Header

Mina absoluta höstfavoriter är helt klart chokerhalsband och sammet på ALLT. Investerade precis i en assnygg sammetsjacka ifrån BikBok i en asfräsch vinröd färg. Sportade den på gårkvällens AW med två chokerhalsband, en svart t-shirt och svart kjol! Så jävla bekvämt men assnyggt! Vill köpa massa linnen och klänningar i sammet med smala band som man kan ha över t-shirts. Så himla pepp på den trenden!

AWn igår var himla mysig faktiskt, trots att alla kanske velat spåra... Jag tyckte det kändes lagom eftersom jag jobbade idag. Vi krökade först hos Micke innan vi drog ut och hamnade på Retro Bar där Valles kompis kusin kände igen mig, haha jag tyckte det var sååå kul och blev liksom överdrivet glad när han hälsade?? Bara för Valle är så snygg och jag vill likna honom 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har precis vaknat av alarmet och ligger kvar i sängen för att lyssna på regnet utanför. Huuuur mysigt är inte ljudet av regn?? I stunder som dessa vill man ha någon att ligga och krama på samtidigt. Men det har inte jag så jag leker med mobilen och redigerar bilder, haha! Ska snart upp och åka iväg till baskethallen. Dags för basketskolan nu på morgonen som varje söndag. I eftermiddag är det också herrlagsmatch som jag ska se på med Siri. Basketsöndag ❤️

Igår var jag som nämnt i Mall of Scandinavia och det var så mycket folk. Absolut, det var ju lördag. Men det var ändå veckan innan löning?? Jag köpte en present till Valle samt en vinröd sammetsjacka från Bikbok och två chokers från River Island till mig själv. Är ju ändå löning snart, liksom. Hängde lite i jobbmontern och alla fråga varför jag var på jobbet när jag var ledig och jag bara undra om alla är helt omedvetna om att de befinner sig i typ Skandinaviens största galleria. Att man är där på sin lediga dag är inte konstigt. Att man passar på att hälsa när man ändå är där är inte heller konstigt. Ja, jag blev lite irriterad tillslut, haha...

Likes

Comments

Igår var en riktigt fullspäckad dag med både roliga och mindre roliga händelser. Vi kör väl en kronologisk ordning antar jag. Det började med att jag vaknade av mitt alarm, gick upp och hade klädproblem deluxe pga skulle på arbetsintervju och VAD har man på sig då?!?! Det kändes för uppklätt, för nedklätt, för urringat, för tråkigt osv osv. När jag väl började bli klar och snart skulle gå så blödde jag näsblod. Jag blöder aldrig näsblod. Det rann inte men stoppade jag papper i näsan vart det helt genomblodat och snöt jag mig kom det bara massvis av blod... Fick panik så slängde ned en hel toarulle om det skulle fortsätta blöda på tåget eller ännu värre intervjun, men det gjorde det inte kan jag avslöja. Blev sen superduperbajsnödig på väg till mötet, asså galet. Men när jag kom fram var jag ju såklart för nervös och spänd för att bajsa. Sorry not sorry för den infon. Så smakade det blod i gommen också pga mitt tidigare näsbloderi (fint ord), så jag skulle ta vatten. Ställde min vattenkopp (nej inte glas, det var en kopp faktiskt) på bordet bredvid min snurrande stol. Men bordet satt fast i den snurrande stolen så när jag satte mig välte koppen och det var vatten överallt. Såklart händer sånt mig... Intervjun gick okej förövrigt!

Därefter tog jag mig till T-Centralen för jag skulle till Min Frisör (den heter så) i Uppsala. Åt clementiner och lyssnade på "Under The Grave" tills öronen blödde. Jag var hos frissan i timtals men blev sååååå nöjd med resultatet. Kallare och kortare, hur länge har jag inte väntat på detta???? Sagt till mamma varje kväll "Snälla KLIPP DET!!!!!" varpå hon alltid svarat att jag inte skulle blivit nöjd om hon gjorde det. Frisören jag går till heter Linda Karlsson och hon är såå söt och duktig! Hon förstår verkligen ens önskemål och kommer med förslag och stiltips, älskar sådant. Efter frissan gick jag till Systemet och fick legga 2 gånger?????? Ska man skylla på håret?

