfies och någon ba "Haha ojdå här tycker man att man var snygg!" så går jag direkt in i försvarsposition. "Nej men asså jag skulle se om jag hade mat mellan tänderna" (52 ggr om????). Nej men ni förstår? Varför svarar jag inte bara att "Ja, som du kan se är jag jävligt snygg och varje selfie är helt klar 10/10".

Samma sak med att jag bloggar. Jag gör det ju för MIN skull, jag går tillbaka rätt ofta i mitt arkiv för att återuppleva gamla minnen och händelser samt känslor. Men när någon frågar om jag har blogg så blir jag alltid osäker, är jag töntig nu om jag säger ja? Är jag töntig om jag vill ställa upp min mat fint innan jag hugger in för att därefter lägga 25 minuter (minst) på att redigera bilden och sen posta den på Instragram?

Jag skäms också över att jag skäms. Haha...

Jag menar jag har alltid älskat att fota och framförallt har jag haft en förkärlek för porträtt samt mat. Älskar människor och äta bör man ju (utan sammanhang låter jag som en kannibal - usch).

Nej, men det är många liknande småsaker. Jag har också så mycket tankar i min lilla lilla skalle så jag måste få utlopp för det. Jag läste på Kissies blogg att hon tycker att det är enklare att dela med sig av känslor via en plattform som en blogg, än öga mot öga med en person i verkligheten. För min del så är det nog mycket för att jag slipper inse att jag berättar för folk, samtidigt som jag får ut vad jag vill. Och då kanske ni tänker, MEN SKRIV BARA DAGBOK??? Men jag vill oftast få ut tankar till folk runtomkring mig men tunghäftar så då låter jag mina fingrar på tangenterna göra jobbet åt mig.

Tror mycket osäkerhet rotar sig i att när jag var yngre var jag "ful" (enligt definitionen av samhället) vilket satt spår i mig än idag. Jag kämpade ständigt med att definieras som SNYGG och tänkte att DÅ JÄVLAR BLIR JAG LYCKLIG. (nu är vi tillbaka till begreppet "lycklig" som jag bloggade om tidigare). Men även om jag kan få mer komplimanger och uppmärksamhet idag så uppskattar jag den inte. Det var kul när det började, man var tonåring, gick på gymnasiet och jag blev överväldigad, tänkte "WOW jag är snygg nu, killar vill faktiskt ha MIG!". Men lika snabbt som det blev kul blev det uttjatat. Och jag har aldrig fått något bättre självförtroende för det. Jag försökte bygga självförtroende genom noppade ögonbryn, smink, pushup-bh's och tighta jeans, vilket INTE funkar alls.

Ska sluta skämmas och så ska jag gilla det jag gillar bara rakt av. Inga frågetecken. Those who matter don't mind and those who mind don't matter, är det inte så man säger?

"Jag skulle bara kolla om jag hade mat mellan tänderna"
"Men din mun är ju stängd?"
"Ja, okejrå. Jag var bara så sjukt SNYGG att jag inte kunde låta bli"

Likes

Comments