På vägen hem somnade jag på pendeln med hip-hop i öronen. Väl hemma värmde jag vego-rester, sminkade mig, instagramade min nya frisyr och provade halva garderoben innan jag slängde mig iväg. Mötte upp Alva på Ropsten. Inte träffats på tusen år, så kul att träffas igen! Vi åkte till Linnea och Victor som hade inflyttningsfest där det vankades "Jag har aldrig...", beer pong och chips tills jag fick ont i ryggen och åkte hem till min sköna säng.

Nu är jag på väg till Mall of Scandinavia för att inhandla present till bror som fyller 20 år nästa söndag. Ska passa på att hälsa på kollegorna och äta lunch med Sofia tänker jag. Myslördag. Sorry (not sorry) för långt inlägg.

Likes

Comments

Okej så internet har gjort det igen. Dvs fått ihop en "artikel", eller vad man ska kalla det, om något så otroligt ointressant. Denna gång handlar det om Khloé Kardashian, och hennes klädval, eller snarare vad som syntes av hennes klädval. Hon fick en cameltoe. Det vill säga att byxorna i skrevet formar sig efter könsorganet. För det är ju surprise surprise för många att det finns en vagina där under. Många brukar väl undvika cameltoe, det kanske inte är det allra snyggaste, men just det här faktumet att göra ett typ inlägg om det? Här kan ni läsa det om ni vill. Nedan kan ni se lite utdrag av bilderna och de fantastiskt IQ-befriade kommentarerna till. Får folk betalt för att skriva sådant här?

​Man kan ju tycka att jag är motsägelsefull som gör ett inlägg om detta själv. ​Förstå då att jag inte alls bryr mig om Khloés cameltoe, sådant händer, inget jag vill skrika ut så alla hör. Däremot vill jag rikta fokuset mot dagens media och vad som publiceras. Tycker bara att mindre fokus ska ligga på Khloés fitta och mer fokus på Donald Trump, kvinnohat, rasism, ISIS, Putin, klimatpåverkan och liknande. VEM FAN BRYR SIG OM KHLOÉS BYXOR GÖR EN CAMELTOE NÄR AMERIKAS STÖRSTA KVINNOFÖRTRYCKARE SNART KANSKE ÄR PRESIDENT? 

Kommentarerna:

Likes

Comments

Jag försöker ständigt skriva om mina åsikter och ta ställning, i det mesta. Tycker det är väldigt läskigt och obehagligt faktiskt. Jag har alltid varit den i kompisgänget som inte ens vågade gå hem själv efter en filmkväll för jag var rädd för vad omvärlden hade att erbjuda när jag ensam skulle ta mig genom kylan och mörkret. Men det kanske är just den rädslan som inspirerar mig att ta ställning. Varje gång jag konfronterat en främling som enligt mig betett sig fel, eller sagt NEJ eller bara uttryckt mina åsikter eller känslor så har jag alltid en underliggande rädsla inom mig. Hur kommer detta slå tillbaka mot mig? Mot någon jag bryr mig om? Detta har även gett mig en förståelse för de som väljer att vika undan, som inte vill ta plats, som inte har så kallat civilkurage. Jag förstår det. Om man hör grannarna bråka ofta och en utav dem dyker upp med märkliga blåmärken, vågar man göra något då? Om ens kompis berättar att hen har blivit våldtagen, vågar man agera? Om man själv blivit sexuellt ofredad av någon, vågar man säga det? Eller är rädslan för hur det ska slå tillbaka större? För även om det är läskigt att tro att man skulle bli straffad för ens handlingar, så är det ännu läskigare att inse att man inte blir trodd. Att folk påstår att man hittar på...

Därför blev jag så otroligt glad när jag gick in på Kenzas blogg precis och läste detta inlägg. Så otroligt bra att hon, med en sådan stark och stor plattform tar på sig ett ansvar. Som jag helt förstått om hon inte ville ta på sig. Iofs brukar jag ge stora bloggar skit om de inte tar ställning, men det är inte för att jag inte förstår att de är aktsamma, utan snarare för att jag är avundsjuk på den röst de har. De kan nå ut till så många, påverka så många. Hursom är jag väldigt stolt över att Kenza skrev detta inlägg, och jag hoppas många läser det och tar till sig. Att det byggs större vetskap om hur det faktiskt är att vara kvinna. Hur det är att inte äga sig kropp. Hur män kan utnyttja våra kroppar och när vi väl har modet att säga ifrån, ja då blir vi inte trodda... och det är vårt fel.

Likes

Comments